Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 06, 21:34)

asiuklis1, 06 Sau 2014 - 21:34, parašė:

asiuklis1, 06 Sau 2014 - 21:34, parašė:

Sveikos, as norejau paklausti, jeigu nusiskutau bikini, ir is karto pasaudziau, tai rytojaus diena as turiu kazka matyti, t.y. kokius nors pozymius  - plotelius, kur neauga plaukai? As nieko nematau, kaip buvo mazi, taip ir auga jie kasdien. gal as per mazai saudziau ar lygis per mazas?

Sveikos, as norejau paklausti, jeigu nusiskutau bikini, ir is karto pasaudziau, tai rytojaus diena as turiu kazka matyti, t.y. kokius nors pozymius  - plotelius, kur neauga plaukai? As nieko nematau, kaip buvo mazi, taip ir auga jie kasdien. gal as per mazai saudziau ar lygis per mazas?

nors as nenaudoju to protaiso dar, bet kiek skaiciau, tai rezultatas pasimato tikrai ne rytojaus diena. tie kurie, buna paveikti tai auga ir isauge is odos, tiek kiek ju ten buvo vuduje po oda, iskrenta. be to jei tai pirmoji procedura tai gali buti, jokio rezultato dar nesimatys. cia ne momentinis reikalas o reikalaujantis testinumo, kad butu rezultatai.
Atsakyti
girdejau,kad ant idegusios odos negalima,nes nudegina,tiesa? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 07, 04:25)

Margareta, 07 Sau 2014 - 04:25, parašė:

Margareta, 07 Sau 2014 - 04:25, parašė:

rezultatas pasimato tikrai ne rytojaus diena. tie kurie, buna paveikti tai auga ir isauge is odos, tiek kiek ju ten buvo vuduje po oda, iskrenta. be to jei tai pirmoji procedura tai gali buti, jokio rezultato dar nesimatys. cia ne momentinis reikalas o reikalaujantis testinumo, kad butu rezultatai.

rezultatas pasimato tikrai ne rytojaus diena. tie kurie, buna paveikti tai auga ir isauge is odos, tiek kiek ju ten buvo vuduje po oda, iskrenta. be to jei tai pirmoji procedura tai gali buti, jokio rezultato dar nesimatys. cia ne momentinis reikalas o reikalaujantis testinumo, kad butu rezultatai.

Margareta teisi, po pirmos proceduros tikrai nieko nematysi ir nepajusi, maza to jokiu pokyciu gali nematyti net ir po 2 ar 3 proceduros (aisku cia priklauso nuo organizmo ir pacios odos). Man irgi zadejo, kad plaukeliai turetu patys iskristi ploteliais, bet as to tikrai nepastebejau net ir po 2 proceduros... tiesiog suletejo ju augimas ir pasirode mazi pliki ploteliai thumbup.gif O tikras efektas man pasirode tik kazkur po 4 proceduros.

QUOTE(dakota24 @ 2014 01 07, 08:41)

dakota24, 07 Sau 2014 - 08:41, parašė:

dakota24, 07 Sau 2014 - 08:41, parašė:

girdejau,kad ant idegusios odos negalima,nes nudegina,tiesa? g.gif  g.gif

girdejau,kad ant idegusios odos negalima,nes nudegina,tiesa? g.gif  g.gif

Taip, tai tikrai tiesa. Ten kur nors trupuciuka odos spalva tamsesne - tikrai pajusi karscio skirtuma, laisvai galima nudeginti oda
Atsakyti
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
[quote=viktoshka,2014 01 07, 09:19]
Margareta teisi, po pirmos proceduros tikrai nieko nematysi ir nepajusi, maza to jokiu pokyciu gali nematyti net ir po 2 ar 3 proceduros (aisku cia priklauso nuo organizmo ir pacios odos). Man irgi zadejo, kad plaukeliai turetu patys iskristi ploteliais, bet as to tikrai nepastebejau net ir po 2 proceduros... tiesiog suletejo ju augimas ir pasirode mazi pliki ploteliai thumbup.gif O tikras efektas man pasirode tik kazkur po 4 proceduros.

Aš pradėjau daryti su Viss Silver IPL didžiausiu 8 galingumu kojas. Ar bus poveikis, jei procedūrų metu visai nieko nesijaučia? O Jums ar buvo koks pojūtis procedūrų metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 08 sausio 2014 - 13:16
QUOTE(Monsit @ 2014 01 08, 13:15)

Monsit, 08 Sau 2014 - 13:15, parašė:

Monsit, 08 Sau 2014 - 13:15, parašė:

Aš pradėjau daryti su Viss Silver IPL didžiausiu 8 galingumu kojas. Ar bus poveikis, jei procedūrų metu visai nieko nesijaučia? O Jums ar buvo koks pojūtis procedūrų metu?

Siaip sako, kad poveikis bus tik jauciant siluma ar dilgciojima po proceduros, as jauciu kazka panasaus, bet abejoju, kad tai galejo buti butent nuo proceduros darymo, speju, kad tai yra nuo plauko skutimo, tiesiog suerzinta oda reaguoja skausmingiau ir jautriau, nusprendziau nes sitie pojuciai ateina iskarto po skutimosi, ta jausma as jauciu ir proceduros metu ir po jos net visa likusia diena.

