Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Victorious @ 2014 05 27, 09:31)
Ką manote apie šį "Silk'n Glide" ir jo kainą? g.gif

http://kartu.lt/akci..._campaign=daily

jau ne kartą buvo rašyta, kad glide nėra pats geriausias pasirinkimas, dažnai sprogsta lempos. pati naudojau glide su 50 000 blyksnių

pasiskaitykit temą, buvo ne vienas atsiliepimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 05 27, 12:14)
jau ne kartą buvo rašyta, kad glide nėra pats geriausias pasirinkimas, dažnai sprogsta lempos. pati naudojau glide su 50 000 blyksnių

pasiskaitykit temą, buvo ne vienas atsiliepimas  mirksiukas.gif

Aha, buvo dvejopų atsiliepimų : vienos sakė, kad trumpesnis prietaiso naudojimo laikas, o kitos buvo patenkintos pasirinkimu g.gif. Na, aš irgi nepulčiau jo pirkti - tiesiog domiuosi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 gegužės 2014 - 10:32
Merginos, kreipiuosi kaip pas specus biggrin.gif
ka manote apie si aparata? ax.gif naujiena- tik pasirode neseniai
http://www.tomsona.l...hl-100-637.html
Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
O ką manote apie tokį reikalą? g.gif biggrin.gif

http://grupinis.lt/v...term=2014-06-03
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 06 03, 09:19)
O ką manote apie tokį reikalą? g.gif  biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Netingėkite, pasiskaitykite temą, ne vieną kartą buvo aptarta...
Papildyta:
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 06 01, 09:47)
Merginos, kreipiuosi kaip pas specus biggrin.gif
ka manote apie si aparata? ax.gif naujiena- tik pasirode neseniai
http://www.tomsona.l...hl-100-637.html
Dekui is anksto 4u.gif

Aš nesu spec tongue.gif bet šitas aparatas sudomino 7 cm/kv thumbup.gif dėl labai daug blycu - reiškia, kad lempa nekeičiama, man tai minusas
be to, jei kam būtų įdomu čia pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 03 birželio 2014 - 09:33
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 03, 11:29)
be to, jei kam būtų įdomu čia pigiau  mirksiukas.gif

Gal yra naudojančių ir turinčių šviežių atsiliepimų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 06 03, 09:19)
O ką manote apie tokį reikalą? g.gif  biggrin.gif

ko gero galima tiketis is aparato, kuriam taikoma 60 proc. nuolaida lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 03, 10:29)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Netingėkite, pasiskaitykite temą, ne vieną kartą buvo aptarta...
Papildyta:

Aš nesu spec  tongue.gif  bet šitas aparatas sudomino 7 cm/kv  thumbup.gif  dėl labai daug blycu - reiškia, kad lempa nekeičiama, man tai minusas
be to, jei kam būtų įdomu čia pigiau  mirksiukas.gif

aciu linka, o kas blogo- kad lempa nekeiciama? cia yra lifetime lempa- 150000 blyksciu. Man atrodo- cia i 40 metu i prieki g.gif ar as neteisi? ax.gif

QUOTE(Victorious @ 2014 06 03, 14:49)
Gal yra naudojančių ir turinčių šviežių atsiliepimų? rolleyes.gif

atsiliepimu, deja, niekur neradau. Nes aparatas visiska naujove. rolleyes.gif
bet labai jau sudomino jis mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetbeads: 04 birželio 2014 - 21:20
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 06 04, 21:19)
aciu linka, o kas blogo- kad lempa nekeiciama? cia yra lifetime lempa- 150000 blyksciu. Man atrodo- cia i 40 metu i prieki g.gif ar as neteisi? ax.gif

100 000 blyksnių buvo viena iš priežasčių, kodėl pirkau savo philips lumea, kad vienąkart nusipirkai ir ramu laaaabai ilgam. nereikia galvoti, kada jau čia ta lempa baigsis, užteks dar vienai procedūrai ar neužteks.
Atsakyti
o tos lempos nepasesta? g.gif as visgi linkusi manyti,jog geriau yra keiciamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 06 04, 21:19)
...o kas blogo- kad lempa nekeiciama? cia yra lifetime lempa- 150000 blyksciu. Man atrodo- cia i 40 metu i prieki g.gif ar as neteisi? ax.gif

