Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2014 01 05, 22:12)
as tai vakar daviau jautienos nuopjovas + jautcio sirdis+ jaucio inkstas + jaucio kepenis + kakliukas, o siandien iskrovos diena. guli prie manes is bezda g.gif

gal nereik tokios įvairovės vienu maitinimu? tada būtų lengviau atsekti, kas netinka, kad bezda smile.gif
aš paprastai vienam maitinime duodu kaklą su kepenim (kepenų kiekį reguliuoju pagal išmatas), kitu maitinimu duodu ką nors kitką. Bet neprimaišau daug skirtingų produktų viename, tik tiek, kiek reikalinga, kad neužkietėtų viduriai ar nesuskystėtų - pasiteisina. Be to, tada ir gabalai gaunasi didesni
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2014 01 05, 22:43)
tada ir gabalai gaunasi didesni

Dėl to pas mus porcijose įvairumo mažai. Įvairumas gaunasi skirtingose porcijose.
Atsakyti
Ar būtų norinčių Vilniuje įsigyti jau paruošto belgiško specialiai šunims supakuoto ir sunormuoto natūralaus ėdalo pagal BARF? Yra įvairių rūšių.
Maistas supakuotas į pakuotes po 1 kg, viduje - plokštelėmis po 100 gr padalinti gabaliukai - nereikia atšildyti viso kilogramo iš karto. Imsiu savo šuniukams, bet jei būtų norinčių, galėčiau imti didesnį kiekį. Kaip minėjau, esu iš Vilniaus.

Paruoštukai atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
O niekas nenori pvz, prekiauti barf Lietuvoje? Pas mus yra du skirtingi tiekėjai, ir labai padeda žmonėms, supakuota po 1,2kg ar 500g, gal kas norėtų ir Lietuvoj plėsti tokią veiklą smile.gif pusė prekių dideliais gabalais, tai tinka ir RAW
Atsakyti
http://www.ledana.lt/
Nolda, šitie pas mus yra, arba turgus biggrin.gif nueini pas prekybininkę ir paprašai, kad užsakytų ir atidėtų jaučio skrandžio kitais dienai po 2lt/kg šitoj iternetinėj brangiau
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 01 06, 20:55)
Ar būtų norinčių Vilniuje įsigyti jau paruošto belgiško specialiai šunims supakuoto ir sunormuoto natūralaus ėdalo pagal BARF? Yra įvairių rūšių.
Maistas supakuotas į pakuotes po 1 kg, viduje - plokštelėmis po 100 gr padalinti gabaliukai - nereikia atšildyti viso kilogramo iš karto. Imsiu savo šuniukams, bet jei būtų norinčių, galėčiau imti didesnį kiekį. Kaip minėjau, esu iš Vilniaus.

Kaina?
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 01 06, 20:55)

ir sudėtis kokia?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 01 07, 09:18)

16-20Lt/kg
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2014 01 07, 09:26)
ir sudėtis kokia?

Kaip pvz.:

100% VISAVERTĖ JAUTIENA-KEPENYS-VIŠTIENA
Stambiai malta mėsa.
DUCK COMPLETE - visavertis ir subalansuotas šunų maistas. Naudojama mėsa yra gaunama iš gyvūnų,patvirtintų žmonių vartojimui. Maiste nėra konservantų, dažiklių ar prieskonių. Maistą patiekti atlaidintą ir sumaišytą. Nevirkite ir nekepkite. Rekomenduojama patiekti suaugusiam šuniui 2 porcijas per dieną, mažyliams: 4-5 porcijas, jauniems: 3 porcijas.
Sudėtis: Jautiena (26%), jautienos širdis/kepenys (4%)/ inkstai/ blužnis (viso 78%), vištienos mėsa ir vištienos kaulai (viso 39%), špinatai, morkos.
Analizė: drėgmė: 68%– žali baltymai: 13,2% – žali riebalai: 8,1% - žali pelenai: 1,6% – žalia celiuliozė: 1,3%
Kaina 1kg 16lt

Atsakyti
Nu labai jau prabangiai gaunasi,jai didelius šunis šerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 01 07, 13:21)
16-20Lt/kg
Papildyta:
Kaip pvz.:

100% VISAVERTĖ JAUTIENA-KEPENYS-VIŠTIENA
Stambiai malta mėsa.
DUCK COMPLETE - visavertis ir subalansuotas šunų maistas. Naudojama mėsa yra gaunama iš gyvūnų,patvirtintų žmonių vartojimui. Maiste nėra konservantų, dažiklių ar prieskonių.  Maistą patiekti atlaidintą ir sumaišytą. Nevirkite ir nekepkite. Rekomenduojama patiekti suaugusiam šuniui 2 porcijas per dieną, mažyliams: 4-5 porcijas, jauniems: 3 porcijas.
Sudėtis: Jautiena (26%), jautienos širdis/kepenys (4%)/ inkstai/ blužnis (viso 78%), vištienos mėsa ir vištienos kaulai (viso 39%), špinatai, morkos.
Analizė: drėgmė: 68%– žali baltymai: 13,2% – žali riebalai: 8,1% - žali pelenai: 1,6% – žalia celiuliozė: 1,3%
Kaina 1kg 16lt

viskas kaip ir faina..bet..malta doh.gif
pas musu tiekeja ir tokiu maistu yra,jie supakuoti kaip slapdesre lt..su darzovem,stambiai maltas farsas su trupuciu kaulu ir subai..man tai visiskai nepanasi i raw principus,farsas ir tiek..perku tik tada kai firma prasivalyt saldiklius nori ir paleidzia visiskai pusvelciui..
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2014 01 07, 14:18)
Nu labai jau prabangiai gaunasi,jai didelius šunis šerti blush2.gif

Dideliems šunims jo, bet mažiems, kaip pvz. pas mane ši cu, tai daug patogiau taip, aš asmeniškai neturiu nei laiko, nei didelio noro terliotis susipirkus viską iš skerdyklos ar turgaus su mėsgaliais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akela. @ 2014 01 07, 14:22)
viskas kaip ir faina..bet..malta doh.gif
pas musu tiekeja ir tokiu maistu yra,jie supakuoti kaip slapdesre lt..su darzovem,stambiai maltas farsas su trupuciu kaulu ir subai..man tai visiskai nepanasi i raw principus,farsas ir tiek..perku tik tada kai firma prasivalyt saldiklius nori ir paleidzia visiskai pusvelciui..

Tai cia ne RAW, o BARF jau gaunasi smile.gif Ir kai šuniukas per dieną suėda kokį 200 gr, tai patogiau atšildyt ta mažą plokštelę, nei mėsos gabalus. Čia kaip kam
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 01 07, 14:26)
Dideliems šunims jo, bet mažiems, kaip pvz. pas mane ši cu, tai daug patogiau taip, aš asmeniškai neturiu nei laiko, nei didelio noro terliotis susipirkus viską iš skerdyklos ar turgaus su mėsgaliais 4u.gif
Papildyta:
Tai cia ne RAW, o BARF jau gaunasi smile.gif Ir kai šuniukas per dieną suėda kokį 200 gr, tai patogiau atšildyt ta mažą plokštelę, nei mėsos gabalus. Čia kaip kam

Vis tiek brangu tongue.gif . 16 - 20 ltuž kg gaunasi 5-7 dienom. Tuo tarpu, jei pirkt, kaip jūs sakot, mėsgalius, mes skaičiavom, kad cvergės išlaikymas mėnesiui atsieina apie 30 - 35 lt ax.gif
Atsakyti