Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 10:24)
Ar nekėliau jums straipsnio, kur buvo daromas ekperimentas, kaip vyriškiui gydė veido rožinę? Galiu pasiknist, surasiu jį.
Tai labai įdomu, kokie bus jūsų rezultatai po metų. Linkiu, kad situacija su plaukais nepablogėtų  4u.gif

O kad pozicionuoja...na ir kodėl nepasinaudojus žinių stoka ir žmonių tingumu gylintis?  rolleyes.gif 
Papildyta:
Plaukams poveikis bus mažesnis, nes dalis energijos atiteks odai, kam tą odą kaitint?  schmoll.gif

supratau, aciu uz atsakyma! smile.gif isties idomu!

manau taip, po kurio laiko bus ir daugiau galinciu pakomentuot rezultatus... ne tik trumpalaikius, bet ir ilgalaikius... na blogiausiu atveju, jei ataugs dar daugiau plauku - grisiu prie elektroepiliacijos arba bandysiu kita aparata biggrin.gif

jei dings raudonos demeles/kapiliarai irgi bus geras rezultatas, vertas investicijos smile.gif

o del straipsnio - butu idomu paskaityt, matyt praleidau, jei buvo ikeltas kazkada anksciau... doh.gif
Papildyta:
p.s. o tai pagal techninius parametrus tikri epiliatoriai tai Viss & Silk'n? tiesiog smalsu
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 05 20, 15:28)
nusipirkau ir as ji... ziuresim kaip seksis naudot ir kokie rezultatai smile.gif netrukus pasidalinsiu.

lisik, labai domins atsiliepimai 4u.gif. Aš irgi pamąstau apie šitą depiliacijos būdą. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 05 21, 10:40)
jei dings raudonos demeles/kapiliarai irgi bus geras rezultatas, vertas investicijos smile.gif

o del straipsnio - butu idomu paskaityt, matyt praleidau, jei buvo ikeltas kazkada anksciau...  doh.gif
Papildyta:
p.s.  o tai pagal techninius parametrus tikri epiliatoriai tai Viss & Silk'n? tiesiog smalsu

Raudonos dėmės turi išnykti, ir be to ta banga dar paskatina kolageno gamybą, tai manau oda tikrai turėtų pagražėti 4u.gif

Straipsnį pasiknisiu ir surasiu, daba tik nepamenu, ar aš tai angliškai skaičiau, o gal rusiškai, nepamenu kokia kalba googlinau, bet surasiu tą eksperimentą. O ir paprasčiausia wikipedija tą patį rašo: rosacea IPL treatment, čia rašo 590 nm, ir pašalinis poveikis - temporary stunted hair growth, tai kaip laikinas pašalinis efektas - plaukų augimo sulėtėjimas unsure.gif wikibooks

Daugybė tų visokių aparatų dabar yra irnesakyk.gif Jei kurio nors techniniai parametrai kelia abejonių, dėkit čia, kartu išardysim jį virtualiai, geras ar blogas mirksiukas.gif Man, jei reikėtų rinktis dabar, pagrindinis kriterijus būtų, kad aparatas būtų kuo labiau panašus į profesionalų įrenginį - t.y. ir pilnas fotospektras ~400-1200 nm; ir jokių žaisliukinių aparatukų su kraunamomis batareikomis, o kad veiktų tik iš rozetės; ir būtų keičiama lempa, nes jos su laiku nusilpsta; ir korpusas kad būtų ardomas - kai kurie aparatai neatlaiko aukštos įtampos ir sprogsta, tai kad ne išmesti jį, o kad būtų galima sutaisyti; na dar žiūrėčiau kad apdorojamas plotas būtų kuo didesnis.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2014 05 21, 11:25)
Aš irgi pamąstau apie šitą depiliacijos būdą.  mastau.gif

Vai, tik kantrybės turėkit 4u.gif Tikri, normalūs ilgalaikiai rezultatai tik po kokių 1,5-2 metų pasireiškia, o iki tol tai išnyksta, tai atauga, tai tiesiog sulėtėja augimas, bet matosi, kad bus dar tų plaukų, tai nesitikėkit greitų rezultatų, nes jei jie ir bus, tai visvien pradžioje neilgam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 21 gegužės 2014 - 10:55
QUOTE(Victorious @ 2014 05 21, 11:25)
lisik, labai domins atsiliepimai 4u.gif. Aš irgi pamąstau apie šitą depiliacijos būdą.  mastau.gif

butinai pasidalinsiu! smile.gif siandien ketinu pirma karta ji isbandyt ax.gif

QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 11:47)
Raudonos dėmės turi išnykti, ir be to ta banga dar paskatina kolageno gamybą, tai manau oda tikrai turėtų pagražėti  4u.gif

