QUOTE(JOLLL @ 2013 12 16, 11:16)
Neseniai sužinojau apie beskausmį plaukų šalinimą naudojant fotoepiliatorių. Kaina jo nemaža. Tad prieš pirkdama norėčiau išgirsti atsiliepimus iš tų, kas jau naudojasi: ar jie tikrai išnaikina nepageidaujamus plaukus? Kokie yra geriausi, kokybiškiausi?
As nesu labai gera zinove, kadangi pati dar naujoke sioje srityje, bet 100% zinau, kad plaukeliu jie neisnaikina, o tik slopina ju augima, plaukelio saknys islieka, bet jie miega ir neatauga, kaip man paaiskino konsultante fotoepiliatorius veikdamas savo sviesa "suklijuoja" ta sakni ir jis kazkuri laika neatauga.
Isigydama savaji irgi buvau skeptiska ir nelabai tikejausi rezultatu, bet praejus beveik visa pagrindini kursa as galiu pasakyti, kad TAI TIKRAI VEIKIA, plaukai tam tikruose vietuose NEAUGA, o oda tapo lygi ir svari
Manau tikrai verta isleisti tiek pinigeliu tokiai dovanai
Papildyta:
QUOTE(SOLI-SOL @ 2013 12 16, 11:21)
Sveikos
, labai galvoju ape šį pirkinį. Gal galit pasidalint savo atsiliepimais dėl ūselių
Gal bandėt, ar veiksminga. Ačiū.
Uselius as irgi nedarau, nes neturiu
, tai ir patarti nelabai galiu.
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 12 16, 22:58)
Blauzdos puikiai, bikini, kur be filtro irgi puikiai, o ta dalis, kur su filtru nenoriai plinka. Is viso jau dariausi 6 proceduras.
Blauzdos man irgi geriausiai plinka, jau beveik puse ploto pliko, o bikini, nu niekaip nenori, as jau ir 6 lygiu bandziau
As jau 9 proceduras padariau.