Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Vika333 @ 2014 01 29, 10:01)
Aš turiu tą Carbon dye buteliuką, pabandžiau tik 1 kartą - pragaras, jei norite pabandyti, galiu jums padovanoti. Tikrai reikia išrauti iš pradžių, o po to sukamaisiais judesiais įtrinti į odą, ir trinti tiek, kad prisipildytų visi plaukų kanalai ir galiausiai imtų matytis juodi taškiukai - tuomet papyškinti. O taškiukai lieka dar visą savaitę  doh.gif  Labai daug terlionės tais rašalais mozotis  doh.gif  ir dar be visko blogai nusiplauna nuo odos. Vieną kartą pabandysit, antro nebenorėsite

ačiū, bet man neaktualu - mano plaukai juodi, tad lengvai pasiduoda cool.gif

QUOTE(Leda @ 2014 01 29, 10:20)
Gal galite patikslinti - vienai procedūrai, tai čia turbūt priklauso nuo norimos depiliuoti vietos...? Pvz., jei tik bikinis, tų blyksnių bus gerokai mažiau ?  g.gif

silk'n viena procedūra laiko viso kūno, t.y. veido, pažastų, rankų, bikinio ir kojų (šlaunys ir blauzdos) apšaudymą. jei šaudysite tik vieną kažkurią vietą, be abejo, blyksnių reikės atitinkamai mažiau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Leda @ 2014 01 29, 11:20)

Sorry, aš naujokė su šituo apartau, kaip jau minėjau, turiu tokį http://www.hairfree....kn-flashgo-luxx, tai kuriam maždaug laikui man jo turėtų užtekt ? (preziumuojant, kad negestų..) 4u.gif

Mane irgi domina sis aparats, ar vertas jis savo pinigu? net 120 000 blyksniu,kazkaip neitiketinai daug palyginus su kitais....
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 01 29, 11:35)
Nenoriu kazkaip isryskinti bet nera geru aparatu po 7 kvadratinius centimetrus, visi kurie yra didesni negu 5 cm turi viena didele problema jie tiesiog perkaista ir sprogsta lempos, o tai yra del labai paprasto dalyko, reikalinga didele energija, jei norite i 7 kv cm isleist tiek energijos kiek i 3-4 tai vat ir skaiciuokite dvigubai, ko pasekoje daugelis aparatu neatlaiko.

Na ir dar vienas dalykas jei norite isigyti epiliatoriu paziurekite i skelbimus kuriu daugiausiai pardavineja naudotu, tada suprasite, kokiu tikrai nereikia pirkti. Zmones atsikrato daiktais kurie tikrai neatnesa naudos.
Niekas iš čia naudojančių pvz viss neužsiminė apie sprogusią lempą, kiek pamenu g.gif Aš pati naudojau ir per didelius karščius, nu nesprogo niekas smile.gif Nors aš visada darau su turmpomis pertraukėlėmis ir po kokią vieną kūno dalį, nes elemtariai atsibosta smile.gif

Oi nebūtinai. Visų pirma, daug kas nusiperka pigesnius variantus, nes aparatai gana nepigūs ir pagailima investicijos. Antra, nemaža dalis nepamatę greito rezultato gali numesti tą reikalą, o su pigiais ypač per akcijas parduodamais aparatais tikimybė nemaža, kad taip gali nutikti smile.gif Juk net šioje temoje netrūko elementarių klausimų, kurie turėtų būti aprašyti instrukcijoje, bet žmonės dažnai patingi skaityti.
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 01 29, 12:35)
Pirmas dalykas prasau neklaidinti zmoniu, kaip ir minejau pats naudojuosi homedics me pro ultra ir tiek suviu nereikia smile.gif as naudoju tik krutinei ir man krutinei reikia 300-400 suviu. jeigu visoms kitoms kuno dalims reikia papildomai 5500 tai as nezinau cia jau diskoteka.

Labas, koks man tikslas klaidinti? Tai gaunas, kad gamintojas meluoja? Ar visgi jūs nelabai išmanot kuo prekiaujat? mirksiukas.gif
Removing hair of one whole body takes around 6000 pulses/flashes of the lamp (not including male back).
šaltinis: http://www.elosme.com/
Atsakyti
Ne nu nusibodote juodai.

After the first 7 treatments, how often will I need maintenance sessions?
Although it varies by individual, you can expect up to 3 months between treatments. As you progress you will notice longer and longer intervals between top-up treatments, the hairs will be fewer and fewer, and treatment times will become even faster.

How do I know when the cartridge (lamp) of my me elos needs to be replaced?
The machine will let you know when a new lamp (this can be bought apart later on) needs to be installed. This is an easy procedure. Take note though that the 120,000 shot lamp is estimated to cover 9 years approximately of treatment.

O visas kunas yra visas kunas, rankos, kojos, pilvas, krutine, nugara.
Tai man pasakykite kiek gali tada tas 4 cm apimti???arba 7 cm tai jam reikia vadinasi 3000 suviu vadinasi reikia ateiti ir nusipirkti silk and sensapil 5 papildymus po 750 smile.gif

Snekate ir nusisnekate.

