sveikos mergaites reik jusu pagalbos koki pirkti Silk'n SensEpil ar Silk'n Flash&Go? aciu
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 14:18)
Jei 1 proced iki 1000 blyksnių, tai philips su nekeičiamom lempom užtenka 100 procedūrų. Viss silver lempos keičiamos po 8000 blyksnių, kaina 390, tai 390* 100 000/8000=4875 lt, tai jau net 3 aparatus naujus gali nusipirkti.
philips vieno pakrovimo metu gaunama maždaug 370 blyksnių, jų pilnai užtenka vienai procedūrai ir dar lieka. tad tikrai išeis daugiau procedūrų.
be to philipsas gerokai greitesnis už viss, byksnius generuoja kas sekundę, o viss - kas 3,5. pvz, man su lumea apšaudyti pažastis, bikini ir blauzdas užtrunka 40 min.
Šiandien lėkiau nusipirkti Philips lumea ,deja mūsų kaime jo nėra
Tik senas modelis buvo
Tik senas modelis buvo
Norėčiau patarimo. Pas mane viskas nuepiliuota su cukrumi ir epiliatoriu, tai gal man reikia palaukti kol viskas kazkiek ataugs? Nes pirmi du men kaip ir svarbiausi, po to palaikomos procedūros. Reikia is pradžių tu kelių kartų tam,kad visi plaukai būtų paveikti, del skirtingu augimo stadijų. Epiliatoriai kaip ir mažina efekta fotoepiliacijos.
Ir del paberimu, jei po skutimo paberia, ar galima normaliai fotoepil? Nes bikini pabėrė ir kai bandžiau karštis jutosi net ant 1, su trim net pabijojau daryt
Ir del paberimu, jei po skutimo paberia, ar galima normaliai fotoepil? Nes bikini pabėrė ir kai bandžiau karštis jutosi net ant 1, su trim net pabijojau daryt
QUOTE(Monstar @ 2014 05 04, 20:38)
Norėčiau patarimo. Pas mane viskas nuepiliuota su cukrumi ir epiliatoriu, tai gal man reikia palaukti kol viskas kazkiek ataugs? Nes pirmi du men kaip ir svarbiausi, po to palaikomos procedūros. Reikia is pradžių tu kelių kartų tam,kad visi plaukai būtų paveikti, del skirtingu augimo stadijų. Epiliatoriai kaip ir mažina efekta fotoepiliacijos.
Taip tikrai reikia palaukti mažiausiai 3-4 savaitės, kol plaukai ir svogunėlis bus sveikas, kad jį galima būtų paveikti.
O su bėrimais daryti galima, tik aišku ne ant jų, nes žiauriai kepina, žinau, nes pati turiu tokią problemą stenkis apeiti tas vietas, o kad mažiau jų būtų pabandyk nuskusti vakare, o procedūra padaryti sekančia diena, kad viskas spėtų sugyti
QUOTE(Monstar @ 2014 05 04, 20:38)
aš beveik 2 mėn. prieš procedūras tik skutau, kad ataugtų kuo daugiau ir kuo tamsesnių plaukelių. tikrai labai veiksminga.
o dėl skutimo, tai iš savo patirties galiu pasakyti, nes anksčiau irgi turėjau šią bėdą:
1. nepagailėkit pinigų ir nusipirkit gerą skustuvą (bent trijų peiliukų) - tada reikia mažiau braukyti ir mažiau dirginama oda, švariai nuskuta jau po vieno perbraukimo. tikrai verta, nes skusti teks dar ilgai - tol, kol darysitės fotoepiliacijos procedūras.
2. būtinai naudokit skutimosi putas, peiliukas geriau slysta ir apsaugo odą,
3. pirmiausia pamirkit šiltoj vonioj ar pastovėkit po šilta srove duše, tada plaukas būna minkštesnis ir lengviau pasiduoda,
4. skuskit pagal augimo kryptį, o ne prieš. krypties pasirinkimas irgi labai daug pagerina "bėrimo" situaciją. kaip ir "įauginėjimo", beje.
5. negalima daryti procedūrų iškart po skutimosi, bent pusdienį derėtų luktelt, kol oda nurims.
