Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(b.kite @ 2014 04 17, 07:59)
cia apie visas lempas at rik apie viss?
kiek joms laiko reik pagulet..
jau ismeciau kokias 7 lempas  doh.gif

Zinau kad Viss turi toki stebukla, apie kitas nesu girdejus... Po kiek laiko atsigauna g.gif net nezinau, as neturejau dar pasibaigiusiu, tiesiog pati konsultante perspejo, kad neskubeti ismesti.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 04 16, 21:15)
Jus tik sena lempa neismeskyte, nes po kazkiek laiko pagulejus ji atsigauna ir vel krauna blyksnius  mirksiukas.gif

Ačiū, viktoshka, žinau apie tai 4u.gif Man dar nepasibaigė, tik ateičiai galvoju, bet tikrai nemesiu iš karto lauk, kai lempa baigias, dar kokių 100-150 blycų galima iš jos "išspausti"
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2014 04 17, 08:59)
cia apie visas lempas at rik apie viss?
kiek joms laiko reik pagulet..
jau ismeciau kokias 7 lempas  doh.gif

7 lempas blink.gif jūs turbūt labai ilgai naudojatės, aš per beveik 2 metus tik antrą lempą baigiu, ilgai jūs jau darote tas procedūras?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2014 04 17, 12:34)
Ačiū, viktoshka, žinau apie tai  4u.gif  Man dar nepasibaigė, tik ateičiai galvoju, bet tikrai nemesiu iš karto lauk, kai lempa baigias, dar kokių 100-150 blycų galima iš jos "išspausti"
Papildyta:
7 lempas  blink.gif  jūs turbūt labai ilgai naudojatės, aš per beveik 2 metus tik antrą lempą baigiu, ilgai jūs jau darote tas procedūras?

naudojuosi 3 m.
mano vienos lempos tik 750 blyksniu.. mazoka, kaina proceduroas gaunasi didele..
Papildyta:
bet rezultatais patenkinta, ypac po sios ziemos proceduru wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau metai skaitinėju Jūsų pokalbius, vis galvoju pirkti, bet kadangi didelė suma, pakampiais nesimėto, baisu apsižioplinti blink.gif
Kreipiuosi į Jus, kurios turite, naudojate, ar šiaip tiesiog daug domėjotės ir galit palyginti geriausius? Kaip suprantu VISS ir Phillips'as populiariausi?
Kaip labiau apsimoka, mažiau blyksčių ir keičiamos lempos ar daugiau bet nekeičiamas? Aparatas pakraunamas ar ne? Gal pačios kokių kitų pastebėjimų turit? Temas beskaitanrt dar labiau smegenėlės susisuko, norėtųsi kažkokio palyginimo ar ko g.gif bigsmile.gif
Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2014 04 21, 17:08)
Sveikos 4u.gif
Jau metai skaitinėju Jūsų pokalbius, vis galvoju pirkti, bet kadangi didelė suma, pakampiais nesimėto, baisu apsižioplinti  blink.gif
Kreipiuosi į Jus, kurios turite, naudojate, ar šiaip tiesiog daug domėjotės ir galit palyginti geriausius? Kaip suprantu VISS ir Phillips'as populiariausi?
Kaip labiau apsimoka, mažiau blyksčių ir keičiamos lempos ar daugiau bet nekeičiamas? Aparatas pakraunamas ar ne? Gal pačios kokių kitų pastebėjimų turit?  Temas beskaitanrt dar labiau smegenėlės susisuko, norėtųsi kažkokio palyginimo ar ko  g.gif  bigsmile.gif
Ačiū labai!

sudėtinga su palyginimais, nes visos dažniausiai po vieną būna išbandžiusios.

