Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Smarkiai išreklamuotas , pati sudėtis yra slepiama - kiek ko yra tik gamintojai žino.
Atsakyti
Noreciau pereiti ant naturalaus serimo, tik negaliu perlipti per save mastydama, kad suniui uztektu 2-3 proc kuno svorio.
pas mane sunys ta kasni prarija vienu mauku, nejau tada tai butu dienos norma ir nieko daugiau neduoti? biggrin.gif
Atsakyti
Mėsa duodama dideliai gabalais, neprarys jie taip staigiai smile.gif
Atsakyti
kad maniskiai tokie rajunai..nebent kaip skaiciau isalusia biski duot biggrin.gif
Atsakyti
Nuo mėsos dydžio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka @ 2015 09 15, 08:14)
Noreciau pereiti ant naturalaus serimo, tik negaliu perlipti per save mastydama, kad suniui uztektu 2-3 proc kuno svorio.
pas mane sunys ta kasni prarija vienu mauku, nejau tada tai butu dienos norma ir nieko daugiau neduoti?  biggrin.gif

Tai kas kad greitai praryja? Maniskio norma 500g bet net tom dienom kai gauna 1kg ar daugiau vienoj porcijoj jis lygiai taip pat greitai praryja ir vel ziuri didelem akim ar dar ko gaus. Tai ka man daryti su tokia bedugne praraja? Aukoti versiuka kiekviena karta? lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif privertet gerai nusisypsot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Suprorcijuotas raw maistas šunims. Patogus pasirinkimas.

www.facebook.com/raw.porcija
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2015 09 29, 16:18)

Neatidaro
Atsakyti

FB : Raw maistas gyvūnams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 29 rugsėjo 2015 - 17:50
QUOTE(Lauryna. @ 2015 09 29, 17:50)

FB : Raw maistas gyvūnams

radau, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sena tema, bet pameginsiu paklausti.
Gal kas seria savo sunis BARF? As perku Original Barf firmos. Ir dabar susimasciau ar viska teisingai darau. Man pardavejas sake, kad mano 5 men suniukui reikia tiesiog kaitalioti mesos rusis ir nesvarbu kas po ko eina. Kartais duoti su trintais kaulais, kartais be. Plius papildomai duodu Hokamix papildu. Dar man sako, kad reikia duoti lasisu aliejaus. Ar reikia? Suniukas jauciasi labai gerai, kailis zvilga, tustinasi retai ir mazai.
Dekui atsakiusiems.
Atsakyti