Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

Iš mano įdėtos apžvalgos aš atkreipiau dėmesį į kelis momentus:
1. Also disadvantageous is the fact that the emitted spectrum and fluence can be inconsistent from pulse to pulse, in particular in IPL devices containing a small capacitor bank
Jeigu trumpai - nedideles kondensatorių talpas turintys aparatai lemia nepastovumą skleidžiamoje šviesoje ir bangų ilgyje. O naminiai aparatai turi itin mažas kondensatorių talpas, jau nekalbu apie mažulyčius nešiojamus.

2. The subsequent application of cold packs surrounding the treatment area during treatments minimized the incidence of terminal hair growth in their clinic.
Čia kalbama apie nepageidaujamą plaukų augimo paskatinimą šalia apšaudytų vietų (ypač aktualu veido srityje). Taigi, pastebėjo, kad pašaldžius vietas aplink šaudymo zonas šitas efektas sumažėja.

3. However, the authors did not point out any significant advantages of the electro-optical synergy device over other methods available for hair removal
O čia kalbama apie IPL-radijo bangų aparatą - nepastebėta ryškių skirtumų lyginant su įprastais metodais, t.y. standartiškai geriausiai paveikė tamsius ir storus plaukus.

Yra ten apžvelgti ir įvairių odos problemų gydymų tyrimai, atjauninimo tyrimai, bet jų neskaičiau dar, nes kol kas koncentruojuosi ties plaukais.

Ir dar kitame šaltinyje (bet nuorodos neišsaugojau) šiandien buvau perskaičiusi, kad odai yra naudingos pertraukėlės tarp atskirų impulsų, kad ji spėtų atvėsti po pykštelėjimo, tai gal visgi ne taip ir blogai ta 5s pertrauka, esanti dalyje IPL aparatų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 06 birželio 2014 - 17:32
QUOTE(Gemma @ 2014 06 06, 09:57)
pas mane jau padarytos 8 ar 9 procedūros (vadinasi išnaudota max 3330 blyksnių), o man jau bereikia tik palaikymo, t.y. kas mėnesį po procedūrą.

Gemma, o tarp proceduru plauku jau nebereikia skust?

ir rezultatas visur toks pats geras? t.y. kojos, pazastys ir bikini graziai atrodo be skutimo? bigsmile.gif

as kol kas pasidariau 2 proceduras (mano aparatas toks pats kaip Jusu), tai poveikio dar visai nematyt, na suprantama, dar tik pradzia, tiesiog idomu ar po 6-7 kartu galima tiketis but beplauke be peiliuko smile.gif
Atsakyti
Ant mano philips lumea lemputes yra kazkoks ibrezimas/taskelis, kazin ar nieko tokio? Gaila, kad nepaziurejau iskart, nes dabar nzn, ar toks buvo, ar as kazkaip sugebejau subraizyti.

Kaip jums su bikini zona? Man kazkodel labai skauda. Kojas galiu ant 4-5 stiprumo daryti, o bikini jau ant 3 labai skauda.

Dar idomu del to digubo svitinimo ar tiesiog didesnio lygio (kai jau skauda). Skaiciau instrukcija, tai kaip ir negalima, nes gali pasireiksti neigiami reiskiniai (girdejau kol kas tik apie pigmentacijos padidejima, odos spalvos pakitimus trumpalaikius) Ar kazkam teko susidurti su neigiamomis pasekmemis?
As stengiuosi daryti viska iki nedidelio skausmo, bet man neparausta po to. Gal tureciau didesni lygi naudoti, ar efektas bus ir be paraudimo? Kol kas atlikau tik pora proceduru, tad efekto dar nematyti.

Isbandziau rekomenduotus venus breezes skustukus. Gal ir nieko, bet man mazoka to muiliuko - pirmasisi centimetras buna net nepateptas. Be to sausas muiliukas gana kietas, reikia pamirkyti daugiau, kad suminkstetu ir neitu per oda sausai peiliukas. Turbut galima ji naudoti ir su paprastomis skutimosi putomis/priemonemis g.gif ?
Skutant palei plauka, neiaugineja plaukeliai, bet jie ir nenusiskuta (bikini). Svariai bikini nuskusti galiu tik pries plauka. Gal kas turi pasiulymu kaip iveikti ta bikini su skustuku, nes as skustuku nemegstu, tik kad dabar reikia ax.gif . Beje, bandziau paguleti karstoje vonioje, dar su pieno milteliais smile.gif

