Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Margareta @ 2014 03 11, 05:19)
o stai pilieciai, kuire turi Elos sako saudosi kas 7 dienas.  g.gif nes taip raso ju intrukcija

Manasis Viss irgi IPL 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visus lietuvius Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga 4u.gif
aš pati ukrainietė, žiūrite turbūt, kas ten vyksta, kaip baisu ir liūdna, kiek žmonių nukentėjo ir kiek dar nukentės...
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 03 11, 06:19)
nesuprantu, jus dabar paraset visiskai atvirksciai. pas mane aparatas IPL ir istrukcija aiskina, kad reik kadaryti kas 14 dienu o stai pilieciai, kuire turi Elos sako saudosi kas 7 dienas.  g.gif nes taip raso ju intrukcija

neatvirkščiai ax.gif aš juk parašiau, kad nežiūrėjau konkrečiai to elos aparato techninių parametrų, ar gal kažkada žiūrėjau, bet nebepamenu. Jei instrukcija leidžia kas 7 d, matomai RD parametrai yra labai silpni

O su IPL pačioje pradžioje tikrai galima kas 7 d. - iki to laiko, kol ženkliai suletėja augimas, o kai jau suletėja - kas 14, o vėliau dar rečiau ir vis rečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 11 kovo 2014 - 16:53
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 10, 15:35)
As turiu tamsius bet storesnius bikinio zonoj ir pazastyse, jie man niekaip nepasiduoda, o koju plaukeliai svelnesni ir truputi sviesesni, juos kuo puikiausiai veikia. As manau, kad cia gali buti kalti hormonai  g.gif , hormonalinese zonuose (bikini, vidine slaunu puse, dubens sritis) sunkiau isnaikinti ir daugiau proceduru prireikia, bet gi vis tik cia nuo organizmo priklauso...

pas mane bikini ir pažastyse taip pat tamsesni ir storesni plaukai, tai juos geriau veikia, negu kojų plaukus, kurie šviesesni ir plonesni
smile.gif

QUOTE(Vika333 @ 2014 03 11, 16:52)
Sveikinu visus lietuvius Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga  4u.gif
aš pati ukrainietė, žiūrite turbūt, kas ten vyksta, kaip baisu ir liūdna, kiek žmonių nukentėjo ir kiek dar nukentės...

console.gif tikiuosi jūsų artimieji ten bus saugūs ir sveiki, ir kad kuo greičiau viskas išsispręstų kaip įmanoma taikiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti naudojančių, bandžiusių, ir šiaip turinčių nuomonę. Kurį fotoepiliatorių rinktumėtės? Kaina šiuo metu panaši, bet nelabai suprantu tokio didelio skirtumo tarp blyksnių skaičiaus..

http://www.hairfree....nsepil-xl-65000
http://epil-shop.com...i?product_id=84

Ačiū iš anksto už nuomones! smile.gif
Atsakyti
Jo matau daug ka praziopsojau, idomios diskusijos uzvire. Tik pasigirsiu kad daug tikrai moteru ir keletas vyru prisijung prie sios diskusijos, nes buvo kelios akcijos padarytos tai dideli kieki zmones isigijo.

Del procedu: rekomendacijos beveik pas visus gamintojus yra daryti kas dvi savaites, homedics pradzioje rekomenduoja daryti kas savaite veliau proceduras retinti. Ir tai pirma menesi gera kas savaite. Kas del galingumo tai beveik visi naujausi sios dienos fotoepiliatoriai yra vienodo galingumo, bet as kalbu apie naujus fotoepiliatorius ne senus patobulintus kaip silk'n sensapil XXl kuris yra identiskas tik kad daugiau suviu turi ir tiek.

Kas del zmogaus kuno ploto to vidutiniskai , o moteris galima prie to vidurkio prideti yra 3200cm, jei norite tiksliai apskaiciuoti ta plota, kad nebutu spekuliaciju prasau ziureti sita linka NEISTRINKITE http://www.medprakti...irsiaus_plotas/

Tai norint suzinoti kiek proceduru atliksite vidutiniskai su savo aparatu- VIDUTINISKAI
padalinkite tuos metrus is 3200 is fotoepiliatoriaus ploto 3.5 ir suzinosite kiek jus tu proceduru pasidarysite.

AR As neteisus pasakykite??????

Tiesa kaikurioms kuno dalims Jus nedarysite proceduros todel plotas dar sumazeja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(patricija5 @ 2014 03 12, 20:17)
Sveikos, noriu paklausti naudojančių, bandžiusių, ir šiaip turinčių nuomonę. Kurį fotoepiliatorių rinktumėtės? Kaina šiuo metu panaši, bet nelabai suprantu tokio didelio skirtumo tarp blyksnių skaičiaus..

http://www.hairfree....nsepil-xl-65000
http://epil-shop.com...i?product_id=84

Ačiū iš anksto už nuomones!  smile.gif

As rekomenduociau pirkti silk'n sensapil xxl geriau jau
siai dienai tikrai visi priedai visos galvos yra ir manau dar ilgai bus, o galima nusipirkti ir pigiau siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 03 12, 09:20)
tikiuosi jūsų artimieji ten bus saugūs ir sveiki, ir kad kuo greičiau viskas išsispręstų kaip įmanoma taikiau 4u.gif