Ir prasau mano komentaru netrinti, nieko nerasau blogo
jei 2*2 yra 4 o plotas yra plotis x ilgio tai ir lempa homedics me pro ultra arba philips lumea 3,5 ir kazkokio mistinio 7 cm lempa ir kaip sakote butu 6000 ir 3000

Bent jau logika ijunkite
Atsakyti
merginos,ar vertas demesio? http://beta.lt/vilni...p;category_id=2
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 01 31, 09:09)
Mano nuomane visiskai nevertas dalykas. Visu pirma ji laaabai daznai per akcijas leidzia, tad nemanau, kad cia butu gera reklama schmoll.gif . Antras dalykas kiek suprantu jo apdorojimo plotas labai mazas, net sakyciau mizerinis, turiu omenyje reikes salinti tik po viena plaukeli, tad jei pas jus yra tik pavieniai plaukai tai gal ir galima butu pabandyti, o jei ne - tai nemanau, kad jus pasiryzusi zaisti (nes procedurai visam kunui galite uztrukti beveik visa diena...)

O ir atsiliepimu kazkaip apie ji niekas neraso, tik klausineja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 31 sausio 2014 - 10:22
QUOTE(mamullia @ 2014 01 31, 09:09)
merginos,ar vertas demesio? http://beta.lt/vilni...p;category_id=2

užsienio forumuose gana prasti atsiliepimai schmoll.gif amazonėj jis įvertintas tik 2,5 žvaigždučių iš 5. daug kas pastebi, kad jis tinkamas tik veidui ir bikini linijai, procedūros labai ilgai užtrunka, o efektas toli gražu ne toks, kokio tikėtasi. tiesiai šviesiai rašoma, kad tai pinigų ir laiko švaistymas.

geriau pasidomėkit rimtesniais aparatais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 31, 15:19)
užsienio forumuose gana prasti atsiliepimai  schmoll.gif amazonėj jis įvertintas tik 2,5 žvaigždučių iš 5. daug kas pastebi, kad jis tinkamas tik veidui ir bikini linijai, procedūros labai ilgai užtrunka, o efektas toli gražu ne toks, kokio tikėtasi.  tiesiai šviesiai rašoma, kad tai pinigų ir laiko švaistymas.

geriau pasidomėkit rimtesniais aparatais  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Sita aparata per akcijas jau leidzia daugiau kaip 7 karta ir tai tikrai yra na zmoniu apgaudinejimas, nes tie kas pardavineja tai pardavineja uz tokia pacia kaina. Jis naikina tik pavienius plaukus, tai jei yra problemu ir reikia pasalinti 3-5 plaukus nuo veido tai gal ir geriau apie kazka kita tikrai normalaus pagalvoti. Tiesa pasakius Rio firma daugiau siu lazeriniu epiliatoriu ir nebegamina- mums tiekejai ju net nesiulo isgyti, nes kaip ir minejo auksciau tai pinigu ismetimas ir imones prestizo menkinimas.
Atsakyti
Na siandien vos iskenciau procedura doh.gif Nieko nesuprantu, viska ta pati padariau kaip ir visada, sian netgi nusiskutau kelias valandas pries procedura, visa laika tai darau pries pat procedura. Bet nu odos jautrumas tai siandien katastrofiskas doh.gif , negalejau 7 lygiu saudyt, net blauzdas, kurias iprastai 7 beveik nieko nejauciu... Na zodziu vos vos isgyvenau.
O siaip galiu pasakyti, kad dvigubas saudymas toj pacioj vietoj pasiteisina, bikinio zonoje augimas suletejo thumbup.gif , tik pazastys nepasiduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 08 vasario 2014 - 17:38
Gavau dovanu homedics me pro ultra .
Instrukcijoje parasyta, kad pirmus 8 kartus naudoti kas savaite, veliau pagal poreiki. Gal kas patartu kaip daznai veliau naudoti?
Kaip supratau, mazai kas cia toki turi, tai aprasysiu kaip man sekasi, gal kam bus idomu.As jau naudojau 5 kartus, kas savaite. Naudoti jis labai patogus, pats saudo kas kokias 2 sekundes. Tai tik patraukti laiku reikia. Jei prie kuno nesiliecia, nesaudo.Yra 3 lygiai. Saudau 3-iu. Visiskai neskauda. Tvarkausi blauzdas, bikini, pazastis. Uztrunku apie 20min. Tik vis dar nesulaukiu kada tie plaukeliai iskris... Jokio poveikio dar nematau.
Ir dar, instrukcijoje raso, kad mano aparato lempos pakanka vidutiniskai 4 metams. O siame forume rasoma, kad lempos pakanka tik keliems kartams... verysad.gif Labai noreciau tiket, kad uztektu ilgeliau...
Atsakyti