QUOTE(dakota24 @ 2014 06 06, 16:22)
nesuprantu biggrin.gif o kaip nesigilinti kas geriau?keiciamos lempo ar ne? lotuliukas.gif ne uz 100 lt aparaciuka perki,kad nepasidometi kas geriau biggrin.gif na nebent jus sau kas savaite galite leisti po toki pirkini,tai tada taip,jokio skirtumo new_russian.gif  new_russian.gif  new_russian.gif  biggrin.gif siandien toks,kita savaite kitoks biggrin.gif ir pati nuspresiu kas geriau biggrin.gif

Cia tik mano pamastymai, nesu zinove.

As apsisprendziau imti aparata su nekeiciamom lepmutem, kuris turi 140 000 blyksniu (philips Lumea). O nusprendziau taip del geru atsiliepimu ir ekonominiu priezasciu. Nes pvz viss lemputes kainuoja po 390 ltl (8000 blyksniu). Realiai 3,5-4 lemputes jau iseina naujas aparatas philips lumea. Tad jei is philips lumea isgausiu 30 000 blyksniu vietoj zadamu 140 000, man atsiperka, net jei riektu pirkti nauja aparata.
Sutinku, kad nekeiciamos lemputes nusilpsta laikui begant, bet manau, bent puse zadamu blyksniu turetu isgauti normaliai. Ypac, kad eigoje reikia tik palaikymo, tad gal net ir uztenka silpnesiu zybsniu, kai didysis darbas iveiktas.

Skaiciavimai:
390 ltl lempute - 8 000 blyksniu
1350 (philips lumea kaina su nuolaida, be ~1800) /390 ltl = 3.5 lempos
3.5* 8000 = 28 000 blyksniu, tad po tiek blyksniu aparatas su nekeiciamom lemputem jau atsipirko.
Atsakyti

QUOTE(Monstar @ 2014 06 07, 18:21)
Kaip jums su bikini zona? Man kazkodel labai skauda. Kojas galiu ant 4-5  stiprumo daryti, o bikini jau ant 3 labai skauda.

man tas pats - kojoms 4-5 gerai, o bikini 3 skauda, bet nera taip kad "labai", pakenciamai, bet ant 4 nebuvo noro bandyt biggrin.gif

Isbandziau rekomenduotus venus breezes skustukus. Gal ir nieko, bet man mazoka to muiliuko - pirmasisi centimetras buna net nepateptas. Be to sausas muiliukas gana kietas, reikia pamirkyti daugiau, kad suminkstetu ir neitu per oda sausai peiliukas. Turbut galima ji naudoti ir su paprastomis skutimosi putomis/priemonemis  g.gif ?

gilette venus peiliukus naudoju su skutimosi putom - kam kankint oda, vis vien tos juosteles tik padeda peiliukui slysti, tikrai nepakeicia kokybisku putu
Atsakyti
p.s. o jums apdoroti plaukeliai iskrenta? istrukcijoj parasyta, kad iskrenta per 1-2 savaites, bet as nepastebejau, kad taip butu.

Atsakyti
http://siameselipsti...a-sheivaat.html
skutimuisi geriausias dalykas koki tik esu bandziusi 4u.gif skutimosi zele,neprilygsta jokioms putoms..nors skirtas intimioms vietoms,naudoju ir kojoms 4u.gif man po 2 ar 3 proceduru zymiai pasimate rezultatas,ataugo plemais plaukeliai,bet dbr padariusi jau 7 ar 8 proceduras,jokio efekto nepastebiu,nemazeja ataugusiu...o ir nemalonu vasara skusti koju,kas antra diena...taigi atidejau fotoepiliatoriu i sali...meginsiu po vasaros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 06 07, 10:49)
Gemma, o tarp proceduru plauku jau nebereikia skust?

