Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Maniškė suaugusi taksė ėda tik lašišą, vokietis ėda visas žuvis be išimties.. Mažylei taksiukei duodu putpelių kiaušinius-suėda su visu lukštu

Atsakyti
Mano suo ir toliau sekmingai bezda, negauna jokiu riebiu daliu. Is jautienos nuopjovu ismetu riebesnes mano akiai dalis. Nebepridedu skirtingu subu mixo i dienos porcija. Ismatos normalios.Tustinasi kas antra diena. Ir bezda kasdien labai daznai, beto pastoviai girdziu gurguliavima pilvuke. Kame gali but problema? Gal jam tiesiog netinka RAW?
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2014 01 28, 22:15)
Mano suo ir toliau sekmingai bezda, negauna jokiu riebiu daliu. Is jautienos nuopjovu ismetu riebesnes mano akiai dalis. Nebepridedu skirtingu subu mixo i dienos porcija. Ismatos normalios.Tustinasi kas antra diena. Ir bezda kasdien labai daznai, beto pastoviai girdziu gurguliavima pilvuke. Kame gali but problema? Gal jam tiesiog netinka RAW?

mano šuo irgi orą gadina pastoviai. perėjom prie sauso - tas pats, tai susitaikiau kad bezda ir tiek, bezdalė smile.gif
Atsakyti
Bezda ir maniškiai. Kartais daugiau, kartais mažiau. Kartais tiesiog garsą išgirsti, kartais nesigirdi, bet uždust gali lotuliukas.gif Pastebėjau, kad mažiau bezda, kai gauna didesnį fizinį krūvį, kai guli namie ilgiau, tai bezda dažniau.
O kad skrandis gurguliuoja - normalu. Reiškia, gerai virškina. Tikėtina, kad ir rūgštinė terpė skrandy susidaro geriau.
Atsakyti
Atsargiai su tais bezdaliais:
http://www.15min.lt/...61-401554?cf=df

construction.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 01 29, 12:11)

Reikės degtukus atimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ateinu pasiguost unsure.gif
Šunis šeriu RAW kokius 2 su trupučiu mėnesio.Viskas buvo gerai,o dabar kad išpleiskanojo visi doh.gif Nieko naujo nedaviau..Skrandžiai,nupjovos ,vištos nugarėlės ir t.t
Ir kasytis aišku pradėjo..Žinau,kad turi praeiti laikas ir kad ligos ,jai buvo paaštrėja.Nu bet kad taip stipriai g.gif man jau neramu.Juo labiau,pas mane jie labai plaukuoti,o tos pleiskanos ir kasymaisi kailiui grožio nepriduoda.Plius dar susivelia kaip besikasydami.Šendien vieną šunį 5 valandas šukavau,nors buvau neseniai šukavusi doh.gif
Atsakyti
O negali būti dėl šilumos namuose? Pas mus dabar, kai pakaitino, tai ir šertis vėl pradėjo daugiau, ir pleiskanot. Įtariu, kad nuo šildymo ir sauso oro...
Nors negali atmest ir alergijos kokios... Sumažink vištieną - būna, pasitaiko tokių, jei jos per daug ir alergizuoja.
Atsakyti
viena lauke gyvena,tai siluma atkrenta.Ir vistienos nepasakyciau,kad daug duodu.Paskutines pora savaiciu negavo
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2014 01 29, 15:26)
Aš ateinu pasiguost unsure.gif
Šunis šeriu RAW kokius 2 su trupučiu mėnesio.Viskas buvo gerai,o dabar kad išpleiskanojo visi doh.gif Nieko naujo nedaviau..Skrandžiai,nupjovos ,vištos nugarėlės ir t.t
Ir kasytis aišku pradėjo..Žinau,kad turi praeiti laikas ir kad ligos ,jai buvo paaštrėja.Nu bet kad taip stipriai g.gif man jau neramu.Juo labiau,pas mane jie labai plaukuoti,o tos pleiskanos ir kasymaisi kailiui grožio nepriduoda.Plius dar susivelia kaip besikasydami.Šendien vieną šunį 5 valandas šukavau,nors buvau neseniai šukavusi doh.gif

manyčiau gali būt,kad valosi organizmas
Atsakyti
o gal zuvu taukai ar zuvies daugiau duot pagelbėtu?
Atsakyti
Galima, tik stebėkit, kad nesuviduriuotu
Atsakyti