Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 01 23, 13:56)
Nezinau  g.gif , reikes pasidometi.

Bais megstu visokias progresyvias ir inovacines naujoves wub.gif jei bus nesunku, pasidomekit is ko renkasi, as aisku profesionalams nieko protingo nepatarsiu, tik del saves domiuosi, nes paciai bais idomu, kas kur kaip, gal kas naujesnio atsirado wub.gif jei nepamirsit, parasykit prasom 4u.gif

ir dar....aš baigiu pamiršti lietuvių kalbą, man baisiai gėda, aš jos niekada nemokėjau tobulai, o dabar išvis neturiu su kuo lietuviškai kalbėt, o juolab rašyti, vargu ar išmoksiu jau, bet labai noriu - nepyksite, jei rašysiu lietuviškai su klaidom? Prašau atleisti, jei ką įvelsiu, aš labai stengsiuos, nes labai noriu. Jei klaidos rėž akį, pataisykit mane, ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 23 sausio 2014 - 13:30
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 23, 13:20)
Bais megstu visokias progresyvias ir inovacines naujoves  wub.gif  jei bus nesunku, pasidomekit is ko renkasi, as aisku profesionalams nieko protingo nepatarsiu, tik del saves domiuosi, nes paciai bais idomu, kas kur kaip, gal kas naujesnio atsirado  wub.gif  jei nepamirsit, parasykit prasom  4u.gif

Gerai, parasysiu, bet ne bus taip greitai, nes ji zadejo pirkti pavasario pabaigoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 23, 11:49)
Man atrodo, visai nera pigmento tik ziluose plaukuose - situ be sansu su foto atsikratyti. O sviesus plaukai kazkiek vistiek jo turi, ir todel, nors ir labai silpnai, bet reaguoja i foto. Net va pvz. tie patys me gamintojai raso, kad sviesiems plaukams prireiks daugyyyybes proceduru. Tai manau, kazkiek, visai nedaug gal ir veiktu, bet tai bus velniskai brangu, be galo daug lempu reikes ir proceduru, ir visa tai del menko efekto?  schmoll.gif
Na taip, teisingai, čiut čiut to pigmento ir šviesiame plauke yra, bet kaip ir pati sakei, ar verta tokį pyškinti? Juk tame tyrime net su papildoma pigmentacija pagalbinėmis priemonėmis efektas buvo nelabai reikšmingas g.gif Šiaip man pačiai tas nelabai aktualu - tamsių plaukų turiu per akis, tų šviesių velniai jau nematė biggrin.gif
Atsakyti
Jo naudoju homedics tai nenoreciau kolkas nieko pasakoti nes dali proceduru tokiu darausi marketinginiu ta prasme filmukai i interneta ir panasiai kad visiems viskas butu aisku
Manau po geru 2 menesiu viskas bus sustyguota ir ideta i youtube.

Šiaip aš naudoju krema toki spec kuris nuskuta plaukus nei per giliai nei per mazai, tai tikrai jei jau skustis tai manyciau reiktu po kokiu 2 dienu naudoti, tada biski daugiau skauda ta prasme degina, bet efektas yra ir siaip vaizdas neblogas kai tie juodi taskeliai pradeda iskritinet.

Kas del elos dar syki pasikartosiu produktas pritaikytas naudoti galva skutimosi ir epiliacijos. Tai kad tas galvas zmogus panaudotu taip ir instrukcijose rasoma nusiskuskite arba nusiepiliuokite plaukus pries Foto epiliacija panaudodami sitas galvas.

As suprantu kad dalis sias taisykles perskaito ir issigasta oi skusti reikia oi epiliuoti reikia.

Bet kaip ir minejau svarbiausiai kad butu trumpi plaukai.

O del baltu plauku tai juose yra pegmento:) cia kazkas nesisizeiskite ne tu straipniu prisiskaite. Ir tarkime epiliatoriu gamintojai dabar siai dienai ties tuo daugiausiai ir dirba.

1. padidinti suviu skaiciu
2. odos tamsumas
3. plauku sviesiu salinimas
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 01 23, 15:48)
O del baltu plauku tai juose yra pegmento:) cia kazkas nesisizeiskite ne tu straipniu prisiskaite.
Tai prašome nukreipti link "tų" straipsnių, o ne juoktis wink.gif p.s. pigmentas
Atsakyti
klausykit, esu kazkur maciusi dazus, kurios naudoja nutamsimti plaukams pries fotoepiliacija, tik nesigilinau kas ir kaip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 24, 04:02)
klausykit, esu kazkur maciusi dazus, kurios naudoja nutamsimti plaukams pries fotoepiliacija, tik nesigilinau kas ir kaip.  g.gif

kas skaitot angliškai, straipsnis apie tai, kaip nudažius žilus veido plaukus, pagerėja IPŠ procedūrų rezultatai.

yra pvz, Carbon dye dažai

tik man įdomu, kaip tie dažai veikia g.gif rašo, kad reikia išrauti plaukus ir folikulus užpildyti šia priemone...
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 23, 16:38)
Na taip, teisingai, čiut čiut to pigmento ir šviesiame plauke yra, bet kaip ir pati sakei, ar verta tokį pyškinti? ....

