QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 07, 21:06)
Mano Lumea jau kraunasi
Turbut čia vienintele, kuri pasidalinsiu kaip sekėsi kariauti su plaukeliais ant veido
Mergytės ačiū už patarimus ,kaip patrumpinti plaukelius neskutant
Parašykit būtinai, kaip seksis
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2014 05 07, 22:31)
...vieni aparatai rašo, kad jais galima naikinti plaukus ant veido, kiti nieko nerašo, treti rašo, kad negalima...
Man atrodo, visi naminiai aparatai daugmaž vienodi, ir visi jie vienodai veiks ant veido. Esmė tubūt yra akiniuose: jei gamintojas deklaruoja, kad jų aparatą galima naudoti veidui - jie privalo duoti specialius apsauginius akinius, be akinių išvis negalima daryti veido procedūrų, kad akių nesugadintume. Tai matomai papraščiau parašyti, kad negalima, nei gaminti dar papildomai akinius, tikrinti ir sertifikuoti juos
Na ir nevisi gamintojai siūlo tvarkyti veidą, nes galimas laikinas plaukų pagausėjimas, o žmogui tai šokas, kai nekrenta, bet atvirkščiai daugiau priauga. Tai laikinas efektas, bet visvien nemalonu
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 08, 09:36)
Vika333 tavo rezultatai puikus
, bet jie jau buvo tokie prieš kokius metus kiek pamenu pagal tavo įkeltas nuotraukas, tik skirtumas gal tame, kad dabar tau beveik nebereikia palaikomųjų
Taip, aš jau seniai džiaugiuosi
Bet tai pirmi metai, kai visai praleisiu palaikomą procedūra kojoms
Šiemet tik bikinį papyškinsiu, na ir gal nepatingėsiu, užsiimsiu pažastim
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 08, 09:36)
Išsirinko ir nupirko E-light lazerį...
faina
turbūt priedo daug visokių filtrų yra, jauninimui ir kitų? Neklausėt jos dėl randelių? Man atrodo šitoks aparatas turi turėt filtrą spuogų paliktiems randams tvarkyti, ir duobutėms