Kuris aparačiukas labiausiai tinkamas šviesiai geltoniems plaukams (skaičiau Philips Lumea aprašyme, kad tokiems šis aparatas netinkamas )?
QUOTE(egllute @ 2014 03 20, 23:47)
Kuris aparačiukas labiausiai tinkamas šviesiai geltoniems plaukams (skaičiau Philips Lumea aprašyme, kad tokiems šis aparatas netinkamas )?
jei visur plaukai sviesu sgeltoni, tai nelabai kas ir tiks, as asmeniskai, nerizikuociau ismesti pinigus i bala
Dabar kvaila klausima uzduosiu... Nuo kuno nuskutus plaukus atliekate fotoepiliacija. Tai kaip su veidu daroma? Negi irgi skusti reikia?
QUOTE(Lėja_ @ 2014 03 20, 13:43)
Bikini liko kokia 60 proc, bet poveikis tikrai yra, iš kraštų tai visai mažai plaukų liko, link centro daugiau, kažkaip tai (gal kad ten tamsesnė oda ) ten pas mane tamsūs plaukai
Pažastys irgi pasiduoda neblogai, gal 60 proc likę, (ten tamsųs plaukai) plonesni pasidarė ir lėčiau auga..
o kokios spalvos tavo plaukučiai ???
Pažastys irgi pasiduoda neblogai, gal 60 proc likę, (ten tamsųs plaukai) plonesni pasidarė ir lėčiau auga..
o kokios spalvos tavo plaukučiai ???
Super, kai tau viskas taip puikiai sekasi
Mano plaukai daugiau linke prie sviesesniu, bet blauzdu, bikini ir pazastys tikrai tamsesni (ne juodi)
QUOTE(egllute @ 2014 03 20, 22:47)
Pritariu Margaretai, joks naminis aparatas nesunaikins plaukus tokia spalva
QUOTE(egllute @ 2014 03 21, 08:42)
Dabar kvaila klausima uzduosiu... Nuo kuno nuskutus plaukus atliekate fotoepiliacija. Tai kaip su veidu daroma? Negi irgi skusti reikia? ��
Taip reikia skusti, jokiu budu pesioti negalima, nes nebus jokio poveikio, bet jei plakeliai yra pavieniai ir ju mazai tai as dar patarciau graziai kiek imanoma arciau saknies apkirpti su zirklutemis
zinokit po pirmo naudojimo,ant bikini po 5 dienu pastebejau,kad jau plemais ataugineja plaukeliai vietomis nera kvailas klausimelis,ar galima vel skusti po so savaites?jai po dvieju savaiciu vel naudosiu?ar visiskai tu plaukeliu neliesti iki kitos proceduros?
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 14, 13:00)
Bet svarbus gi galutinis variantas, o jusu atveju jis tiesiog fantastiskas, proceduru nedarote, o ir plaukai iskrenta
Tikrai stebuklai Nežinau, ar kas galėtų šitokį fenomeną paaiškinti, gal reikėtų į gydytojus kreiptis, bet turbūt mokėti reikės, tai neinu, ir taip gerai.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 02 15, 09:01)
kaip suprast nedarot proceduru? juk vis tiek kazkokias palaikomasias proceduras darot kas kazkiek laiko? matyt tie paveikti plaukai ir iskrenta
Aš dariau nemažai procedūrų, bet nedariau jokių palaikomųjų, stebuklas tame, kad plaukai krito tuomet, kai aš nieko nedariau ir jau buvo gerai prižėlę, bet savaime iškrito, ir taip banguoja, tai atauga tai krenta, o aš nepyškinu, nieko nepyškinu!
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 21, 11:00)
Pritariu Margaretai, joks naminis aparatas nesunaikins plaukus tokia spalva
mano irgi ne juodi, tamsesni pažastyse, o ant kojų gan šviesūs, bet kojos taip pat kaip ir Jums geriau reaguoja
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 21, 11:06)
zinokit po pirmo naudojimo,ant bikini po 5 dienu pastebejau,kad jau plemais ataugineja plaukeliai vietomis nera kvailas klausimelis,ar galima vel skusti po so savaites?jai po dvieju savaiciu vel naudosiu?ar visiskai tu plaukeliu neliesti iki kitos proceduros?
aš manau, kad skusti galima visada, kada tik jums to prireiks, aš jei nebūdavo reikalo, palikdavau juos augti, o jei su sijonu einu pasižmonėti, aišku nuskusdavau
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 21, 10:06)
aš skutu, kada man reikia, o dažniausiai reikia kas porą-trejetą dienų, tikrai nelaukiu sekančios procedūros. negi su kasom pažastyse ir visur kitur vaikščiosiu?
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 21, 10:06)
jei yra poreikis tai zinoma galima ir reikia skusti ir nelaukti sekancios proceduros
Sveiki, susidomėjau ir aš šituo plaukų šalinimo būdu.
Tik labai suabejojau ar man bus tinkamas. Esu šviesiaodė, tačiau turiu nemažai apgamų. Ant rankų nedideli apgamėliai kas 1-3cm.... Gal tokiu atveju išvis negalima naudoti lazerinės depiliacijos?
Tik labai suabejojau ar man bus tinkamas. Esu šviesiaodė, tačiau turiu nemažai apgamų. Ant rankų nedideli apgamėliai kas 1-3cm.... Gal tokiu atveju išvis negalima naudoti lazerinės depiliacijos?
Be to, pasiskaitinėjau senesnes temas bei šią temą ir linkstu ties:
- Philips SC2008/11 arba SC2003/11
- Homedics Me my Elos PRO ULTRA.
- Silk'n Flash&Go Luxx
Bandžiau pasižiūrėti kas prekiauja šiais prietaisais LT ir kažkaip mažai ką teradau. Homedics išvis tik 1-oje internetinėje sveitainėje aptikau.
Iš kur jūs perkate? Siunčiatės? Rašykit į AŽ (jei negalima daryti reklamos).
- Silk'n Flash&Go Luxx
Bandžiau pasižiūrėti kas prekiauja šiais prietaisais LT ir kažkaip mažai ką teradau. Homedics išvis tik 1-oje internetinėje sveitainėje aptikau.
QUOTE(Cica @ 2014 03 22, 20:40)
Be to, pasiskaitinėjau senesnes temas bei šią temą ir linkstu ties:
- Silk'n Flash&Go Luxx
- Silk'n Flash&Go Luxx
jei įdomu, galiu palyginti silk'n'glide ir philips SC2003/11.
philips'as galingesnis, greičiau užsikrauna blyksniai, greičiau atliekamos procedūros, daug blyksnių, nėra laido - galima procedūras darytis kur jums patogu. vieno pakrovimo pilnai užtenka apšaudyti blauzdas, bikini ir pažastis. yra apsauga nuo perkaitimo, kai prietaisas perkaista, jis tiesiog kurį laiką negeneruoja naujų blyksnių.
bet nėra keičiamų lempų, kai blyksniai baigsis, teks mesti lauk visą prietaisą. bet iki kol viską išnaudosit, manau, jau beveik nebebus poreikio dažnai šaudytis, tai galima kartą į metus ir į saloną nueit, ar išsinuomot prietaisą.
Silk'n'glide ilgiau užtrunka kol sugeneruoja blyksnius, ypač aukštesniam lygyje, reikia tikrai geležinės kantrybės, jei apšaudomas plotas didelis. bet neribojamas blyksnių skaičius vienai procedūrai, tad jei apšaudomas plotas didesnis, nereikia jaudintis, kad blycų neužteks.
Rasote, kad gales issinuomoti. O ar juos nuomoja?