Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(svetelis @ 2013 12 06, 14:28)
del bikini noriu paklausti. ar su aparatu galima pilnai saudyti bikini srityje ar tik sonus?

Galima visur,nes poveikis eina per pati plaukeli,daugiau "nelenda".
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 14:00)
va tai tau!  blink.gif  doh.gif eina sau, tai reiskais yra pas ta Glide beda kazkokai jei taip jau ne pirmai sprogsta lempa. bet su tom po 750 taip nesinori zaisti  doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko..  unsure.gif

Mergaites,negalima tiek saudyti vienu metu,cia ne gamintoju,o jusu klaidos! Jau dirbant profesionaliais aparatais,kurie turi specialia ausinimo sistema (o ji tikrai galinga),pasaudzius 15min reikia leisti pailseti bent pora minuciu. Besaudant blauzdas,leidziu pailseti bent 1 karta,o jus norit viska vienu metu nusaudyti ir nesusprogdinti lempu.. O jusu aparatai nerodo temperaturos? Nes yra max temperatura,iki kurios galima dirbti. Dar pridekite aplinkos siluma,nuo rankos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 14:48)
pasaudzius 15min reikia leisti pailseti bent pora minuciu. Besaudant blauzdas,leidziu pailseti bent 1 karta,o jus norit viska vienu metu nusaudyti ir nesusprogdinti lempu.. O jusu aparatai nerodo temperaturos? Nes yra max temperatura,iki kurios galima dirbti. Dar pridekite aplinkos siluma,nuo rankos ir pan.

Nezinojau, o as kaip tik darau viska vienu metu (saudau ir kojas ir bikini ir pazastys), kad maziau terliotis reiktu g.gif doh.gif Aisku, kartais duodu aparatui pailset, bet ne sistemingai. Aciu uz patarima, tikrai duosiu daugiau laiko, kad ataustu.
O kokie aparatai rodo temperatura? Kiek skaiciau apie fotoepiliatorius tai jokios informacijos neradau apie temperaturos parodymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 09 sausio 2014 - 14:59
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 09, 13:25)
bet ar tau nebus vargo su jo  g.gif nes ten yra didziausias minusas - pakraunama baterija, kurios uztenka apie 370 blyksnių
be to girdejau, kad kuo daugiau turi blyksniu tuo jie tampa silpnesni ir maziau efektyvus, optimalus blyksniu kiekis turi buti ne daugiau nei 10 tukst., tada ir kiekybe ir kokybe lygi

aš darau dalimis, o ne viską iš karto, man taip patogiau smile.gif

o dėl kiekybės ir kokybės santykio kiekvienas pardavėjas turi savo nuomonę ir reklaminę strategiją mirksiukas.gif

QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 14:14)
* O jūs pasidomėjote, ar tikrai tie salonai vietoje ir priima prietaisus garantiniam aptarnavimui? Juk dabar neretai būna, kad prietaisą riekia vežti visai kitur ir rezultate gali gautis iš esmės toks pats "patogumas". O Thomas Philips parduotuvėje tai ypatingai abejoju, ar priima taisymui įrangą.
** O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot?  g.gif Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto normalų aparatą imti.

* normalūs buitinės technikos salonai paprastai turi sutartis su keliais servisais garantiniam aptarnavimui, ir paprastai tie servisai būna kiekvienam didesniam mieste. o šiaip tai joks salonas pats netaiso prietaisų mirksiukas.gif
** o kas pasakys kas yra tas normalus aparatas? nes kai kas nors paklausia, koks yra geresnis šitoj temoj, tai paprastai sulaukia tik tylos... net ne visos parašo, kokius pačios naudoja. o be to, kiekviena yra išbandžiusi po vieną ar du, o ne juos visus, kad galėtų palyginti. jie juk nepigūs, visų tikrai neišbandysi.
užsienio forumuose prie visų aparatų yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. kiek aš skaičiau, tai susidariau nuomonę, kad normalūs yra sensepil, philips. abejotini viss, me my ellos, remington. prastoki: lahr rio, ir visi kiti noname'ai. bet tai yra tik subjektyvi iš interneto komentarų susidaryta nuomonė rolleyes.gif o nepabandęs nesužinosi...

QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 14:48)
Mergaites,negalima tiek saudyti vienu metu,cia ne gamintoju,o jusu klaidos! Jau dirbant profesionaliais aparatais,kurie turi specialia ausinimo sistema (o ji tikrai galinga),pasaudzius 15min reikia leisti pailseti bent pora minuciu. Besaudant blauzdas,leidziu pailseti bent 1 karta,o jus norit viska vienu metu nusaudyti ir nesusprogdinti lempu.. O jusu aparatai nerodo temperaturos? Nes yra max temperatura,iki kurios galima dirbti. Dar pridekite aplinkos siluma,nuo rankos ir pan.

o iš kur žinot, jei gamintojo instrukcijoje nėra nurodyta, kas kiek laiko daryt pertraukas. temperatūros, man regis, nė vienas aparačiukas iš tų paprastų buitinių nerodo. o gamintojas ne visada perspėja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 15:14)
O jūs pasidomėjote, ar tikrai tie salonai vietoje ir priima prietaisus garantiniam aptarnavimui? Juk dabar neretai būna, kad prietaisą riekia vežti visai kitur ir rezultate gali gautis iš esmės toks pats "patogumas". O Thomas Philips parduotuvėje tai ypatingai abejoju, ar priima taisymui įrangą.
O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot?  g.gif Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto normalų aparatą imti.

as suprantu, jus turbut kalbat apie Viss, bet aparato kaina kaip to naujausio Philips o papildomos lempos labai brangios.

siaip paskaicius atsiliepimus apie ta naujausia Philips tai dauguma labai geri g.gif (cia amazon)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 09 sausio 2014 - 15:37
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 16:24)
aš darau dalimis, o ne viską iš karto, man taip patogiau  smile.gif

o dėl kiekybės ir kokybės santykio kiekvienas pardavėjas turi savo nuomonę ir reklaminę strategiją  mirksiukas.gif
* normalūs buitinės technikos salonai paprastai turi sutartis su keliais servisais garantiniam aptarnavimui, ir paprastai tie servisai būna kiekvienam didesniam mieste. o šiaip tai joks salonas pats netaiso prietaisų mirksiukas.gif
** o kas pasakys kas yra tas normalus aparatas?  nes kai kas nors paklausia, koks yra geresnis šitoj temoj, tai paprastai sulaukia tik tylos... net ne visos parašo, kokius pačios naudoja. o be to, kiekviena yra išbandžiusi po vieną ar du, o ne juos visus, kad galėtų palyginti. jie juk nepigūs, visų tikrai neišbandysi.
užsienio forumuose prie visų aparatų yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. kiek aš skaičiau, tai susidariau nuomonę, kad normalūs yra sensepil, philips. abejotini viss, me my ellos, remington. prastoki: lahr rio, ir visi kiti noname'ai. bet tai yra tik subjektyvi iš interneto komentarų susidaryta nuomonė  rolleyes.gif o nepabandęs nesužinosi...
o iš kur žinot, jei gamintojo instrukcijoje nėra nurodyta, kas kiek laiko daryt pertraukas. temperatūros, man regis, nė vienas aparačiukas iš tų paprastų buitinių nerodo. o gamintojas ne visada perspėja...  doh.gif

As truputi paskaitinejusi tema supratau,kad gamintojams nesvarbu apsviesti vartotoja doh.gif O bent naudojimosi instrukcija yra?? Gal nera tokie aparaciukai labai galingi ir negali pridaryti bedukad jie taip atmestinai? Nors as pati labai daug ka pati klausinejau gamintoju,kas kiek neaisku,idomesne situacija ir pirmyn su klausimais. Tik mano situacija kita,kad negaliu nezinoti.. Kas liecia buitinius aparatus,gal ir gali nebuti temperaturos matuoklio,bet kazkokie naudojimo reikalavimai vistiek turetu buti,kiek blyksniu padarius daryti pertrauka ar pan. O del blyksniu skaiciaus lempoje irgi negalima spresti apie kokybe,sakote,geriausia kai yra 700 ar 1000 blyksniu? Blyksniai priklauso nuo aparato galingumo,gal naminio naudojimo kitaip,o va,profesionaliuose ju yra 100.000-150.000 mirksiukas.gif Ziurekite i galinguma,cia svabiausias rodiklis,kiek J i cm2 eina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 16:36)
As truputi paskaitinejusi tema supratau,kad gamintojams nesvarbu apsviesti vartotoja doh.gif O bent naudojimosi instrukcija yra?? Gal nera tokie aparaciukai labai galingi ir negali pridaryti bedukad jie taip atmestinai? Nors as pati labai daug ka pati klausinejau gamintoju,kas kiek neaisku,idomesne situacija ir pirmyn su klausimais. Tik mano situacija kita,kad negaliu nezinoti.. Kas liecia buitinius aparatus,gal ir gali nebuti temperaturos matuoklio,bet kazkokie naudojimo reikalavimai vistiek turetu buti,kiek blyksniu padarius daryti pertrauka ar pan. O del blyksniu skaiciaus lempoje irgi negalima spresti apie kokybe,sakote,geriausia kai yra 700 ar 1000 blyksniu? Blyksniai priklauso nuo aparato galingumo,gal naminio naudojimo kitaip,o va,profesionaliuose ju yra 100.000-150.000  mirksiukas.gif  Ziurekite i galinguma,cia svabiausias rodiklis,kiek J i cm2 eina  4u.gif

