QUOTE(naura14 @ 2014 06 05, 11:16)
Is kur cia tokios zinios? Nenoriu izeisti, bet ne visais atvejais esate teisi. Jei blyksniai neefektyvus, tai kaip gali dingti plaukai? Neklaidinkite zmoniu ir neskelbkite antireklamos. Naminiams aparatams gal tas ir galioja, bet profesionaliems tikrai ne. Lempos rezervas 150 000, tai ir yra veiksmingumas tokiam skaiciui. Jei jis baigiasi, lempa tebeblyksi, bet tada jau neveikia, bet ir zmogus, kuriam daroma tai junta, kad nera jokio pojucio naudojant bet koki stipruma. Nenorekite isigije uz 1000Lt gauti 150tukst. blyksniu.. Sorry, kad as cia taip, bet labai nemegstu zmoniu, kurie kalba kaip suprantantys ir zinantys, o is tikro apie tai neismano.
Naura14 jus visada kalbate apie prof. įrangą, o šitoje temoje kaip tik nagrinėja naminius buitinius aparatus
Tikrai ne kartą rašiau, kad aš irgi naujokė šiais klausimais, kaip ir dauguma šio forumo narių, tad tikrai kalbu ne kaip "suprantanis ir žinantis", o kaip bandantis suprasti ir sužinoti Mano žinių šaltinį aš įdėjau su nuoroda, tikrai nieko neišgalvojau. Ir kodėl jus įžvelgėte čia antireklamą, tiesiog visos merginos dalinasi mintimis, o aparatą renkasi pagal savo požiūrį, tikrai manau perka apgalvotai sudėjus pliusus ir minusus.
Citatoje parašyta, kad blyksniai nusilpsta tik su laiku, kai sunaudojama virš 10 tūkst, t.y. kai plaukai jau iškritę, todėl ir efektyvu. Be to mūsų aptariamieji aparatai su tokių blycų kiekių panašiai ir kainuoja.