man teko išbandyt Silk'n'glide ir Philips. tai aš tik už philips lumea. pradėjau šaudytis pernai spalį. mirksiukas.gif

pagrindiniai pliusai: belaidis - procedūrą galima darytis ten, kur patogu;
greitas - nereikia laukti, kol užsikrauna blyksniai (kas tikrai užknisa, kai apdorojamas didesnis plotas), man pažastys, bikini ir kojos užtrunka nepilnai valandą. su silk'n būdavo beveik dvi su puse, tai darydavau per kelis kartus;
efektyvus kojoms, labai efektyvus bikini ir pažastims - su bikiniu jau šiemet vasarą nebus bėdų, nes jau dabar tik pavieniai plaukeliai atželia, su pažastim irgi tikiuosi, kad spėsiu susitvarkyt. nors pastaruoju metu sustojo vietoj procesas - nei daugėja, nei mažėja plaukelių. o va kojas sunkiau veikia... nyksta, bet labai lėtai
minusas - nekeičiamos lempos, kai jau pasibaigs, tai pasibaigs. teks pirkti naują aparatą
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2014 04 21, 18:08)
Sveikos 4u.gif
Jau metai skaitinėju Jūsų pokalbius, vis galvoju pirkti, bet kadangi didelė suma, pakampiais nesimėto, baisu apsižioplinti  blink.gif
Kaip labiau apsimoka, mažiau blyksčių ir keičiamos lempos ar daugiau bet nekeičiamas? Aparatas pakraunamas ar ne? Gal pačios kokių kitų pastebėjimų turit?  Temas beskaitanrt dar labiau smegenėlės susisuko, norėtųsi kažkokio palyginimo ar ko  g.gif  bigsmile.gif
Ačiū labai!

Palyginti negaliu, nes Phillips neturėjau, naudoju Viss ir labai esu patenkinta abiem lempom, ir plaukus puikiai veikia ir odos atjauninimą dariau, šalinau pigmentines dėmes, efektas thumbup.gif Mano senesnis baltas Viss, kur 4000 blyksnių, vienos lemputės pakanka metams. Phillips abejočiau tik dėl pakrovimo, man atrodo, patogiau yra kai veikia iš rozetės ir nereikia krauti. O efektyvumas manau visų aparatų yra daugmaž vienodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 22 balandžio 2014 - 11:50
QUOTE(Red&Red @ 2014 04 21, 17:08)
Sveikos 4u.gif
Ačiū labai!

Sveika 4u.gif
man atrodo nereikia lyginti, nes tikrai poveikis plauko folikulai yra vienodas (o efektyvumas priklauso nuo organizmo, nuo plauko ir jo spalvos, isorinio poveikio ir t.t.). Savo Viss palyginima as rasiau anksciau, galiu ikelti vel:
Pliusai:
- Maitinimas is tinklo leidzia visa norima procedura atlikti iskarto, nereikia laukti kol pasikraus;
- Komplekte yra apsauginiai akiniai (atskirai jie (Viss) kainuoja 120 Lt);
- Turi 3 atskiras lemputes: fotoepiliacija, fotoatnaujinimas ir acne (tiesa pastaruju dar nebandziau);
- Turi nemazai blyksniu - 10 000;
- Didelis apdorojimo plotas - 6cm2;
- Patogi saudimo rankena.
Minusai:
- Trumpas maitinimo laidas (bent jau man)
- Ilgai krauna sekanti blyksni (pvz. 5 lygiu - apie 3 sek, o vat 7 lygiu - jau 5 sek) - del to suilgeja visos proceduros laikas
Man pasirode, kad gan garsiai uzia, nors negaliu palyginti su kitais, gal man taip atrodo ax.gif
O del pasirinkimo tai reikia tiesiog zinoti ko tau reikia, o palengvinimui gali ant lapo surasyti lentele ir joje parasyti kiekvieno pliusus ir minusus ir tada matysi bendra vaizda mirksiukas.gif
Tai va tokie pastebejimai, o siaip as irgi gan ilgai rinkausi, bet visu neisbandysi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ReginaV @ 2014 04 22, 11:49)
Palyginti negaliu, nes Phillips neturėjau, naudoju Viss ir labai esu patenkinta abiem lempom, ir plaukus puikiai veikia ir odos atjauninimą dariau, šalinau pigmentines dėmes, efektas  thumbup.gif  Mano senesnis baltas Viss, kur 4000 blyksnių, vienos lemputės pakanka metams. Phillips abejočiau tik dėl pakrovimo, man atrodo, patogiau yra kai veikia iš rozetės ir nereikia krauti. O efektyvumas manau visų aparatų yra daugmaž vienodas

