Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 03 07, 11:27)
na jus mane visai supainiojote, tai kas kiek laiko darete tas pirmasias 3 proceduras  g.gif  jei kas 2 sav tai iseina, kad ne 3 o 2 proceduros turetu buti arba as kazka ne taip suprantu  g.gif  doh.gif

kas čia painaus? g.gif tarp 1-os ir 2-os procedūros tarpas buvo dvi svaitės, tarp 2-os ir 3-ios taip pat dvi savaitės, viso keturios savaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 03 07, 12:17)
tikrai ne po trijų mėnesių, manau čia retai kuriai užtektų kantrybės 3 mėnesius šaudytis, kol pasimatys rezultatas.

man jau po 3 procedūros pasimatė tušti ploteliai, tai gaunas po 4 savaičių nuo pirmos procedūros  mirksiukas.gif

tai cia saudet kas 2 sav?
kazkaip vis teik man atrodo, kad ner reikalo saudyti kas savaite g.gif

kad kazkaip skiriasi galingumai tai netirkiu, nes visi tiek buitiniai IPL turi panasias specifikacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 08 kovo 2014 - 06:11
Su Kovo 8-ąja, mielosios!!!
user posted image

QUOTE(Gemma @ 2014 03 07, 13:30)
kas čia painaus?  g.gif  tarp 1-os ir 2-os procedūros tarpas buvo dvi svaitės, tarp 2-os ir 3-ios taip pat dvi savaitės, viso keturios savaitės  smile.gif

As gal skaiciuoti jau nebemoku g.gif , bet 2 proceduros x 2 sav = 4 sav, o jusu atveju parasytos 3 proceduros x 2 sav iseitu po 6 sav, tai reiskia, kad jus padarete tik 2 proceduras ir po 4 sav jum pasirode rezultatas (o trecia dar tik ruosiates darytis), butent tuo momentu ir supainiojote mane, na bet gal ties to momento ir apsistojam diskutuoti, nes vis tiek kiekvienas darys tik pagal savo instrukcija. As tarp kitko jau irgi kojas retinsiu, nes ziuriu, kad jau prapliko dar daugiau vietu ir augimas beveik sustojo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 08, 11:37)
Su Kovo 8-ąja, mielosios!!!
user posted image
As gal skaiciuoti jau nebemoku  g.gif , bet 2 proceduros x 2 sav = 4 sav, o jusu atveju parasytos 3 proceduros x 2 sav iseitu po 6 sav, tai reiskia, kad jus padarete tik 2 proceduras ir po 4 sav jum pasirode rezultatas (o trecia dar tik ruosiates darytis), butent tuo momentu ir supainiojote mane, na bet gal ties to momento ir apsistojam diskutuoti, nes vis tiek kiekvienas darys tik pagal savo instrukcija. As tarp kitko jau irgi kojas retinsiu, nes ziuriu, kad jau prapliko dar daugiau vietu ir augimas beveik sustojo  thumbup.gif  4u.gif

aciu labai 4u.gif
bet jus praleidot pirmaja procedura smile.gif
va ziurekit:
procedura1 ->1savaite, 2savaite->procedura2 ->3savaite, 4savaite -> procedura3 ir rezultatus jau pamate smile.gif

sutinku, kad vis tiek zmones daro viska pagal intrukcija, ir teisingai, ner cia ko isradineti dviracio o tai paskui galima ir nukenteti... tik reik tiketis, kad instrukcijos teisingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 03 08, 06:03)
tai cia saudet kas 2 sav?
kazkaip vis teik man atrodo, kad ner reikalo saudyti kas savaite  g.gif

taip, kas dvi savaites. man atrodo, kad šaudyti kas savaitę - tai tik blyksnių gadinimas

QUOTE(viktoshka @ 2014 03 08, 10:37)
As gal skaiciuoti jau nebemoku  g.gif , bet 2 proceduros x 2 sav = 4 sav, o jusu atveju parasytos 3 proceduros x 2 sav iseitu po 6 sav, tai reiskia, kad jus padarete tik 2 proceduras ir po 4 sav jum pasirode rezultatas (o trecia dar tik ruosiates darytis), butent tuo momentu ir supainiojote mane,

pasiimkit kalendorių prieš akis ir pasidarys aišku mirksiukas.gif
kad būtų paprasčiau imkim, kad:

pirma procedūra buvo 10,01,

antra procedūra - 10,15,

trečia procedūra (po kurios pradėjo matytis rezultatai) - 10,29

viso 28 dienos, t.y. 4 savaitės.

na, gerai, teisybės dėlei, pridėkim dar pora dienų plaukelių ataugimui, kad pasimatytų rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 03 09, 19:30)
viso 28 dienos, t.y. 4 savaitės.

aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif viskas gerai, buvau neteisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 27, 17:05)
... Ir dar: kuriam laikui man panasiai turetu pakakti tos lempos? g.gif

Gavau atsakymą iš gamyklos, kad Elos lempos su 120tūkst. impulsų turi pakakti 20-22 viso kūno procedūroms.

Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2014 03 05, 05:12)
paaiskinkit jus man situs intervalu skirtumus tarp proceduru. vieni aparatai rekomenduoja kas savaite, kiti kas dvi? kame kampas? as maniau cia nuo plauku augimo fazes priklauso, o juk plaukai pas visus taip pat auga  g.gif

Ne nuo plaukų augimo fazės, bet nuo aparato technologijos:
- jei jūsų aparatas IPŠ (foto), galima daryti pradžioje kas 7 dienas
- o jei Elos - tai kas 14 d. Nes elos technologija tai yra IPŠ + radijo dažnis. Šiaip atskirai radijo dažnis nešalina plaukų ir net nėra tam aplamai skirtas (paprastai tik odos atjauninimui naudojamas) - RD tik šildo audinius ir skatina kolageno gamybą, todėl jei RD bus per daug - jūs tiesiog nužudysite kolageno ląsteles. Ir tikrai nedarykite taip kaip mes su fotoaparatais, kad leidžiam po 2-3 blycus greitesniam efektui. RD yra gan klastingas ir pavojingas dalykas, bet aišku dar reikia pažiūrėti KIEK to RD skleidžia jūsų aparatas, aš RD parametrų nežiūrėjau, galiu pasidomėti jei norit. RD turi būti normoje, jei per mažai - nebus jokio efekto, o jei per daug - žus kolagenas.
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 10, 10:34)
4u.gif

Kaip jums pažastys reaguoja? Man jau liūdna daros, reikėjo man tada anksčiau nepatingėti ir kartu viską šaudyt, nes dabar....nu plaukuotos, šakės unsure.gif kojos plikos, o pažastyse kasas pink doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 10 kovo 2014 - 12:12
QUOTE(Vika333 @ 2014 03 10, 12:16)
Kaip jums pažastys reaguoja? Man jau liūdna daros, reikėjo man tada anksčiau nepatingėti ir kartu viską šaudyt, nes dabar....nu plaukuotos, šakės  unsure.gif  kojos plikos, o pažastyse kasas pink  doh.gif

Aš pradėjau viską kartu. Man pažastys išviso nereaguoja, nors man jie tikrai netrukdo ir nesukelia problemų, galiu nuskusti, neilgai užtrunku...bet va bikini doh.gif na bent jau dabar nors suletejo augimas.
Atsakyti
Ar teisingai supratau, silpnesnius plaukus fotoepil ir pan. aparatai veikia gan gerai, o stipresnius - niekaip? Net nesusilpnina?
Atsakyti
QUOTE(skaidra998 @ 2014 03 10, 15:10)
Ar teisingai supratau, silpnesnius plaukus fotoepil ir pan. aparatai veikia gan gerai, o stipresnius - niekaip? Net nesusilpnina?

labiau priklauso nuo plauko splavos: kuo tamsesnis plaukas tuo stipriau jį veikia, tad ir rezultatai pasireiškia greičiau. o kuo šviesesnis, tuo sunkiau jį veikia, reikia daugiau procedūrų, kad pasimatytų efektas
Atsakyti
QUOTE(skaidra998 @ 2014 03 10, 15:10)

As turiu tamsius bet storesnius bikinio zonoj ir pazastyse, jie man niekaip nepasiduoda, o koju plaukeliai svelnesni ir truputi sviesesni, juos kuo puikiausiai veikia. As manau, kad cia gali buti kalti hormonai g.gif , hormonalinese zonuose (bikini, vidine slaunu puse, dubens sritis) sunkiau isnaikinti ir daugiau proceduru prireikia, bet gi vis tik cia nuo organizmo priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 03 10, 13:16)
Gavau atsakymą iš gamyklos, kad Elos lempos su 120tūkst. impulsų turi pakakti 20-22 viso kūno procedūroms.

Papildyta:
Ne nuo plaukų augimo fazės, bet nuo aparato technologijos:
- jei jūsų aparatas IPŠ (foto), galima daryti pradžioje kas 7 dienas
- o jei Elos - tai kas 14 d. Nes elos technologija tai yra IPŠ + radijo dažnis. Šiaip atskirai radijo dažnis nešalina plaukų ir net nėra tam aplamai skirtas (paprastai tik odos atjauninimui naudojamas) - RD tik šildo audinius ir skatina kolageno gamybą, todėl jei RD bus per daug - jūs tiesiog nužudysite kolageno ląsteles. Ir tikrai nedarykite taip kaip mes su fotoaparatais, kad leidžiam po 2-3 blycus greitesniam efektui. RD yra gan klastingas ir pavojingas dalykas, bet aišku dar reikia pažiūrėti KIEK to RD skleidžia jūsų aparatas, aš RD parametrų nežiūrėjau, galiu pasidomėti jei norit. RD turi būti normoje, jei per mažai - nebus jokio efekto, o jei per daug - žus kolagenas.
Papildyta:

nesuprantu, jus dabar paraset visiskai atvirksciai. pas mane aparatas IPL ir istrukcija aiskina, kad reik kadaryti kas 14 dienu o stai pilieciai, kuire turi Elos sako saudosi kas 7 dienas. g.gif nes taip raso ju intrukcija
Atsakyti