Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Lince1 @ 2014 06 27, 09:43)
Perkaiciau  temą, bet nesuprantu vieni aparatai 140 000 blyksnių , o kiti 8000 , o kaina tai abiejų labai panaši, tik tiems paskui lempas reikia naujas pirkt. Tai ekonominiu požiūriu tai tik tie apsimoka, kur lempomis nekeičiamomis, nes tie 8000 palyginti su 140 000 labai skiriasi, beveik 20 kartų. Ar tenblyksniai kitokie? smile.gif

Blyksniai visų aparatų vienodi smile.gif Šioj temoj jau tiek kartų kalbėta apie tai kas ekonomiškiau ir praktiškiau, bet teisė galutinai apsispręsti paliekama kiekvienai asmeniškai. Aš savąjį su 8000 nusipirkau dėl to, kad jis universalus ir turi atskiras lempas su fotoatnaujinimu ir acne gydymui (o man tai labai aktualu ir pridėjo prie pasirinkimo didžiulį pliusą), ko neturi nei vienas su nekeičiamom lempom 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2014 06 26, 17:20)
as taip pat norejau pagert vitaminus plaukams, pasitariau su kosmetologe kuri man daro elektroepiliacija ir ji sake, kad be abejo, vitaminai veikia sistemiskai, t.y. stiprins ne tik galvos plaukus, bet ir viso kuno plaukuotuma, tad reikes det daugiau pastangu epiliacijoms.

Tai kol neishsinaikinau nepageidaujamu plauku planuoju susilaikyt nuo "plaukus stiprinanciu vitaminu" smile.gif

Tiesa sakant to nežinojau, nes neaktualu, bet logiškai mąstant vitaminai stipina plauką, nesvarbu kur jis beaugtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 27 birželio 2014 - 13:52
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 25, 12:37)
ReginaV,  beveik tobulas rezultatas  thumbup.gif
Nemanau, kad reikia skubėti užsipirkinėti, gal ir brangs, bet tikrai nežymiai, be to ir pati sakote, kad tos lempos labai ilgam užtenka  mirksiukas.gif

Viktoshka, ačiū wub.gif beveik tobula iš kairės, o dešinė koja nors tu ką, visvien labiau plaukuota. Visa dešinė pusė kur kas sunkiau pasiduoda. Pabrangimo bijau apskritai, ne vien dėl lempų abejoju, kalbėjau su drauge iš Latvijos, sako ženkliai viskas pabrango, už ką anksčiau 10 eurų mokėdavo, dabar 22 kainuoja, bet tai ne iš karto, o palaipsniui per pusmetį pabrango doh.gif atsiprašau, visai aš čia ne į lazerių temą, baugina mane tas euras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 02 liepos 2014 - 14:37
Merginos, skaitau Jusu aprasymus ir ziuriu nuotraukas tai jos nerealios bigsmile.gif ir as taip noriu smile.gif
Pradejau ziurinetis aparatus, kaip ir viskas daugmaz aisku su jais, bet tik klausimas kada geriau pradeti saudytis- esu po atostogu, oda ruda o ir lyg oras gereja, saules dauges...jauciu reik visas proceduras atideti rudeniui, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2014 07 02, 14:36)
Viktoshka, ačiū  wub.gif  beveik tobula iš kairės, o dešinė koja nors tu ką, visvien labiau plaukuota. Visa dešinė pusė kur kas sunkiau pasiduoda. Pabrangimo bijau apskritai, ne vien dėl lempų abejoju, kalbėjau su drauge iš Latvijos, sako ženkliai viskas pabrango, už ką anksčiau 10 eurų mokėdavo, dabar 22 kainuoja, bet tai ne iš karto, o palaipsniui per pusmetį pabrango  doh.gif  atsiprašau, visai aš čia ne į lazerių temą, baugina mane tas euras  unsure.gif

Man pradžioje irgi plaukai nevienodai krito, konsultantė minėjo, kad taip gali būti, kad viena koja greičiau pliks, kita ne, bet dabar nepamenu dėl kažkokių priežasčių g.gif
Man jau irgi prašvesėjimas šioks toks matosi: ant blauzdų jau atsikračiau apie 80 proc, šlaunys pradėjau vėl, nes matau šiokį tokį pakeitimą, tai plikų vietų apie 30 proc, pagaliau bikinio zonoj matau praplikėjimą (iki šiol buvo tik augimo suletėjimas), o vat pažastys dar jokio efekto nejaučiu...
Dėl euro tai aš kažkaip ramiai į tai žiūriu, įtikinau save, kad nieko nepakeisi, kaip bus taip bus ir gyvenu laukdama, o aplink manes puse giminių jau beprotiškai nervuojasi . Kad brangs tai faktas, bet manau neverta iškarto pulti ir išpirkinėti viską kuom mes naudojamės 4u.gif
QUOTE(Irreelle @ 2014 07 02, 14:54)
Merginos, skaitau Jusu aprasymus ir ziuriu nuotraukas tai jos nerealios  bigsmile.gif ir as taip noriu  smile.gif
Pradejau ziurinetis aparatus, kaip ir viskas daugmaz aisku su jais, bet tik klausimas kada geriau pradeti saudytis- esu po atostogu, oda ruda o ir lyg oras gereja, saules dauges...jauciu reik visas proceduras atideti rudeniui, ane?  g.gif