ir rezultatas visur toks pats geras? t.y. kojos, pazastys ir bikini graziai atrodo be skutimo?  bigsmile.gif

as kol kas pasidariau 2 proceduras (mano aparatas toks pats kaip Jusu), tai poveikio dar visai nematyt, na suprantama, dar tik pradzia, tiesiog idomu ar po 6-7 kartu galima tiketis but beplauke be peiliuko smile.gif

neapsigaukit, prieš philips'ą aš dar naudojau ir silk'n'glide. tai bendram skaičiuje daugiau tų procedūrų būta 4u.gif negaliu pasakyt, kiek tiksliai nes kažkur nukišau kalendoriuką su sužymėtom procedūrom glide'o doh.gif

dabar dar skutu, bet tik kartą į savaitę, nes plaukų jau labai mažai. vis neprisiruošiu nufotkint ir pasirodyt blush2.gif

turėkite kantrybės 4u.gif nes rezultato dažniausiai tenka palaukti. man gal po trečios procedūros pradėjo matytis, po to vienu metu buvo lyg sustojęs visas procesas (nei daugėjo, nei mažėjo nepageidaujamų plaukelių), paskui vėl ėmė mažėti.
po 6-7 procedūrų tai vargu, ar rezultatas bus tobula beplaukė oda rolleyes.gif

QUOTE(Monstar @ 2014 06 07, 17:21)
Ant mano philips lumea lemputes yra kazkoks ibrezimas/taskelis, kazin ar nieko tokio? Gaila, kad nepaziurejau iskart, nes dabar nzn, ar toks buvo, ar as kazkaip sugebejau subraizyti.

Kaip jums su bikini zona? Man kazkodel labai skauda. Kojas galiu ant 4-5  stiprumo daryti, o bikini jau ant 3 labai skauda.

Dar idomu del to digubo svitinimo ar tiesiog didesnio lygio (kai jau skauda). Skaiciau instrukcija, tai kaip ir negalima, nes gali pasireiksti neigiami reiskiniai (girdejau kol kas tik apie pigmentacijos padidejima, odos spalvos pakitimus trumpalaikius) Ar kazkam teko susidurti su neigiamomis pasekmemis?
As stengiuosi daryti viska iki nedidelio skausmo, bet man neparausta po to. Gal tureciau didesni lygi naudoti, ar efektas bus ir be paraudimo? Kol kas atlikau tik pora proceduru, tad efekto dar nematyti.

Isbandziau rekomenduotus venus breezes skustukus. Gal ir nieko, bet man mazoka to muiliuko - pirmasisi centimetras buna net nepateptas. Be to sausas muiliukas gana kietas, reikia pamirkyti daugiau, kad suminkstetu ir neitu per oda sausai peiliukas. Turbut galima ji naudoti ir su paprastomis skutimosi putomis/priemonemis  g.gif ?
Skutant palei plauka, neiaugineja plaukeliai, bet jie ir nenusiskuta (bikini). Svariai bikini nuskusti galiu tik pries plauka. Gal kas turi pasiulymu kaip iveikti ta bikini su skustuku, nes as skustuku nemegstu, tik kad dabar reikia  ax.gif . Beje, bandziau paguleti karstoje vonioje, dar su pieno milteliais  smile.gif

tą taškelį pabandykit pirmiausia nuvalyti, gal ten tik nešvarumai g.gif o šiaip negerai, tie įbrėžimai/taškeliai.

aš viską (blauzdas, bikini, pažastis) darau 5 lygiu, man tik bikini kiek jaučiasi, bet tik tiek, lyg kažkas šilto prisilietė. dvigubai nešaudau - nematau reikalo odos kankint. man irgi neparausta, jokių kitų šalutinių reiškinių taip pat nepastebėjau. bet rezultatas vis tiek yra.
silpnesniu lygiu šaudant gali tekti ilgiau palaukti, kol pajusite poveikį smile.gif

dėl skustuvo su muiliuku, maniškis teoriškai irgi su muiliuku, bet vis tiek naudoju papildomai putas, man tas muliukas - tas pats, kas nieko netepti.

QUOTE(dakota24 @ 2014 06 08, 19:45)
man po 2 ar 3 proceduru zymiai pasimate rezultatas,ataugo plemais plaukeliai,bet dbr padariusi jau 7 ar 8 proceduras,jokio efekto nepastebiu,nemazeja ataugusiu...o ir nemalonu vasara skusti koju,kas antra diena...taigi atidejau fotoepiliatoriu i sali...meginsiu po vasaros unsure.gif

šiaip nerekomenduočiau daryti didesnės pertraukos. aš buvau padariusi maždaug 1,5 mėn. pertrauką žiemą (neturėjau fotoepiliatoriaus), tai plaukelių per tą laiką šiek tiek padaugėjo. nors jau matėsi rezultatai. jei visą vasarą nedarysit, gali tekti rudenį visą procesą iš naujo pradėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2014 06 08, 17:58)
p.s.  o jums apdoroti plaukeliai iskrenta? istrukcijoj parasyta, kad iskrenta per 1-2 savaites, bet as nepastebejau, kad taip butu.

