Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Gemma @ 2014 04 22, 10:25)
pastaruoju metu sustojo vietoj procesas - nei daugėja, nei mažėja plaukelių.

Man buvo laikotarpis, kaip jums, kuomet nei augo, nei krito, nei mažėjo, lyg sustingo, ir aš tuomet padariau pertrauką ir vėliau gailėjaus, nes būtent po pertraukos taip baisiai sužėlė, kad ėmiau riebiai keiktis doh.gif Gal nebūčiau darius pertraukos, bet šaudyčiau bent kartą į mėnesį, būtų buvę kitaip, nes po pertraukos tikrai išsigandau ir net nenorėjau tęsti procedūrų. Tuomet kai man sužėlė, buvo žiema. Kad jums taip nenutiktų vasarą, aš drįsčiau rekomenduoti jums nedaryti pertraukos dabar 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2014 04 25, 22:18)
Aciu uz issamu atsakyma. Mane butent kaina vilioja. Maniau, gal pabandymui toki paimt, nes gaila butu pinigu, jei pvz, netiktu toks depiliavimosi budas.

Kiekviena savo aparatą giria, aš irgi pasigirsiu, turiu Espil ax.gif jis pigus, labai ekonomiškas lempų atžvilgiu, 1 lempos metams per akis užtenka, labai karštas ir galingas, kaip turbūt pusė profesionalaus aparato, kas svarbiausia labai efektyvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 04 29, 20:00)
SC2008/11 uz 1344 atrodo.

Kad kazkaip as Jumis visiskai netikiu nes sis modelis tik pries geras dvi savaites pasirode regione, ne tik musu bet ir centrines europos smile.gif O del kainos tai isvis nutyliu nes zemiau savikainos smile.gif

Todel kazkaip abu faktai labai nesueina arba kaina ne ta arba modelis ne tas
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 04 30, 19:15)
Kad kazkaip as Jumis visiskai netikiu nes sis modelis tik pries geras dvi savaites pasirode regione, ne tik musu bet ir centrines europos smile.gif O del kainos tai isvis nutyliu nes zemiau savikainos smile.gif

Todel kazkaip abu faktai labai nesueina arba kaina ne ta arba modelis ne tas

elektromarkte 1729 - 20proc. nuolaida iki gegužės 4 d. = 1383,2 lt. truputuką suklydau ax.gif

Artėjančios Mamos dienos proga visose ELEKTROMARKT parduotuvėse taikoma net -20% nuolaida visai smulkiai virtuvės ir higienos technikai.

Pasiūlymas galioja iki 2014 05 04 imtinai. Nuolaidos netaikomos kitų akcijų prekėms, nuolaidos nesumuojamos.

Daugiau informacijos teiraukitės ELEKTROMARKT parduotuvėse arba nemokamu telefonu 8 800 40000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 30 balandžio 2014 - 21:18
sveikos 4u.gif keliu foto kokie rezultatai po 5 saudymu bigsmile.gif kazkaip vakar vonioje ryskioje sviesoje tik pastebejau biggrin.gif
user posted image
palukeliai agdavo vienas salia kito...ties anevisur taip matosi,vidinese blauzdu pusese plaukeliu daugiua,bet jie ten sviesesni 4u.gif zodziu pakolkas patenkinta rezultatu esu,nenuleidziu ranku ir tokiau saziningai kas dvi savaites naudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 05 02, 07:47)
sveikos 4u.gif keliu foto kokie rezultatai po 5 saudymu bigsmile.gif kazkaip vakar vonioje ryskioje sviesoje tik pastebejau biggrin.gif

fantastiška thumbup.gif mano kojoms dar trūksta iki tokio rezultato...

o pažastis ir bikini zoną jau galėčiau parodyt kaip pavyzdį sėkmingų procedūrų rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif rezultatas
as ir patenkinta siuo plauku naikinimo metodu
jau nebenoriu pesioti... po 10 metu pesiojimo, man fotoepiliacija didelis atradimas
mano rezultatai irgi geri, tik vienas erzinantis minusas, kad kai kurie plaukeliai taip ir prasprusta negaudami blyksnio, as kazkaip neuztaikau, matyt tu kvadratuku taip gerai nesudelioju.. taip kad visu paimti man nepavyksta. tikiuos i ateiti sukurs tobulesniu aparatu :)as pvz noreciau tokio kaip volelio, kad nereiktu perkelinet lempos.. kad viska apimtu.
o del keliu plauku skust ir saudyt nesinori, o kaip apipesiotai vistai vaiksciot irgi nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 05 02, 07:47)

