QUOTE(Istorike @ 2014 05 14, 19:33)
Sveikos, turiu klausima: jeigu pradzioje reikia saudytis kas savaite, bet po proceduros po 3 dienu vel atauga, ar galima skusti, ar butina islaukti savaite ir tik tada skustis ir saudytis. Tiesiog vasara praktiskai kasdien reikia atrodyti padoriai...kaip reiketu teisingai daryti? dekui
skusk kiek nori, tik jokiu būdu nerauk su šaknim.
QUOTE(ReginaV @ 2014 05 13, 09:48)
Lisik, ačiū už atsakymą, norėčiau pabandyti, nes ant veido gan šviesūs plaukeliai, turbūt foto jų nepaveiks. Pasiskaitysiu dar elektroepiliacijos temoje. Ačiū
Man atrodo veidui geriau būtų pabandyti lazeriuku kuris ima šviesesnius plaukelius, tik kad brangiau tos procedūros, bet ne taip skaudžiai bus kaip elektroepiliacija, nes veido sritys kaip žinoma pati iš jautriausių vietų, kažin ar atlaikysit
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 14, 10:24)
Mėlyni gūzai, tai greičiausiai yra trūkusios kraujagyslės - tą dalyką fotoepiliatorius su laiku puikiai sutvarko. Pilnas infraraudonas spektras labai teigiamai veikia kraujagysles, suardo žuvusias ląsteles ir paskatina naujų kapiliarų atsiradimą, išnyks visos tos mėlynos dėmės.
Aš turiu nemažai tų kapiliarų ir ant veido ir ant kojų, bet kai pirkau aparatą tikėjausi bent kažkiek pagerinti padėtį, dėja konsultantė pasakė kad tie naminiai vargu ar susitvarkys, reikia kažko stipresnio ir profesionalaus
QUOTE(Aštunta nata @ 2014 05 14, 16:19)
Kapiliarams reikia atskiros lemputes, mano aparatas irgi turi atjauninimo funkcija, bet as tos antros lempos nepirkau dar. Gal pradioje pasalinti kapiliarus?
Na tikrai ksžkaip labai mažai atsiliepimų apie papildomas lempas
QUOTE(Istorike @ 2014 05 14, 19:33)
Sveikos, turiu klausima: jeigu pradzioje reikia saudytis kas savaite, bet po proceduros po 3 dienu vel atauga, ar galima skusti, ar butina islaukti savaite ir tik tada skustis ir saudytis. Tiesiog vasara praktiskai kasdien reikia atrodyti padoriai...kaip reiketu teisingai daryti? dekui
Tikrai nereikia laukti sekančios procedūros, ypač vasarą, skusti reikia tada kai yra poreikis
QUOTE(Margareta @ 2014 05 14, 15:33)
prasau pakomentuokit dar kaip su tais kapiliarais pas mane ant kojos yra kapiliaru tinklelis, tai kai darau procedura man ties tai kapiliarias labiau skauda ir as ten nebesaudau ant ju. tai galima ar ne ant ju saudyti?
Margareta, aš jau rašiau apie Philipsą na dar sykį paaiškinsiu - tai ne fotoepiliatorius, jis pagal techninius parametrus neatitinka net fotoepiliatoriaus pavadinimo, ir pagal savo technoligją jis nėra fotoepiliatorius - jis skleidžia monochromatinę 570 nm šviesą, nei vienas tikras fotoepiliatorius taip neveikia. 570 nm šviesa yra skirta visiškai kitam nei plaukų pigmentui, 570 nm daugiausiai veikia oksihemoglobiną, o plaukų melaniną paveikia vos vos tik minimaliai. Tai reiškia, kad aparatas yra skirtas kraujagyslių, o ne plaukų šalinimui - ir kaip jūs pati rašote, ant kapiliarų labiau jaučiasi, nei ant plaukų. Nu nes jis paveikia labiau hemoglobiną, o ne melaniną. Aš tai išvis sakyčiau, kad šis aparatas yra skirtas kraujagyslių šalinimui, o ne plaukams, todėl galvočiau kad galima ant kapiliarų. Bet jūs geriau paklauskit ten kur pirkote, ir gal su gydytoja pasikonsultuokit, nes ką čia internetu gali pakomentuoti, kažin kaip tie jūsų kapiliarai atrodo
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 14, 21:52)
Aš turiu nemažai tų kapiliarų ir ant veido ir ant kojų, bet kai pirkau aparatą tikėjausi bent kažkiek pagerinti padėtį, dėja konsultantė pasakė kad tie naminiai vargu ar susitvarkys, reikia kažko stipresnio ir profesionalaus
o man buvo visos kojos lyg išbertos raudonais taškiukais, bet tai buvo ne bėrimai, nes bėrimai praeina, o šitie taškiukai man nuolat būdavo ant odos, tai lyg prie odos priartėję kapiliarai, man toks jausmas, kad gal kai man rovė vašku, na lyg ištraukė tuos visus kapiliarus į paviršių tai po fotoepiliacijos susitvarkė, yra dar vietomis raudonų taškiukų, bet nepalyginus su tuo kas anksčiau buvo.
Nuotrauka ne mano, bet mano situacija buvo labai panaši, ir tokie taškiukai nedingdavo, jie nuolat būdavo, o va praėjo tik po foto
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 15, 09:38)
o man buvo visos kojos lyg išbertos raudonais taškiukais...