Na, jau daug buvo kalbėta, kad nekeičiamos lempos su daugybę blyksnių su laiku nusilpsta, be to ką daryti tuo atveju jei lempa sprogtų, reikės keisti visą aparatą doh.gif
Sena nuoroda, bet citatos esmės nekeičia: "rinkoje yra aparatų su milžinišku impulsų skaičiumi vienoje lemputėje, tačiau garantuojant 40 000 ir daugiau blyksnių, dažniausiai "pamirštama" paminėti, jog IPŠ (IPL) lempa praranda savo kokybės savybes vos peržengus 10 000 impulsų ribą. Nepaisant to, kad blykstės vis dar pasirodo, jos nusilpsta ir tampa nebeefektyvios."
Be to niekas tiesiai šviesiai nepasako kiek tų lempų (blyksnių) galiojimo laikas, man atrodo, gali būti taip, kad viršijamas blyksnių skaičius (pricipas kaip soliarimuose, kai baigiasi lempų laikas, o juos vis dar naudoja) - o tai gali būti net pavojinga.
QUOTE(Gemma @ 2014 06 05, 07:19)
100 000 blyksnių buvo viena iš priežasčių, kodėl pirkau savo philips lumea, kad vienąkart nusipirkai ir ramu laaaabai ilgam. nereikia galvoti, kada jau čia ta lempa baigsis, užteks dar vienai procedūrai ar neužteks.

Gaila, kad nėra dar atsiliepimų iš tų kurie seniau pirko ir kurie sunaudojo daugiau nei puse blyksniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 05 birželio 2014 - 08:45
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 05, 09:43)
Na, jau daug buvo kalbėta, kad nekeičiamos lempos su daugybę blyksnių su laiku nusilpsta, be to ką daryti tuo atveju jei lempa sprogtų, reikės keisti visą aparatą  doh.gif
Sena nuoroda, bet citatos esmės nekeičia: "rinkoje yra aparatų su milžinišku impulsų skaičiumi vienoje lemputėje, tačiau garantuojant 40 000 ir daugiau blyksnių, dažniausiai "pamirštama" paminėti, jog IPŠ (IPL) lempa praranda savo kokybės savybes vos peržengus 10 000 impulsų ribą. Nepaisant to, kad blykstės vis dar pasirodo, jos nusilpsta ir tampa nebeefektyvios."
Be to niekas tiesiai šviesiai nepasako kiek tų lempų (blyksnių) galiojimo laikas, man atrodo, gali būti taip, kad viršijamas blyksnių skaičius (pricipas kaip soliarimuose, kai baigiasi lempų laikas, o juos vis dar naudoja) - o tai gali būti net pavojinga.

Gaila, kad nėra dar atsiliepimų iš tų kurie seniau pirko ir kurie sunaudojo daugiau nei puse blyksniu  4u.gif

Is kur cia tokios zinios? Nenoriu izeisti, bet ne visais atvejais esate teisi. Jei blyksniai neefektyvus, tai kaip gali dingti plaukai? Neklaidinkite zmoniu ir neskelbkite antireklamos. Naminiams aparatams gal tas ir galioja, bet profesionaliems tikrai ne. Lempos rezervas 150 000, tai ir yra veiksmingumas tokiam skaiciui. Jei jis baigiasi, lempa tebeblyksi, bet tada jau neveikia, bet ir zmogus, kuriam daroma tai junta, kad nera jokio pojucio naudojant bet koki stipruma. Nenorekite isigije uz 1000Lt gauti 150tukst. blyksniu.. Sorry, kad as cia taip, bet labai nemegstu zmoniu, kurie kalba kaip suprantantys ir zinantys, o is tikro apie tai neismano. 4u.gif
Atsakyti