Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 12 13, 00:14)
Philips Lumea Precision Plus

Sveikos 4u.gif , labai galvoju ape šį pirkinį. Gal galit pasidalint savo atsiliepimais dėl ūselių ax.gif Gal bandėt, ar veiksminga. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2013 12 16, 12:21)
Sveikos 4u.gif , labai galvoju ape šį pirkinį. Gal galit pasidalint savo atsiliepimais dėl ūselių ax.gif Gal bandėt, ar veiksminga. Ačiū.

As nepasidalinsiu, nes nebandziau - nera poreikio. Taciau pamenu, kad veida rekomenduojama saudyt su filtriniu antgaliu. Su tuo paciu rekomenduoja ir bikini bei pazastis. As pazastis saudau be, bet kazkodel sunkiai veikia tuos plaukucius. Blauzdos puikiai, bikini, kur be filtro irgi puikiai, o ta dalis, kur su filtru nenoriai plinka. Aisku, oda visu skirtinga, bet itariu, kad jei man reiktu ant veido salint su tuo filtru, tai gali but, kad naudos ne itin daug butu. Is viso jau dariausi 6 proceduras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 16 gruodžio 2013 - 23:05
QUOTE(JOLLL @ 2013 12 16, 11:16)
Neseniai sužinojau apie beskausmį plaukų šalinimą naudojant fotoepiliatorių. Kaina jo nemaža. Tad prieš pirkdama norėčiau išgirsti atsiliepimus iš tų, kas jau naudojasi: ar jie tikrai išnaikina nepageidaujamus plaukus? Kokie yra geriausi, kokybiškiausi?

As nesu labai gera zinove, kadangi pati dar naujoke sioje srityje, bet 100% zinau, kad plaukeliu jie neisnaikina, o tik slopina ju augima, plaukelio saknys islieka, bet jie miega ir neatauga, kaip man paaiskino konsultante fotoepiliatorius veikdamas savo sviesa "suklijuoja" ta sakni ir jis kazkuri laika neatauga.
Isigydama savaji irgi buvau skeptiska ir nelabai tikejausi rezultatu, bet praejus beveik visa pagrindini kursa as galiu pasakyti, kad TAI TIKRAI VEIKIA, plaukai tam tikruose vietuose NEAUGA, o oda tapo lygi ir svari thumbup.gif Manau tikrai verta isleisti tiek pinigeliu tokiai dovanai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SOLI-SOL @ 2013 12 16, 11:21)

Uselius as irgi nedarau, nes neturiu tongue.gif , tai ir patarti nelabai galiu.
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 12 16, 22:58)
Blauzdos puikiai, bikini, kur be filtro irgi puikiai, o ta dalis, kur su filtru nenoriai plinka.  Is viso jau  dariausi  6 proceduras.

Blauzdos man irgi geriausiai plinka, jau beveik puse ploto pliko, o bikini, nu niekaip nenori, as jau ir 6 lygiu bandziau gun_bandana.gif As jau 9 proceduras padariau.
Atsakyti
Sveikos. Tema apie lazerine epiliacija, bet gal cia diskutuojat ir apie fotoepiliacija? ax.gif As labai noriu isigyti fotoepiliatoriu, tik mane stabdo tai jog plaukuotumas pas mane labai padidejes del PKS verysad.gif Domina ar labai gerai veikia fotoepiliatorius turint tokia problema (t.y. jei neisnyksta visi plaukeliai, tai bent jau sumazeja ju kokia 80-90%), ar butu ismesti i bala pinigai? Plaukeliai visur tamsus. O galvoju isigyti "Philips Lumea Precision Plus SC2003 IPL Hair Reduction System with Facial Attachment". Randu daug atsiliepimu jog gerai veikia. Bet nerandu ar gerai veikia turint padidejusi plaukuotuma... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kiek skaitinejau sia tema, neradau atsiliepimu apie fotoepiliatoriu Homedics Me my Elos PRO ULTRA
dabar su akcija jis 1699 Lt., turi net 120 000 blyksniu.
Kaip suprantu, tai su tokiu kiekiu blyksniu, man net papildomu lempu dapirkineti nereiktu...
dar idomus Silk‘n SensEpil XL 65,000
Noriu pasirinkti kokybiska ir labiausiai ekonomiskai apsimokanti varianta.
Gal kas patartu, padetu apsispresti...
Atsakyti

