Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 05 05, 06:48)

Viktoshka, o jūsų draugė kosmetologė ką išsirinko, gal jau nusipirko ir žinot kokį modelį? 4u.gif
Atsakyti
Mano Lumea jau kraunasi blush2.gif
Turbut čia vienintele, kuri pasidalinsiu kaip sekėsi kariauti su plaukeliais ant veido blush2.gif
Mergytės ačiū už patarimus ,kaip patrumpinti plaukelius neskutant 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien viena mintis toptelėjo dėl veido plaukų šalinimo. Vika333, tu turbūt išsamiausiai skersai išilgai visas technines detales išniukštinėjusi - gal galėsi mano spėjimą paneigti ar patvirtinti? smile.gif
Taigi, vieni aparatai rašo, kad jais galima naikinti plaukus ant veido, kiti nieko nerašo, treti rašo, kad negalima. Ar nebus taip, kad daugumos jų charakteristikos daugiau ar mažiau panašios, bet vieni atliko bandymus, ar saugu jų gaminiu šalinti plaukus ant veido, o kiti ne (gal tuapymo ar kokiais kitais sumetimais). Atlikusieji nurodo, kad galima, neatlikusieji - kad ne, taip apsidrausdami nuo galimų nemalonumų.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 05 05, 13:43)
pas mane vadinamųjų apgamų irgi nemažai, bet kažkaip nepastebėjau, kad skaudžiau būtų, gal kad sąžiningai stengiuos apeiti juos

aš turiu jų nedaug ir stengiuosi juos apeiti, bet jei pakliūna tai nepajuntu nieko ypatingo

QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 05, 21:48)
Netiesa  rolleyes.gif  aš prieš šešis metus atlikau tris procedūras kojoms salone..., i pirma procedūra atvažiavau atsiauginusi, nes ar pati ne taip supratau ar ne taip paaiškino, tai išsiuntė i namus nusiskusti kojų  rolleyes.gif   blush2.gif
Šiandien pasiskambinau i saloną ,nes  pagalvojau, kad pasidarysiu kažkiek procedūrų jame, o paskui palaikymui nusipirksiu philipsa, tai liepė atvykti be plaukeliu. Plaukeliai dvi savaites negali būti raunami, tinka depiliacinis kramas, ar pakirpimas....

Nežinau, kodėl taip sako tame salone, nes visi kiti (bent jau dauguma kiek aš radau) rašo, kad "Prieš procedūrą rekomenduojama plaukus nuskusti ir atauginti 1-2mm" (skirtingi salonai skirtingą skaičių rašo).

QUOTE(Vika333 @ 2014 05 07, 16:44)
Viktoshka, o jūsų draugė kosmetologė ką išsirinko, gal jau nusipirko ir žinot kokį modelį?  4u.gif

Išsirinko ir nupirko E-light lazerį, ji sako, kad su juo lyg ir šviesesnius plaukus naikinti galima, ir net pradėjo ant savęs bandomasias procedūras daryti (ar efektyvus - laikas parodys), bet aš kažkaip skeptiškai apie tai galvoju ir dabar labai labai nusivylus, nes tikėjausi gerų nuolaidų ax.gif

Vika333 tavo rezultatai puikus thumbup.gif , bet jie jau buvo tokie prieš kokius metus kiek pamenu pagal tavo įkeltas nuotraukas, tik skirtumas gal tame, kad dabar tau beveik nebereikia palaikomųjų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 gegužės 2014 - 08:38
QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 07, 21:06)
Mano Lumea jau kraunasi  blush2.gif
Turbut čia vienintele, kuri pasidalinsiu kaip sekėsi kariauti su plaukeliais ant veido  blush2.gif
Mergytės ačiū už patarimus ,kaip patrumpinti plaukelius neskutant  4u.gif

Parašykit būtinai, kaip seksis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2014 05 07, 22:31)
...vieni aparatai rašo, kad jais galima naikinti plaukus ant veido, kiti nieko nerašo, treti rašo, kad negalima...

Man atrodo, visi naminiai aparatai daugmaž vienodi, ir visi jie vienodai veiks ant veido. Esmė tubūt yra akiniuose: jei gamintojas deklaruoja, kad jų aparatą galima naudoti veidui - jie privalo duoti specialius apsauginius akinius, be akinių išvis negalima daryti veido procedūrų, kad akių nesugadintume. Tai matomai papraščiau parašyti, kad negalima, nei gaminti dar papildomai akinius, tikrinti ir sertifikuoti juos

Na ir nevisi gamintojai siūlo tvarkyti veidą, nes galimas laikinas plaukų pagausėjimas, o žmogui tai šokas, kai nekrenta, bet atvirkščiai daugiau priauga. Tai laikinas efektas, bet visvien nemalonu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 08, 09:36)
Vika333 tavo rezultatai puikus  thumbup.gif , bet jie jau buvo tokie prieš kokius metus kiek pamenu pagal tavo įkeltas nuotraukas, tik skirtumas gal tame, kad dabar tau beveik nebereikia palaikomųjų  thumbup.gif

