Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Monsit @ 2014 02 25, 15:17)
Gal draugė tegu pirma pabando: Viktoshos nurodytu adresu anksčiau leisdavo bandyti, dabar nežinau.

Bandyti galima ir iki siol mirksiukas.gif Bet mano atveju, tuo metu kai norejau ispradziu pabandyti nebuvo bandomuju lempuciu, bet mes susitareme, kad nupirkus nustatysime 3 men bandomaji laikotarpi ir jei per ta laika man netiks be jokiu gincu grazinu aparata, o man grazina pinigus (visa suma, isskyrus uz sunaudota lempute) 4u.gif
Atsakyti
Turiu pasakyti geras kelias naujienas Philips lumea tikrai galima rasti ir lietuvoje smile.gif ir nereikia daug ieskoti o ir kaina normali, kiek suprantu is sio susirasinejimo bent jau 4 merginos tikrai zino kur isigyti ir is ten pat isigijo.

Tai stai naujiena jau greitai 2-3 savaiciu begyje bus naujas Philips lumea sc2008 Lietuvoje, Tiesa pagrindiniai skirtumai: Galva veidui, toliau atskira galva bikinio zonai ir atskira galva visam kunui. Suviu skaicius 140 000, vel gi sitame aparate nekeiciamos galvos pasibaigs jos teks ismesti aparatą.

Jei tiresite klausimu zinot kur klausti.

Del Homedics, Remingtonu ir Silk'n sensepil tai Greitu metu paruosiu sioki toia prezentaciją kad zmones geriua galetu isigilinti ko tiksliai reikia ir kam naudinga.

O siaip jei reikia konsultuot prasau.
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 02 27, 13:02)

Del Homedics, Remingtonu ir Silk'n sensepil tai Greitu metu paruosiu sioki toia prezentaciją kad zmones geriua galetu isigilinti ko tiksliai reikia ir kam naudinga.

O siaip jei reikia konsultuot prasau.

Naudojuosi proga ir klausiu: smile.gif
Del Homedics. As jau saudziausi 8 kartus. Instrukcijoje parasyta: saudyti 8 kartus kas savaite, toliau pagal poreiki. Pas mane dar tik vos ne vos matosi rezultatai. Patarkite, kaip daznai toliau saudyti? Testi kas savaite kol pilnai iskris, ar reciau dabar? Ir dar: kuriam laikui man panasiai turetu pakakti tos lempos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 27, 17:05)
Naudojuosi proga ir klausiu:  smile.gif
Del Homedics. As jau saudziausi 8 kartus. Instrukcijoje parasyta: saudyti 8 kartus kas savaite, toliau pagal poreiki. Pas mane dar tik vos ne vos matosi rezultatai. Patarkite, kaip daznai toliau saudyti? Testi kas savaite kol pilnai iskris, ar reciau dabar? Ir dar: kuriam laikui man panasiai turetu pakakti tos lempos? g.gif

Nezinau kokia kuno dali saudote ir kiek tu suviu isnaudojate, jei pilnai visa kuna darote tai lempos uzteks mazdaug 40-50 saudymu gal ir dar daugiau nes tikrai turi darytis plotai be plaukeliu ir ten tereikes siek tiek apsaudyti, kas del intensyvumo tai nereiktu sustoti, reiktu testi proceduras ir tiek. Nes yra kam labiau pradeda matytis tik po 10-12 karto. Buna zmoniu kuriems iskart iskrenta bet paskui greitai ir atauga, siuo atveju kaip suprantu jau krenta galutinai.
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 27, 16:05)
Naudojuosi proga ir klausiu:  smile.gif

As iki siol saudau kas savaite, nors pagrindinis kursas pasibaigebevei pries menesi. Pasikonsultavus su pardaveja ji patare testi saudyma kas savaite iki tol kol as pastebesiu plauku sumazejima ir augima bent 50%, siai dienai as apsidraudziu ir saudau dar kas savaite, tad jei tau tik vos vos matosi, tai patariu saudyti dar kas savaite 4u.gif

QUOTE(werty13 @ 2014 03 03, 16:36)
nes tikrai turi darytis plotai be plaukeliu ir ten tereikes siek tiek apsaudyti, kas del intensyvumo tai nereiktu sustoti, reiktu testi proceduras ir tiek. Nes yra kam labiau pradeda matytis tik po 10-12 karto. Buna zmoniu kuriems iskart iskrenta bet paskui greitai ir atauga, siuo atveju kaip suprantu jau krenta galutinai.

Siek tiek apsaudyti reikes tik tada, kai matysite, kad jau visai nebeauga, kitaip nerizikuociau mesti pyskinti tas vietas schmoll.gif Galutinai iskristi negali, fiziologiskai neimanoma tongue.gif , vistiek reikes daryti palaikomasias proceduras.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 04, 11:53)
As iki siol saudau kas savaite, nors pagrindinis kursas pasibaigebevei pries menesi. Pasikonsultavus su pardaveja ji patare testi saudyma kas savaite iki tol kol as pastebesiu plauku sumazejima ir augima bent 50%, siai dienai as apsidraudziu ir saudau dar kas savaite, tad jei tau tik vos vos matosi, tai patariu saudyti dar kas savaite  4u.gif

o jums dar neapmažėjo iki 50 proc? kažkaip įsivaizdavau, kad pradėjot šaudytis spalio mėn, kaip ir aš. matyt būsiu kažką sumaišius.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 03 04, 13:25)
o jums dar neapmažėjo iki 50 proc? kažkaip įsivaizdavau, kad pradėjot šaudytis spalio mėn, kaip ir aš. matyt būsiu kažką sumaišius.

