Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Masiania* @ 2014 04 24, 11:08)
Sakykit, o be o, kad su Silk'n Glide ilgiau procedura trunka ir saudimo plotas mazesnis, kokiu dar minusu pastebejot?

na, savo Glide buvau patenkinta, ir nemačiau problemų, kol nebuvau išbandžiusi geriau mirksiukas.gif

philipsas, nors ir sunkesnis, bet patogesnis laikyti rankoj savo forma kažkiek primena plaukų feną. yra apsauginė funkcija - kol pilnai neužsispaudžia, neužsidega žalia lemputė ir aparatas neblyksi, t.y. nėra eikvojami blyksniai, Glide - jei nors truputį liečiasi su oda, jau sublyksi.

didžiausia bėda buvo ta, kad naudojant Glide man susprogo lempa. philipsas turi apsaugą nuo perkaitimo, kai aparatas perkaista (man vieną kart tik buvo), jis tiesiog nebešaudo. o Glide spėju dėlto ir sprogo, kad perkaito. forume buvo dar pora narių, kurioms irgi susprogo. tad siūlau labai gerai pagalvoti dėl šio aparato. kaina jo aišku patraukli, bet ir kokybė atitinkama

procedūros laiką irgi reikia įvertinti, nes tikrai užknisa laukti, kol užsikraus blyksnis, su glide spėdavau ir knygą ar žurnalą paskaityt, kol blyksniai kraudavos, su philips to nereikia, nes blyksniai kraunas turbūt kas sekundę. pirmos kelios procedūros gal dar ir galima pakęsti, bet paskui pasidaro gaila laiko

aišku, mano nuomonė labai subjektyvi, bet kol kas esu labai patenkinta dabartiniu aparatu, o apie Glide net pagalvoti nenoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 25, 07:34)
procedūros laiką irgi reikia įvertinti, nes tikrai užknisa laukti, kol užsikraus blyksnis, su glide spėdavau ir knygą ar žurnalą paskaityt, kol blyksniai kraudavos, su philips to nereikia, nes blyksniai kraunas turbūt kas sekundę. pirmos kelios procedūros gal dar ir galima pakęsti, bet paskui pasidaro gaila laiko

visiškai sutinku, kad procedūros laikas labai svarbus, nes po kažkiek laiko nekantrios gali ir mesti visą šitą reikalą.
Kai rinkausi aparatą atkreipiau dėmesį, kad Viss krauna kas 3,5 sek, bet niekur neparašyta, kad tas laikas skirtas blyksniams iki 3 lygio, aukštesniu lygiu blyksniai kraunasi gan ilgai, tad mano procedūros laikas (pažastys, bikini, puse šlaunu ir pilnos blauzdos) užtunka virš valandos doh.gif kantrybė ant ribos, bet paguodžiu save, kad jau ilgas kelias praeitas ir ateityje rečiau reikės procedūrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 04 25, 08:27)
visiškai sutinku, kad procedūros laikas labai svarbus, nes po kažkiek laiko nekantrios gali ir mesti visą šitą reikalą.
Kai rinkausi aparatą atkreipiau dėmesį, kad Viss krauna kas 3,5 sek, bet niekur neparašyta, kad tas laikas skirtas blyksniams iki 3 lygio, aukštesniu lygiu blyksniai kraunasi gan ilgai, tad mano procedūros laikas (pažastys, bikini, puse šlaunu ir pilnos blauzdos) užtunka virš valandos  doh.gif kantrybė ant ribos, bet paguodžiu save, kad jau ilgas kelias praeitas ir ateityje rečiau reikės procedūrų  ax.gif

drinks_cheers.gif
aš jau praretinau procedūras, dabar darau trijų savaičių tarpą vietoj dviejų
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 25, 07:34)
na, savo Glide buvau patenkinta, ir nemačiau problemų, kol nebuvau išbandžiusi geriau  mirksiukas.gif 

Aciu uz issamu atsakyma. Mane butent kaina vilioja. Maniau, gal pabandymui toki paimt, nes gaila butu pinigu, jei pvz, netiktu toks depiliavimosi budas.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 04 25, 21:18)
Aciu uz issamu atsakyma. Mane butent kaina vilioja. Maniau, gal pabandymui toki paimt, nes gaila butu pinigu, jei pvz, netiktu toks depiliavimosi budas.

mane taip pat kaina suviliojo doh.gif dar ilgai po to spjaudžiaus, geriau jau nepagailėti pinigų ir nusipirkti tikrai gerą daiktą.
Atsakyti
Na pasakysiu viena gera auksine mintį, kuri tikrai verta dėmesio. Nusipirkus prasta, didžiaja dalimi pigų daiktą žmogus tiesiog nebetiki procedūrų efektyvumu ir dažniausiai jau nebegalvoja kad šis būdas yra efektyvus smile.gif

Dabar geros žinios Jau turime Philips lumea sc2008, kurio pagrindinis skirtumas tai jog turi tris galvas ir 140 000 šūvių. Prisidėjo galva bikinio zonai(technologiškai ir pažastims) todėl manau kad šiai dienai tai bus vienas iš geriausių aparačiukų smile.gif

Dabar toliau, kadangi ilgus metus dirbame tai galiu pasakyti drasiai, kad yra savų privalumų ir savų minusų tiek su tų lempų keitimu tiek su akumuliatoriniais aparatais.

Viena vertus dabar tokios technologijos jog tikrai isnaudojus 100 000- 140 000 šūvių per 2-4 metus šie daiktai tikrai kartais labiau atsiperka negu keičiamos lempos, nes dažniausiai gaunasi kad tos lempos brangios o ir šūvių tik po 750-1000 smile.gif

O del akumuliatoriaus jei technologija leidžia tai kodėl nepasinaudoti patogumu, be to garantija 2 metai tai jei akumuliatorius blogai laiko galima ir garantija pasinaudoti, tiesa vieni bandė bet po techninės ekspertizės teko susimokėti už ją, nes akumuliatorius puikiai laikė ir po 2 metų smile.gif
Atsakyti
va glide akcija

http://www.ciageriau...ulymas/?id=3993
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 04 28, 18:18)

Per kartu.lt irgi jau apie savaite jam akcija yra, tik didesne nuolaida siulo. Uz 499 lt.
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 04 28, 19:18)

schmoll.gif
Glide neatlaiko aukštos įtampos ir sprogsta, kas antras atsiliepimas: it is just dangerous due to explosion, arba Machine exploded after 2 months of use...Machine made a strange noise and exploded...
Atsakyti
Elektromarkte dabar grožio technikai 20 proc. nuolaida, pagriebiau Philipsą rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti koki modeli prigriebete ir kiek mokejote???
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 04 29, 16:48)
Gal galite pasakyti koki modeli prigriebete ir kiek mokejote???

SC2008/11 uz 1344 atrodo.
Atsakyti