Straipsnį pasiknisiu ir surasiu,

Man, jei reikėtų rinktis dabar, pagrindinis kriterijus būtų, kad aparatas būtų kuo labiau panašus į profesionalų įrenginį - t.y. ir pilnas fotospektras ~400-1200 nm; ir jokių žaisliukinių aparatukų su kraunamomis batareikomis, o kad veiktų tik iš rozetės; ir būtų keičiama lempa, nes jos su laiku nusilpsta; ir korpusas kad būtų ardomas - kai kurie aparatai neatlaiko aukštos įtampos ir sprogsta, tai kad ne išmesti jį, o kad būtų galima sutaisyti, na dar žiūrėčiau kad apdorojamas plotas būtų kuo didesnis.

labai aciu uz ishsamu atsakyma, uzsirasau sau ateiciai!

Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 12:53)
Vai, tik kantrybės turėkit  4u.gif  Tikri, normalūs ilgalaikiai rezultatai tik po kokių 1,5-2 metų pasireiškia, o iki tol tai išnyksta, tai atauga, tai tiesiog sulėtėja augimas, bet matosi, kad bus dar tų plaukų, tai nesitikėkit greitų rezultatų, nes jei jie ir bus, tai visvien pradžioje neilgam

Kantrybės tikrai turiu ir šitą temą esu perskaičiusi skersai išilgai - žinau, kaip būna biggrin.gif. Man kiti depiliavimo būdai veiksmingi labai trumpai arba tiesiog netinka, nes plaukeliai ima įauginėti, daugintis ir pan. , tai norėčiau ateityje lazerinį epiliavimą išbandyti kaip alternatyvą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2014 05 21, 11:56)
labai aciu uz ishsamu atsakyma, uzsirasau sau ateiciai!

lisik, nėr už ką 4u.gif
O kodėl elektroepiliaciją nutraukėt? Kaip jum poveikis, kokius plotus tvarkėt? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2014 05 21, 12:01)
tai norėčiau ateityje lazerinį epiliavimą išbandyti kaip alternatyvą. rolleyes.gif

Pagal draugę savo žiūriu unsure.gif atrodo visai neblogai pasidaryt kokias bent 3-4 pradines procedūras salone su profesionaliu aparatu, o jau likučius damušinėti naminiu
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 05 21, 12:01)
Kantrybės tikrai turiu ir šitą temą esu perskaičiusi skersai išilgai - žinau, kaip būna biggrin.gif. Man kiti depiliavimo būdai veiksmingi labai trumpai arba tiesiog netinka, nes plaukeliai ima įauginėti, daugintis ir pan. , tai norėčiau ateityje lazerinį epiliavimą išbandyti kaip alternatyvą. rolleyes.gif

ir man tas pats - nuo kitu budu iaugineja, arba labai greit atauga... tad tikiuosi, kad IPL ar lazeris pades pamirsti apie tai...

QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 12:20)
lisik, nėr už ką  4u.gif
O kodėl elektroepiliaciją nutraukėt? Kaip jum poveikis, kokius plotus tvarkėt?  4u.gif
Papildyta:
Pagal draugę savo žiūriu  unsure.gif  atrodo visai neblogai pasidaryt kokias bent 3-4 pradines procedūras salone su profesionaliu aparatu, o jau likučius damušinėti naminiu

elektro vis dar darau bikini srityje, dar nenutraukiau, poveikis geras, bet letas (atlikau 27 proceduras, plaukeliu labai sumazejo, liko gal 30%, bet kol kas dar tie 30 atauga, pavieniai). patikslinu, kad sakydama elektro turiu omeny adata atliekamas proceduras, ne elektroepiliatorium, kuris tiesiog mechaniskai rauna plaukelius.
Tad jei IPL pasirodys daug veiksmingesne - "damusinesiu" situo nauju aparatu arba bikini pabaigsiu su elektro, kaip pradejau, nes bus idomu palygint pasiektu rezultatu pastovuma, bet kitoms sritims jau naudosiu tik IPL....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 21 gegužės 2014 - 11:37
Ačiū mergaitės už pasidalinimą patirtimis 4u.gif
QUOTE(Margareta @ 2014 05 21, 04:29)
galiu pasakyti, kaip as darau, nes gyvenu amzinos vasaraos salyje... tiesiog jei einu pabuti sauleje, pasideginti, tai pasitepu apdorojamas vietas(blauzdas) kremu nuo saules ne mazesniu SPF 20 arba 30. nedarau proceduru is kart pries saules vonias ir iskart po ju. cia reikia pasiplanuoti.  o kad truputi idegus oda tai nieko baisus, nebet pas jus idegis buna labai tamsus, nes pas mane tai ne..

