Siam momentui nebenuomojama, seniau tai buvo galima padaryti ne stiesiog aparatu savikaina buvo mazesne o ir suviu skaiciu buvo galima lengvai nustatyti. Siai dienai gaunasi taip. tebunie Totoriu gatves kaimynes nutaria issinuomoti ir kadangi ju 6 o aparastas vienas, tai per savaitgali atlieka visos proceduras, todel lempa tiesiog tikraja to zodzio prasme yra issaudoma buvo toks nevienas variantas, tai labdara baigeme uzsiimineti
Viena moterele dar ir naglai sako ne man ne silk'n sensapil , man reikia silk'n sensapil XXL na tas kur 65 000 suviu nes bijau kad neuzteks
Cia buvo uz 150 lt savaitgaliui
QUOTE(egllute @ 2014 03 23, 17:02)
Rasote, kad gales issinuomoti. O ar juos nuomoja?
nuomoja ne firmos, o pirkėjos mačiau ne vieną skelbimą tiek čia SM, tiek ManoDrabuziai.lt, skelbiu.lt ir pan.
QUOTE(Cica @ 2014 03 22, 21:40)
Be to, pasiskaitinėjau senesnes temas bei šią temą ir linkstu ties:
- Philips SC2008/11 arba SC2003/11
- Philips SC2008/11 arba SC2003/11
Pažiūrėkite techninius Phillipsų parametrus - bet kurio modelio banga yra 570 nm - tai yra žalia šviesa, kuri yra skirta odos atjauninimo procedūroms, bet ne plaukų šalinimui. Tokio ilgio bangos pagrinde paveikia tik oksihemoglobiną, bet ne melaniną, tai ir atspėkit, ar bus tokios procedūros efektyvios?
Vika gal Jūs nerašykite daugiau Na aš juk nepeikiu Jūsų fotoepiliatorių. Didesnė dalis šio susirašinėjimo moterų turi įsigyjusios Philipsus ir nemanau, kad jos su jumis sutiktų.
Šie fotoepiliatoriai tikrai nebūtų taip perkami ir vadinami vienais iš populiarioausių, jei ne jų poveikis ir pasiekiamas rezultatas. Pasakysiu tiek kad pries naujus metus buvo stygius, nespėjo gaminti tiek kiek Jų rinkai reikėjo
Na ir tikrai ne odos atjauninimui juos pirkosi žmonės
Šie fotoepiliatoriai tikrai nebūtų taip perkami ir vadinami vienais iš populiarioausių, jei ne jų poveikis ir pasiekiamas rezultatas. Pasakysiu tiek kad pries naujus metus buvo stygius, nespėjo gaminti tiek kiek Jų rinkai reikėjo
Na ir tikrai ne odos atjauninimui juos pirkosi žmonės
QUOTE(werty13 @ 2014 03 24, 12:05)
Vika gal Jūs nerašykite daugiau Na aš juk nepeikiu Jūsų fotoepiliatorių....
Jūs pykstate, nes aš rašau TIESĄ ir pateikiu objektyvią informaciją, o jums elementariai trūksta žinių šioje sferoje, kad galėtumėte mane paneigti. Nes per tą laiką, kol išnaikinau plaukus, išmokau ir žinau daug daugiau apie visus tuos aparatus nei bet kuris prekeivis Lietuvoje Nepykit, o mokykitės, nes neišmanot savo produktų visiškai O kurį iš mano turėtų fotikų norit išpeikti, turėjau Silkn jis sudegė, dabar turiu Viss? Su Silkn turėjau nemažai problemų, tai lempos brokuotos, tai taisyti jį reikėjo, su Viss kol kas tfutfutfu
Ok sekmes. Sekminbgai rasant grazius komentarus. Butu gerai kad zmones nebutu isgasdinti del netiesos ir neteisybes ir tiek svieskite juos kiek tinkama, jei naudojate savo ta VISS tai apie ji daug ir pilnai rasykite, nes juk apie ji ir zinote viska
QUOTE(werty13 @ 2014 03 24, 13:30)
Ok sekmes. Sekminbgai rasant grazius komentarus. Butu gerai kad zmones nebutu isgasdinti del netiesos ir neteisybes ir tiek svieskite juos kiek tinkama, jei naudojate savo ta VISS tai apie ji daug ir pilnai rasykite, nes juk apie ji ir zinote viska
Werty13, aš išmanau TECHNOLOGIJĄ, ir todėl susigaudau įvairiuose įrenginiuose, ir nevien tuose, kurie skirti plaukų šalinimui Švieskitės ir nemeluokite, nes melaginga reklama brangus malonumas
QUOTE(Vika333 @ 2014 03 24, 13:10)
Werty13, aš išmanau TECHNOLOGIJĄ, ir todėl susigaudau įvairiuose įrenginiuose, ir nevien tuose, kurie skirti plaukų šalinimui Švieskitės ir nemeluokite, nes melaginga reklama brangus malonumas
mane nervina kai mergaiciu paplepejimuose ir asmenines patirtie pasidalinime isikisa prekiu pardavejai.. juos is vis cia galetu neileisti..
O jei nuomoja tai ar tai higieniška? Ta prasme ar antgalį galimą plauti/dezinfekuoti spiritu ir pan.?
Ir kaip dėl apgamėlių tose vietose kur bus naudojamas fotoepiliatorius?
Norit pasakyti, kad Philipsai nėra veiksmingi plaukų šalinimui? bet jau po pirmos procedūros plaukeliai bikini srityje atauga ploteliais... Tai ar čia tik man jis veiksmingas
QUOTE(egllute @ 2014 03 24, 17:36)
Apgamėlius reikia apeiti, jų liesti nepatartina
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2014 03 24, 10:51)
Pažiūrėkite techninius Phillipsų parametrus - bet kurio modelio banga yra 570 nm - tai yra žalia šviesa, kuri yra skirta odos atjauninimo procedūroms, bet ne plaukų šalinimui. Tokio ilgio bangos pagrinde paveikia tik oksihemoglobiną, bet ne melaniną, tai ir atspėkit, ar bus tokios procedūros efektyvios?
Vika333 tu neteisi, tokius parametrus turi ne tik Philipsai bet ir mūsų naudojamas Viss, jis turi 530-1200 nm, bet ir šis ir anas veikia plaukus
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 24, 19:46)
Vika333 tu neteisi, tokius parametrus turi ne tik Philipsai bet ir mūsų naudojamas Viss, jis turi 530-1200 nm, bet ir šis ir anas veikia plaukus
Viktoshka, pati paminėjai tą paradoksą - nuo 530 iki 1200 nm, visi fotoepiliatoriai veikia plačiu bangos spektru. Phillipsas man todėl yra nesusipratimas kažkos, vadinamas fotoepiliatoriumi, nors skleidžia monochromatinę (vieno bangos ilgio) šviesą ne spektrą, bet kaip lazeris - vieno ilgio 570nm. O jei pažiūrėtume, kam yra skirta ta žalioji 570nm šviesa - tai kolageno skatinimui
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 24, 19:35)
Norit pasakyti, kad Philipsai nėra veiksmingi plaukų šalinimui? bet jau po pirmos procedūros plaukeliai bikini srityje atauga ploteliais... Tai ar čia tik man jis veiksmingas
Nors turi tokį spektrą, visvien terminiu būdu veikia, tai faina, kad jums tos šilumos pakanka plaukams Bet kad jau po 1 procedūros matosi rezultatas?