Ai,del naudojimosi instrukciju,tai gali buti,kad kryptingai neaiskinama vartotojui,neleide aparatui "pailseti" sugadinsite,nunesite garantiniui,o ten pasakys,kad negarantinis atvejis del jusu kaltes ir gausite susimoketi...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 15:24)
o dėl kiekybės ir kokybės santykio kiekvienas pardavėjas turi savo nuomonę ir reklaminę strategiją  mirksiukas.gif

taip tai tiesa, reklama yra grazus zodziai ir t.t., bet jus jokiu budu nepagalvokite, kad as pardavineju tos aparatus doh.gif as tiesiog pasakiau savo nuomone, be to pasidalinau sovo patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 16:39)
O del blyksniu skaiciaus lempoje irgi negalima spresti apie kokybe,sakote,geriausia kai yra 700 ar 1000 blyksniu? Blyksniai priklauso nuo aparato galingumo,gal naminio naudojimo kitaip,o va,profesionaliuose ju yra 100.000-150.000  mirksiukas.gif  Ziurekite i galinguma,cia svabiausias rodiklis,kiek J i cm2 eina  4u.gif

ir koks galingumas buna prof aparatuose? manau, kad buitiniuose tas galingumas buna panasus, kad butu saugus naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 15:24)
** o kas pasakys kas yra tas normalus aparatas?  nes kai kas nors paklausia, koks yra geresnis šitoj temoj, tai paprastai sulaukia tik tylos... net ne visos parašo, kokius pačios naudoja. o be to, kiekviena yra išbandžiusi po vieną ar du, o ne juos visus, kad galėtų palyginti. jie juk nepigūs, visų tikrai neišbandysi.
užsienio forumuose prie visų aparatų yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. kiek aš skaičiau, tai susidariau nuomonę, kad normalūs yra sensepil, philips. abejotini viss, me my ellos, remington. prastoki: lahr rio, ir visi kiti noname'ai. bet tai yra tik subjektyvi iš interneto komentarų susidaryta nuomonė  rolleyes.gif o nepabandęs nesužinosi...
* apie ką aš ir kalbu - greičiausiai aparatą vis tiek reiks nešti ne į saloną, kuriame pirkai, o į servisą. Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad reikia pasidomėti.
** aš tikrai negaliu atsakyti, kuris geresnis - kai saviškį nusipirkau nustojau domėtis naujovėmis. ką pati naudojau sakiau ne kartą ir ne du, jei tingima temą paskaitinėti ir užduodami vis tie patys elementariausi klausimai - ne mano problema. bet jau tikrai galima tiksliai pasakyti, kad aparatai, turintys keičiamą lempą su 750 ar 1000 blyksnių yra žiauri atgyvena.
Aš jau pusantrų metų naudoju Viss senesnįjį modelį, neturiu jokių nusiskundimų, pirmąją lempą tik visai neseniai damušiau, antra lempa buvo su defektu, bet pardavėjas be kalbų pakeitė iš karto nauja lempa.
QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 15:29)
as suprantu, jus turbut kalbat apie Viss, bet aparato kaina kaip to naujausio Philips o papildomos lempos labai brangios.
Aš nieko konkretaus tikrai nesiūlau, nes seniai naujovėmis nebesidomiu. Ieškojau Philips aparato aprašyme, bet taip ir neradau informaicjos - kokio dydžio apšaudomas plotas vienu metu? 2x3 cm ar mažesnis? Nes iš aparato nuotraukos atrodo mažesnis.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 16:50)
ir koks galingumas buna prof aparatuose? manau, kad buitiniuose tas galingumas buna panasus, kad butu saugus naudoti  g.gif

Nemanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 17:33)
* apie ką aš ir kalbu - greičiausiai aparatą vis tiek reiks nešti ne į saloną, kuriame pirkai, o į servisą. Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad reikia pasidomėti.
** aš tikrai negaliu atsakyti, kuris geresnis - kai saviškį nusipirkau nustojau domėtis naujovėmis. ką pati naudojau sakiau ne kartą ir ne du, jei tingima temą paskaitinėti ir užduodami vis tie patys elementariausi klausimai - ne mano problema. bet jau tikrai galima tiksliai pasakyti, kad aparatai, turintys keičiamą lempą su 750 ar 1000 blyksnių yra žiauri atgyvena.
Aš jau pusantrų metų naudoju Viss senesnįjį modelį, neturiu jokių nusiskundimų, pirmąją lempą tik visai neseniai damušiau, antra lempa buvo su defektu, bet pardavėjas be kalbų pakeitė iš karto nauja lempa.
Aš nieko konkretaus tikrai nesiūlau, nes seniai naujovėmis nebesidomiu. Ieškojau Philips aparato aprašyme, bet taip ir neradau informaicjos - kokio dydžio apšaudomas plotas vienu metu? 2x3 cm ar mažesnis? Nes iš aparato nuotraukos atrodo mažesnis.

mazesnis, 4 cm2 to Philips
sakot lempa su defektu, tai gera,i kad vietoje ja pirkot ir greit pakeite, o ne kaip nors internetu is uzsienio...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 15:39)
O del blyksniu skaiciaus lempoje irgi negalima spresti apie kokybe,sakote,geriausia kai yra 700 ar 1000 blyksniu? Blyksniai priklauso nuo aparato galingumo,gal naminio naudojimo kitaip,o va,profesionaliuose ju yra 100.000-150.000  mirksiukas.gif  Ziurekite i galinguma,cia svabiausias rodiklis,kiek J i cm2 eina  4u.gif

naudojimo instrukcija yra, be abejo, bet ji nėra labai išsami. man ją perskaičius kilo papildomų klausimų, teko reiptis į platintoją. būčiau ir apie pertraukėles paklausus, bet

jei jūs nusimanote, gal galite parašyti ar čia yra normalus galingumas: Šviesos srautas (J/cm2): Kūno priedas: 2–6 J/cm2, Tikslus priedas: 2–6 J/cm
Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm

arba Energijos lygis 5 J/cm², Bangos ilgis 475-1.200 nm

ar svarbu, kad džaulių būtų kuo daugiau? 4u.gif

QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 15:50)
ir koks galingumas buna prof aparatuose? manau, kad buitiniuose tas galingumas buna panasus, kad butu saugus naudoti  g.gif

kažkur skaičiau, kad naminiai fotoepiliatoriai būna gerokai silpnesni nei profesionalūs. jei rasiu nuorodą, įmesiu
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 22:02)

Aišku, kad skiriasi galingumas profesionalių ir buitinių fotoepiliatorių, lygiai taip pat kaip skiriasi sportinis nuo įprasto automobilio smile.gif

Depiliacijos intensyvia pulsine šviesa ar lazeriu metu išspinduliuojamas didelis kiekis šviesos energijos, kuri netinkamo ar nemokšiško panaudojimo atveju gali ne tik gydyti, bet ir sužaloti. Procedūros metu šviesos energija prasiskverbia į giluminius odos sluoksnius ir virsta šilumos energija, todėl, jeigu ant bus panaudotas per didelis galingumas, galima tiesiog smarkiai nudegti. Intensyvios pulsinės šviesos ar lazerio spindulys patekęs į akis gali nesunkiai apakinti. Būtent todėl ilgą laiką procedūras su šiais prietaisais galėjo atlikti tik profesionalai, gerai išmanantys šias technologijas bei įgiję dermatologo kvalifikaciją.

http://depiliacija.e...toepiliatoriai/
Atsakyti