Aš irgi turiu tokius taškiukus, ir tikrai tuose vietuose, kur prapliko jau pastebėjau pagerėjimą tikiuosi, kad ir toliau viskas gražės ir tobulės.
bet aš kalbėjau apie tokius kapiliarus). Mano situacija panaši, bet kapiliarai pavieniai ir maži, turiu ir mėlynų įsisenėjusių ir raudonų.
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 15, 11:12)
Aš irgi turiu tokius taškiukus, ir tikrai tuose vietuose, kur prapliko jau pastebėjau pagerėjimą tikiuosi, kad ir toliau viskas gražės ir tobulės.
bet aš kalbėjau apie tokius kapiliarus). Mano situacija panaši, bet kapiliarai pavieniai ir maži, turiu ir mėlynų įsisenėjusių ir raudonų.
Man atrodo ši lempa yra skirta tokiems kapiliarams naikinti, nebandėt?
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 15, 10:38)
Taip būtent šita, bet apžiūrėjus mano kojas ir kapiliarus konsultantė man sakė, kad mano atveju padės tik profesionalus gydymas, tad tikrai dabar abejoju pirkti ir bandyti, gal ateityje, kai sutvarkysiu plaukelius.
Va ką radau apie odos atnaujinimą (rejuvenizaciją):
"Kokias odos problemas išsprendžia rejuvenizacija ?
Siekiama pagerinti odos išvaizdą ir trūkumus, apimant smulkias raukšles, pigmentacijos sutrikimus, dėmėtumą, sprendžiama komedonų, išsiplėtusių porų problema, lengvo, vidutinio sunkumo ir sunki acne (jaunatvinių spuogų) forma, paviršinis acne randėjimas, šviežios duobutės ir nelygumai atsiradę po acne, vėjaraupių. Oda atsijaunina po saulės padarytos žalos, stambios raukšlės tampa seklesnės ir ne tokios pastebimos. Taip pat oda sulaiko daugiau drėgmės, pagerėja tonusas, oda skaistėja, tampa lygesnė, minkštesnė, sveikesnės išvaizdos."
Tarp šitų problemų nėra išsiplėtusių kapiliarų
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 15, 11:56)
Tarp šitų problemų nėra išsiplėtusių kapiliarų
Skaičiau gamintojo puslapį:
VISS IPL Skin Rejuvenation treatment works by directing controlled pulses of light into the upper skin layer. The light is absorbed by two of the body's own natural chemicals - melanin in the pigmented areas and haemoglobin in the red blood.
VISS Beauty puts the power of Intense Pulsed Light (IPL) in your hands to easily treat rosacea, sun damage, age spots, mild wrinkling and vascular/pigmented lesions.
Tai rašo, kad veikia hemoglobiną, ir rosacea gydo, ir kitus kraujagyslinius darinius.
Šaltinis
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 15, 11:04)
Tai rašo, kad veikia hemoglobiną, ir rosacea gydo, ir kitus kraujagyslinius darinius.
Na, gal ir tiesa, juk ir ReginaV rašė, kad išnaikino kapiliarą ant nosies...ateičiai tikrai yra pagunda pabandyti...
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 15, 10:38)
Margareta, aš jau rašiau apie Philipsą na dar sykį paaiškinsiu - tai ne fotoepiliatorius, jis pagal techninius parametrus neatitinka net fotoepiliatoriaus pavadinimo, ir pagal savo technoligją jis nėra fotoepiliatorius - jis skleidžia monochromatinę 570 nm šviesą, nei vienas tikras fotoepiliatorius taip neveikia.
Papildyta:
o man buvo visos kojos lyg išbertos raudonais taškiukais, bet tai buvo ne bėrimai, nes bėrimai praeina, o šitie taškiukai man nuolat būdavo ant odos, tai lyg prie odos priartėję kapiliarai, man toks jausmas, kad gal kai man rovė vašku, na lyg ištraukė tuos visus kapiliarus į paviršių tai po fotoepiliacijos susitvarkė,
Papildyta:
o man buvo visos kojos lyg išbertos raudonais taškiukais, bet tai buvo ne bėrimai, nes bėrimai praeina, o šitie taškiukai man nuolat būdavo ant odos, tai lyg prie odos priartėję kapiliarai, man toks jausmas, kad gal kai man rovė vašku, na lyg ištraukė tuos visus kapiliarus į paviršių tai po fotoepiliacijos susitvarkė,
Vika, Jus apie Philips Lumea sakot, kad jis ne fotoepiliatorius? nes kaip tik galvojau ji pirkt... tai jis kaip ir nebus veiksmingas butent plauku salinimui?
o del taskeliu - irgi turiu siek tiek raudonu demeliu - nuo nuolatines epiliacijos elektriniu Philips'u (plaukeliu mechaninio rovimo) ir t.t. atsirado nepraeinanciu paraudimu, tai irgi tikiuosiu, kad IPL pades tas demeles pasalinti...
Sveikos
turiu Philips Lumea , tai atsidziaugti negaliu kokius stebuklus daro
pirmiausiai ant koju pamaciau rezultata , paskui bikini , o dabar jau ir pazastys pasiduoda leciau auga , maziau atauga . Pradzioje dariau kas savaite ,dabar kas antra.
pirmiausiai ant koju pamaciau rezultata , paskui bikini , o dabar jau ir pazastys pasiduoda leciau auga , maziau atauga . Pradzioje dariau kas savaite ,dabar kas antra.
QUOTE(zuika. @ 2014 05 16, 11:29)
Sveikos
o kiek laiko jau praejo, t.y. kiek mazdaug proceduru atlikot?