QUOTE(Lince1 @ 2014 06 27, 09:43)
Perkaiciau temą, bet nesuprantu vieni aparatai 140 000 blyksnių , o kiti 8000 , o kaina tai abiejų labai panaši, tik tiems paskui lempas reikia naujas pirkt. Tai ekonominiu požiūriu tai tik tie apsimoka, kur lempomis nekeičiamomis, nes tie 8000 palyginti su 140 000 labai skiriasi, beveik 20 kartų. Ar tenblyksniai kitokie?
Blyksniai visų aparatų vienodi Šioj temoj jau tiek kartų kalbėta apie tai kas ekonomiškiau ir praktiškiau, bet teisė galutinai apsispręsti paliekama kiekvienai asmeniškai. Aš savąjį su 8000 nusipirkau dėl to, kad jis universalus ir turi atskiras lempas su fotoatnaujinimu ir acne gydymui (o man tai labai aktualu ir pridėjo prie pasirinkimo didžiulį pliusą), ko neturi nei vienas su nekeičiamom lempom
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2014 06 26, 17:20)
as taip pat norejau pagert vitaminus plaukams, pasitariau su kosmetologe kuri man daro elektroepiliacija ir ji sake, kad be abejo, vitaminai veikia sistemiskai, t.y. stiprins ne tik galvos plaukus, bet ir viso kuno plaukuotuma, tad reikes det daugiau pastangu epiliacijoms.
Tai kol neishsinaikinau nepageidaujamu plauku planuoju susilaikyt nuo "plaukus stiprinanciu vitaminu"
Tai kol neishsinaikinau nepageidaujamu plauku planuoju susilaikyt nuo "plaukus stiprinanciu vitaminu"
Tiesa sakant to nežinojau, nes neaktualu, bet logiškai mąstant vitaminai stipina plauką, nesvarbu kur jis beaugtų...