Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(megeja @ 2014 01 13, 01:45)

Man vokiečio aviganių kalei išeina apie 100 lt/mėn (Klaipėdoje), plius minus.
Su tuo neėdimu, tai galima visokių sistemų taikyt, pati paprasčiausia - neėdi-nenori-negausi, ypač dideliam sveikam šuniui.
O "šaltas spaudimas" nieko ne geriau. Bet skamba šustriau, aišku.

Šuo jau praktiškai svaitė ant bado, nelepinu, taip ir elgiamės, nesidomi ir paimu. Jau kai labai išalksta kelis grudelius paknibinėja ir taip toliau.
Dėkui už atsakymus apie sumas.

Ir dar ne į temą, šalto spaudimo man pasirodė geresnis, nes iš karto skrandyje tirpsta ir nesipučia, kadangi jau vieno šunio netekau dėl skrandžio apsivertimo, tai tų visų tampymų skrandžio bijau... g.gif Plius ale mėsos daugiau, nes ji neišgaruoja ir be konservantų, stovi trumpai, su kitais nepalyginsi.
Čia aš taip po truputį prie RAW lyg vedu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2014 01 14, 23:11)
Čia aš taip po truputį prie RAW lyg vedu... unsure.gif

Tai veskit ne po truputį, o po daug biggrin.gif Viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 15, 00:44)
Tai veskit ne po truputį, o po daug biggrin.gif Viskas bus gerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi iš karto visą šunį prie RAW pervedžiau, kai mane nukamavo kasymasis, pleiskanojimas, išsipūtimas. Bac ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Gavau zuikio galvų. Duot? Neduot? Su ausim biggrin.gif doh.gif . AUsys su kailiu... Detaliau bijau analizuot lotuliukas.gif , kiek per maišiuką mačiau biggrin.gif
Atsakyti
aš duodu, sukramsnoja viską su visu kailiu smile.gif ir pradeda nuo ausų, musiet delikatesas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 01 20, 20:22)
aš duodu, sukramsnoja viską su visu kailiu smile.gif ir pradeda nuo ausų, musiet delikatesas  biggrin.gif

swoon.gif biggrin.gif . Reik pasiryžt kažkaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ką... Daviau... Atsistojo ir žiūūūri taip blink.gif . Stovi, žiūri, uosto... Ausys stačios, nosis kruta. Kažko laukia... Laukia... Laukia... Pradėjo vizginti uodegą biggrin.gif . Neėda... Pauosto... Kuo toliau, tuo labiau vizgina uodegą. Pradėjo urgzti lotuliukas.gif , amsėti, atsistojo į žaidimo pozą biggrin.gif ... Krapštyti tą daiktą su letena - mol, nu, davai, plaukuotas, bėk doh.gif lotuliukas.gif . Kokias 5 minutes laukė, kol triušio galva pradės su ja žaist. Atėmiau, daviau įprastinę porciją biggrin.gif . Nesuprato šunė, koks delikatesas atkeliavo į bliūdą lotuliukas.gif . Aš tai dar būčiau ilgiau pasimūčinus su jom, ale vyras pradėjo bambėt, kad reik leist garbingai triušeliui numirt ir galvas pakast doh.gif lotuliukas.gif . Vienžo, totalus fiasko lotuliukas.gif

Inteligentė mano flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 20 sausio 2014 - 22:35
Gal ir gerai, vgadinasi, namupse triušį galit augint biggrin.gif Maniškės tai negyvus triušius ėda iškart, gyvus sekioja iš paskos ir laižo kaip ledus ko nenuvarau biggrin.gif Kaip ir ėdesys, bet kad kruta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 01 20, 22:33)
Nu ką... Daviau... Atsistojo ir žiūūūri taip  blink.gif . Stovi, žiūri, uosto... Ausys stačios, nosis kruta. Kažko laukia... Laukia... Laukia... Pradėjo vizginti uodegą biggrin.gif . Neėda... Pauosto... Kuo toliau, tuo labiau vizgina uodegą. Pradėjo urgzti lotuliukas.gif , amsėti, atsistojo į žaidimo pozą biggrin.gif ... Krapštyti tą daiktą su letena - mol, nu, davai, plaukuotas, bėk doh.gif  lotuliukas.gif . Kokias 5 minutes laukė, kol triušio galva pradės su ja žaist. Atėmiau, daviau įprastinę porciją biggrin.gif . Nesuprato šunė, koks delikatesas atkeliavo į bliūdą lotuliukas.gif . Aš tai dar būčiau ilgiau pasimūčinus su jom, ale vyras pradėjo bambėt, kad reik leist garbingai triušeliui numirt ir galvas pakast doh.gif  lotuliukas.gif . Vienžo, totalus fiasko lotuliukas.gif

