QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 05, 14:12)
o tas svylantis plaukas odos nenudegina?
Nieko nenudegina
Pati pagalvokit: salone specialiai prašo, kad ateitum su ataugusiais iki 2-3 mm plaukais, o jie naudoja įrangą, kuri 5-10 kartų stipresnė už mūsų naminius aparatus. Jei būtų pavojus, kad svilantys plaukai nudegins odą, tai salone lieptų skust, o ne prašytų kad ataugintum
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 05, 14:23)
aš tikrai nepatarčiau plauką svylinti, nes ant lemputės lieka juodos dėmės, kurios gadina lemputę, jos nenusivalo ir kaskart kai pyškini jauti tą svylanti kvapą, be to tos dėmės degina odą (aišku nestipriai, bet tikrai jaučiasi).
tos dėmės nenusivalo, kai nukritęs plaukas prisikepa prie lempos po daugybės blycų, bet jei daryt ant veido, taigi nesunku po kiekvino blycuko pažiūrėti ar neliko ant lempos plaukelio, jis puikiai nusivalys jei iš karto nukrapštysit jį, bet jei nepažiūrėsit ir leisit toliau daug daug blycų, tai be abejo galima ir lempą suvaryt. Turiu galvoj, kad kojoms taip tikrai netiks, per daug laiko bus po kiekvieno blyco dar lempą apžiūrėt. Bet kai veidui ten reikia kokių max 12 blycų, tai nesunku po blyco iš karto nuvalyt lemputę, ir neleist tiems plaukeliams pridžiūti
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2014 05 02, 08:47)
keliu foto kokie rezultatai po 5 saudymu
na o mano rezultatai po ~4-5 metų jau tokie, kad šiemet aš, panašu, praleisiu palaikomą procedūrą kojoms, nes radau khe-khe-khe....2 plaukus
vieną ilgą ir pilką, ir vieną taip pat ilgą, bet visai nematomą, tad papyškinsiu tik bikinį profilaktikai
gal vėl griebsiuos pažastų, anos po šiai nesutvarkytos, o kojos.....nu ką čia pyškint?