Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Little feet @ 2014 06 10, 14:14)
Krenta krenta, tik pastebėti tai sunku. Aš kartais po apšaudymo patampau tuos likusius plaukelius, tai paveiktieji gražiai išsiima smile.gif Ir tas vyksta būtent tuo metu, kaip ir parašyta - maždaug 1-2 sav po apšaudymo.

O as kai pabandziau "patampyt" mano plaukeliai gerai laikosi, neishsiima.. unsure.gif gal dar per mazai proceduru atlikau. Bet siaip tusciu ploteliu kazkiek yra, gal ten jau nepastebimai iskrito jie... smile.gif
Atsakyti
Idomu del slaunu, jei ten sviesoki plaukeliai, ar pavyks juos iveikti.

Pabandziau ant rankos, tai man ten atsirado tokie mazyciai mazyciai raudoni taskeliai. Ar cia paveiktas plaukas, ar salutinis poveikis... Kazkam buvo atsirade raudoni taskeliai? Ziuriu ir ant slaunu yra, tik retesni.

QUOTE(ReginaV @ 2014 06 09, 14:36)
Keistai skaičiuojat, aš vėliau pakeisiu lempą už 270, o jums reikės vėl paklot 1500 už naują aparatą, tai kur ekonomiškumas?
Panos, ką norėjau paklausti - ar jums abidvi pusės vienodai reaguoja? Man iš kairės beveik nėra plaukų, o dešinė  schmoll.gif

Bandau paaiskinti kaip skaiciavau smile.gif
Skaiciavau pagal viss lempas. 1 lempa ten yra 8000 blyksniu, kainuoja 370. Tad nupirkus apie 4 lempas iseina jau naujas philips lumea aparatas. 4 * 370 lygu 1480 ltl. Nupirkus 4 lempas, jau iseina visas epiliatorius, kurio gal net nereiks pirkti, nes blyksniu turetu daug daugiau jis atlaikyti. Aisku, jei lempa 270, tai jau tik po 6 lempu iseina naujas aparatas.

Manau svarbiausia, kad veikia to fotoepiliacija. Nzn ar man vaidenasi, bet ant bikinio pastebiu jau plikus plemus.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 06 10, 09:40)
o kiek DAUGMAZ laiko naudojot silk'n'glide? suprantu, kad tikslaus proceduru skaiciaus neatsekt, bet metus ar maziau/daugiau?

ir dar klausimas - kodel nustojot naudot silkn'? sugedo ar del kitu priezasciu norejot pakeist?

jei gerai pamenu, nuo spalio pradžios iki gruodžio vidurio vargau su silk'n'glide. ir jau ne kartą rašiau, kad glide lempa sprogo.

QUOTE(Monstar @ 2014 06 10, 20:39)
Pabandziau ant rankos, tai man ten atsirado tokie mazyciai mazyciai raudoni taskeliai. Ar cia paveiktas plaukas, ar salutinis poveikis... Kazkam buvo atsirade raudoni taskeliai? Ziuriu ir ant slaunu yra, tik retesni.

kaip įdomu g.gif man raudoni taškeliai atsirasdavo po depiliacijos vašku/cukrumi/elektriniu epiliatorium. su fotoepiliatorium to nepasitaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 06 10, 20:39)
Idomu del slaunu, jei ten sviesoki plaukeliai, ar pavyks juos iveikti.

Su naminiu foto tikrai nepavyks verysad.gif , aš irgi turiu tokią bėdą, kad pusė šlaunų turi šviesius plaukus, iš pradžiu sąžiningai pyškinau visas, vėliau tik juodus plaukelius, o dabar išvis nustojau šlaunims daryti procedūras, nematau prasmės schmoll.gif ketinu lazeriuotis.
O kad ant rankų atsirado raudoni taškiukai tai manau gali būti eilinis bėrimas nuo skutimo, man jų daugiau yra bikinio zonoj.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 06 11, 08:18)
jei gerai pamenu, nuo spalio pradžios iki gruodžio vidurio vargau su silk'n'glide. ir jau ne kartą rašiau, kad glide lempa sprogo.
kaip įdomu  g.gif  man raudoni taškeliai atsirasdavo po depiliacijos vašku/cukrumi/elektriniu epiliatorium. su fotoepiliatorium to nepasitaikė  smile.gif

supratau, aciu smile.gif as ankstesniu temu ne visus puslapius perskaiciau ax.gif

tai spalis/gruodis jei karta i 2 savaites buvo mazdaug 6 proceduros su silk'n' smile.gif +8/9 su philips gaunas ~ 15, vis vien daug vilties suteikiantis rezultatas smile.gif dekuj, kad pasidalinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 11, 08:11)
O kad ant rankų atsirado raudoni taškiukai tai manau gali būti eilinis bėrimas nuo skutimo, man jų daugiau yra bikinio zonoj.

Gal, net nepagalvojau. Niekada ranku nedepiliavau. Ant bikinio tai man irgi buna, bet ant ranku visai kitaip atrodo. Ant ranku tai tokie mazyciai taskeliai, vos ne plauko storio tik. Ziuresiu ar praeis.

