Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

kur ta saulė? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 06 19, 19:58)
kur ta saulė? lens.gif

ne LT;) o daikta mama nupirko:)
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2014 06 19, 15:44)
O toks plauku tamsumas tiktu  g.gif  Labai noriu, tik bijau , kad nebutu per sviesus doh.gif Buciau labai dekinga, jei patartu kuri

jei pirksite gerą aparatą, o ne papigiaiską iš grupinio pirkimo portalų, tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif

mano labai panaši spalva, gal čiut tamsesnė, kiek galiu iš nuotraukos spręst, tai philipsas puikiai šienauja nepageidaujamą augmeniją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 06 16, 09:30)
Niums, aš pasiruošus vasarai ax.gif

Geras thumbup.gif Tuoj gal ir aš pasirodysiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Dada @ 2014 06 19, 16:44)
O toks plauku tamsumas tiktu  g.gif  Labai noriu, tik bijau , kad nebutu per sviesus doh.gif Buciau labai dekinga, jei patartu kuri

Mano panašūs buvo plaukai, neima tik visai šviesių

štai mano grožis

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 06 20, 12:57)
jei pirksite gerą aparatą, o ne papigiaiską iš grupinio pirkimo portalų, tikrai viskas bus gerai  mirksiukas.gif

mano labai panaši spalva, gal čiut tamsesnė, kiek galiu iš nuotraukos spręst, tai philipsas puikiai šienauja nepageidaujamą augmeniją  biggrin.gif

Pritariu, tie grupiniai visokį šlamštą stumia. Neveltui matyt nubaudė bėtą neseniai doh.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65025939
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2014 06 08, 18:58)
p.s.  o jums apdoroti plaukeliai iskrenta? istrukcijoj parasyta, kad iskrenta per 1-2 savaites, bet as nepastebejau, kad taip butu.

Nekrenta, bet slenka, jei neskusit. Kai nuskusit to nepamatysite
Papildyta:
QUOTE(Monstar @ 2014 06 10, 21:39)
Manau svarbiausia, kad veikia to fotoepiliacija. Nzn ar man vaidenasi, bet ant bikinio pastebiu jau plikus plemus.

Išgasdinote mane dėl lempų, pamaniau, pabrango lotuliukas.gif ne, žiūriu, kaip ir buvo 270. Kažin, kokios bus kainos kai pire euro pereisime? Gal verta dabar užsipirkti? Nors tos vienos Viss lempos man metams per akis, o rejuvinacijos dar ilgiau...bet kai sako, Latvijoj viskas pabrango, gal ir pas mus brangs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 23 birželio 2014 - 14:34
Merginos, pastaruoju metu pastebiu lemputes "streikavimą", kartais ji neleidžia blyksnių, nesuprantu kame reikalas, iš pradžių išsigandau, kad baigiasi blyksniai, bet logiškai pagalvojant na negali jie po pusės metų taip greitai pasibaigti g.gif
Situacija tokia, kad sugeneruoja, užsidega žalia lemputė, paspaudžiu, o blyksnio nėra...ir tas paspaudimas kitoks gaunasi, toks minkštas ir garsas kitoks - trumpas, atrodo, kad neužbaigtas ir blyksnis tada toks silpnas neryškus...nežinau kaip paaiškinti...būna, kad kelis kartus iš eilės paspaudžiu ir vis tiek nieko, bet paskui vėl atsigauna ir normaliai blyksniai eina g.gif Dar galvoju, gal per greitai mygtuką paspaudžiu, gal nespėja sugeneruoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2014 06 23, 14:34)
štai mano grožis...
Kažin, kokios bus kainos kai pire euro pereisime? Gal verta dabar užsipirkti?