Nesumaisete smile.gif , pradejau nuo spalio vidurio, bet mano akim ir pojuciais turiu atsikratyti dar apie 60% plauku ant blauzdu, ant slaunu vidines puses suletejo augimas, visai neplinka bikini ir pazastys, tik bikinio zonoj pastebimas augimo suletejimas. Bet vis tik dar baisu pradeti saudyti reciau, bijau, kad vel neataugtu, o sakykime tuose vietuose kur matau, kad jau net taskuciu nera, tai ne taip saziningai pyskinu ax.gif Gal dar kokius keleta kartu dar kas savaite padarysiu, o veliau retinsiu.

Gemma, o jum kaip sekasi, idomu butu palyginti, vis tik vienodas laiko tarpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 04, 13:48)
Nesumaisete  smile.gif , pradejau nuo spalio vidurio, bet mano akim ir pojuciais turiu atsikratyti dar apie 60% plauku ant blauzdu, ant slaunu vidines puses suletejo augimas, visai neplinka bikini ir pazastys, tik bikinio zonoj pastebimas augimo suletejimas. Bet vis tik dar baisu pradeti saudyti reciau, bijau, kad vel neataugtu, o sakykime tuose vietuose kur matau, kad jau net taskuciu nera, tai ne taip saziningai pyskinu  ax.gif Gal dar kokius keleta kartu dar kas savaite padarysiu, o veliau retinsiu.

Gemma, o jum kaip sekasi, idomu butu palyginti, vis tik vienodas laiko tarpas  4u.gif

as nuo spalio pradžios smile.gif tik aš šaudžiausi kas dvi savaites maždaug, pasidariau berods penkias procedūras, reiktų pasitikslint kada tiksliai pradėjau, kad atskaičiuot, kiek jų buvo g.gif po to nuo gruodžio galo ir visą sausį nesidariau visai, nes likau be aparato, nuo vasario vėl sąžiningai kas dvi savaites (+3 procedūros)

bet pas mane priešingi rezultatai - pažastys ir bikini daug geriau pasiduoda, pažastys sakyčiau beliko koks 30 proc. plaukelių, bikini gal apie 50 proc., o vat blauzdos sunkiau pasiduoda, koks 50-60 proc. dar liko. bet užtat pradėjo lįsti lauk įaugėliai, kur ilgą laiką po oda buvo, matyt juos suaktyvavo "šviesos terapija" biggrin.gif

net pagalvojau kažkurią dieną: kaip gaila, kad nepasidariau foto "prieš" procedūras, nes net pačiai sunku patikėt, kad taip neblogai viskas vyksta
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 03 03, 18:36)
Nezinau kokia kuno dali saudote ir kiek tu suviu isnaudojate, jei pilnai visa kuna darote tai lempos uzteks mazdaug 40-50 saudymu gal ir dar daugiau nes tikrai turi darytis plotai be plaukeliu ir ten tereikes siek tiek apsaudyti, kas del intensyvumo tai nereiktu sustoti, reiktu testi proceduras ir tiek. Nes yra kam labiau pradeda matytis tik po 10-12 karto. Buna zmoniu kuriems iskart iskrenta bet paskui greitai ir atauga, siuo atveju kaip suprantu jau krenta galutinai.

Aciu uz atsakyma.Saudau bikini, pazastis ir blauzdas. Blauzdu nugarineje dalyje plauku pamazejo, pazastyse taip pat. Bikini ir blauzdu priekine puse( kur storiausi ir juodziausi plaukai) nepasiduoda kol kas ne kiek. Turiu Homedic Me My Elos. Ir dar:nezinau kaip paziuret kiek jau isnaudojau blyksniu. Nors konsultantai parduodant aiskino, kad turetu rodyti. Instrukcija anglu kalba gana ilga(deja anglu kalbos nemoku); Lietuviska vos pusantro lapo. Gal papasakotumete?

Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 04, 13:53)
As iki siol saudau kas savaite, nors pagrindinis kursas pasibaigebevei pries menesi. Pasikonsultavus su pardaveja ji patare testi saudyma kas savaite iki tol kol as pastebesiu plauku sumazejima ir augima bent 50%, siai dienai as apsidraudziu ir saudau dar kas savaite, tad jei tau tik vos vos matosi, tai patariu saudyti dar kas savaite  4u.gif
Siek tiek apsaudyti reikes tik tada, kai matysite, kad jau visai nebeauga, kitaip nerizikuociau mesti pyskinti tas vietas  schmoll.gif Galutinai iskristi negali, fiziologiskai neimanoma  tongue.gif , vistiek reikes daryti palaikomasias proceduras.

Dekui, dabar aiskiau. Tesiu saudyma kas savaite, kol bus ryskus rezultatai. Tikiuosi iki vasaros pasimatys... biggrin.gif
Atsakyti
Na kolkas daugiausiai buvo 10sykiu kol pasirode pirmi rezultatai, bet kaip snekejausi su pirmaja pirkeja kuri lietuvoje isigijo tai ji taip pat po 8 sykiu buvo skeptiska. Del lempos tai yra trys lemputes rodancios kiek yra suviu jei nebedega pirmoji lempa tai esate mazdaug issaude 90 000, jei antra lempa tai 40 000 jei uzsidegs trecia lempa bet tai jums liks maziau saudyti kai lieka minimumas uzsidega raudona lempa.
Atsakyti
paaiskinkit jus man situs intervalu skirtumus tarp proceduru. vieni aparatai rekomenduoja kas savaite, kiti kas dvi? kame kampas? as maniau cia nuo plauku augimo fazes priklauso, o juk plaukai pas visus taip pat auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 05 kovo 2014 - 04:13
dėl intervalų ir man įdomu, kodėl skiriasi g.gif

aš darau pagal savo aparato instrukciją, kadangi yra rezultatai, nesiruošiu nieko keist smile.gif
Atsakyti