Bet kaip keista 8 lygis ir visai nieko nejauti g.gif ? As irgi pradejau kojas 7 lygiu, bet vistiek siluma jauciasi, nors irgi nestipriai, bet efektas tikrai yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 sausio 2014 - 13:33
QUOTE(Margareta @ 2014 01 01, 08:15)

Margareta, 01 Sau 2014 - 08:15, parašė:

Margareta, 01 Sau 2014 - 08:15, parašė:

sveikos smile.gif domiuosi sitais aparatais ,bet niekiap neisirenku koki  doh.gif  sakykit kiek laiko uztenka tu 750pulsu lempos kaip turi silk'n sens epil?  g.gif

sveikos smile.gif domiuosi sitais aparatais ,bet niekiap neisirenku koki  doh.gif  sakykit kiek laiko uztenka tu 750pulsu lempos kaip turi silk'n sens epil?  g.gif

Sensepil internetiniame puslapyje rašo, kad vienos lempos (su 750 blyksnių resursu) užtenka vienai pilnai viso kūno fotoepiliacijos procedūrai, t.y. blauzdoms, šlaunims, rankoms, bikini sričiai, pažastims ir ūseliams.
ten ir šiaip nemažai informacijos yra mirksiukas.gif

QUOTE(Margareta @ 2014 01 06, 05:05)

Margareta, 06 Sau 2014 - 05:05, parašė:

Margareta, 06 Sau 2014 - 05:05, parašė:

prisiskaiciau apie aparataus, perskaiciau senas temas...galva susisuko ir atsisuko.. kazkaip man tas silk'n glide modelis atrodo patraukus savo kaina ir blyksciu kiekiu.
prisimenu lyg, Gemma, minejai, kad tuti ta Glide  g.gif taip? ir kaip? nekaista, nedurniuoja?

kazkam buvo lempa sprogus, kazn daugiau tokiu atveju nebuvo? aisku, garantija butu 2metai, bet norisi sklandziai naudoti prietaisa be visokiu grazinimu ir remontu.  doh.gif

prisiskaiciau apie aparataus, perskaiciau senas temas...galva susisuko ir atsisuko.. kazkaip man tas silk'n glide modelis atrodo patraukus savo kaina ir blyksciu kiekiu.
prisimenu lyg, Gemma, minejai, kad tuti ta Glide  g.gif taip? ir kaip? nekaista, nedurniuoja?

kazkam buvo lempa sprogus, kazn daugiau tokiu atveju nebuvo? aisku, garantija butu 2metai, bet norisi sklandziai naudoti prietaisa be visokiu grazinimu ir remontu.  doh.gif

taip, naudojau Glide, bet jam skirčiau antirekomendaciją. iš pradžių buvau labai patenkinta, nes prietaisas patogus naudoti ir tikrai veiksmingas, rezultatai apčiuopiami: pažastyse liko mažiau nei pusė plaukelių, kojos ir bikinis gal koks 60 proc anksčiau buvusios augmenijos.
o bet tačiau... man taip pat per paskutinę procedūrą sprogo lempa. o procedūrų buvo tikrai nedaug dar, jei gerai pamenu po 4 ar 5 pažastims, kojoms, bikiniui. tikrai nemanau, kad perkaitinau prietaisą, nes nedarydavau visko tą pačią dieną (vienu kartu pažastys ir bikinis, kitu kartu blauzdos).
parašiau kitai SM narei, kuri rašė, kad turėjo tą pačią problemą. tai ji dar nebandė keist prietaiso. parašiau ir pardavėjui, bet jų servisas tik vilniuj ir dirba tik darbo dienom, niekaip neprisiruošiu nuvežt doh.gif o ir šiaip prarado pasitikėjimą mano akyse. galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj. g.gif
tad pradėjau po truputį dairytis kokio kito prietaisiuko. labiausiai krypsta akys į Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra ax.gif

QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 06, 20:34)

asiuklis1, 06 Sau 2014 - 20:34, parašė:

asiuklis1, 06 Sau 2014 - 20:34, parašė:

aš nešaudau tą pačią dieną, nusiskutu iš vakaro, o šaudausi kitą dieną, tada oda nesudirgsta visai, nes po skutimo man būna peršti truputuką... ir tik toks malonus šildymas jaučiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 09 sausio 2014 - 11:17
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 12:15)

Gemma, 09 Sau 2014 - 12:15, parašė:

Gemma, 09 Sau 2014 - 12:15, parašė:

Sensepil internetiniame puslapyje rašo, kad vienos lempos (su 750 blyksnių resursu) užtenka vienai pilnai viso kūno fotoepiliacijos procedūrai, t.y. blauzdoms, šlaunims, rankoms, bikini sričiai, pažastims ir ūseliams.
ten ir šiaip nemažai informacijos yra  mirksiukas.gif
taip, naudojau Glide, bet jam skirčiau antirekomendaciją. iš pradžių buvau labai patenkinta, nes prietaisas patogus naudoti ir tikrai veiksmingas, rezultatai apčiuopiami: pažastyse liko mažiau nei pusė plaukelių, kojos ir bikinis gal koks 60 proc anksčiau buvusios augmenijos.
o bet tačiau... man taip pat per paskutinę procedūrą sprogo lempa. o procedūrų buvo tikrai nedaug dar, jei gerai pamenu po 4 ar 5 pažastims, kojoms, bikiniui. tikrai nemanau, kad perkaitinau prietaisą, nes nedarydavau visko tą pačią dieną (vienu kartu pažastys ir bikinis, kitu kartu blauzdos).
parašiau kitai SM narei, kuri rašė, kad turėjo tą pačią problemą. tai ji dar nebandė keist prietaiso. parašiau ir pardavėjui, bet jų servisas tik vilniuj ir dirba tik darbo dienom, niekaip neprisiruošiu nuvežt  doh.gif o ir šiaip prarado pasitikėjimą mano akyse. galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj.  g.gif
tad pradėjau po truputį dairytis kokio kito prietaisiuko. labiausiai krypsta akys į Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra  ax.gif
aš nešaudau tą pačią dieną, nusiskutu iš vakaro, o šaudausi kitą dieną, tada oda nesudirgsta visai, nes po skutimo man būna peršti truputuką... ir tik toks malonus šildymas jaučiasi

ten ir šiaip nemažai informacijos yra  mirksiukas.gif
parašiau kitai SM narei, kuri rašė, kad turėjo tą pačią problemą. tai ji dar nebandė keist prietaiso. parašiau ir pardavėjui, bet jų servisas tik vilniuj ir dirba tik darbo dienom, niekaip neprisiruošiu nuvežt  doh.gif o ir šiaip prarado pasitikėjimą mano akyse. galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj.  g.gif
tad pradėjau po truputį dairytis kokio kito prietaisiuko. labiausiai krypsta akys į Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra  ax.gif

va tai tau! blink.gif doh.gif eina sau, tai reiskais yra pas ta Glide beda kazkokai jei taip jau ne pirmai sprogsta lempa. bet su tom po 750 taip nesinori zaisti doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 13:00)

Margareta, 09 Sau 2014 - 13:00, parašė:

va tai tau!  blink.gif  doh.gif eina sau, tai reiskais yra pas ta Glide beda kazkokai jei taip jau ne pirmai sprogsta lempa. bet su tom po 750 taip nesinori zaisti  doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko..  unsure.gif

va tai tau!  blink.gif  doh.gif eina sau, tai reiskais yra pas ta Glide beda kazkokai jei taip jau ne pirmai sprogsta lempa. bet su tom po 750 taip nesinori zaisti  doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko..  unsure.gif

mane dėlto ir gundo philips lumea, kad jame nėra jokių lempų, kurias reiktų keisti. tai gautųsi, kad vienąkart sumokėjai ir ramu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 11:15)

Gemma, 09 Sau 2014 - 11:15, parašė:

labiausiai krypsta akys į Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra  ax.gif

labiausiai krypsta akys į Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra  ax.gif

bet ar tau nebus vargo su jo g.gif nes ten yra didziausias minusas - pakraunama baterija, kurios uztenka apie 370 blyksnių
be to girdejau, kad kuo daugiau turi blyksniu tuo jie tampa silpnesni ir maziau efektyvus, optimalus blyksniu kiekis turi buti ne daugiau nei 10 tukst., tada ir kiekybe ir kokybe lygi
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 11:15)

galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj.  g.gif

galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj.  g.gif
O jūs pasidomėjote, ar tikrai tie salonai vietoje ir priima prietaisus garantiniam aptarnavimui? Juk dabar neretai būna, kad prietaisą riekia vežti visai kitur ir rezultate gali gautis iš esmės toks pats "patogumas". O Thomas Philips parduotuvėje tai ypatingai abejoju, ar priima taisymui įrangą.
QUOTE(Margareta @ 2014 01 09, 13:00)

bet su tom po 750 taip nesinori zaisti  doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko..  unsure.gif

bet su tom po 750 taip nesinori zaisti  doh.gif juolab, kad tos lempos brangios o ir su jom visokiu "broku" pasitaiko..  unsure.gif
O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot? g.gif Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto normalų aparatą imti.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 14:14)

Little feet, 09 Sau 2014 - 14:14, parašė:

Little feet, 09 Sau 2014 - 14:14, parašė:

O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot?  g.gif Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto normalų aparatą imti.

O kodėl jūs ant tos senienos su 750 blyksnių užsiciklinot?  g.gif Juk yra dabar aparatai su 8000-10000 blyksnių. Nežiūrėkit vien į aparato kainą - su ta seniena labai greitai išleisit dideles sumas naujoms lempoms, tai geriau iš karto normalų aparatą imti.

labai labai pritariu tau, Little feet drinks_cheers.gif
Atsakyti