Kremu aš jau išanksto pasirūpinau, turiu net 50 SPF thumbup.gif , nes mano oda labai problematiškai įdega, iš pradžių raudonuoju kaip vėžys, paskui labai dažnai oda lupasi, o jau po kažkurio laiko tampa rudos spalvos, užtai ir kila abejonės...
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 09:24)
Aš stabdžiau visas plaukų procedūras. Arba įdegis, arba fotoepiliacija  schmoll.gif
Plaukams poveikis bus mažesnis, nes dalis energijos atiteks odai, kam tą odą kaitint?  schmoll.gif

Aš tiesiog bijau, kad per didelis laiko tarpas bus tarp procedūrų, kad neatsinaujintų visas augimo procesas, nežinau kaip paaiškinti, na žodžiu kad nebūtų, kad iš naujo viską reikėtų pradėti...
Manau, žiūrėsiu pagal situaciją.
QUOTE(Beata11 @ 2014 05 20, 15:53)

Labai smalsu išgirsti ir tavo rezultatus šiai dienai, pamąstymus ir nuomonę, juk tu šiame forume tikras senbuvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 21, 11:53)
Tikri, normalūs ilgalaikiai rezultatai tik po kokių 1,5-2 metų pasireiškia, o iki tol tai išnyksta, tai atauga, tai tiesiog sulėtėja augimas, bet matosi, kad bus dar tų plaukų, tai nesitikėkit greitų rezultatų, nes jei jie ir bus, tai visvien pradžioje neilgam
drinks_cheers.gif Aš jau beveik 2 m naudoju, tai tos kojų vietos, kur sąžiningiausiai viską dariau, džiugina mano akį smile.gif
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 21, 12:59)
Kremu aš jau išanksto pasirūpinau, turiu net 50 SPF  thumbup.gif , nes mano oda labai problematiškai įdega, iš pradžių raudonuoju kaip vėžys, paskui labai dažnai oda lupasi, o jau po kažkurio laiko tampa rudos spalvos, užtai ir kila abejonės...
Atsargiai, jei visgi nusvilsit odą. Aš irgi panašią odą turiu, tai pernai vasarą buvau netyčia nusvilusi, teko IPL atidėti gana ilgam laikui, nes skaudėjo odą, nors paraudimai ir buvo jau aprimę.
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo patirtitimi , nors dar tik 3 kart saudziaus, bet plaukai suletejo augt, jai regdavo ,vos ne kiekviena diena skusti, tai dabar savaite isvaikstau, pazastu sritis jau plinka po biski thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 05 21, 13:34)
drinks_cheers.gif Aš jau beveik 2 m naudoju, tai tos kojų vietos, kur sąžiningiausiai viską dariau, džiugina mano akį smile.gif

Gamtos neapgausi, ir kas pvz. į saloną eina profesionalių procedūrų, tas pats, norint ilgalaikių rezultatų, reikia 1,5 m. bėgy periodiškai kartoti, o tik po 1,5-2 metų matosi ir jaučiasi tie ilgalaikiai rezultatai, tik salone jos rečiau atliekamos dėl didelio galingumo, bet visvien reikia paaukoti tam iki ~2 metų laiko

Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2014 05 22, 11:04)
pazastu sritis jau plinka po biski thumbup.gif  clap.gif

Kaip faina drinks_cheers.gif O man pažastys kažkaip keistai....suveikia, bet labai trumpam doh.gif aš jau įpratus, kad visai nebereikia žiūrėti kojas ir bikinį. O su pažastim...šventai reikia kas 3 mėn, papyškint, nes kitaip vėl apaugs. Prasčiausiai jos man reaguoja. Va dabar kitą savaitę būtinai apsipyškinsiu, bet žinau, kad pažastys atlaikys duok D iki rugsėjo. Jas trimis skirtingais aparatais tvarkiau, na bet jau čia vėl matomai ne aparatūra, bet fiziologija kalta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 22 gegužės 2014 - 12:37
Ką manote apie šį "Silk'n Glide" ir jo kainą? g.gif

http://kartu.lt/akci..._campaign=daily
Atsakyti