Sutikom!
Kaipgi kitaip...
Jaučiat kokie jie geri?
Aš aišku namie, su vaikais ir vaikų tėčiu (nes savo vyro beveik nebematau )..ai, tiesą pasakius..jaukiai..lovoje (geras ženklas ).
Kaipgi kitaip...
Jaučiat kokie jie geri?
Aš aišku namie, su vaikais ir vaikų tėčiu (nes savo vyro beveik nebematau )..ai, tiesą pasakius..jaukiai..lovoje (geras ženklas ).
QUOTE(Rasma @ 2014 01 02, 00:23)
Jaučiat kokie jie geri?
nebematau )..ai, tiesą pasakius..jaukiai..lovoje (geras ženklas ).
nebematau )..ai, tiesą pasakius..jaukiai..lovoje (geras ženklas ).
Oj, as tai dar nejauciu, kad pasibaige sventes toks jausmas, kad nesibaigs niekada Bet siandien jau guliu lovoj, tai gal jau ir baigesi
Nauju isvakarese netiketai teko perziureti daaaug nuotrauku is praeities, ojojoj, kiek asaru paliejau, kazkokia nostalgija buvo uzklupusi mane, bet po to seke kitokios emocijos suolis, viskas gerai bus
Sakai, Rasma, lovoje geras zenklas "toooo" ir linkiu
Neatsidziaugiu pasakisku oru dieve, kaip man patinka tokia ziema!
Sniego man truksta, bet jo reikejo per sventes ziema kol kas tikrai silta,ale bus matyt kiek uz siluma pareis
O aš kažkaip nesureikšminu oro...kokie tie metų sezonai būna - tokie. Man visi vienodai geri Neeikvoju jėgų ir minčių tam, ko negaliu pakeist Gamta žino ką daro ir ko jai reikia. Ar kad išgyventume, ar kad ne..amžiais taip buvo. Ir kaip benorėdami žmonės visada buvo bejėgiai kažką padaryt.
Šilta žiema reiškia sunkias ligas, parazituojančius vabzdžius, gausias jų populiacijas, skurdų žiemkenčių derlių ir t.t. Taigi laikinas malonumas kūnui ir akiai, žalingas daug labiau tuo, ko dabar dar nematome ir nesusiejame. Gamtos pusiausvyros išsiderinimas nebuvo ir nebus į gerą..daugiau ar mažiau kažką paveiks.
Man žiemą smagu ir šaltis, ir sniegas....visi turi būt su jiems priklausančiais atributais Moteriškės su (.)(.), diedai su pimpiais, o žiema su besmegeniais
Papildyta:
Aišku geras Lova teikia poilsį ir palaimą, o man reik abiejų!
O kas blogo g.b.lovoje nereik galvot, nes vis vien nebus
Šilta žiema reiškia sunkias ligas, parazituojančius vabzdžius, gausias jų populiacijas, skurdų žiemkenčių derlių ir t.t. Taigi laikinas malonumas kūnui ir akiai, žalingas daug labiau tuo, ko dabar dar nematome ir nesusiejame. Gamtos pusiausvyros išsiderinimas nebuvo ir nebus į gerą..daugiau ar mažiau kažką paveiks.
Man žiemą smagu ir šaltis, ir sniegas....visi turi būt su jiems priklausančiais atributais Moteriškės su (.)(.), diedai su pimpiais, o žiema su besmegeniais
Papildyta:
QUOTE(Li ute @ 2014 01 04, 18:49)
Sakai, Rasma, lovoje geras zenklas "toooo" ir linkiu
Aišku geras Lova teikia poilsį ir palaimą, o man reik abiejų!
O kas blogo g.b.lovoje nereik galvot, nes vis vien nebus
Rasma, aš suprantu kad nieko nepakeisiu. Žiemą sniego laukti pradėjau kai gimė Erikutis. Pamenu stoviu gimdykloj prie lango ir galvoju negi vaikas gims žiemą be sniego, tai ryte nukrito kelios snaigės ir švelniai pasidengė žolė. Pamenu kad tąkart buvo šilta žiema. Šiemet antras gimtadienis kada net minimaliai sniego nebuvo. O per Dovydo gimtadienį bent jau iki šiol sniego visad būdavo
Su vieno vaiko gimtadieniu sniego laukiu, o su kito pradedu galvoti kad žiemai laikas krautis šmutkes
Su vieno vaiko gimtadieniu sniego laukiu, o su kito pradedu galvoti kad žiemai laikas krautis šmutkes
Pas mane prie namo yra didelis ayvu krumas. Jau su nemenkais pumpurais. Jeigu parsinesciau saka namo, tai iskart ir prasiskleistu. Bet jeigu uzeis saltis, viskas - nusals
Su Naujais
Trumpa ataskaita:
Aš toliau varau darbuose nerealiu tempu
Per kūčias Vakarė susirgo vėjaraupiais. Sirgo palyginus lengvai. Tačiau gimtadienis buvo taškuotas
Dieną prieš šventes gavom žinutę , kad Rokas gavo vietą darželyje. Tai dabar laukiam vėjaraupių ir pradėsim pratintis
Rytoj Tomo gimtadienis. Didelis mano vaikas - sentimentai pareina
Trumpa ataskaita:
Aš toliau varau darbuose nerealiu tempu
Per kūčias Vakarė susirgo vėjaraupiais. Sirgo palyginus lengvai. Tačiau gimtadienis buvo taškuotas
Dieną prieš šventes gavom žinutę , kad Rokas gavo vietą darželyje. Tai dabar laukiam vėjaraupių ir pradėsim pratintis
Rytoj Tomo gimtadienis. Didelis mano vaikas - sentimentai pareina