QUOTE(viktoshka @ 2014 03 04, 13:48)
Nesumaisete
, pradejau nuo spalio vidurio, bet mano akim ir pojuciais turiu atsikratyti dar apie 60% plauku ant blauzdu, ant slaunu vidines puses suletejo augimas, visai neplinka bikini ir pazastys, tik bikinio zonoj pastebimas augimo suletejimas. Bet vis tik dar baisu pradeti saudyti reciau, bijau, kad vel neataugtu, o sakykime tuose vietuose kur matau, kad jau net taskuciu nera, tai ne taip saziningai pyskinu
Gal dar kokius keleta kartu dar kas savaite padarysiu, o veliau retinsiu.
Gemma, o jum kaip sekasi, idomu butu palyginti, vis tik vienodas laiko tarpas
as nuo spalio pradžios
tik aš šaudžiausi kas dvi savaites maždaug, pasidariau berods penkias procedūras, reiktų pasitikslint kada tiksliai pradėjau, kad atskaičiuot, kiek jų buvo
po to nuo gruodžio galo ir visą sausį nesidariau visai, nes likau be aparato, nuo vasario vėl sąžiningai kas dvi savaites (+3 procedūros)
bet pas mane priešingi rezultatai - pažastys ir bikini daug geriau pasiduoda, pažastys sakyčiau beliko koks 30 proc. plaukelių, bikini gal apie 50 proc., o vat blauzdos sunkiau pasiduoda, koks 50-60 proc. dar liko. bet užtat pradėjo lįsti lauk įaugėliai, kur ilgą laiką po oda buvo, matyt juos suaktyvavo "šviesos terapija"
net pagalvojau kažkurią dieną: kaip gaila, kad nepasidariau foto "prieš" procedūras, nes net pačiai sunku patikėt, kad taip neblogai viskas vyksta