Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 05 02, 13:53)
man tie ratai išeina ne visai lygiai horizontaliai aplink koją, nes einant jau link užpakalinės (nežinau kaip kitaip pavadinti) blauzdos pusės man visą laiką nukrypsta "horizontas" (aišku nežymiai) arba žemyn arba aukštyn, tai gaunasi, kad ta linija eina kreivai, na žodžiu, nežinau kaip čia paaiškinti, nors aš irgi stengiuosi labai labai nuosekliai ir kartais net su dvyguba doze.

P.S. Ne tik mūsų forumas, bet visa SM puslapis streikoja, aš pagalvojau, kad čia su mano kompu kažkas ne taip, bet pasirodo, kad klydau  tongue.gif

O jum neparausta oda? Aš tai taaaip tvilkydavau, kad raudona visa biggrin.gif ir matosi, tikrai nepraleisi.

taip pat pagalvojau, kad kompas biggrin.gif muhaha, aš višta akla, naujų akinių man reikia, kai užeini, pats pirmiausias pranešimas - apie sutrikimus forume, nugi nematau visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 02 gegužės 2014 - 13:20
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 02, 13:13)
O jum neparausta oda? Aš tai taaaip tvilkydavau, kad raudona visa  biggrin.gif  ir matosi, tikrai nepraleisi.

Nea, nerausta man niekur schmoll.gif , jaučiu tik šilumą (vietomis karštį) ir dilgčiojimą.
Atsakyti
Sveikos, senokai jau gavloju nusirpikti fotoepiliatorių, perskaičiau temą ir vėl užsimaniau.
Užmačiau du modelius pagrinde čia rekomenduotus:
Philips - pakraunamas (geriau su laidu būtų), nekeičiamos lempos, bet kaip suprantu užtenka ilgam.
Viss Silver

Jei 1 proced iki 1000 blyksnių, tai philips su nekeičiamom lempom užtenka 100 procedūrų. Viss silver lempos keičiamos po 8000 blyksnių, kaina 390, tai 390* 100 000/8000=4875 lt, tai jau net 3 aparatus naujus gali nusipirkti.

Įdomu, kuris geriau. Philips išeina pigiau, nes lempų nereikia keisti. Bet ar tikrai atlaikys tiek blyksnių, nesuges, nelabai patinka, kad pakraunamas. Ir jų yra kelių tipų, įdomu, kokie skirtumai, ar kuo naujesnis modelis, tuo geresnis ar ne.

Dar pastebėjau, kad viss silver 26J, o philips tik 3-6J/cm2. Labai keista toks skirtumas, nebent viss silver viso ploto rašo J, tada 26/6=4,3J/cm2.

Gal galit dar kas turit juos pakomentuoti, kas patinka, kas ne.
Arba parekomenduoti kokį kitą, nes aš pati niekada neišsirinksiu.

Nerandu Lietuvoje, kur parduoda philips lumea. Anglijoje kaina panaši į viss silver
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 02 gegužės 2014 - 14:23
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 14:18)

Nerandu Lietuvoje, kur parduoda philips lumea. Anglijoje kaina panaši į viss silver

elektromarkt, iki geguzes 4 duoda 20 proc. nuolaida. puiki kaina gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 15:18)
Jei 1 proced iki 1000 blyksnių, tai philips su nekeičiamom lempom užtenka 100 procedūrų. Viss silver lempos keičiamos po 8000 blyksnių, kaina 390, tai 390* 100 000/8000=4875 lt, tai jau net 3 aparatus naujus gali nusipirkti.
Kažką jūs čia įdomiai skaičiuojat. Aš turiu viss, kurio lempos po 4000 blyksnių. Pirmą lempą naudojau gerus metus, antrą turiu jau daugiau nei metus laiko - vis dar žybsi kaip pašėlusi (pirmoji irgi dar kelis pykštelėjimus išspaustų). Ir aš pyškinu visas kojas (blauzdas + šlaunis), bikini, pažastis ir rankų dilbius retkarčiais praeinu.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 14:18)

Man irgi atrodo, kad kažką ne taip skaičiuojate, pagal jūsų paskaičiavimus Viss lempos turėtų užtekti 8 procedūroms g.gif , galiu užtikrinti, kad tikrai daug daugiau, aš jau padariau virš 25 procedūrų (apie 10 procedūrų šaudavau pilnas kojas, bikini ir pažastys, dabar šaudau pilnas blauzdas, pusę šlaunų, bikini ir pažastys, be to kai kurias vietas pyškinu dvigubai).
Savąjį aš nekomentuosiu, nes tai dariau jau ne vieną kartą. O dėl pasirinkimo tai čia nuo jūsų priklauso, kas jum geriau, patogiau ir aktualiau, jei jum širdis linksta prie philipso, manau jį ir pirkite, o poveikis kaip ir rašiau visų vienodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš paėmiau apvalų skaičių skaičiavimui ir specialiai didžiausią koks gali būti. Mačiau, kad impulsų reikia tarp 300-800, nes priklauso nuo apimamo ploto ir pan (o ir procedūras rečiau vis reikia daryti). Bet esmė vis tiek, kad nekeičiamos lempos, jei turi 100 000 impulsų, o keičiamos 8000, tai 100 000/8000 lygu 12,5 lempų. 12,5 lempos * 390 lygu 4875 ltl.