QUOTE(Gemma @ 2014 05 05, 07:54)
aš beveik 2 mėn. prieš procedūras tik skutau, kad ataugtų kuo daugiau ir kuo tamsesnių plaukelių. tikrai labai veiksminga.
o dėl skutimo, tai iš savo patirties galiu pasakyti, nes anksčiau irgi turėjau šią bėdą:
1. nepagailėkit pinigų ir nusipirkit gerą skustuvą (bent trijų peiliukų) - tada reikia mažiau braukyti ir mažiau dirginama oda, švariai nuskuta jau po vieno perbraukimo. tikrai verta, nes skusti teks dar ilgai - tol, kol darysitės fotoepiliacijos procedūras.
3. pirmiausia pamirkit šiltoj vonioj ar pastovėkit po šilta srove duše, tada plaukas būna minkštesnis ir lengviau pasiduoda,
4. skuskit pagal augimo kryptį, o ne prieš. krypties pasirinkimas irgi labai daug pagerina "bėrimo" situaciją. kaip ir "įauginėjimo", beje.
5. negalima daryti procedūrų iškart po skutimosi, bent pusdienį derėtų luktelt, kol oda nurims.
Reikes isbandyti, nes dabar bikini visai negaliu, skauda. Blauzdas jau isbandziau, neiskenciau . Bet dabar luktelsiu, kad ataugtu.
Dar svarbu apeiti pigmentines demes, pas amne ju yra ant koju, tai kai ant poros pakliuvo , O viena net istino, tai issigandau, bet per nakti praejo. Tad reikia labai atsargiai su apgamais, kad po to dar nesupyktibetu, o ir skauda ant ju labai.
Pati procedura darosi greitai, nes nereikia laukti pries zybsint. Tik kad neina tolygiai viska padengti, bandziau ir su baltu piestuku braizyti ir pan. Todel ir buna, kad lopais pasinaikina. Reikia technika atkalti.
Mano didžiausia bėda tai ūsiukai, aš neisivaizduoju kaip reikia juos atsiauginti tada reikia dvi savaites žmonėm nesirodyti , plaukai siausias kai pagalvoji,kad dar ir nusiskusti tai reiks ar bandėte kas naikintis veido srytije plaukelkus ? Gal kas kokiu patarimu duosite
QUOTE(Monstar @ 2014 05 05, 08:35)
Reikes isbandyti, nes dabar bikini visai negaliu, skauda. Blauzdas jau isbandziau, neiskenciau . Bet dabar luktelsiu, kad ataugtu.
Visiškai pritariu Gemmai dėl skutimosi peiliuku, aš galiu rekomenduoti VENUS Breez, pati išbandžiau ir iki šiol juos turiu, jie yra jau su galvute aplink peiliukus, ta galvutė yra minkšta ir užpildyta muiliuku ar pieštuku, tad nereikia papildomai kažkuo tepti, slysta labai minkštai ir laisvai pagal judesius, turiu va tokia:
p.s. įkėliau kitą nuotrauką, nes tos buvo milžiniškos sorriukas
QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 05, 10:04)
Mano didžiausia bėda tai ūsiukai, aš neisivaizduoju kaip reikia juos atsiauginti tada reikia dvi savaites žmonėm nesirodyti , plaukai siausias kai pagalvoji,kad dar ir nusiskusti tai reiks ar bandėte kas naikintis veido srytije plaukelkus ? Gal kas kokiu patarimu duosite
Dėl veido, jei bijote skusti, tai galite pabandyti tiesiog apkirpti, tik reikia kuo arčiau šaknies, kad mažiau plauko liktų (aš taip darau aplink spenelių) ir tikrai nereikia jų auginti, kai tik jaučiate, kad plaukas jau lenda, atsargiai apkarpote ir vėl esate graži
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 02, 14:22)
Nea, nerausta man niekur , jaučiu tik šilumą (vietomis karštį) ir dilgčiojimą.
Kai po vieną blycą leisdavau, man irgi neparausdavo, šilta būdavo ir tiek. Bet kai pamačiau, kad efektas nepalyginamai geresnis, kai paleidi kelis blycus į tą pačią vietą, pradėjau "šparinti" taip kad ir paraustų ir net gan skausminga sakyčiau buvo, bet dėl tokio efekto verta pakentėt
Papildyta:
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 15:18)
Philips išeina pigiau, nes lempų nereikia keisti.
Kur nemokamas sūris būna?
Visos fotoepiliacijos lempos yra pripildytos ksenono dujų, o tas ksenonas išgaruoja, susinaudoja. Man tegu geriau būna 8000, bet kokybiškų blyksnių. Kas iš to melejono impulsų, jei lempa bus nusilpus, blyksės, tačiau bus neefektyvi?
