Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

Pagal komentarus smile.gif na tu kurie viska zino jei jau saudetes 5 sykius tai Jusu laukia paskutiniai saudymai.
Siaip sis aparastas yra tikrai labai geras, as pats naudoju ir kolkas esu patenkintas. Tiesa saudausi tik krutine, kuri vyriskai apzelusi buvo. Dabar plaukeliai po biski krenta taip, kad palaukite siek tiek ir tikrai 3 menesiu begyje pamatysite gerus pakitimus.
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 10, 16:27)
Gavau dovanu  homedics me pro ultra .
As jau naudojau 5 kartus, kas savaite. Naudoti jis labai patogus, pats saudo kas kokias 2 sekundes. Tai tik patraukti laiku reikia. Jei prie kuno nesiliecia, nesaudo.Yra 3 lygiai. Saudau 3-iu. Visiskai neskauda. Tvarkausi blauzdas, bikini, pazastis. Uztrunku apie 20min. Tik vis dar nesulaukiu kada tie plaukeliai iskris... Jokio poveikio dar nematau.

Kaip keista, kad jokio poveikio iki siol nera g.gif O jusu plaukuciai tamsus ar nelabai? O gal jie ir iskrenta tik jus nepastebit, siaip jie turetu bent jau augimu suleteti. Po 5 kartu jau tikrai tureti pasijusti, gal jum netinka sis budas g.gif

QUOTE(werty13 @ 2014 02 10, 21:01)
kad palaukite siek tiek ir tikrai 3 menesiu begyje pamatysite gerus pakitimus.

3 menesiu begyje g.gif na nezinau, jei po 5 proceduru jokiu pokyciu nera, tai drysciau abejoti ar jie jau aplamai bus. Kiek zinau jei per pirmas 3-4 proceduras nieko neivyksta tai jau reiskia kad netinka sitas budas ir tikrai po 3 menesiu stebuklo neivyks tongue.gif
Pvz. as naudoju kiek daugiau nei 3 menesius, dariausi kas savaite, rezultata pastebejau jau po 4 ar 5 proceduros, o konsultante sake, kad jei po 3 menesiu jokiu pokyciu nebus tai galima drasiai grazinti aparata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 11 vasario 2014 - 09:43
Kaip keista, kad jokio poveikio iki siol nera g.gif O jusu plaukuciai tamsus ar nelabai? O gal jie ir iskrenta tik jus nepastebit, siaip jie turetu bent jau augimu suleteti. Po 5 kartu jau tikrai tureti pasijusti, gal jum netinka sis budas g.gif

Na, mano oda sviesi, o plaukai tamsus, juodi. As anksciau depiliuodavau plaukus, o ne skusdavau. Todel sunku tiksliai pastebeti: gal tas augimas kiek ir paletejo. Bet neiskrito tie plaukai dar tikrai. Pries pirmaji saudyma depiliacijos nedariau apie menesi.
Na, dar manes laukia 3 saudymai kas savaite. Visgi tikiuosi greit pamatyt rezultatus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 12, 09:53)
Na, mano oda  sviesi, o plaukai tamsus, juodi.  As anksciau depiliuodavau plaukus, o ne skusdavau. Todel sunku tiksliai pastebeti: gal tas augimas kiek ir paletejo. Bet neiskrito tie plaukai dar tikrai. Pries pirmaji saudyma depiliacijos nedariau apie menesi.
Na, dar manes laukia 3 saudymai kas savaite. Visgi tikiuosi greit pamatyt rezultatus.  g.gif

Su oda ir plauku spalva viskas gerai 4u.gif Pas mane irgi nebuvo jie iskrite, bent jau as tai nepastebejau, as net neisivaizduoju kaip tai vizualiai turetu atrodyti hihihi.gif, man sake, kad pvz. duse ar vonioj kai pravedi ranka po koja tai galima net pamatyti kaip plaukai krenta, pas mane to tikrai nebuvo, o tiesiog suletejo augimas. Na tikekimes, kad jum viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2014 02 12, 09:53)
Na, mano oda  sviesi, o plaukai tamsus, juodi.  As anksciau depiliuodavau plaukus, o ne skusdavau. Todel sunku tiksliai pastebeti: gal tas augimas kiek ir paletejo. Bet neiskrito tie plaukai dar tikrai. Pries pirmaji saudyma depiliacijos nedariau apie menesi.
Na, dar manes laukia 3 saudymai kas savaite. Visgi tikiuosi greit pamatyt rezultatus.  g.gif

aš taip pat anksčiau depiliuodavau, o ne skusdavau, nes nuo skutimo man labai spuogiukai darydavosi. prieš fotoepiliacijos pirmą procedūrą pusantro mėnesio tik skutau. kaip krisdavo plaukeliai nepajutau, plaukų augimas man asmeniškai nė kiek nesulėtėjo. tiesiog atsirado ploteliai, kuriuose plaukeliai nebeatauga, iš pradžių jie buvo maži, bet su kiekviena procedūra vis didėjo. o kur ataugdavo plaukiukai, tai vis retesni ir retesni.

sėkmės toliau šaudantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 12, 11:08)
Su oda ir plauku spalva viskas gerai  4u.gif Pas mane irgi nebuvo jie iskrite, bent jau as tai nepastebejau, as net neisivaizduoju kaip tai vizualiai turetu atrodyti hihihi.gif, man sake, kad pvz. duse ar vonioj kai pravedi ranka po koja tai galima net pamatyti kaip plaukai krenta, pas mane to tikrai nebuvo, o tiesiog suletejo augimas. Na tikekimes, kad jum viskas susitvarkys  4u.gif

