QUOTE(Red&Red @ 2014 04 21, 17:08)
Sveikos
Jau metai skaitinėju Jūsų pokalbius, vis galvoju pirkti, bet kadangi didelė suma, pakampiais nesimėto, baisu apsižioplinti
Kreipiuosi į Jus, kurios turite, naudojate, ar šiaip tiesiog daug domėjotės ir galit palyginti geriausius? Kaip suprantu VISS ir Phillips'as populiariausi?
Kaip labiau apsimoka, mažiau blyksčių ir keičiamos lempos ar daugiau bet nekeičiamas? Aparatas pakraunamas ar ne? Gal pačios kokių kitų pastebėjimų turit? Temas beskaitanrt dar labiau smegenėlės susisuko, norėtųsi kažkokio palyginimo ar ko
Ačiū labai!
Sveika
man atrodo nereikia lyginti, nes tikrai poveikis plauko folikulai yra vienodas (o efektyvumas priklauso nuo organizmo, nuo plauko ir jo spalvos, isorinio poveikio ir t.t.). Savo Viss palyginima as rasiau anksciau, galiu ikelti vel:
Pliusai:
- Maitinimas is tinklo leidzia visa norima procedura atlikti iskarto, nereikia laukti kol pasikraus;
- Komplekte yra apsauginiai akiniai (atskirai jie (Viss) kainuoja 120 Lt);
- Turi 3 atskiras lemputes: fotoepiliacija, fotoatnaujinimas ir acne (tiesa pastaruju dar nebandziau);
- Turi nemazai blyksniu - 10 000;
- Didelis apdorojimo plotas - 6cm2;
- Patogi saudimo rankena.
Minusai:
- Trumpas maitinimo laidas (bent jau man)
-
Ilgai krauna sekanti blyksni (pvz. 5 lygiu - apie 3 sek, o vat 7 lygiu - jau 5 sek) - del to suilgeja visos proceduros laikas
Man pasirode, kad gan garsiai uzia, nors negaliu palyginti su kitais, gal man taip atrodo
O del pasirinkimo tai reikia tiesiog zinoti ko tau reikia, o palengvinimui gali ant lapo surasyti lentele ir joje parasyti kiekvieno pliusus ir minusus ir tada matysi bendra vaizda
Tai va tokie pastebejimai, o siaip as irgi gan ilgai rinkausi, bet visu neisbandysi
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2014 04 22, 11:49)
Palyginti negaliu, nes Phillips neturėjau, naudoju Viss ir labai esu patenkinta abiem lempom, ir plaukus puikiai veikia ir odos atjauninimą dariau, šalinau pigmentines dėmes, efektas
Mano senesnis baltas Viss, kur 4000 blyksnių, vienos lemputės pakanka metams. Phillips abejočiau tik dėl pakrovimo, man atrodo, patogiau yra kai veikia iš rozetės ir nereikia krauti. O efektyvumas manau visų aparatų yra daugmaž vienodas
o galima smulkiau apie fotoatnaujinima ir pigmentines demes
Rinkausi si aparata del naudojimo ateityje acne lemputes, bet idomu ir pigmentines demes ar tikrai veikia, ar sumazeja, ar dingsta isviso, ar svieseja, kas su jom darosi? O kapiliarus ar isisenejusias strijas galima panaikinti, nors kvailas klausimas aisku ne