Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(naura14 @ 2014 06 05, 11:16)
Is kur cia tokios zinios? Nenoriu izeisti, bet ne visais atvejais esate teisi. Jei blyksniai neefektyvus, tai kaip gali dingti plaukai? Neklaidinkite zmoniu ir neskelbkite antireklamos. Naminiams aparatams gal tas ir galioja, bet profesionaliems tikrai ne. Lempos rezervas 150 000, tai ir yra veiksmingumas tokiam skaiciui. Jei jis baigiasi, lempa tebeblyksi, bet tada jau neveikia, bet ir zmogus, kuriam daroma tai junta, kad nera jokio pojucio naudojant bet koki stipruma. Nenorekite isigije uz 1000Lt gauti 150tukst. blyksniu.. Sorry, kad as cia taip, bet labai nemegstu zmoniu, kurie kalba kaip suprantantys ir zinantys, o is tikro apie tai neismano. 4u.gif

Naura14 jus visada kalbate apie prof. įrangą, o šitoje temoje kaip tik nagrinėja naminius buitinius aparatus 4u.gif
Tikrai ne kartą rašiau, kad aš irgi naujokė šiais klausimais, kaip ir dauguma šio forumo narių, tad tikrai kalbu ne kaip "suprantanis ir žinantis", o kaip bandantis suprasti ir sužinoti ax.gif Mano žinių šaltinį aš įdėjau su nuoroda, tikrai nieko neišgalvojau. Ir kodėl jus įžvelgėte čia antireklamą, tiesiog visos merginos dalinasi mintimis, o aparatą renkasi pagal savo požiūrį, tikrai manau perka apgalvotai sudėjus pliusus ir minusus.
Citatoje parašyta, kad blyksniai nusilpsta tik su laiku, kai sunaudojama virš 10 tūkst, t.y. kai plaukai jau iškritę, todėl ir efektyvu. Be to mūsų aptariamieji aparatai su tokių blycų kiekių panašiai ir kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 05 birželio 2014 - 12:08
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 13:06)
Naura14 jus visada kalbate apie prof. įrangą, o šitoje temoje kaip tik nagrinėja naminius buitinius aparatus  4u.gif
Tikrai ne kartą rašiau, kad aš irgi naujokė šiais klausimais, kaip ir dauguma šio forumo narių, tad tikrai kalbu ne kaip "suprantanis ir žinantis", o kaip bandantis suprasti ir sužinoti  ax.gif Mano žinių šaltinį aš įdėjau su nuoroda, tikrai nieko neišgalvojau. Ir kodėl jus įžvelgėte čia antireklamą, tiesiog visos merginos dalinasi mintimis, o aparatą renkasi pagal savo požiūrį, tikrai manau perka apgalvotai sudėjus pliusus ir minusus.
Citatoje parašyta, kad blyksniai nusilpsta tik su laiku, kai sunaudojama virš 10 tūkst, t.y. kai plaukai jau iškritę, todėl ir efektyvu. Be to mūsų aptariamieji aparatai su tokių blycų kiekių panašiai ir kainuoja.

turintys virs 40tukst.jau traukia link profesionaliu. 4u.gif Matote, skaitant apie pamastymus, pateikiamus kaip teiginius, kitas zmogus gali negerai suprasti. O skiriamasis pozymis, kad blykses neveiksmingos ir yra, kad saudant ant pluko bet kokiu stiprumo, nejuntama niekas. Beto, jei nurodyta, kad yra tiek ir tiek veiksmingu blyksniu, lempa tampa anksciau nebeveiksminga, reiketu kreiptis i gamintojus, nes taip buti neturetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 06 05, 13:01)
turintys virs 40tukst.jau traukia link profesionaliu. 4u.gif

lotuliukas.gif Sorry, na gal kai kuriais klausimais aš tikrai nepasikausčius, bet manau aparatų profesionalumas tikrai priklauso ne nuo blyksnių skaičiaus, o nuo galingumo.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 14:15)
lotuliukas.gif  Sorry, na gal kai kuriais klausimais aš tikrai nepasikausčius, bet manau aparatų profesionalumas tikrai priklauso ne nuo blyksnių skaičiaus, o nuo galingumo.

Nuo daug ko priklauso, ne tik nuo situ dvieju parametru. Jei kils kazkokiu klausimu, visada galite klausti, jei pati zinosiu, butinai atsakysiu 4u.gif Tikrai nenorejau nieko izeisti, bet zinau, kad su tokiais dalykais gali buti liudnu pasekmiu, reikia labai gerai viska issiakinti ir kai kalba eina apie sveikata, negali buti atsakymo GAL.. Sekmes praradinejant plaukiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 09:43)
Na, jau daug buvo kalbėta, kad nekeičiamos lempos su daugybę blyksnių su laiku nusilpsta, be to ką daryti tuo atveju jei lempa sprogtų, reikės keisti visą aparatą  doh.gif
Sena nuoroda,

ir ka jus manot apie ta "sena nuoroda"? koks tu ziniu saltinis? kada tas "straipsnis" parasytas? lyg technologijos stovi vietoje... doh.gif man asmeniskai, tos gaires yra niekines schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 05 birželio 2014 - 16:58
QUOTE(Margareta @ 2014 06 05, 16:54)
ir ka jus manot apie ta "sena nuoroda"? koks tu ziniu saltinis? kada tas "straipsnis" parasytas? lyg technologijos stovi vietoje...  doh.gif man asmeniskai, tos gaires yra niekines  schmoll.gif