ReginaV, beveik tobulas rezultatas thumbup.gif
Nemanau, kad reikia skubėti užsipirkinėti, gal ir brangs, bet tikrai nežymiai, be to ir pati sakote, kad tos lempos labai ilgam užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos..

sakykit, kur perkat Philips Lumea Precision Plus? Pigiausia ką radau, tai Amazon'e.. o gal ir Lt kur galima nusipirkti su akcija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2014 06 26, 10:08)
Sveikos..

sakykit, kur perkat Philips Lumea Precision Plus? Pigiausia ką radau, tai Amazon'e.. o gal ir Lt kur galima nusipirkti su akcija? smile.gif

Sveika, daug kas pirko Senukuose berods, neseniai buvo akcija 20 proc (nežinau ar yra iki šiol, reikia patikslinti) , tai merginos džiaugėsi, kad pigiau gavosi.
Atsakyti
man iskilo toks klausimas g.gif noreciau pagerti vitaminus plaukams ,ka manot apie toki mano nora??? g.gif Slenka ne nuo ten kur reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2014 06 23, 15:34)

Nekrenta, bet slenka, jei neskusit. Kai nuskusit to nepamatysite

tikrai super rezultatas, liko vos pora plaukeliu thumbup.gif

o del slinkimo - na reikes ilgiau pastebet juos, gal prades krist, nes kol kas tik 4 proceduras atlikau.

QUOTE(SaluŠalis @ 2014 06 26, 15:01)
man iskilo toks klausimas  g.gif  noreciau pagerti vitaminus plaukams ,ka manot apie toki mano nora???  g.gif  Slenka ne nuo ten kur reikia  cool.gif

as taip pat norejau pagert vitaminus plaukams, pasitariau su kosmetologe kuri man daro elektroepiliacija ir ji sake, kad be abejo, vitaminai veikia sistemiskai, t.y. stiprins ne tik galvos plaukus, bet ir viso kuno plaukuotuma, tad reikes det daugiau pastangu epiliacijoms.

Tai kol neishsinaikinau nepageidaujamu plauku planuoju susilaikyt nuo "plaukus stiprinanciu vitaminu" smile.gif
Atsakyti
Perkaiciau temą, bet nesuprantu vieni aparatai 140 000 blyksnių , o kiti 8000 , o kaina tai abiejų labai panaši, tik tiems paskui lempas reikia naujas pirkt. Tai ekonominiu požiūriu tai tik tie apsimoka, kur lempomis nekeičiamomis, nes tie 8000 palyginti su 140 000 labai skiriasi, beveik 20 kartų. Ar tenblyksniai kitokie? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 27 birželio 2014 - 09:46
O šitas PHILIPS SC1991/00 kuo skiriasi nuo PHILIPS SC2003/11, blyksnių pas abu po 100 000,kaina tai labai skiriasi. Veidui priedo man nereikia.
Atsakyti
Philips modelių palyginimas - Philips.lt

tik čia palyginimui pridėjau 1991/00, 2003/00 ir 2008/00.

šiek tiek skiriasi šviesos srautas ir spektras, 1991/00 yra senesnis modelis, jis naudojamas įjungus į elektros tinklą, o 2003/00 ir 2008/00 turi įkraunamą bateriją. skiriasi ir apsauga dėl blyksnių nešaudymo: 1991/00 turi integruotą saugumo sistemą kad nešauti blyksnio kol aparatas nesiliečia su oda. 2003/00 ir 2008/00 turi saugos žiedo sistemą, t.y. aplink galvutę yra užspaudžiamas žiedas, kur visas turi būti įspaustas, kad aparatas sublyksėtų. žiedo privalumas tas, kad silpnesnė šviesa išspinduliuojama į išorę, ne taip vargina akis. nes tas pastovus blyksėjimas tikrai nėra malonus akiai, o ir pavojingas.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2014 06 27, 09:43)
Perkaiciau  temą, bet nesuprantu vieni aparatai 140 000 blyksnių , o kiti 8000 , o kaina tai abiejų labai panaši, tik tiems paskui lempas reikia naujas pirkt. Tai ekonominiu požiūriu tai tik tie apsimoka, kur lempomis nekeičiamomis, nes tie 8000 palyginti su 140 000 labai skiriasi, beveik 20 kartų. Ar tenblyksniai kitokie? smile.gif

kalbant apie ekonomiją, iš pirmo žvilgsnio geriau aparatas su daug blyksnių ir nekeičiama lempa. bet jei sprogs lempa, tuomet teks pirkti naują aparatą, o ne tik pakeisti lempą. kita vertus rimto gamintojo lempa neturėtų sprogti. tad kiekvienam belieka pačiam įsivertinti ekonomiją ir riziką.
Atsakyti