Taip, aš jau seniai džiaugiuosi ax.gif Bet tai pirmi metai, kai visai praleisiu palaikomą procedūra kojoms blush-anim-cl.gif Šiemet tik bikinį papyškinsiu, na ir gal nepatingėsiu, užsiimsiu pažastim
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 08, 09:36)
Išsirinko ir nupirko E-light lazerį...

faina ax.gif turbūt priedo daug visokių filtrų yra, jauninimui ir kitų? Neklausėt jos dėl randelių? Man atrodo šitoks aparatas turi turėt filtrą spuogų paliktiems randams tvarkyti, ir duobutėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 08 gegužės 2014 - 09:11
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 08, 09:15)
faina  ax.gif  turbūt priedo daug visokių filtrų yra, jauninimui ir kitų? Neklausėt jos dėl randelių? Man atrodo šitoks aparatas turi turėt filtrą spuogų paliktiems randams tvarkyti, ir duobutėms

Ne nepaklausiau, berods fotoatnaujinimas yra, dėl viso kito nežinau, kolkas man šios problemos stoja į antrą planą, bet dėl idomumo paklausinėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 gegužės 2014 - 09:23
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 08, 10:15)
Man atrodo, visi naminiai aparatai daugmaž vienodi, ir visi jie vienodai veiks ant veido. Esmė tubūt yra akiniuose: jei gamintojas deklaruoja, kad jų aparatą galima naudoti veidui - jie privalo duoti specialius apsauginius akinius, be akinių išvis negalima daryti veido procedūrų, kad akių nesugadintume. Tai matomai papraščiau parašyti, kad negalima, nei gaminti dar papildomai akinius, tikrinti ir sertifikuoti juos
Man irgi taip atrodo, todėl ir pamaniau, kad iš esmės visi turėtų tikti veidui g.gif Viss akiniai įeina į komplektą, tai gal reiks šaltajam metų laikui atėjus surizikuot ir pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 04 22, 13:29)

o galima smulkiau apie fotoatnaujinima ir pigmentines demes  ax.gif Rinkausi si aparata del naudojimo ateityje acne lemputes, bet idomu ir pigmentines demes ar tikrai veikia, ar sumazeja, ar dingsta isviso, ar svieseja, kas su jom darosi? O kapiliarus ar isisenejusias strijas galima panaikinti, nors kvailas klausimas aisku ne  doh.gif

Aš tik plaukų ir atjauninimo lempas naudoju, dėl acne nepatarsiu. Aš šalinau kapiliarą prie nosies, turbūt apie 15 kartų dariau, kol pranyko. Ir pigmentus ant rankų šalinau, apie 30 kartų pyškinau, kol visos pranyko, skaudoka sakyčiau, ir viena dėmelė nepasidavė, ji tiesiai ant kauliuko taip ir liko
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2014 05 08, 14:43)
Aš tik plaukų ir atjauninimo lempas naudoju, dėl acne nepatarsiu. Aš šalinau kapiliarą prie nosies, turbūt apie 15 kartų dariau, kol pranyko. Ir pigmentus ant rankų šalinau, apie 30 kartų pyškinau, kol visos pranyko, skaudoka sakyčiau, ir viena dėmelė nepasidavė, ji tiesiai ant kauliuko taip ir liko

Bet gi vis dėlto veikia, jei išnyksta, ir nepasakyčiau, kad labai daug sunaudojote blyksnių ir laiko. O kodėl skauda ir kodėl nepatariate dėl acne lemputės g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 gegužės 2014 - 14:55
Phillips Lumea yra atskiri antgaliai veidui ir bikiniui, jokių akinių nereikia. šviesa raudona, neakina visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 05 08, 18:20)
Phillips Lumea yra atskiri antgaliai veidui ir bikiniui, jokių akinių nereikia. šviesa raudona, neakina visai  schmoll.gif
juk tie blyksniai veikia melaniną, kurio pilna akyse, nu nerizikuočiau aš be akinių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 05 08, 17:20)
Phillips Lumea yra atskiri antgaliai veidui ir bikiniui, jokių akinių nereikia. šviesa raudona, neakina visai  schmoll.gif

Aš turiu Viss akinius, bet net su jais ir net užmerkus ir nusisukus "matau" blyksnį ir neįsivaizduoju kaip būtų be jų, nes po valandinės procedūros akys pavargsta nuo blycų nerealiai, nors bendrai ir ne tokia ryški ta šviesa. Tad kaip bebūtų ir kaip berašytų, kad nereikia akinių - drystu prieštarauti, nes regėjimui net menkiausias blycas (pvz. nuo fotoaparato) ar švieselė (pvz. saulės ar žibintuvėlio) jau išbandymas.
Atsakyti