Na tai įtikinkite mane, parašykite jūsų nuomone gerai žinoma ir patikima šaltinį, ar yra nesvarbu kokių keičiamų ar nekeičiamų lempučių galiojimo laikas, tiesiog jau žiauriai įdomu padidarė, visi išsisuka, bet tiksliai niekas nepasako g.gif O kuo tada jus remdavotės, kai rinkote savąjį aparatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 06 05, 13:48)
Nuo daug ko priklauso, ne tik nuo situ dvieju parametru. Jei kils kazkokiu klausimu, visada galite klausti, jei pati zinosiu, butinai atsakysiu  4u.gif Tikrai nenorejau nieko izeisti, bet zinau, kad su tokiais dalykais gali buti liudnu pasekmiu, reikia labai gerai viska issiakinti ir kai kalba eina apie sveikata, negali buti atsakymo GAL.. Sekmes praradinejant plaukiukus  mirksiukas.gif

Tai mes visos čia ir esame, kad išsiaiškinti kas geriau ir naudingiau ax.gif
O dėl patarimų norėčiau padinaudoti proga ir paklausti kokie aparatai geriau naikina šviesius plaukus. Ir dar mane domintų acne ir kapiliarai, ar efektyvios procedūros su E-light ar yra kkmių kitų galimybių? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 20:37)
Na tai įtikinkite mane, parašykite jūsų nuomone gerai žinoma ir patikima šaltinį, ar yra nesvarbu kokių keičiamų ar nekeičiamų lempučių galiojimo laikas, tiesiog jau žiauriai įdomu padidarė, visi išsisuka, bet tiksliai niekas nepasako  g.gif  O kuo tada jus remdavotės, kai rinkote savąjį aparatą  bigsmile.gif

as nezinau tokiu saltiniu, nes ju net neieskojau, nes turiu ka veikti gyvenime ir be knisimosi po interneta del IPL lepuciu (cia nei mano darbas nei hobis). Taciau ir net jei ir pasakyciau savo pamastymus ar isitikinimus, tai nereiskai, jog juos galima platinti kaip tiesa. Gyvenime mes daug ka perkam: saldytuvus, televizorius, telefonus, masinas ir dar daugybe visokiu smulkmenu...jei i kiekviena dalyka gilintis iki plonybiu, tai nebus laiko kada gyventi doh.gif faktas vienas, kad amzinu ir negendanciu prietaisu nera. tiesiog atsizvelgi i gamintoja, kaina, garantija, pakalusineji zmoniu kokia ju patirtis ir perku arba neperku o tada gyvenu toliau.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 06 06, 05:22)

Aš aplamai nesuprantu, ko jus mane dviese užpuolėte doh.gif žmogus paklausė mano nuomonės apie nekeičiamas lempas ir aš atsakiau, o ar tai naudinga info palieku teisę spręsti ir atrinkti pačiam žmogui 4u.gif
Margareta jus teisi, reikia gyventi ir neužsicikliname daugiau ties šią vietą 4u.gif
Atsakyti
Radau išsamią IPL prietaisų apžvalgą, aprašančią tyrimus įvairiems šio prietaiso panaudojimams. Tiesa, apie naminius aparatus kalbama gana nedaug, bet paskaityti tikrai verta.
Atsakyti
gal visos liaukimės remtis asmeninėm nuomonėm? gal pradėkim remtis savo pasiektais rezultatais?
juk visų tikslas tas pats 4u.gif

QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 08:43)
Gaila, kad nėra dar atsiliepimų iš tų kurie seniau pirko ir kurie sunaudojo daugiau nei puse blyksniu  4u.gif

o jų greitai ir nebus 4u.gif nes blyksniai labai lėtai naudojasi. vienos procedūros metu ne daugiau kaip 370. jei iš pradžių reikia 2-3 procedūrų kas mėnesį, po to vis rečiau ir rečiau. jei gerai pamenu, pas mane jau padarytos 8 ar 9 procedūros (vadinasi išnaudota max 3330 blyksnių), o man jau bereikia tik palaikymo, t.y. kas mėnesį po procedūrą. manau ir kitoms panašiai - kuo toliau, tuo rečiau galima naudoti. tai kiek prireiks metų kad tiek blyksnių išnaudot? biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu biggrin.gif o kaip nesigilinti kas geriau?keiciamos lempo ar ne? lotuliukas.gif ne uz 100 lt aparaciuka perki,kad nepasidometi kas geriau biggrin.gif na nebent jus sau kas savaite galite leisti po toki pirkini,tai tada taip,jokio skirtumo new_russian.gif new_russian.gif new_russian.gif biggrin.gif siandien toks,kita savaite kitoks biggrin.gif ir pati nuspresiu kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 06 birželio 2014 - 16:24