Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 02 19, 13:10)
Del aparato patarimu pasiskaitykite tema, aprasyti daugeliu aparatu pliusai ir minusai, tad apsispresti tikrai lengviau bus  mirksiukas.gif
O kompetetinga konsultacija (jei apsispresite del aparato) gausite cia http://epil-shop.com...rmation/contact. Jei neturesite galimybes nuvaziuoti i salona - atvaziuos i namus maloni, kalbi mergina, viska parodys ir atsakys i visus rupinancius klausimus (mano konsultacija truko apie 1 val.)

Ačiū labai 4u.gif širdis plysta, kai matai, kaip žmogus kankinasi, kaip po kelias valandas su pincetu sėdi prie veidroduko doh.gif Buvo sugiharoj, bet kadangi plotas didelis tai apie 500 Lt vienas kartas kainuoja, galvoju nusipirkus savo lazerį bus pigiau jai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2014 02 19, 12:27)
Ačiū labai 4u.gif  širdis plysta, kai matai, kaip žmogus kankinasi, kaip po kelias valandas su pincetu sėdi prie veidroduko doh.gif  Buvo sugiharoj, bet kadangi plotas didelis tai apie 500 Lt vienas kartas kainuoja, galvoju nusipirkus savo lazerį bus pigiau jai blush2.gif

Ojojoj, neisivaizduoju kaip galima su pincetu po viena plaukiuka pesioti ant veido, taigi tiek kantrybes reikia, o skausmas nezmoniskas, brrr...ziauru doh.gif Uzjauciu drauge, ji didvyre 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 19, 17:00)
Ojojoj, neisivaizduoju kaip galima su pincetu po viena plaukiuka pesioti ant veido, taigi tiek kantrybes reikia, o skausmas nezmoniskas, brrr...ziauru  doh.gif  Uzjauciu drauge, ji didvyre  4u.gif  thumbup.gif

taip, ir taip po 3 valandas kas antrą dieną doh.gif
Atsakyti
[quote=rosea,2014 02 19, 11:59]
Sveiki,

Esmė, kad mano kaukazietiško kraujo draugei, reikia spręsti problemą su dideliu veido plaukuotumu. ( su hormonais viskas ok. )
Labai lauktume patarimų 4u.gif

O kokie draugės veido plaukai- švelnūs ilgi ar kieti, stori, tamsūs ar šviesūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 21 vasario 2014 - 08:49
Laba diena,
neturiu supratimo apie fotoepiliatorius, todėl norėčiau paklausti. Kuriam laikui užtenka Philips Lumea ir ar apsimoka jį pirkti, jei nekeičiamos lempos? Ir kokį rekomenduotumėte su keičiamomis?
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2014 02 21, 19:07)
Laba diena,
neturiu supratimo apie fotoepiliatorius, todėl norėčiau paklausti. Kuriam laikui užtenka Philips Lumea ir ar apsimoka jį pirkti, jei nekeičiamos lempos? Ir kokį rekomenduotumėte su keičiamomis?

Philips lumea precision plus (lumea naujos versijos) turi tikrai daug tu blyksniu 100 000 o yra naujausias, kuris, man regis, turi 120 000, bet pastarasis dar labai brangus, jei kur nors ji galima rasti... uztenka sito kiekio ilgam.

jei skaitot angliskai, paskaitykit daznai uzduodamus klausimus, bus aiskiau. apytiklsiai nurodyta kur tu blyksiu reiktu ataitinkamai zonai, tai galima paskaiciuoti kiek ilgai ta lempa veiktu..

http://www.p4c.phili...ew_partial.html

nors via tie kiekiai tai su atsarga, manau, uzdeti smile.gif pazastims kazin ar sunaudojama 45 net jei ir per abi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 vasario 2014 - 03:55
QUOTE(Margareta @ 2014 02 22, 03:54)
http://www.p4c.phili...ew_partial.html
nors via tie kiekiai tai su atsarga, manau, uzdeti smile.gif pazastims kazin ar sunaudojama 45 net jei ir per abi  g.gif

tie 45 tikrai nerealu schmoll.gif pas mane dabar philips'as, tai tikrai tiek nereikia, sakyčiau gal kokį 15 per abi ir išnaudoju, čia nebent kelis kartus tą pačią vietą pereit. bet kurių velnių? pažastys ir taip gerai reaguoja į fotoepiliaciją.