Inteligentė mano flirt.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai zuikis, ar triusis buvo? Mano zuikio needa, kvapas specifinis. Ir zinau ne viena suni, kurie i zuikiena net neziuri.
Atsakyti
davai, plaukuotas, bėk doh.gif  lotuliukas.gif . Kokias 5 minutes laukė, kol triušio galva pradės su ja žaist

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau lotuliukas.gif cia matyt tie mazi sunys tik taip issidirbineja, nes maniskis ir ant nuopjovos kartais urgzti pradeda blink.gif apurzgia, aploja, apsokineja fool.gif

Uzvakar su MB sofke salione stumdem, nu smirdi kazkas doh.gif kilnojom, ziurejom. Tai viena dali istraukem (sofa odine, praktiskai be tarpu), ir pagaliau suradom ta puvanti kakliuka biggrin.gif o kokias 3 dienas suo is proto ejo, kisa savo snipa i sofos tarpukus ir viskas. O as juokiaus, paslepe, pamirso kad as paemiau o jis suvalge biggrin.gif bet kur ten taip uzkist, mano pirstas netelpa, o ten dideles kakliukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 01 21, 01:07)
Gal ir gerai, vgadinasi, namupse triušį galit augint biggrin.gif Maniškės tai negyvus triušius ėda iškart, gyvus sekioja iš paskos ir laižo kaip ledus ko nenuvarau biggrin.gif Kaip ir ėdesys, bet kad kruta biggrin.gif

Topinė frazė lotuliukas.gif
Kažkada turėjom šinšilų tai gal jai ir priminė jas biggrin.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 21, 08:51)

Tai zuikis, ar triusis buvo? Mano zuikio needa,  kvapas specifinis. Ir zinau ne viena suni, kurie i zuikiena net neziuri.

TRiušis, naminis, skerdimui augintas smile.gif

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2014 01 21, 10:27)
maniskis ir ant  nuopjovos kartais urgzti pradeda blink.gif apurzgia, aploja, apsokineja fool.gif 

Uzvakar su MB sofke salione stumdem, nu smirdi kazkas doh.gif kilnojom, ziurejom. Tai viena dali istraukem (sofa odine, praktiskai be tarpu), ir pagaliau suradom ta puvanti kakliuka biggrin.gif o kokias 3 dienas suo is proto ejo, kisa savo snipa i sofos tarpukus ir viskas. O as juokiaus, paslepe, pamirso kad as paemiau o jis suvalge biggrin.gif bet kur ten taip uzkist, mano pirstas netelpa, o ten dideles kakliukas blink.gif

Tai jau tikrai, kad fool.gif lotuliukas.gif Kaži, kiek ilgai būtų šokinėjus ji apie tą galvą g.gif biggrin.gif

Va todėl aš ir pradėjau šert saviškę kartą dienoj - nes vaikai po sofos pagalvėm pradėjo rast paslėptas vištų kojas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradėjo urgzti lotuliukas.gif , amsėti, atsistojo į žaidimo pozą biggrin.gif ... Krapštyti tą daiktą su letena - mol, nu, davai, plaukuotas, bėk doh.gif  lotuliukas.gif

ciut nenumiriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sian nupirkau as pagaliau saldytu sprotu.. Needa ir situ g.gif Bet aplojo tai lygiai taip pat kaip Dilma pasakojo lotuliukas.gif doh.gif Bandysiu atsildyt pora, gal valgys g.gif
Isbandem lasisa, stinta, strimele, ne pro kur doh.gif
Jei nevalgys, ka daryt? Est neduot kol valgyt prades? Bet gi man gaila 3men suniuko unsure.gif

Ai, o dar klausimas, jus kiausinius duodat? Virtus ar zalius? Reikia? Butina?
Vakar daviau, zalia, tik tryni suede, nezinau, gerai, negerai, kazkur skaiciau kad reik kiausini duot g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti