Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 04, 13:01)
Į porcijas įmeskit po vieną vištos koją - gliukozamino. Neduokit jokio kalcio mažiukui.

A kodel negalima? cool.gif
Atsakyti
Ar plaučius irgi žalius duodate? Turbūt jų reikia labai ne daug, kad nesuviduriuotų? Ir ar jaunam šuniukui taip pat reikalinga iškrovos diena, visiškai nieko neduoti? Duodu jam du kartus maistą, ryte ir vakare, bet viena šaldyta nugarėlė jau apie 200g sveria, kaip neperšerti? Į alkanumą reikia atsižvelgti ar nekreipti dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 05 liepos 2014 - 13:26
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 07 05, 12:35)
A kodel negalima? cool.gif

Kad augantis kaulas nepradetu per greitai kauleti, jam dar reikia formuotis.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2014 07 05, 13:57)
Ar plaučius irgi žalius duodate? Turbūt jų reikia labai ne daug, kad nesuviduriuotų? Ir ar jaunam šuniukui taip pat reikalinga iškrovos diena, visiškai nieko neduoti? Duodu jam du kartus  maistą, ryte ir vakare, bet viena šaldyta nugarėlė jau apie 200g sveria, kaip neperšerti? Į alkanumą reikia atsižvelgti ar nekreipti dėmesio?

Plaučiai naudingi tik tiek, kiek kempinė. Juos duoda dažniausiai tik turintiems antsvorio šunims. Aš savajam duodu, kai reikia šunį maitint, tačiau nereikia, jog jis turėtų energijos. Dabar po traumos, kai limituotas judėjimas, plaučiai būna didžioji dalis porcijos. Neviduriuoja nuo plaučių tiek, kiek nuo subproduktų.
Nugarėlę laužkit per pusę, jei per didelė. Alkanumą ignoruokit, maisto kaulinimą drauskit. Žiūrėkit pagal šunį, ar jam netrūksta. Maži šuniukai dažnai būna abžoros ir nejaučiantys saiko.
Atsakyti
Sveikos, suneliu myletojos, turiu sune linkusia tukti,sudomino galimybe pridziovinti plauciu vietoj skanestu, tik nerandu recepto kaip teisingai tai atlikt? Buciau dekinga jei pasidalintumet patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergalinga taika @ 2014 07 11, 14:52)
Sveikos, suneliu myletojos, turiu sune linkusia tukti,sudomino galimybe pridziovinti plauciu vietoj skanestu, tik nerandu recepto kaip teisingai tai atlikt? Buciau dekinga jei pasidalintumet patirtim  4u.gif

Supjaustot plaučius gabaliukais ir dedat ant kepimo popieriaus skardoj. Orkaitę kaitinkit ant mažiausios temperatūros. Pas mane yra skaičiais pažymėta nuo 1 iki 8, tai statau 1 ir pradarau durelių viršų. Ir džiovinu ilgokai. Priklausomai nuo gabaliukų dydžio - 2-4 val.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 11, 15:37)
Supjaustot plaučius gabaliukais ir dedat ant kepimo popieriaus skardoj. Orkaitę kaitinkit ant mažiausios temperatūros. Pas mane yra skaičiais pažymėta nuo 1 iki 8, tai statau 1 ir pradarau durelių viršų. Ir džiovinu ilgokai. Priklausomai nuo gabaliukų dydžio - 2-4 val.

aciu.
Atsakyti
sveiki,
sakykit, gal kas dziovinat sunims mesa vaisiu dziovyklej? blush2.gif
ar ilgai trunka dziovinimas?
gaunam labia pigiai gerkliu , tai norisi padziovint, svarstom ar apsimoka pirkt dziovykle tam reikalui blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas numanot kodel suni pervedus suni ant RAW, atsistojo ausys. Suo iki tol buvo seriamas kruopu kosem, turejo grazias gulincias ausytes, kurios siek tiek atsistodavo kai susidomedavo, o dabar jos stovi kaip zuikiui doh.gif veisle stafordsyro terjeras, vyras dziaugias, o man tikras siaubas ima doh.gif gal kazko perduog uzseriau, tik nesuprantu ko...
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 08 13, 20:55)
Sveiki,
gal kas numanot kodel suni pervedus suni ant RAW, atsistojo ausys. Suo iki tol buvo seriamas kruopu kosem, turejo grazias gulincias ausytes, kurios siek tiek atsistodavo kai susidomedavo, o dabar jos stovi kaip zuikiui doh.gif veisle stafordsyro terjeras, vyras dziaugias, o man tikras siaubas ima doh.gif gal kazko perduog uzseriau, tik nesuprantu ko...

Kokio amžiaus buvo šuo, kai perėjot ant RAW?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 13, 20:12)
Kokio amžiaus buvo šuo, kai perėjot ant RAW?

buvo 1,5 metu, ir jau beveik 2men kaip eda pagal RAW smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 08 13, 17:55)
Sveiki,

RAW gali ir neturet nieko bendro su ausu stovejimu. Kokios tevu ausys ir siaip kitu giminaiciu ausys? Buna, kad kartais ausys atsistoja sunims, pas kuriuos pagal standarta neturetu stoveti. Yra teke matyti stafuku su stovinciom ausim, nors kiek girdejau is veiseju tokiu sunu tada ir neveisia. Ka veiseja sako?
Atsakyti