Įkraunama...
Įkraunama...

**Nenorinčios prarasti ryšių**

Sveikos,

užklįdau netyčia (tiksliau, pas jus - tyčia), ieškojau šio bei to ir prisimiau, kad tokis senas geras forumas buvo (ir yra, off course). Atsigrūdau pažiūrėt esu čia dar ar jau nebe, moderatorė ar jau nebe ir pan. Na ir jus lankau, kad jau užklįdau (*****, kaip tas žodis užklydau rašomas su y ar į?... Na, koks gi skirtumas).

Gyva, sveika, vaikai taip pat.
Daugiau (nei buvo) vaikų neturiu (ir kolei kas neplanuoju). Įstojau į mediciną, sėkmingai mokinuosi, nors ir sunku.
Nedirbu, tik pavienius dalykus pardavinėju (gali būti aktualu mažiukų turinčioms).

Augustinas po žingsniuką žygiuoja pirmyn, jo brolis - šuoliais tolyn (nu ir vaikas gavosi, pasakysiu jums...). Gerai, kad abu sveikatos ribose, kaip ir visa mūsų graži bei aplinkiniams maloni žiūrėti šeima smile.gif)

Smagu prisiminti Jus visas - savo seną gražią "šaiką". Pasiilgau visų :**

Prisijungsiu negreit, gerai, kad dalis jūsų snukiaknygėj tupit, tai nors tiek gaunasi paveizėt ir papliurpt. Kelkitės ir kitos, ką? smile.gif)

Gražių metų visoms smile.gif)

R.
Atsakyti
na po 150 metų prisiminiau SM. ačiū Li utei, nes jos pagalba susiradau mūsų temą. Li ute, nepulk man į atlapus, tiesiog forume susiradus tave, susiradau ir temą biggrin.gif
Atsakyti
Su atradimu biggrin.gif Tai parašyk kaip gyveni mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kam čia rašyti? ar yra gyvų? kaip sakant biggrin.gif
gyvenu gerai. karaliaujam trys mergaitės. visko būna ir pykčių ir rietenų, ir gražių akimirkų. po kurių būtinai turi būti pykčio protrūkis, nes ilgai geros viena kitai negali išbūti biggrin.gif maze labai myli sesę, nori ir iš jos gero žodžio, ir apkabinimo, ir atsisveikinimo bučkio... vyresnioji to privengia. ir kai mažė negauna iš sesės ko nori, prasideda - ji manęęęęssss nemyli..... kam man ta sesėėėėė tokia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2014 01 20, 09:29)
tai kam čia rašyti? ar yra gyvų? kaip sakant biggrin.gif

Labas, visai smagiai skamba tas jusu mergaitiskas gyvenimas.
O as vel kraustaus biggrin.gif
Atsakyti
kas kiek laiko tu čia vis taip? kur dabar?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2014 01 20, 13:24)
kas kiek laiko tu čia vis taip? kur dabar?

ai, nebeklausk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2014 01 20, 13:27)
ai, nebeklausk biggrin.gif

ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2014 01 15, 15:37)
na po 150 metų prisiminiau SM. ačiū Li utei, nes jos pagalba susiradau mūsų temą. Li ute, nepulk man į atlapus, tiesiog forume susiradus tave, susiradau ir temą biggrin.gif

Super biggrin.gif Nors kokį gerą darbą padarau biggrin.gif

Julem, klok teisybę biggrin.gif

Rasma, neapleisk mūsų, kaip gyvente?

Švenčių maratonai baigėsi, galima ir namo pargrįžti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2014 01 26, 22:59)
Super biggrin.gif Nors kokį gerą darbą padarau biggrin.gif

Julem, klok teisybę biggrin.gif
Rasma, neapleisk mūsų, kaip gyvente?
Švenčių maratonai baigėsi, galima ir namo pargrįžti biggrin.gif

Kokios gi teisybes norit, saules mano? Kraustomes i buta, kaip mulkiai gyvenome amzinose skolose, gyvenimelis priverte sustoti. Ir tai dar liks skolu, bet bent jau ne simtatukstantiniu.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2014 01 27, 10:31)
Kokios gi teisybes norit, saules mano? Kraustomes i buta, kaip mulkiai gyvenome amzinose skolose, gyvenimelis priverte sustoti. Ir tai dar liks skolu, bet bent jau ne simtatukstantiniu.

Džiaugiuosi, kad atradote sprendimą!
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2014 01 27, 10:59)
Džiaugiuosi, kad atradote sprendimą!

ačiū, sprendimas buvo senokai priimtas, praktiškai vos apsigyvenus čia, bet tik dabar pavyko rasti pirkėjus
Atsakyti