aš irgi nepastebėjau biggrin.gif nes tarp procedūrų skutau, taip dažnai, kaip reikėdavo. tikrai nelaukiau, kol jie patys iškris.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 06 06, 08:57)
...vienos procedūros metu ne daugiau kaip 370. jei iš pradžių reikia 2-3 procedūrų kas mėnesį, po to vis rečiau ir rečiau. jei gerai pamenu, pas mane jau padarytos 8 ar 9 procedūros (vadinasi išnaudota max 3330 blyksnių), o man jau bereikia tik palaikymo, t.y. kas mėnesį po procedūrą. ...

Kaip faina, kad reikia tik palaikymo thumbup.gif
Mano rezultatai šiai dienai: blauzdos nupliko apie 60% (daugiausiai plikų vietų kojos apačioje virš kauliuko ir nugarinėje dalyje, priekis sunkiau pasiduoda, bet tenkina), šlaunys nustojau pyškinti, nes dvejoju ar man verta šaudyti pusę baltų pusę tamsesnių, galvoju daryti lazeriu, bikini vos vos pradeda plikti ir matomai suletėjo augimas, o pažastys kol kas nereaguoja, darau kolkas kas 2 savaitės, dar nematau prasmės retinti.
Aš sunaudoju tikrai žymiai daugiau blyksnių 1 procedūrai, 370 su užmetimu tai man panašiai tik vienai kojai užtenka (lemputė 6 cm/2).
QUOTE(Monstar @ 2014 06 07, 17:21)
Kaip jums su bikini zona? Man kazkodel labai skauda.
Skutant palei plauka, neiaugineja plaukeliai, bet jie ir nenusiskuta (bikini). Svariai bikini nuskusti galiu tik pries plauka...

Aš irgi turiu tokių juodų dėmelių, pasitariau su konsultante, ji patikino, kad nieko blogo, na manau, kad koks plaukelis prisvilo ir laiku nenuvaliau, bet kol kas nieko blogo nenutiko ir tikėkimės atlaikys visus šuvius. Beje tie taškiukai man jau nenusivalo doh.gif

Bikini aš irgi iš pradžių negalėjau net žemiausių lygių iškesti, a dabar darau aukščiausiu 8 mirksiukas.gif Tai manau, kad tik su laiku oda pripras prie "ekstremalaus" pyškinimo biggrin.gif O kankinti save tikrai neverta, anksčiau ar vėliau rezultati tikrai bus. Dvigubai aš dariau kai buvo silpnesnis lygis, dabar nebeeksperementuoju. Paraudimo mano manymu ir neturėtų būti, nes taip galima ir nudeginti odą.

Dėl skustukų tai g.gif gal senas buvo, nes muiliukas neturi būti sausas. Aš sekmingai juos nauduoju, tik labai greitai atšipo doh.gif
QUOTE(lisik @ 2014 06 08, 17:58)
p.s.  o jums apdoroti plaukeliai iskrenta? istrukcijoj parasyta, kad iskrenta per 1-2 savaites, bet as nepastebejau, kad taip butu.

Aš pastebėjau tik lėtesnį augimą.
Atsakyti
3.5* 8000 = 28 000 blyksniu, tad po tiek blyksniu aparatas su nekeiciamom lemputem jau atsipirko.

Keistai skaičiuojat, aš vėliau pakeisiu lempą už 270, o jums reikės vėl paklot 1500 už naują aparatą, tai kur ekonomiškumas?

Panos, ką norėjau paklausti - ar jums abidvi pusės vienodai reaguoja? Man iš kairės beveik nėra plaukų, o dešinė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 09, 09:08)
Kaip faina, kad reikia tik palaikymo  thumbup.gif
Mano rezultatai šiai dienai: blauzdos nupliko apie 60% (daugiausiai plikų vietų kojos apačioje virš kauliuko ir nugarinėje dalyje, priekis sunkiau pasiduoda, bet tenkina), šlaunys nustojau pyškinti, nes dvejoju ar man verta šaudyti pusę baltų pusę tamsesnių, galvoju daryti lazeriu, bikini vos vos pradeda plikti ir matomai suletėjo augimas, o pažastys kol kas nereaguoja, darau kolkas kas 2 savaitės, dar nematau prasmės retinti.
Aš sunaudoju tikrai žymiai daugiau blyksnių 1 procedūrai, 370 su užmetimu tai man panašiai tik vienai kojai užtenka (lemputė 6 cm/2).