o galima smulkiau apie fotoatnaujinima ir pigmentines demes ax.gif Rinkausi si aparata del naudojimo ateityje acne lemputes, bet idomu ir pigmentines demes ar tikrai veikia, ar sumazeja, ar dingsta isviso, ar svieseja, kas su jom darosi? O kapiliarus ar isisenejusias strijas galima panaikinti, nors kvailas klausimas aisku ne doh.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau ir pati du lapus prisirašiau palyginimų lotuliukas.gif
Man veidui nereikia, tai liktų kojos, pažastys, bikini ax.gif
Kažkaip atrodo geriau, kai naudojamas įjungtas į lizdą, nes nereikia laukti, kol pasikraus baterija, bet tai man neaktualiausias dalykas bigsmile.gif Svarbiausia, kad būtų pakankamai blyksčių viskam išsinaikinti, garantija, ir žinoma kaina, nesinori mokėti 1500 ar daugiau blink.gif
Dabar linguoju tarp Silk'n Flash&Go Luxx, arba Philips Lumea SC1191/00 (jame nėra nereikalingų priedų veidui, pagal kitus parametrus gal rinkčiausi ir kokį kitą Philipsą). g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 04 22, 13:29)
Rinkausi si aparata del naudojimo ateityje acne lemputes...

Dėl aknės galiu pasakyti, brolienė naudoja sau ir vaikui paaugliui daro, labai patenkinta, puikiai džiovina spuogus ir nepalieka jokių randelių ir žymių kad ten buvo spuogas. Anksčiau, ypač žiemą, jie pastoviai eidavo į soliariumą, bet žinot kaip solis, tie visi UV spinduliai, per daug tai nesveika... ir dar ta lempa kažkaip arba dezinfekuoja, arba pareguliuoja riebalų išsiskyrimą, nes sako po jos tikrai mažiau naujų spuogų atsiranda

Papildyta:
QUOTE(Red&Red @ 2014 04 22, 19:11)
Ačiū visoms atsakiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jau ir pati du lapus prisirašiau palyginimų  lotuliukas.gif

Man atrodo, kuo labiau naminis aparatas yra panašus į profesionalų įrenginį, tuo jis bus rimtesnis. O profesionalios įrengos pvz su pakraunamom baterijom nebūna, ir lempos turi būti keičiamos, nes jos nusilpsta, ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 04 23, 14:00)
Dėl aknės galiu pasakyti, brolienė naudoja sau ir vaikui paaugliui daro, labai patenkinta, puikiai džiovina spuogus ir nepalieka jokių randelių ir žymių kad ten buvo spuogas.

O kaip del isisenejusiu randeliu, pas mane labai daug tu baltuju vidiniu taskiuku, kur tik su adatele issispaudzia ir daug nezymiu duobuciu nuo spuogiuku, suprantama, kad su stipresniom problemom susitvarkysiu tik pas kosmetologe, bet jei palaikymui ir nors siek tiek gydymui ar pakanka? Ir apskritai labai mazai kalbama apie tas papildomas lemputes, gal jos neveiksmingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 04 23, 15:14)
O kaip del isisenejusiu randeliu, pas mane labai daug tu baltuju vidiniu taskiuku, kur tik su adatele issispaudzia ir daug nezymiu duobuciu nuo spuogiuku, suprantama, kad su stipresniom problemom susitvarkysiu tik pas kosmetologe, bet jei palaikymui ir nors siek tiek gydymui ar pakanka? Ir apskritai labai mazai kalbama apie tas papildomas lemputes, gal jos neveiksmingos  g.gif

Dėl randelių ir baltų miliumų nežinau, man atrodo kad nebus veiksminga schmoll.gif Randams reikia frakcinio co2 lazerio arba to, kaip jis vadinasi, superfrakcinis YAG'as beros, čia man atrodo jokia rejuvenacija ar toji aknės lempa nepagelbės, ne tam visiškai jos skirtos
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 22, 09:25)

man teko išbandyt Silk'n'glide ir Philips. tai aš tik už philips lumea.

Sakykit, o be o, kad su Silk'n Glide ilgiau procedura trunka ir saudimo plotas mazesnis, kokiu dar minusu pastebejot?
Atsakyti