Super thumbup.gif clap_1.gif man po jau nežinau kiek procedūrų ir tai ne toks įspūdingas rezultatas, na bet aš vis pasiguodžiu save, kad mano plaukai ne tokie tamsus, na bet visvien poveikis yra, tad reikia tik kantrybės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2014 05 02, 08:08)
kad kai kurie plaukeliai taip ir prasprusta negaudami blyksnio, as kazkaip neuztaikau, matyt tu kvadratuku taip gerai nesudelioju.. taip kad visu paimti man nepavyksta.

o ir man irgi toks įspūdis, kad kažką praleidžiu, net jaučiu kokios tai vietos ir taip gaunasi, kad vis tos pačios g.gif , bet nebenoriu grįžti prie jų, kad nesusimaišyti iki galo... na, žodžiu arba aparatus reikia tobulinti arba mums pačioms mirksiukas.gif
Atsakyti
as spaudziu siek tiek stipriau aparata prie odos,ir matosi visas kvadraciukas uri buvau apsaudzius,tai stengiuosi kuo aciau 4u.gif nat bikinio panasus plemai,kaip nupesiota biggrin.gif o va pazastyse nieko nepastebiu,nors ten ir taip 5 plaukai mirksiukas.gif jauciu kad liepa padarysiu pertrauka,menesio atostogos itoje salyje,tai matyt naudosiu epiliatoriu,o gryzus vel kibsiu i darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 05 02, 08:57)
as spaudziu siek tiek stipriau aparata prie odos,ir matosi visas kvadraciukas uri buvau apsaudzius,tai stengiuosi kuo aciau 4u.gif

aš irgi darau prispaudžius, kad liktų pėdsakas ir darau užmetus, bet aš darau ratais aplink koją, t.y. horizontaliai ir man neišeina tą ratą lygiai apeiti, nenukrypstant į viršų ar į apačią doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 05 02, 08:47)
...zodziu pakolkas patenkinta rezultatu esu,nenuleidziu ranku ir tokiau saziningai kas dvi savaites naudosiu mirksiukas.gif

nugi super thumbup.gif toliau bus dar gražiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 02, 10:11)
aš irgi darau prispaudžius, kad liktų pėdsakas ir darau užmetus, bet aš darau ratais aplink koją, t.y. horizontaliai ir man neišeina tą ratą lygiai apeiti, nenukrypstant į viršų ar į apačią  doh.gif

hm, nugis tikrai turėtų būti patogiau ratais, kaip pati taip nesugalvojau? biggrin.gif aš juostom dariau, į viršų, į apačią. Nepasakyčiau, kad daug plotų praleisdavau, nes po kelis blycus šaudydavau, atrodo viską nuosekliai apdorot pavykdavo, bet nyko plėmais, tai kaip b.kite rašo, vaikščiodavau kaip nupešiota biggrin.gif
Papildyta:
Forumas gliučina, neatrodo jums? Ar tik man kažkaip keistai veikia?
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 05 02, 12:37)
hm, nugis tikrai turėtų būti patogiau ratais, kaip pati taip nesugalvojau?  biggrin.gif   aš juostom dariau, į viršų, į apačią. Nepasakyčiau, kad daug plotų praleisdavau, nes po kelis blycus šaudydavau, atrodo viską nuosekliai apdorot pavykdavo, bet nyko plėmais, tai kaip b.kite rašo, vaikščiodavau kaip nupešiota  biggrin.gif
Papildyta:
Forumas gliučina, neatrodo jums? Ar tik man kažkaip keistai veikia?

man tie ratai išeina ne visai lygiai horizontaliai aplink koją, nes einant jau link užpakalinės (nežinau kaip kitaip pavadinti) blauzdos pusės man visą laiką nukrypsta "horizontas" (aišku nežymiai) arba žemyn arba aukštyn, tai gaunasi, kad ta linija eina kreivai, na žodžiu, nežinau kaip čia paaiškinti, nors aš irgi stengiuosi labai labai nuosekliai ir kartais net su dvyguba doze.

P.S. Ne tik mūsų forumas, bet visa SM puslapis streikoja, aš pagalvojau, kad čia su mano kompu kažkas ne taip, bet pasirodo, kad klydau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 02 gegužės 2014 - 12:55