Aš tikrai sakyčiau, jog neverta, nes žinau, kaip sudėtinga juodą plauką primušti, o šviesiems reikės dar daug daugiau pastangų schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(werty13 @ 2014 01 23, 16:48)
Jo naudoju homedics...

1. padidinti suviu skaiciu...

Ale kaip jūs mėgstat smegenis pudrinti hihihi.gif
Su homedics me elos 120.000 šūvių užteks tik 20 procedūrų. Ir kas iš to, kad blycų daug, jei per 1 procedūrą jų reikia 6.000? Kurioje vietoje čia ekonomiškumą matot?
Ir ką darysite, jei aparatas sugęstų? Šitų netaiso niekas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 01 24, 09:29)
kas skaitot angliškai, straipsnis apie tai, kaip nudažius žilus veido plaukus, pagerėja IPŠ procedūrų rezultatai.

yra pvz, Carbon dye dažai

tik man įdomu, kaip tie dažai veikia  g.gif rašo, kad reikia išrauti plaukus ir folikulus užpildyti šia priemone...

Aš turiu tą Carbon dye buteliuką, pabandžiau tik 1 kartą - pragaras, jei norite pabandyti, galiu jums padovanoti. Tikrai reikia išrauti iš pradžių, o po to sukamaisiais judesiais įtrinti į odą, ir trinti tiek, kad prisipildytų visi plaukų kanalai ir galiausiai imtų matytis juodi taškiukai - tuomet papyškinti. O taškiukai lieka dar visą savaitę doh.gif Labai daug terlionės tais rašalais mozotis doh.gif ir dar be visko blogai nusiplauna nuo odos. Vieną kartą pabandysit, antro nebenorėsite
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 29, 09:57)
Su homedics me elos 120.000 šūvių užteks tik 20 procedūrų. Ir kas iš to, kad blycų daug, jei per 1 procedūrą jų reikia 6.000? Kurioje vietoje čia ekonomiškumą matot?
Ir ką darysite, jei aparatas sugęstų? Šitų netaiso niekas  schmoll.gif

Pirma karta girdziu, kad tiek daug reikia, argi tu pati tiek naudojau, abejoju tongue.gif Nesu skaiciavus nuo iki, bet girdeta ir labai panasu i tiesa, kad vienai procedurai reikia kazkur apie 750 blyksniu.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 29, 10:05)
Pirma karta girdziu, kad tiek daug reikia, argi tu pati tiek naudojau, abejoju  tongue.gif  Nesu skaiciavus nuo iki, bet girdeta ir labai panasu i tiesa, kad vienai procedurai reikia kazkur apie 750 blyksniu.

Gal galite patikslinti - vienai procedūrai, tai čia turbūt priklauso nuo norimos depiliuoti vietos...? Pvz., jei tik bikinis, tų blyksnių bus gerokai mažiau ? g.gif
Sorry, aš naujokė su šituo apartau, kaip jau minėjau, turiu tokį http://www.hairfree....kn-flashgo-luxx, tai kuriam maždaug laikui man jo turėtų užtekt ? (preziumuojant, kad negestų..) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 29, 11:05)
Pirma karta girdziu, kad tiek daug reikia, argi tu pati tiek naudojau, abejoju  tongue.gif  Nesu skaiciavus nuo iki, bet girdeta ir labai panasu i tiesa, kad vienai procedurai reikia kazkur apie 750 blyksniu.

Su fotoepiliatorium, kurio galvutė yra 6 cm2 - reikia 500-750 blycų vienam kartui.
Su me elos aparatu - vienam kartui reikia 5400-6000 blycų

Leda, kadangi pas jus maža galvutė, 4 cm2, vienai procedūrai reikės apie 1000-1200 blycų

tai yra maksimalūs paskaičiavimai, aišku kažkiek pačiai visada galima pataupyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 29 sausio 2014 - 10:53
Pirmas dalykas prasau neklaidinti zmoniu, kaip ir minejau pats naudojuosi homedics me pro ultra ir tiek suviu nereikia smile.gif as naudoju tik krutinei ir man krutinei reikia 300-400 suviu. jeigu visoms kitoms kuno dalims reikia papildomai 5500 tai as nezinau cia jau diskoteka.

Del taisymo, tai teisingai sita preke nera taisoma, bet kam ja taisyti jei yra 24 menesiu garantija. Suluzo ne del Jusu kaltes pakeiciama i nauja aparata ir viskas.

Del philips lumea lygiai viskas tas pats

Nenoriu kazkaip isryskinti bet nera geru aparatu po 7 kvadratinius centimetrus, visi kurie yra didesni negu 5 cm turi viena didele problema jie tiesiog perkaista ir sprogsta lempos, o tai yra del labai paprasto dalyko, reikalinga didele energija, jei norite i 7 kv cm isleist tiek energijos kiek i 3-4 tai vat ir skaiciuokite dvigubai, ko pasekoje daugelis aparatu neatlaiko.

Na ir dar vienas dalykas jei norite isigyti epiliatoriu paziurekite i skelbimus kuriu daugiausiai pardavineja naudotu, tada suprasite, kokiu tikrai nereikia pirkti. Zmones atsikrato daiktais kurie tikrai neatnesa naudos.
Atsakyti