Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(ReginaV @ 2014 05 12, 12:27)
Papildyta:
Gal galėtumėte parašyti kaip sekasi, kokie rezultatai, kiek laiko darote? Ir ar bandėte ūseliams?

apie elektro rasiau kitoj temoj (elektroepiliacija). Sekasi gerai, bet reikia kantrybes. Jau buvo 27 proceduros, (mazdaug pusantru metu uztruko, kas 3 savaites) rezultatas akivaizdziai matosi, bet manau reikes dar 10-15, kad galutinai iveikti visus plaukelius. Pliusas - skirtingai nuo fotoepiliacijos (IPL) jei plaukai isnyksta tai jau visam laikui, jie niekada toj vietoj nebeataugs, t.y. ne pristabdomas augimas, o sunaikinama elektra plauko saknis. Jau yra daug visiskai tusciu plotu, kur lygi ideali oda.
useliams nebandziau kadangi ju neturiu....

Bet realiai uz ta kaina kuria iki siol sumokejau buvo galima nusipirkti 1,5 IPL aparato, tad kojoms ir pazastims galvoju pirkti IPL, nes visu pirma - neskausminga, o antra - pigiau, trecia - nereikia niekur vaziuot, derintis prie uzrasymu.

tik nezinau del saugumo - merginos, gal teko dometis ar tas odos svytinimas ilgainiui neskatina kokiu nepageidaujamu procesu? kaip pvz. soliariumas? nes vis vien spinduliuote ir gana stipri, tiesiai svytinama oda... zinoma kol kas IPL gan naujas dalykas, jokios statistikos manau nera... bet siek tiek neramu ketinant svilinti oda smile.gif zinau, kad veikimo principas kad sugeria tamsus plaukas visa sviesos energija, bet gi kazkiek tenka ir odai??..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 12 gegužės 2014 - 22:30
as girdejus tik , kad pazastim nelabai gerai del linfmazgiu
Atsakyti
Lisik, ačiū už atsakymą, norėčiau pabandyti, nes ant veido gan šviesūs plaukeliai, turbūt foto jų nepaveiks. Pasiskaitysiu dar elektroepiliacijos temoje. Ačiū 4u.gif

Giedruze, ką žinote dėl limfamazgių? Nes tuomet blogai ne tik pažastim, bet ir bikiniui? Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 05 13, 08:22)
as girdejus tik , kad pazastim nelabai gerai del linfmazgiu

taip, man elektroepiliacijos meistre ta pati sake, kad pazastims nei elektro nei IPL nesveika daryt... nors konkreciu irodymu kaip ir nera, bet sake tikrai nepatartu unsure.gif

QUOTE(ReginaV @ 2014 05 13, 10:48)
Lisik, ačiū už atsakymą, norėčiau pabandyti, nes ant veido gan šviesūs plaukeliai, turbūt foto jų nepaveiks. Pasiskaitysiu dar elektroepiliacijos temoje. Ačiū  4u.gif

jo, sviesiems plaukeliams tikrai geriau elektro... 4u.gif

QUOTE(ReginaV @ 2014 05 13, 10:48)
Giedruze, ką žinote dėl limfamazgių? Nes tuomet blogai ne tik pažastim, bet ir bikiniui? Ar ne?

beje, isties limfmazgiu gi yra ir bikini srityje, todel nzn kodel pazastyse - blogai ir rizikinga, o bikini - nieko smile.gif reikes paklaust ir savo meistres
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 13 gegužės 2014 - 12:18
as zinau tesiog is mediku , bet tai pletku lygije niekas tiksliai nezino, arba gal nesigylino , merginos man nuo iauginejimo yra melyni guzai , randai, gal kas susiduret ?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 05 13, 18:03)
as zinau tesiog is mediku , bet tai pletku lygije niekas tiksliai nezino, arba gal nesigylino , merginos man nuo iauginejimo yra melyni guzai , randai, gal kas susiduret ?

jo, kosmetologes irgi sako kaip medikai "negerai ir tiek..."

o iaugusius plaukelius butina salinti, man kai daro elektoepiliacija naudoja adatele ir nepalieka iaugusiu. Nemaloni procedura, bet jei neisimt ju tai patys nesusitvarkys.

o randeliu labai nedideliu lieka nuo adatos, aisku po to sugyja, bet vis vien kazkiek matosi.

Tikiuosi isnaikinus visus plaukelius su laiku ir tos vietos kur buvo iagusiu plaukeliu taps nebepastebimos.

