QUOTE(Margareta @ 2014 01 01, 08:15)
Margareta, 01 Sau 2014 - 08:15, parašė:
Margareta, 01 Sau 2014 - 08:15, parašė:
sveikos
domiuosi sitais aparatais ,bet niekiap neisirenku koki
sakykit kiek laiko uztenka tu 750pulsu lempos kaip turi silk'n sens epil? 
sveikos

domiuosi sitais aparatais ,bet niekiap neisirenku koki

sakykit kiek laiko uztenka tu 750pulsu lempos kaip turi silk'n sens epil?
Sensepil internetiniame puslapyje rašo, kad vienos lempos (su 750 blyksnių resursu) užtenka vienai pilnai viso kūno fotoepiliacijos procedūrai, t.y. blauzdoms, šlaunims, rankoms, bikini sričiai, pažastims ir ūseliams.
ten ir šiaip nemažai informacijos yra
QUOTE(Margareta @ 2014 01 06, 05:05)
Margareta, 06 Sau 2014 - 05:05, parašė:
Margareta, 06 Sau 2014 - 05:05, parašė:
prisiskaiciau apie aparataus, perskaiciau senas temas...galva susisuko ir atsisuko.. kazkaip man tas silk'n glide modelis atrodo patraukus savo kaina ir blyksciu kiekiu.
prisimenu lyg, Gemma, minejai, kad tuti ta Glide
taip? ir kaip? nekaista, nedurniuoja?
kazkam buvo lempa sprogus, kazn daugiau tokiu atveju nebuvo? aisku, garantija butu 2metai, bet norisi sklandziai naudoti prietaisa be visokiu grazinimu ir remontu. 
prisiskaiciau apie aparataus, perskaiciau senas temas...galva susisuko ir atsisuko.. kazkaip man tas silk'n glide modelis atrodo patraukus savo kaina ir blyksciu kiekiu.
prisimenu lyg,
Gemma, minejai, kad tuti ta Glide

taip? ir kaip? nekaista, nedurniuoja?
kazkam buvo lempa sprogus, kazn daugiau tokiu atveju nebuvo? aisku, garantija butu 2metai, bet norisi sklandziai naudoti prietaisa be visokiu grazinimu ir remontu.
taip, naudojau Glide, bet jam skirčiau antirekomendaciją. iš pradžių buvau labai patenkinta, nes prietaisas patogus naudoti ir tikrai veiksmingas, rezultatai apčiuopiami: pažastyse liko mažiau nei pusė plaukelių, kojos ir bikinis gal koks 60 proc anksčiau buvusios augmenijos.
o bet tačiau... man taip pat per paskutinę procedūrą sprogo lempa. o procedūrų buvo tikrai nedaug dar, jei gerai pamenu po 4 ar 5 pažastims, kojoms, bikiniui. tikrai nemanau, kad perkaitinau prietaisą, nes nedarydavau visko tą pačią dieną (vienu kartu pažastys ir bikinis, kitu kartu blauzdos).
parašiau kitai SM narei, kuri rašė, kad turėjo tą pačią problemą. tai ji dar nebandė keist prietaiso. parašiau ir pardavėjui, bet jų servisas tik vilniuj ir dirba tik darbo dienom, niekaip neprisiruošiu nuvežt

o ir šiaip prarado pasitikėjimą mano akyse. galvoju gal apskritai neverta pirkt iš internetinių parduotuvių, o geriau kokiam buitinės technikos salone savam mieste, kad iškilus problemų ar gedimų servisas būtų vietoj.
tad pradėjau po truputį dairytis kokio kito prietaisiuko. labiausiai krypsta akys į
Philips Lumea. mačiau, berods, Tom Philipse yra
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 01 06, 20:34)
asiuklis1, 06 Sau 2014 - 20:34, parašė:
asiuklis1, 06 Sau 2014 - 20:34, parašė:
Sveikos, as norejau paklausti, jeigu nusiskutau bikini, ir is karto pasaudziau, tai rytojaus diena as turiu kazka matyti, t.y. kokius nors pozymius - plotelius, kur neauga plaukai? As nieko nematau, kaip buvo mazi, taip ir auga jie kasdien. gal as per mazai saudziau ar lygis per mazas?
Sveikos, as norejau paklausti, jeigu nusiskutau bikini, ir is karto pasaudziau, tai rytojaus diena as turiu kazka matyti, t.y. kokius nors pozymius - plotelius, kur neauga plaukai? As nieko nematau, kaip buvo mazi, taip ir auga jie kasdien. gal as per mazai saudziau ar lygis per mazas?
aš nešaudau tą pačią dieną, nusiskutu iš vakaro, o šaudausi kitą dieną, tada oda nesudirgsta visai, nes po skutimo man būna peršti truputuką... ir tik toks malonus šildymas jaučiasi