va bikini pilną darant ir blauzdas gal ir susidarytų tie 49 ir 250 blyksnių. nors apytiksliai paskaičiavus blauzdos plotą, man su užmetimu gaunas apie 100 blyksnių vienai blauzdai. g.gif

manasis aparatas SC2003/11, vieno pakrovimo metu, anot instrukcijos, sugeneruoja 370 blyksnių. šaudausi pažastis, bikini ir blauzdas, tai visų blyksnių vienos procedūros metu neišnaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 02 22, 13:13)
tie 45  tikrai nerealu  schmoll.gif pas mane dabar philips'as, tai tikrai tiek nereikia, sakyčiau gal kokį 15 per abi ir išnaudoju, čia nebent kelis kartus tą pačią vietą pereit. bet kurių velnių? pažastys ir taip gerai reaguoja į fotoepiliaciją.

va bikini pilną darant ir blauzdas gal ir susidarytų tie 49 ir 250 blyksnių. nors apytiksliai paskaičiavus blauzdos plotą, man su užmetimu gaunas apie 100 blyksnių vienai blauzdai.  g.gif

manasis aparatas SC2003/11, vieno pakrovimo metu, anot instrukcijos, sugeneruoja 370 blyksnių. šaudausi pažastis, bikini ir blauzdas, tai visų blyksnių vienos procedūros metu neišnaudoju smile.gif

As taip pat isigijau sita philipsa. Kol kas tik karta dariau, bet vieno ikrovimo pilnai uzteko blauzdom, bikini ir pazastim.rezultata pastebjau tik toki, kad pazastyse plaukeliai ataugo svelnesni ir plonesni.
Atsakyti
[quote=Margareta,2014 02 22, 03:54]
Philips lumea precision plus (lumea naujos versijos) turi tikrai daug tu blyksniu 100 000 o yra naujausias, kuris, man regis, turi 120 000, bet pastarasis dar labai brangus, jei kur nors ji galima rasti... uztenka sito kiekio ilgam.

Naujausias Silk'n Flash&Go Luxx (modelis su dviem XX) irgi turi 120.000 blyksnių http://www.hairfree....kn-flashgo-luxx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 02 23, 06:49)
As taip pat isigijau sita philipsa. Kol kas tik karta dariau, bet vieno ikrovimo pilnai uzteko blauzdom, bikini ir pazastim.rezultata pastebjau tik toki, kad pazastyse plaukeliai ataugo svelnesni ir plonesni.

aš po pirmų dviejų procedūrų išvis jokio skirtumo nepamačiau, tik po trečios, berods, pradėjo matytis, kad kažkas vyksta biggrin.gif
tiesa, tada aparatas buvo kitas. sakyčiau, philips'as stipresnis kažkiek - jei netyčia pataikau antrąkart ant tos pačios vietos, truputį degina, su silk'n taip nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 02 10, 23:01)
Pagal komentarus smile.gif na tu kurie viska zino jei jau saudetes 5 sykius tai Jusu laukia paskutiniai saudymai.
Siaip sis aparastas yra tikrai labai geras, as pats naudoju ir kolkas esu patenkintas. Tiesa saudausi tik krutine, kuri vyriskai apzelusi buvo. Dabar plaukeliai po biski krenta taip, kad palaukite siek tiek ir tikrai 3 menesiu begyje pamatysite gerus pakitimus.

As jau saudziausi 8 kartus. Instrukcijoje parasyta: saudyti 8 kartus kas savaite, toliau pagal poreiki. Pas mane dar tik vos ne vos matosi rezultatai. Patarkite, kaip daznai toliau saudyti? Testi kas savaite kol pilnai iskris, ar reciau dabar?
Klausiu Jusu, nes kaip supratau, tokio aparato daugiau cia niekas neturi...
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2014 02 19, 12:27)
Ačiū labai 4u.gif  širdis plysta, kai matai, kaip žmogus kankinasi, kaip po kelias valandas su pincetu sėdi prie veidroduko doh.gif  Buvo sugiharoj, bet kadangi plotas didelis tai apie 500 Lt vienas kartas kainuoja, galvoju nusipirkus savo lazerį bus pigiau jai blush2.gif

Atkreipkit dėmesį į tai, kad yra didelis skirtumas tarp profesionalių lazerių ir naminių fotoepiliatorių, apie kuriuos čia dažniausiai ir rašoma. Galingumai šių prietaisų smarkiai skiriasi, o tuo pačiu ir poveikis. Tas pigumas gali apsisukti nuliniu rezultatu, nes veido plaukuotumas pasiduoda sunkiausiai. Aš išbandžiau fotoepiliatoriaus poveikį veidui-tai tik kad lėčiau ataugdavo, kol dariau, o nustojus savaitę kitą daryti vėl viskas atsistatė, be jokio sumažėjimo. Jei veido plaukai nestori, tai dar bandyti galima, o jei stori ir kieti, tai tiesiog gali ir neužtekti galingumo. Gal draugė tegu pirma pabando: Viktoshos nurodytu adresu anksčiau leisdavo bandyti, dabar nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 25 vasario 2014 - 15:18