Aš mačiau kaip krito rolleyes.gif Tiesiog nešalindavau tarp procedūrų, nuskusdavau tik prieš pačią procedūrą, ir kuomet atauga, kaip man ir sakė, iki maždaug 5mm, plaukas pats laisvai išslysta thumbup.gif

Noriu papasakoti, kaip buvau išsigandus, buvo momentas, kai plaukai man sužėlė, atrodė jų priaugo dvigubai daugiau nei anksčiau buvo doh.gif kaip aš išsigandau, jūs neįsivaizduojate. Apie mėnesį verkiau ir keikiau tą fotoepiliaciją....po daugmaž mėnesio prasidėjo stebuklai - plaukai pradėjo retėti ir nykti, vėliau vėl sužėlė ir vėl patys iškrito. I dabar tas pats, suželia ir vėl iškrenta. Ką aš noriu pabrėžti - aš nedariau procedūrų, JIE PATYS atauga ir krenta. Stebuklai.....gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2014 02 14, 11:39)
Aš mačiau kaip krito  rolleyes.gif  Tiesiog nešalindavau tarp procedūrų, nuskusdavau tik prieš pačią procedūrą, ir kuomet atauga, kaip man ir sakė, iki maždaug 5mm, plaukas pats laisvai išslysta  thumbup.gif

Noriu papasakoti, kaip buvau išsigandus, buvo momentas, kai plaukai man sužėlė, atrodė jų priaugo dvigubai daugiau nei anksčiau buvo  doh.gif  kaip aš išsigandau, jūs neįsivaizduojate. Apie mėnesį verkiau ir keikiau tą fotoepiliaciją....po daugmaž mėnesio prasidėjo stebuklai - plaukai pradėjo retėti ir nykti, vėliau vėl sužėlė ir vėl patys iškrito. I dabar tas pats, suželia ir vėl iškrenta. Ką aš noriu pabrėžti - aš nedariau procedūrų, JIE PATYS atauga ir krenta. Stebuklai.....gal kam taip buvo?

Tikrai stebuklai, pirma karta tokia istorija girdziu thumbup.gif , na buna gi ivairiu organizmo isdaigu, vieniem, kad pamatyti pradini efekta reikia 10, 20 proceduru, kitiem jau ir po pirmos matomas praplikejimas... O jus konsultavotes su aparato pardavejais, idomu ka jie sako tokiu atveju, reikia pasizvalgyti internete, net idomu pasidare g.gif
Bet svarbus gi galutinis variantas, o jusu atveju jis tiesiog fantastiskas, proceduru nedarote, o ir plaukai iskrenta thumbup.gif
Atsakyti
Jo tokie stebuklai tikrai reti, cia tas pats kaip labai greitai pralobti smile.gif tai arba pavogei arba loterijoje laimejei. Matyt aparastas vogtas, o kuno specifikacijos stebuklingai laimingos.
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2014 02 14, 12:39)
Aš mačiau kaip krito  rolleyes.gif  Tiesiog nešalindavau tarp procedūrų, nuskusdavau tik prieš pačią procedūrą, ir kuomet atauga, kaip man ir sakė, iki maždaug 5mm, plaukas pats laisvai išslysta  thumbup.gif

Noriu papasakoti, kaip buvau išsigandus, buvo momentas, kai plaukai man sužėlė, atrodė jų priaugo dvigubai daugiau nei anksčiau buvo  doh.gif  kaip aš išsigandau, jūs neįsivaizduojate. Apie mėnesį verkiau ir keikiau tą fotoepiliaciją....po daugmaž mėnesio prasidėjo stebuklai - plaukai pradėjo retėti ir nykti, vėliau vėl sužėlė ir vėl patys iškrito. I dabar tas pats, suželia ir vėl iškrenta. Ką aš noriu pabrėžti - aš nedariau procedūrų, JIE PATYS atauga ir krenta. Stebuklai.....gal kam taip buvo?

kaip suprast nedarot proceduru? juk vis tiek kazkokias palaikomasias proceduras darot kas kazkiek laiko? matyt tie paveikti plaukai ir iskrenta g.gif
Atsakyti
Jei tiesa pasakius čia žinokite stebuklai nieko nedarant kad krenta, konstantuoti negaleciau labai tiksliai nes reiktu tikrai zmoniu su sertifikatais. smile.gif is Diarci
Atsakyti
Sveiki,

labai prašau patarimo, kur važiuoti pirkti lazerio Vilniuje, kad tuo pačiu dar kompetetingą konsultaciją ir tinkamą prekę gautum?
gal kas pirkote čia?
http://www.hairfree....vejo-rekvizitai
Esmė, kad mano kaukazietiško kraujo draugei, reikia spręsti problemą su dideliu veido plaukuotumu. ( su hormonais viskas ok. )
Labai lauktume patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2014 02 19, 11:59)
Sveiki,

labai prašau patarimo, kur važiuoti pirkti lazerio Vilniuje, kad tuo pačiu dar kompetetingą konsultaciją ir tinkamą prekę gautum?
gal kas pirkote  čia?
http://www.hairfree....vejo-rekvizitai
Esmė, kad mano kaukazietiško kraujo draugei, reikia spręsti problemą su dideliu veido plaukuotumu. ( su hormonais viskas ok. )
Labai lauktume patarimų 4u.gif

Del aparato patarimu pasiskaitykite tema, aprasyti daugeliu aparatu pliusai ir minusai, tad apsispresti tikrai lengviau bus mirksiukas.gif
O kompetetinga konsultacija (jei apsispresite del aparato) gausite cia http://epil-shop.com...rmation/contact. Jei neturesite galimybes nuvaziuoti i salona - atvaziuos i namus maloni, kalbi mergina, viska parodys ir atsakys i visus rupinancius klausimus (mano konsultacija truko apie 1 val.)
Atsakyti