QUOTE(viktoshka @ 2014 01 09, 13:25)
bet ar tau nebus vargo su jo
nes ten yra didziausias minusas - pakraunama baterija, kurios uztenka apie 370 blyksnių
be to girdejau, kad kuo daugiau turi blyksniu tuo jie tampa silpnesni ir maziau efektyvus, optimalus blyksniu kiekis turi buti ne daugiau nei 10 tukst., tada ir kiekybe ir kokybe lygi
aš darau dalimis, o ne viską iš karto, man taip patogiau
o dėl kiekybės ir kokybės santykio kiekvienas pardavėjas turi savo nuomonę ir reklaminę strategiją
QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 14:14)
* O jūs pasidomėjote, ar tikrai tie salonai vietoje ir priima prietaisus garantiniam aptarnavimui? Juk dabar neretai būna, kad prietaisą riekia vežti visai kitur ir rezultate gali gautis iš esmės toks pats "patogumas". O Thomas Philips parduotuvėje tai ypatingai abejoju, ar priima taisymui įrangą.
** O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot?
Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto
normalų aparatą imti.
* normalūs buitinės technikos salonai paprastai turi sutartis su keliais servisais garantiniam aptarnavimui, ir paprastai tie servisai būna kiekvienam didesniam mieste. o šiaip tai joks salonas pats netaiso prietaisų
** o kas pasakys kas yra tas normalus aparatas? nes kai kas nors paklausia, koks yra geresnis šitoj temoj, tai paprastai sulaukia tik tylos... net ne visos parašo, kokius pačios naudoja. o be to, kiekviena yra išbandžiusi po vieną ar du, o ne juos visus, kad galėtų palyginti. jie juk nepigūs, visų tikrai neišbandysi.
užsienio forumuose prie visų aparatų yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. kiek aš skaičiau, tai susidariau nuomonę, kad normalūs yra sensepil, philips. abejotini viss, me my ellos, remington. prastoki: lahr rio, ir visi kiti noname'ai. bet tai yra tik subjektyvi iš interneto komentarų susidaryta nuomonė
o nepabandęs nesužinosi...
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 14:48)
Mergaites,negalima tiek saudyti vienu metu,cia ne gamintoju,o jusu klaidos! Jau dirbant profesionaliais aparatais,kurie turi specialia ausinimo sistema (o ji tikrai galinga),pasaudzius 15min reikia leisti pailseti bent pora minuciu. Besaudant blauzdas,leidziu pailseti bent 1 karta,o jus norit viska vienu metu nusaudyti ir nesusprogdinti lempu.. O jusu aparatai nerodo temperaturos? Nes yra max temperatura,iki kurios galima dirbti. Dar pridekite aplinkos siluma,nuo rankos ir pan.
o iš kur žinot, jei gamintojo instrukcijoje nėra nurodyta, kas kiek laiko daryt pertraukas. temperatūros, man regis, nė vienas aparačiukas iš tų paprastų buitinių nerodo. o gamintojas ne visada perspėja...