QUOTE(JOLLL @ 2014 02 27, 17:05)
... Ir dar: kuriam laikui man panasiai turetu pakakti tos lempos?
Gavau atsakymą iš gamyklos, kad Elos lempos su 120tūkst. impulsų turi pakakti 20-22
viso kūno procedūroms.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 03 05, 05:12)
paaiskinkit jus man situs intervalu skirtumus tarp proceduru. vieni aparatai rekomenduoja kas savaite, kiti kas dvi? kame kampas? as maniau cia nuo plauku augimo fazes priklauso, o juk plaukai pas visus taip pat auga
Ne nuo plaukų augimo fazės, bet nuo aparato technologijos:
- jei jūsų aparatas IPŠ (foto), galima daryti pradžioje kas 7 dienas
- o jei Elos - tai kas 14 d. Nes elos technologija tai yra IPŠ + radijo dažnis. Šiaip atskirai radijo dažnis nešalina plaukų ir net nėra tam aplamai skirtas (paprastai tik odos atjauninimui naudojamas) - RD tik šildo audinius ir skatina kolageno gamybą, todėl jei RD bus per daug - jūs tiesiog nužudysite kolageno ląsteles. Ir tikrai nedarykite taip kaip mes su fotoaparatais, kad leidžiam po 2-3 blycus greitesniam efektui. RD yra gan klastingas ir pavojingas dalykas, bet aišku dar reikia pažiūrėti KIEK to RD skleidžia jūsų aparatas, aš RD parametrų nežiūrėjau, galiu pasidomėti jei norit. RD turi būti normoje, jei per mažai - nebus jokio efekto, o jei per daug - žus kolagenas.
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 10, 10:34)
Kaip jums pažastys reaguoja? Man jau liūdna daros, reikėjo man tada anksčiau nepatingėti ir kartu viską šaudyt, nes dabar....nu plaukuotos, šakės
kojos plikos, o pažastyse kasas pink