Na aišku, kiekvienai savo, mano nuosprendis - lempos turi būti keičiamos, kitaip jos nebus efektyvios
Papildyta:
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 15:18)
Dar pastebėjau, kad viss silver 26J, o philips tik 3-6J/cm2. Labai keista toks skirtumas, nebent viss silver viso ploto rašo J, tada 26/6=4,3J/cm2.
Kažkur skaičiau, jei rasiu nuorodą, būtinai įkelsiu, kad visų gaminamų buitinių aparatų galingumo norma yra ~5J/cm2. Kitaip ta įranga nebebūtų buitinė, bet skaitytųsi profesionali, ar pusiau profesionali. Pagal normas negali viršyti 5J. Todėl kad efektas nors kiek prilygtų saloniniam, tikrai drąsiai visom siūlau savo eksperimentą naudotis po kelis blyksnius į tą patį plotą. 5+5 gausime bent 10J/cm2 - t.y. pusė minimalaus prof.galingumo. Efektas po tokios dvigubos procedūros kur kas greičiau matosi, ir ilgesniam laikui lieka. O kieno jautrumas ne itin didelis, galima su pertrauka ir po 3 blycus, pvz. ryte pasipyškini dvigubai, ir dar sykį vakare. Nebijokit tų buitinių aparatų, silpni jie palyginus su prof.technika tarkim paleidus 3 blycus į tą patį plotą, mes gausime tik 15J/cm2, kur pvz. prof. aparatai vienu blycu išduoda 25J/cm2. Tai jei salone nebaisu ir 25J, nereikia namuose bijoti, juk įmanoma pasiekti tokio galingumo per kelis blycus
Tik jei kas turite Espil BSL aparatą, taip kaip sakau, nerizikuokit, skaičiau, kad Espil pats galingiausias, ir ten 5-tas režimas išduoda pusę profesionalaus galingumo, t.y. tuos 25J/cm2/ Su tokiu aparatu jei dvigubai pyškintumėt, tai gausit visus 50J/cm2 - šito be šaldymo daryti negalima
Papildyta:
QUOTE(Monstar @ 2014 05 04, 21:38)
Norėčiau patarimo. Pas mane viskas nuepiliuota su cukrumi ir epiliatoriu, tai gal man reikia palaukti kol viskas kazkiek ataugs?
Reikia skusti, kad priaugtų kuo daugiau plaukų, tada jum fotoepiliacija pigiau kainuos, nes vienu metu bus apdorota ir paveikta daugiau plaukelių, mažiau reikės pyškint tą pačią vietą
Papildyta:
QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 05, 11:04)
Aš tikrai neskusčiau ant veido Arba kaip Viktoshka rašo, nukirpčiau prie pat odos. Arba išvis šaudyčiau neskutant ir nekerpant, tas plaukas virš odos kai pradeda svilti, susisuka, toks garbanotas pasidaro, jį pirštu palieti - jis nubyra, nereik nei skust, nei kirpt. Tik smirdės jum neskaniai po nosim degėsiais Jei iš karto nebus degėsių kvapo, leisčiau antrą blycą iš karto. Iki tol kol atsiras kvapas, arba plaukas susigarbanos
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 05, 13:46)
Aš tikrai neskusčiau ant veido Arba kaip Viktoshka rašo, nukirpčiau prie pat odos. Arba išvis šaudyčiau neskutant ir nekerpant, tas plaukas virš odos kai pradeda svilti, susisuka, toks garbanotas pasidaro, jį pirštu palieti - jis nubyra, nereik nei skust, nei kirpt. Tik smirdės jum neskaniai po nosim degėsiais Jei iš karto nebus degėsių kvapo, leisčiau antrą blycą iš karto. Iki tol kol atsiras kvapas, arba plaukas susigarbanos
o tas svylantis plaukas odos nenudegina?
QUOTE(SaluŠalis @ 2014 05 05, 13:12)
o tas svylantis plaukas odos nenudegina?
aš tikrai nepatarčiau plauką svylinti, nes ant lemputės lieka juodos dėmės, kurios gadina lemputę, jos nenusivalo ir kaskart kai pyškini jauti tą svylanti kvapą, be to tos dėmės degina odą (aišku nestipriai, bet tikrai jaučiasi).