QUOTE(Monteverte @ 2016 07 05, 15:02)
Bet parašyta, kad kitko ženkliai per mažai, tai lygu, kad kitų vitaminų labai trūksta.
Jei ir jūs, ir aš skaityti mokame, tai ko kabinatės prie žodžių? Neturite ką veikti? Vaidinate, kad nesupratote mano minties? Viskas jūs supratote ir neturite kaip pagrįsti trūkstamų vitaminų fakto, tai manote, kad kabinėjimusi prie sutrumpintos, tiesmukiškos mano minties kažką laimėsite. Čia ne kova. Čia mes kiekvienas ieškome kas geriausia mūsų šunims ir ko kiti, dar nepatyrę glai iš mūsų istorijų pasimokyti
Jei ir jūs, ir aš skaityti mokame, tai ko kabinatės prie žodžių? Neturite ką veikti? Vaidinate, kad nesupratote mano minties? Viskas jūs supratote ir neturite kaip pagrįsti trūkstamų vitaminų fakto, tai manote, kad kabinėjimusi prie sutrumpintos, tiesmukiškos mano minties kažką laimėsite. Čia ne kova. Čia mes kiekvienas ieškome kas geriausia mūsų šunims ir ko kiti, dar nepatyrę glai iš mūsų istorijų pasimokyti
Elementariai neišsamus straipsnis. neparašyta kokia tiksliai mėsa, žuvimi, paukštiena, žveriena, kokiais subproduktais ir kokiais kaulais mėsoje , kiek tiksliai procentų gavo šunys? netinkamai subalansavus mityba, žinoma, kad maistinių medžiagų pritrūks. Bet pritrūks ne dėl, kad mėsoje jų nėra, bet dėl to, kad žmogus nesugebėjo tinkamai subalansuoti