Atsakyti
pas mane ne toks iaugimas , pas mane vidinis ir pades tik skalperis , seniau rugstis padedavo nuesdavo oda dabar per 5 metus jau nepadeda gal kuri zino dermatologa kaune gera?
Atsakyti
Panos, dėl limfamazgių - negalima šildyti PADIDĖJUSIŲ limfamazgių, nes jei jie yra padidėję, tai reiškia kad yra uždegimas. O kai yra uždegimas, šildyti tokių vietų jokiais būdais negalima, nes uždegimas tik susitiprės. Atsiprašau, nuotraukos vogtos iš interneto, uždegimas atrodo šitaip:

user posted image

user posted image

Ir be abejo, jei yra toks uždegimas, jokios lazerinės ir fotoepiliacijos šioj vietoj daryti negalima.

Tačiau šiluma a visai niekaip nepaveikia sveikų limfamazgių, kai nėra uždegimo. Jei šiluma neigiamai veiktų limfamazgius, būtų labai nesveika maudytis karštoje vonioje ar tai pvz. kaitintis pirty, na bet taip nėra, nes sveiki limfamazgiai nebijo šilumos

Papildyta:

Rovėt turbūt vašku? Vat išties tas rovimas yra kur kas pavojingesnis, bet turbūt neapsimoka apie tai kalbėt. Aš irgi daug bėdų su įaugusiais turėjau, išsigydžiau fotoepiliatorium, ne iš karto, bet su laiku viskas užgyjo ir nebeįauginėjo man daugiau. Bet tik nepyškinkit giliai įaugusių, juos reikia ištraukti, kaip lisik rašo, o tik tuomet fotkinti
Papildyta:
..merginos man nuo iauginejimo yra melyni guzai , randai, gal kas susiduret ?

Mėlyni gūzai, tai greičiausiai yra trūkusios kraujagyslės - tą dalyką fotoepiliatorius su laiku puikiai sutvarko. Pilnas infraraudonas spektras labai teigiamai veikia kraujagysles, suardo žuvusias ląsteles ir paskatina naujų kapiliarų atsiradimą, išnyks visos tos mėlynos dėmės. mirksiukas.gif

Bet dėl randų - nemanau, kad fotoepiliatorius juos paveiks, čia reikia profesionalaus aparato, kuris turėtų randų šalinimo funkciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 14 gegužės 2014 - 10:26
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 14, 11:24)

Papildyta:
Mėlyni gūzai, tai greičiausiai yra trūkusios kraujagyslės - tą dalyką fotoepiliatorius su laiku puikiai sutvarko. Pilnas infraraudonas spektras labai teigiamai veikia kraujagysles, suardo žuvusias ląsteles ir paskatina naujų kapiliarų atsiradimą, išnyks visos tos mėlynos dėmės.  mirksiukas.gif

prasau pakomentuokit dar kaip su tais kapiliarais g.gif pas mane ant kojos yra kapiliaru tinklelis, tai kai darau procedura man ties tai kapiliarias labiau skauda ir as ten nebesaudau ant ju. tai galima ar ne ant ju saudyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 14, 11:24)
Panos

Aciu uz vertingus patarimus 4u.gif Man labai patiko dvigubo blyco metodas, tik kad mano aparatas labai karstas iskart du blyksniai labai skauda, todel paveiksluoju ryte ir ta pacia diena vakare
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 05 14, 15:33)
prasau pakomentuokit dar kaip su tais kapiliarais  g.gif pas mane ant kojos yra kapiliaru tinklelis, tai kai darau procedura man ties tai kapiliarias labiau skauda ir as ten nebesaudau ant ju. tai galima ar ne ant ju saudyti?  unsure.gif

Kapiliarams reikia atskiros lemputes, mano aparatas irgi turi atjauninimo funkcija, bet as tos antros lempos nepirkau dar. Gal pradioje pasalinti kapiliarus?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visu pirma aš ir dėkoju už informacijos pasidalinima 4u.gif

Niu ką, aš jau viena karta pasisaudziau su savo naminuku, tai kojom ir bikini labai pasijuto, būdavo ,kad nusiskutus ryte kojas vakare jau brėzdavo, po šaudymo plaukeliai braižytis pradėjo trečia diena, man tai bigsmile.gif , o vat su veidu, tai jokios reakcijos verysad.gif ,bet rankų nenuleidziu ,pasiskaicius forumo kelias temas supratau,kad lengva ir nebus,tai kaip minėjau plius pasidariau veidui salone su light lazerių, nes mūsų kaimuke kito ir nėra , plius namie pasaudysiu atsiraitoju rankoves ir i kova cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaluŠalis: 14 gegužės 2014 - 16:56
sekmes ir laukiam pasirodant su gerais rezultatais smile.gif
Atsakyti