QUOTE(sause @ 2014 01 30, 22:20)
Aš paskaitau, kaip jūs įmantriai gaminat, kaip pramogaujat su vaikais, darbus dirbat ir save prisižiūrit.... nežinau, man neišeina.....
Sause... saule... nežinau kaip pas kitas, bet pas mane visko būna...
Ir košės, ir blynai valgyti (čia aš kalbu apie vaikus), vyras kas kitą - indiškas ir kitos nesamonės, bet jei jis nori tai ir pasidaro pats, nes visiems aš nespėčiau skirtingų patiekalų suruošti...
Sause, susitinkam kada paverkti?
Čia kvietimas
nu rimtai
Viskas ir pas tave labai gerai, neėsk tu savęs. Pavalgys vakai ir spageti.
Aš vis žadu eiti sportuoti, bet atrandu priežasčiu to nedaryti... sukarvejau visai... pilvo įtraukti nebegaliu - viena didelė baranka
svėriau tiek tik būdama
QUOTE(Rasma @ 2014 01 30, 23:39)
Jei Kijevo kotletas, tai sviestas dedas.
Arba Li ute raito šedevrą kažkokį su sūriu
Kažkokį
radau gražiai atrodantį ir kitokį
QUOTE(Rasma @ 2014 01 30, 23:54)
Labiausiai sutaupytum palikdama lėkštėje daržovių garnyrą ir dovanodama vištai teisę į gyvybę ir laisvę..kad ana kada galėtų savom akim Kijevą pamatyt
Papildyta:
O as turiu dilemą, problemą su šunimi...
tikriausiai nereikia pasakoti, kad aš ... na gal ne pedantė... bet na labai myliu švarą, ir vat tas dalykas kaip šuns plaukai... negaliu aš susitaikyti su tuo. Dabai Leila šeriasi, ji juoda kaip velniukas. Į miegamuosius neleidžiame, bet plaukai atsineša vis tiek... nes mes vaikštome su kojinėmis... niekaip su šlepetėm neišvaikščiotume, nes grindys šildomos... tai va... plaukai ne tik ant grindų, bet ir ant patalų - vaikų nesuvaldysi, lipa, šoka eina čia-ten...
Dabar laikau daugiausia katilinėje, nes kitaip šakės ž kotlūnai voliotųsi...
Kita problema - nenori jos niekas vedžioti, aš jau visur nebesuspėju. Čia aišku išsprendžiama.
Šiaip ji yra linksmas aktyvus šuo - apgriaužė brangią kėdę (Leilai ji tokia nepasirodė)
su nagais sudraskė nuo šokinėjimo odinę sofą - ant naujos nežinau kada uždirbsim
Nesugebėjom išmokyti, kad neliptų ant sofos
Tai tiek tų šuniškų bėdų.
Bet kaip reikia galvoti prieš įsigyjant gyvūną, nes čia toks šeimos išbandymas, kad ohoho, jei būčiau anksčiau patikrinus savo vyrą taip, kažin ar būtume kartu
Labai norėčiau aš ją atiduoti kam nors, bet tik žmonėms - į prieglaudą - ne
Kai jai vakarais nueina pasiutimas, ji būna visai faina, meili, vis lipa pas vyrą ant kelių, kad glostytų
O tas paskui visas apsišėręs plaukais ateina į vonią viršuje... nusirengia, išsikrato rūbus ir aišku neišsiurbia... nu va, toks mano monologas. Dabar mėtykit pomidorais.