sveikos atsiliepkite kurios naudojate BABYLISS G910E prietaisa ax.gif
ar patenkintos?
kokie rezultatai?
Man keistai pasirode, kad labai dideli laiko tarpai tarp proceduru :/
ka su juo naikinate smile.gif as kol kas bikini ir pazastis apsiemus smile.gif
kokios kainos? kur pirkote? smile.gif
user posted image
Papildyta:

ziuriu jus cia visos iskart stipriais lygiais saudotes pas mane rase kad pradeti nuo silpniausios ir didint palaipsniuj doh.gif ar nebijot iskart stipriausiais lygiais pleskinti? beje saudot ant katik nuskustu ploteliu?

Atsakyti
O man labai idomu ar nestumo metu galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 12 26, 12:18)
ziuriu jus cia visos iskart stipriais lygiais saudotes pas mane rase kad pradeti nuo silpniausios ir didint palaipsniuj  doh.gif ar nebijot iskart stipriausiais lygiais pleskinti?  beje saudot ant katik nuskustu ploteliu?

As pradejau kojas iskarto 7 lygiu, nes 5 visisksi nieko nejauciu, jokios silimos, o bikini pradejau nuo 3 ir padidinau iki 5, su pazastim tas pats. Manau, nejauciat jokio diskomforto galima ir stipresniais pradeti. O saudau ant ka tik nuskustu.

QUOTE(mamalopes @ 2013 12 27, 02:01)
O man labai idomu ar nestumo metu galima naudoti?

Nerekomenduoja nescioms ir maitinancioms
Atsakyti
sveikos smile.gif domiuosi sitais aparatais ,bet niekiap neisirenku koki doh.gif sakykit kiek laiko uztenka tu 750pulsu lempos kaip turi silk'n sens epil? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2013 12 17, 12:20)
Isigydama savaji irgi buvau skeptiska ir nelabai tikejausi rezultatu, bet praejus beveik visa pagrindini kursa as galiu pasakyti, kad TAI TIKRAI VEIKIA, plaukai tam tikruose vietuose NEAUGA, o oda tapo lygi ir svari  thumbup.gif Manau tikrai verta isleisti tiek pinigeliu tokiai dovanai  4u.gif

drinks_cheers.gif man didžiausias privalumas fotoepiliacijos, kad oda tampa lygi ir švelni, beveik nebėra įaugančių plaukelių. o prisiminus visas iškentėtas depiliacijas vašku, cukrumi, elektriniu epiliatorium ir pan. net šiurpas nukrečia. daugiau niekada prie to negrįšiu schmoll.gif

man greičiausiai plaukeliai nyksta pažastyse, sunkiausiai kojose. kojas šaudau tik iki kelių, bet bent jau nebereikia su įaugusiais kankintis smile.gif
Atsakyti
prisiskaiciau apie aparataus, perskaiciau senas temas...galva susisuko ir atsisuko.. kazkaip man tas silk'n glide modelis atrodo patraukus savo kaina ir blyksciu kiekiu.
prisimenu lyg, Gemma, minejai, kad tuti ta Glide g.gif taip? ir kaip? nekaista, nedurniuoja?

kazkam buvo lempa sprogus, kazn daugiau tokiu atveju nebuvo? aisku, garantija butu 2metai, bet norisi sklandziai naudoti prietaisa be visokiu grazinimu ir remontu. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as norejau paklausti, jeigu nusiskutau bikini, ir is karto pasaudziau, tai rytojaus diena as turiu kazka matyti, t.y. kokius nors pozymius - plotelius, kur neauga plaukai? As nieko nematau, kaip buvo mazi, taip ir auga jie kasdien. gal as per mazai saudziau ar lygis per mazas?
Atsakyti