Žinau, kad keičiamų lempų užtenka apie metus, bent jau kiek šiame forume užmačiau. Bet visgi jas reikia keisti, net jei su nekeičiamom lempom aparatas apima dvigubai mažesnį plotą, vis tiek skirtumas 2400 lt, realiai antras aparatas išeina. Jei tik nekeičiamos lempos atlaiko visus 100 000 blyksnių (nesugenda ir pan) tada tikrai apsimoka labiau, jei poveikis jų vienodas.

Reiks pažiūrėti elektromarkt ar dar jie turi, norėtųsi naujausio modelio, bet bent jau jų tinklapyje nėra.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 19:25)

Reiks pažiūrėti elektromarkt ar dar jie turi, norėtųsi naujausio modelio, bet bent jau jų tinklapyje nėra.

aš jau išbandžiau naujausią Lumea. neskauda ant aukščiausio lygio, šviesa visai neakinanti, nereikia akinių. yra atskiri antgaliai bikiniui ir veidui. bikiniui tiesiog mažesnis ekranas, veidui su papildoma apsauga, kad į akis nešviestų. sunku suprasti, kiek tas blyksnis apima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 05 02, 19:53)
aš jau išbandžiau naujausią Lumea. neskauda ant aukščiausio lygio, šviesa visai neakinanti, nereikia akinių. yra atskiri antgaliai bikiniui ir veidui. bikiniui tiesiog mažesnis ekranas, veidui su papildoma apsauga, kad į akis nešviestų. sunku suprasti, kiek tas blyksnis apima  doh.gif

Aš ir ką tik nusipirkau, patį naujausią modelį - sc2008. Kainavo 1729,99, o su nuolaida 1384. Nusipirkau ir 3 metų papildomą garantinį už 180 ltl. Labai man jau mėgsta elektronika gesti, tai geriau apsidrausti. Deja pačiai lempai garantija negalioja, tad saugosiu, kad neperkaistų.

Skaitau jau instrukcija ir ten minimo vieni odos vaistai, kuriuos žadu naudoti. Bet manau negalima, tik tada, jei ant tos pačios vietos, jei aš neepiliuosiu tos vietos, kur tepu vaistus, tai nieko tokio tikiuosi... Aš ten ant pado tepti žadu.

Beje instrukcijoje parašyta, kad ne visur galima bikini naudoti. Kažkur čia forume skaičiau, kad visur galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 02 gegužės 2014 - 21:40
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 20:25)
Aš paėmiau apvalų skaičių skaičiavimui ir specialiai didžiausią koks gali būti. Mačiau, kad impulsų reikia tarp 300-800, nes priklauso nuo apimamo ploto ir pan (o ir procedūras rečiau vis reikia daryti). Bet esmė vis tiek, kad nekeičiamos lempos, jei turi 100 000 impulsų, o keičiamos 8000, tai 100 000/8000 lygu 12,5 lempų. 12,5 lempos * 390 lygu 4875 ltl.
Net ir tokiu atveju skaičiavimas neteisingas, nes philips 4cm2, o viss - 6cm2, tad trečdaliu per didelę sumą gavote.
Šiaip visa rizika tame ir lieka - ar neperkais, ar atlaikys lempa tiek (naujausias matau žada virš 140 000 blyksnių), ar užteks pakrovimo vienai norimai procedūrai
QUOTE(Monstar @ 2014 05 02, 22:31)
Nusipirkau ir 3 metų papildomą garantinį už 180 ltl. Labai man jau mėgsta elektronika gesti, tai geriau apsidrausti. Deja pačiai lempai garantija negalioja, tad saugosiu, kad neperkaistų.

Beje instrukcijoje parašyta, kad ne visur galima bikini naudoti. Kažkur čia forume skaičiau, kad visur galima.
O standartinė 2 m garantija galioja lempai? Aš asmeniškai nematau rasmės pirkti papildomą garantiją dar metams, jei lempai negalioja smile.gif

Kuriose vietose negalima?
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 05 03, 07:26)
Net ir tokiu atveju skaičiavimas neteisingas, nes philips 4cm2, o viss - 6cm2, tad trečdaliu per didelę sumą gavote.
Šiaip visa rizika tame ir lieka - ar neperkais, ar atlaikys lempa tiek (naujausias matau žada virš 140 000 blyksnių), ar užteks pakrovimo vienai norimai procedūrai
O standartinė 2 m garantija galioja lempai? Aš asmeniškai nematau rasmės pirkti papildomą garantiją dar metams, jei lempai negalioja smile.gif

Kuriose vietose negalima?

Bent jau teigia gamintojas, kad užtenka viso kūno epiliacijai. Nebent šlaunis dar tvarkytis. Tada gali neužtekti. Man šitas dalykas irgi labiausiai nepatinka. Nebent dalinti kūną į dvi dalis - taip ir neišsikraus ir neatsibos.

Dėl garantijos, man labai jau nesiseka su elektronika, tad pagalvojau gal, jei "pasiimsiu skėti, tai nelis". Dabar garantija 5 metai.

Negalima citata "vidinėms lūpoms, vaginai, išangei"

Papildyta:
Dar pamiršau klausimėlį. Ar normalu, kad švelniai papurčius aparatą (stipriai negalima), girdisi garsas lyg ten kažkas juda?
Atsakyti
apie philips galiu pasakyti, kad su pakrauta baterija man pilnai uztenka apdoroti blauzdas, bikini ir pazastis ir dar truputi energijos lieka (zinau, nes karta pamirsau pakrauti tai uzteko vienai blauzdai) ax.gif
Atsakyti