QUOTE(Masiania* @ 2014 04 24, 11:08)
Sakykit, o be o, kad su Silk'n Glide ilgiau procedura trunka ir saudimo plotas mazesnis, kokiu dar minusu pastebejot?
na, savo Glide buvau patenkinta, ir nemačiau problemų, kol nebuvau išbandžiusi geriau
philipsas, nors ir sunkesnis, bet patogesnis laikyti rankoj savo forma kažkiek primena plaukų feną. yra apsauginė funkcija - kol pilnai neužsispaudžia, neužsidega žalia lemputė ir aparatas neblyksi, t.y. nėra eikvojami blyksniai, Glide - jei nors truputį liečiasi su oda, jau sublyksi.
didžiausia bėda buvo ta, kad naudojant Glide man susprogo lempa. philipsas turi apsaugą nuo perkaitimo, kai aparatas perkaista (man vieną kart tik buvo), jis tiesiog nebešaudo. o Glide spėju dėlto ir sprogo, kad perkaito. forume buvo dar pora narių, kurioms irgi susprogo. tad siūlau labai gerai pagalvoti dėl šio aparato. kaina jo aišku patraukli, bet ir kokybė atitinkama
procedūros laiką irgi reikia įvertinti, nes tikrai užknisa laukti, kol užsikraus blyksnis, su glide spėdavau ir knygą ar žurnalą paskaityt, kol blyksniai kraudavos, su philips to nereikia, nes blyksniai kraunas turbūt kas sekundę. pirmos kelios procedūros gal dar ir galima pakęsti, bet paskui pasidaro gaila laiko
aišku, mano nuomonė labai subjektyvi, bet kol kas esu labai patenkinta dabartiniu aparatu, o apie Glide net pagalvoti nenoriu