Vika333, wow! super rezultatai, ypac kai matai pradini varianta!
as dabar kazkur tarp pirmos ir antros foto bet arciau antros.
bet kaip oda isgrazeja! isties pas visas tie raudoni taskeliai nuo iprastos depiliacijos ir skutimo, o paskutinej foto tai ideali oda - jokiu paraudimu, lygi, grazi.
Sveikos, norėčiau pasidomėt apie Phillips Lumea, daug gerų atsiliepimų čia radau. Galvoju apie pigiausią variantą, PHILIPS SC-1991/00, Senukuose tik 999 lt. Kiek užmetus akį parametrai panašūs, tai, kad naudoja elektros energiją man netrukdo. Tai ar apsimoka brangiau už naujesnius modelius mokėt? Gal kas plačiau domėjosi?
QUOTE(Vika333 @ 2014 06 16, 09:30)
pasipyškinau karštai, karštai, kaip visad dvigubai
Visoms kantrybės, kovojant su plaukais, karštų blycų ir plikų kojų
Visoms kantrybės, kovojant su plaukais, karštų blycų ir plikų kojų
p.s. Vika333, dar norejau paklaust ar per pora metu nepadaugejo apgamu/pigmentiniu demiu nuo "pyskinimosi", ypac dvigubo?
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 16, 09:55)
Vika333, Ačiū už palaikymą ir gero tau poilsio
Viktoshka, kantrybės ir ačiū už palinkėjimus, renku šmutkes jau, taip retai kur nors tenka išvažiuot, kad net baisu biski
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2014 06 16, 09:55)
O čia kuriuo aparatu? Galvoju issigyt koki aparatą, tik pas mane plaukučiai storesni
Labai seniai daug laiko kankinaus su Rio lazeriuku. Iš fotoepiliatorių turėjau vokišką Silk'n versiją, o dabartinis mano Viss Silver.
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2014 06 16, 15:01)
p.s. Vika333, dar norejau paklaust ar per pora metu nepadaugejo apgamu/pigmentiniu demiu nuo "pyskinimosi", ypac dvigubo?
Naujų apgamų man neatsirado. O tas vietas, kur yra apgamai, aš apeidavau, nereikia jų pyškint, sudegs apgamas, bus juodas, negalima tikrai. Bet kad nuo pyškinimosi naujų atsirastų - tikrai nepastebėjau
QUOTE(delfiuka @ 2014 06 16, 12:35)
Sveikos, norėčiau pasidomėt apie Phillips Lumea, daug gerų atsiliepimų čia radau. Galvoju apie pigiausią variantą, PHILIPS SC-1991/00, Senukuose tik 999 lt. Kiek užmetus akį parametrai panašūs, tai, kad naudoja elektros energiją man netrukdo. Tai ar apsimoka brangiau už naujesnius modelius mokėt? Gal kas plačiau domėjosi?
naujausias turi antgalius bikiniui ir veidui, jei aktualu
QUOTE(Vika333 @ 2014 06 17, 09:53)
Naujų apgamų man neatsirado. O tas vietas, kur yra apgamai, aš apeidavau, nereikia jų pyškint, sudegs apgamas, bus juodas, negalima tikrai. Bet kad nuo pyškinimosi naujų atsirastų - tikrai nepastebėjau
as irgi apeinu ir tikiuosi nauju neatsiras...
QUOTE(xinax @ 2014 06 15, 13:28)
Rašau su prašymu padėti
Skaitinėju visus atsiliepimus, tačiau nelabai ką randu apie Silk'n Sensepil XL 65.000
Galvojau jį pirkti, bet susimėčiau, nes labiau rašote apie kitus modelius. gal galite pasidalinti ar verta tokį pirkt, ar visgi galvot apie kitus modelius. Dėkui
Skaitinėju visus atsiliepimus, tačiau nelabai ką randu apie Silk'n Sensepil XL 65.000
Galvojau jį pirkti, bet susimėčiau, nes labiau rašote apie kitus modelius. gal galite pasidalinti ar verta tokį pirkt, ar visgi galvot apie kitus modelius. Dėkui
Gal kas turi ir gali atsakyt ar verta pirkt. Skaičiau kas čia rašoma, bet nepavyko susidaryt nuomonės.
QUOTE(xinax @ 2014 06 17, 20:40)
Gal kas turi ir gali atsakyt ar verta pirkt. Skaičiau kas čia rašoma, bet nepavyko susidaryt nuomonės.
matyt nelabai kas ji turi, todel ir negali patart ar pirkt. siulau paieskot daugiau info internete is tu kas isigijo ir naudojo:
Amazon:
http://www.amazon.co...s/dp/B00G2G0CK4
Make Up Alley:
http://www.makeupall...-n/Hair-Removal
kaip ir apie visus kitus aparatus - yra skirtingu nuomoniu, vieniems patiko, kitiems - ne. Vieniems IS PRADZIU patiko, o veliau rashe kad sh... kol nepabandysi manau nesuzinosi...
bet siaip apie ji maziau geru atsiliepimu nei apie kitu gamintoju/modeliu fotoepiliatorius
O toks plauku tamsumas tiktu Labai noriu, tik bijau , kad nebutu per sviesus Buciau labai dekinga, jei patartu kuri
man rodos puikiai šaudomi šiaip jau amazon komentaruose prie IPL šautuvų net indės rašo, kad joms veikia, o jų oda daug tamsesnė
QUOTE(Dada @ 2014 06 19, 15:44)
O toks plauku tamsumas tiktu Labai noriu, tik bijau , kad nebutu per sviesus
Tikrai tiks, manau pas daugumą čia susirinkusių irgi tokia plaukų spalva.
QUOTE(čikuraku @ 2014 06 19, 18:23)
siandien elektromarkte minus 20% viskam neakcijiniam nuo 19 iki 22 atrodo, ka tik isigijau sc2008 lumea, negaliu sulaukt kada galesiu pradet saudytis
Sveikinimai prisijungus O kodėl negali sulaukti, kas trukdo ?
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 19, 18:53)
Tikrai tiks, manau pas daugumą čia susirinkusių irgi tokia plaukų spalva.
nr 1 trukdesys - saule ir dar biski sergu labai tai reik palauk kol pradesiu kaip zmogus jaustis, bet aciu visoms kurios dalinasi savo praktika