Taip rezultatai tikrai džiūginantis thumbup.gif Patarčiau atidėti rudeniui, nes galima nudeginti odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 02 liepos 2014 - 15:02
Sveikos, mąstau ir aš apie fotoepiliatorių. Niekaip negaliu pasirinkti tarp Philips Lumea IPL SC2008 Body, face and bikini ir Silk‘n SensEpil XL 65,000 kokios būtų jūsų nuomonės apie juos?
Atsakyti
ateinu pasidziaugt po pirmos proceduros labai jau visa savaite koju plaukai neatauga, galima jau jausti kad kazkas bando kaltis bet nelabai vyksta pazastis tai jau paskutau karta bet tik po 3 dienu ax.gif

naudojuos p.lumea 2008

jei taip toliau tai labai smagu.
ant vyro irgi ismeginau nugara ir kaklo trubuti tai sokinejo kapi prisuktas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti, turiu Silk'n Glide, pasidariau jau 5 proceduras. Parasyta, kad jas daryti kas 5 sav, gal daryti dazniau, nes rezultato tai nelebai matosi....bikini ir pazastys...
Atsakyti
pagaliau ir aš prisiruošiau pasirodyt rolleyes.gif

štai kaip atrodo mano blauzdos po maždaug 9 mėn. procedūrų:
user posted image

user posted image

pažastys: user posted image

QUOTE(asiuklis1 @ 2014 07 05, 08:29)
Sveikos, gal galit patarti, turiu Silk'n Glide, pasidariau jau 5 proceduras. Parasyta, kad jas daryti kas 5 sav, gal daryti dazniau, nes rezultato tai nelebai matosi....bikini ir pazastys...

man su glide jau po trečios procedūros matėsi skirtumas ant bikini ir pažastų, ant kojų dar nesimatė. gal mažu lygiu šaudot? tuomet rezultato tenka ilgiau palaukti 4u.gif
Atsakyti
Gemma ,Jusu rezultatai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kokia jusu plaukuotumo padetis buvo pries pradedant proceduras biggrin.gif ?

as jau puse metu saudausi , rezultatai matosi ir dziugu , bet iki jusu lygio man dar reikia padirbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 07 06, 11:51)
Gemma ,Jusu rezultatai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o kokia jusu plaukuotumo padetis buvo pries pradedant proceduras  biggrin.gif ?

as jau puse metu saudausi , rezultatai matosi ir dziugu , bet iki jusu lygio man dar reikia padirbeti smile.gif

ačiū 4u.gif gaila, nepasidariau foto "prieš", kad būtų galima palyginti su "po". sakyčiau normalus plaukuotumas, nei padidintas, nei labai išretintas. jei pamenat Vika333 įdėtas nuotraukas, tai kažkur per viduriuką tarp pirmos ir antros nuotraukos.

tik buvo didžiulė bėda dėl įauginėjančių plaukelių - kai kurie augdavo tiesiog po oda (toks kaip siūlas tamsus), o kiti užpūliuodavo ir skaudėdavo žiauriai, kol prasikaldavo arba kol pūliai išeidavo. jokios priemonės nepadėdavo. tai vis likdavo raudonos dėmelės, po ko kelias dienas vengdavau sijonų. dabar šito viso nebeliko. beveik nesimato ir raudonų taškelių, kurie išryškėdavo, kai aplinkos temperatūra nukrisdavo.

sėkmės ir apsišarvuokit kantrybe, rezultatas tikrai vertas įdėtų pastangų (ir investicijų) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gemma, isties rezultatai tiesiog nuostabus! bigsmile.gif

as irgi pastebejau, kad ir man po 6 atliktu proceduru ima dingti raudoni taskeliai nuo iauginejanciu plaukeliu ir depiliacijos thumbup.gif oda darosi lygesne ir grazesne

o del proceduru daznumo - naudoju Lumea 2008, instrukcijoj raso, kad proceduros turi but atliekamos kas 2 savaites, bet as dabar darau kas savaite, jokiu salutiniu reakciju nematau, todel manau nebutina laukt 2 savaites jei norisi greitesnio rezultato ax.gif

Atsakyti
Su iauginejanciais plaukeliais ir as turiu bedu doh.gif ir negaliu ju palikti ramybeje kol neiskrapstau , o tai darant nusirakiu tiek oda , kad paskui sasiukai uzsideda ir tt. tikiuosi su laiku ju vis mazes ir mazes smile.gif
Tik dabar pas mane tokia stadija atrodo, kad nebemazeja plauku , o viskas stovi vietoje g.gif ar buvo kuriai taip ?
Atsakyti