labai faina biggrin.gif nors smagiausia buvo, kai prieš kiek laiko MB apsižiūrėjo, kojas beglostydamas, "o tu anksčiau neturėjai daugiau plaukų?". na, jis pas mane nėra labai pastabus, bet vis tiek toks geras jausmas buvo. nors ir dėl savęs darausi procedūras, bet smagu, kai daugiausiai manęs matantis žmogus pastebėjo skirtumą thumbup.gif
60 proc. irgi labai neblogas rezultatas. man nugarinė dalis blauzdų irgi visai nupliko, o prieky dar yra vienas kitas plaukas. bikini ir pažastys irgi taip pat - vietomis vienas kitas plaukelis dar išsikala.
aš šlaunų nepyškinu, todėl man mažiau išsinaudoja.

QUOTE(ReginaV @ 2014 06 09, 14:36)
Panos, ką norėjau paklausti - ar jums abidvi pusės vienodai reaguoja? Man iš kairės beveik nėra plaukų, o dešinė  schmoll.gif

man vienodai abi pusės reaguoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 06 09, 09:20)
neapsigaukit, prieš philips'ą aš dar naudojau ir silk'n'glide. tai bendram skaičiuje daugiau tų procedūrų būta  4u.gif negaliu pasakyt, kiek tiksliai nes kažkur nukišau kalendoriuką su sužymėtom procedūrom glide'o  doh.gif

o kiek DAUGMAZ laiko naudojot silk'n'glide? suprantu, kad tikslaus proceduru skaiciaus neatsekt, bet metus ar maziau/daugiau?

ir dar klausimas - kodel nustojot naudot silkn'? sugedo ar del kitu priezasciu norejot pakeist?

QUOTE(Gemma @ 2014 06 09, 09:20)
aš irgi nepastebėjau  biggrin.gif nes tarp procedūrų skutau, taip dažnai, kaip reikėdavo. tikrai nelaukiau, kol jie patys iškris.

as irgi dabar skutu, bet buvo smalsu paziuret ar iskris, nes instrukcijoj aiskiai parasyta kad hair starts shedding within 1-2 weeks smile.gif bet patikrinta - sitas teiginys tikrai klaidingas...

QUOTE(viktoshka @ 2014 06 09, 10:08)
Aš irgi turiu tokių juodų dėmelių, pasitariau su konsultante, ji patikino, kad nieko blogo, na manau, kad koks plaukelis prisvilo ir laiku nenuvaliau, bet kol kas nieko blogo nenutiko ir tikėkimės atlaikys visus šuvius. Beje tie taškiukai man jau nenusivalo  doh.gif

as proceduros metu kelis kartus apziuriu ar neprisvilo koks plaukelis ir iskart nuvalau, tada pavyksta nuvalyt.

QUOTE(viktoshka @ 2014 06 09, 10:08)
Aš pastebėjau tik lėtesnį augimą.

supratau, vadinasi niekam tie "apdoroti" plaukeliai nekrenta.

QUOTE(Gemma @ 2014 06 10, 09:59)
man nugarinė dalis blauzdų irgi visai nupliko, o prieky dar yra vienas kitas plaukas. bikini ir pažastys irgi taip pat - vietomis vienas kitas plaukelis dar išsikala.

thumbup.gif super rezultatas, laukiu nesulaukiu kada ir man taip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 06 10, 10:40)
as irgi dabar skutu, bet buvo smalsu paziuret ar iskris, nes instrukcijoj aiskiai parasyta kad hair starts shedding within 1-2 weeks smile.gif  bet patikrinta - sitas teiginys tikrai klaidingas...
supratau, vadinasi niekam tie "apdoroti" plaukeliai nekrenta.
Krenta krenta, tik pastebėti tai sunku. Aš kartais po apšaudymo patampau tuos likusius plaukelius, tai paveiktieji gražiai išsiima smile.gif Ir tas vyksta būtent tuo metu, kaip ir parašyta - maždaug 1-2 sav po apšaudymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 10 birželio 2014 - 13:17