Gemma, didelis ačiū Jums už šiltus žodžius. Labai tikiuosi, kad Ukraina pasirinks Europos kelią, laisvės ir progreso ateitį savo vaikams. Ir labai bijau, kad be karo tai bus neįmanoma verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(werty13 @ 2014 03 18, 11:58)
Kas del zmogaus kuno ploto to vidutiniskai , o moteris galima prie to vidurkio prideti yra 3200cm, jei norite tiksliai apskaiciuoti ta plota, kad nebutu spekuliaciju prasau ziureti sita linka NEISTRINKITE http://www.medprakti...irsiaus_plotas/

Tai norint suzinoti kiek proceduru atliksite vidutiniskai su savo aparatu- VIDUTINISKAI
padalinkite tuos metrus is 3200 is fotoepiliatoriaus ploto 3.5 ir suzinosite kiek jus tu proceduru pasidarysite.

Be abejo Jūs klystate, nes elementariai nemokate skaičiuoti ax.gif

3,2 kv.m. = 32000 kv.cm, o ne 3200, kaip Jūs rašote.

Ir turbūt neveltui trina Jūsų pasisakymus, nes Jūs ateinate čia prekiauti, o šis klubas nėra tam skirtas, ir be to labai klaidinate ir apgaudinėjate, nežinau ar tyčia, ar tik dėl to kad visiškai neišmanote produkto doh.gif

Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 03 18, 10:58)

neteisus, nes skaičiuoklė suskaičiuoja bendrą kūno paviršiaus plotą, o procedūros yra daromos atskiroms zonoms, tad skaičiavimas mažų mažiausiai netikslus schmoll.gif apdorojamas plotas yra gerokai mažesnis, priklausomai nuo to, kurias zonos apšaudote mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 18 kovo 2014 - 14:20
Sveikutės, aš įsigijau VISS Silver prieš porą mėnesių, sekasi neblogai smile.gif Kas dar tokį turi? Kokiu lygiu šaudotės? kaip rezultatai? g.gif
Atsakyti
Gemma as su Jumis visiskai sutinku tiesiog keista kai kaikurie zmones paimdami ir vertindami du- tris skirtingus fotoepiliatorius kaip PVZ 6 kv cm ir 3,5 kv cm darbinio ploto raso nesamones. Jei matematiskai vienas plotas uz kita du sykius mazesnis tai ir viso kuno apdirbimui reikes tik dvigubai daugiau suviu, na siuo atveju reiktu saudymo skaiciu kuri sunaudoja 6 cm fotoepiliatorius padauginti is 1,71.

As labai esu supykes kad skleidziama netiesa kaip pvz Silk'n sensapil XXL ar VIIS sunaudoja 1200 visam kunui
O jau filips lumea arba homedics tai po 6000. Tai yra nusipirkote siuos epiliatorius ir tikrai jums 20 syykiu neuzteks.

Rasom sklandziai aiskiai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif isigijau Silk'n Flash&Go Lux,kas naudojata?kokie atsiliepimai?esu visiskai zalia,isbandziau pirma karta,sekantis po dvieju savaiciu...kada galiu tiketis kad pasirodys siokie tokie rezultatai?po 4 proceduru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 03 19, 09:07)
Sveikutės, aš įsigijau VISS Silver prieš porą mėnesių, sekasi neblogai smile.gif Kas dar tokį turi? Kokiu lygiu šaudotės? kaip rezultatai?  g.gif

As ji irgi turiu, naudoju nuo spalio men, siai dienai ant koju (blauzdu) liko apie 40% plauku, plaukas nesusilpnejas bet auga labai letai, blauzdos pasiduoda bet sunkiau, kovoju su bikini (tik suletejo augimas) ir pazastim (visiskai jokiu pokyciu) doh.gif Bandau dvigubai saudyti, bet rezultatai kolkas menki... Kojas ir pazastys saudau 7, bikini 6 lygiu. O tavo kokie pasiekimai?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 20, 14:21)
As ji irgi turiu, naudoju nuo spalio men, siai dienai ant koju (blauzdu) liko apie 40% plauku, plaukas nesusilpnejas bet auga labai letai, blauzdos pasiduoda bet sunkiau, kovoju su bikini (tik suletejo augimas)  ir pazastim (visiskai jokiu pokyciu)  doh.gif  Bandau dvigubai saudyti, bet rezultatai kolkas menki... Kojas ir pazastys saudau 7, bikini 6 lygiu. O tavo kokie pasiekimai?

Hmmm, aš šaudau irgi tas pačias vietas, bet aš iš karto viską 8 lygiu varau blush2.gif

Jau pasidariau kokius 6 kartus
Ant blauzdų liko kokia 50 proc lyg ir ... ant blaudų pas mane priekyje pakankamai tamsūs plaukai, o nugarinėje dalyje šviesesni, kažkaip nesuseku kiek sumažėjo, nes labai sulėtėjo augimas

Bikini liko kokia 60 proc, bet poveikis tikrai yra, iš kraštų tai visai mažai plaukų liko, link centro daugiau, kažkaip tai (gal kad ten tamsesnė oda doh.gif ) ten pas mane tamsūs plaukai

Pažastys irgi pasiduoda neblogai, gal 60 proc likę, (ten tamsųs plaukai) plonesni pasidarė ir lėčiau auga..

o kokios spalvos tavo plaukučiai ???
Atsakyti