O kur butu galima nusipirkti to rfsu skutimuisi? Internete nieko nerandu lietuviskai/angliskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 11 birželio 2014 - 21:56
atėjau pasidžiaugti. Lumea - geriausia investicija thumbup.gif po 4 šaudymų veido plaukuotumo nedidelė problema visiškai išspręsta, pažastys puikiai pasiduoda, ant kojų likę koks penktadalis plaukų. ir tie silpni, ploni. bikinis pasiduoda sunkiausiai, bet irgi matosi geras praretėjimas. nerealiai džiaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 06 14, 12:53)
atėjau pasidžiaugti. Lumea - geriausia investicija  thumbup.gif po 4 šaudymų veido plaukuotumo nedidelė problema visiškai išspręsta, pažastys puikiai pasiduoda, ant kojų likę koks penktadalis plaukų. ir tie silpni, ploni. bikinis pasiduoda sunkiausiai, bet irgi matosi geras praretėjimas. nerealiai džiaugiuosi  rolleyes.gif

thumbup.gif

Matomai viskas priklauso nuo pacio plauko stiprumo g.gif man veidas visiškai nepasiduoda, veidą plius saudausi ir salone doh.gif geriausiai tvarkosi pazastys ir bikini ,pazastyse likę vos keli plaukeliai, bikini taip pat, kojos lopeliais praplikusios matosi,kad dar reiks padirbėti ax.gif as saudausi kas savaite po dviguba blyksni . Šiandien 6 šaudymas .
Atsakyti
Rašau su prašymu padėti smile.gif
Skaitinėju visus atsiliepimus, tačiau nelabai ką randu apie Silk'n Sensepil XL 65.000
Galvojau jį pirkti, bet susimėčiau, nes labiau rašote apie kitus modelius. gal galite pasidalinti ar verta tokį pirkt, ar visgi galvot apie kitus modelius. Dėkui smile.gif
Atsakyti
Labutės. Valiau kompą nuo visokių šiukšlių ir radau savo senas nuotraukas blink.gif a tu jokš makariokš nesikeikiant doh.gif baisu prisiminti, kad kažkada taip atrodžiau

user posted image

user posted image

user posted image

Čia jau kai pradėjau plikti ir oda biski pagražėjo. Pamenu, kiek džiaugsmo buvo, kokia euforija wub.gif

user posted image

O čia paskutinė, prieš mėnesį maždaug, rodžiau neseniai

user posted image

Tik per paskutinius porą metų praėjau sijonus vilkėti wub.gif
Papildyta:
Niums, aš pasiruošus vasarai ax.gif pasipyškinau karštai, karštai, kaip visad dvigubai, ir varau į Tenerifę pailsėti blush-anim-cl.gif thumbup.gif

Visoms kantrybės, kovojant su plaukais, karštų blycų ir plikų kojų 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 16 birželio 2014 - 08:23
QUOTE(Vika333 @ 2014 06 16, 09:30)
Labutės. Valiau kompą nuo visokių šiukšlių ir radau savo senas nuotraukas  blink.gif  a tu jokš makariokš nesikeikiant  doh.gif  baisu prisiminti, kad kažkada taip atrodžiau
Niums, aš pasiruošus vasarai ax.gif pasipyškinau karštai, karštai, kaip visad dvigubai, ir varau į Tenerifę pailsėti blush-anim-cl.gif  thumbup.gif

Visoms kantrybės, kovojant su plaukais, karštų blycų ir plikų kojų  4u.gif

O čia kuriuo aparatu? Galvoju issigyt koki aparatą, tik pas mane plaukučiai storesni schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 16 birželio 2014 - 08:59
QUOTE(SaluŠalis @ 2014 06 14, 12:31)
Matomai viskas priklauso nuo pacio plauko stiprumo  g.gif 

drinks_cheers.gif Nuo daug ko priklauso: nuo fiziologijos, nuo hormonų, nuo gyvenimo būdo ir be abejo nu plauko spalvos ir storumo.
QUOTE(xinax @ 2014 06 15, 12:28)
Rašau su prašymu padėti smile.gif
Skaitinėju visus atsiliepimus, tačiau nelabai ką randu apie Silk'n Sensepil XL 65.000
Galvojau jį pirkti, bet susimėčiau, nes labiau rašote apie kitus modelius. gal galite pasidalinti ar verta tokį pirkt, ar visgi galvot apie kitus modelius. Dėkui smile.gif

Pabandykite paskaityti ankstesnes temas. Man atrodo ten tikrai rasite atsiliepimus 4u.gif
QUOTE(Vika333 @ 2014 06 16, 08:30)
Labutės. Valiau kompą nuo visokių šiukšlių ir radau savo senas nuotraukas  blink.gif 

Mano kojos šiai dienai atrodo kaip tavo 1 nuotraukoj , su tokiais pat raudonais taškiukais (prieš procedūras buvo trigubai baisiau) ax.gif Laukiu nesulaukiu, kad atrodytų kaip paskutinėj thumbup.gif
Vika333, Ačiū už palaikymą ir gero tau poilsio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 16 birželio 2014 - 08:57