Įkraunama...
Įkraunama...

**Nenorinčios prarasti ryšių**

QUOTE(sause @ 2013 12 06, 23:44)
Mažiukai suguldyti miegelio, Tomas dar filmą žiūri, MB dirba. Aš su arbata pas jus  biggrin.gif

Nu pas mumi antradienį -20 žada.  Aš irgi nesiskundži -šiandien jau gražu- balta

wub.gif wub.gif

As irgi noriu, kad butu grazu ir balta wub.gif Vaikai jau neatsimena sniego, mazoji net nemacius unsure.gif
Uoj geras, pas mus centre kas metai atidaro ciuozykla. Pagalvojau, butu faina siandien paciuozineti su trumpom rankovem biggrin.gif

Siaubas, Nikte blink.gif

Aciu uz patarimus del dantuko 4u.gif Tikiuosi, kad siandien parsines dantuka dezutej is mokyklos (juos paprastai siuncia pas sesele ir gauna maza dantuko formos dezute su sniureliu ant kaklo biggrin.gif ). Jeigu ne, kazkaip reiks sivakar istraukti. Tas naujas jai islindo praktiskai per nakti g.gif
Atsakyti
Nikte - baisu.

Aš šiaip rašiau, nes po mūsų tėvų susirinkimo kilo visokių minčių.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Gilaja @ 2013 12 06, 11:36)
  Žinai, kaip liūtė galiu būti, kai tai paliečia mano vaikus 
Kokia tu šauni mama 4u.gif

QUOTE(Niktė @ 2013 12 06, 23:52)

man antradienį buvo situacija kurios tikiuosi daugiau neteks patirti.

Eina sau blink.gif Čia jie turbūt pajuokavo doh.gif Tikiuosi išsiaiškinę, kas tai padarė priėmėt teisingus sprendimus ax.gif

Nemoku, kaip reikia bekalb ėt su vaikais cool.gif Jiems visi rūbai netinkami: spaudžia, graužia, smunka...
Dičkė jau norėdama puoštis kažkiek taikstosi su tuo, jog rūbai kai kurie tikrai gali kiek varžyti judesius, žieminiai šilti rūbai, tai ne vasarinė maikutė, kuri nesijaučia ant kūno...
O jau mažius doh.gif Į darželį eina visada su tais pačiais rūbais, ir geriausia jie nebūtų skalbti, nes po skalbimo jie jam spaudžia...(Nesvarbu kad į mokyklą ruošiantis pripirkom rūbų, juos pirkom kartu, matavomės visus ir visi buvo geri...) Kojines maunu miegant, tada ne taip spaudžia... Va dabar ruošias į lauką nuo 10 val. nes visos pirštinės nepatogios, nesvarbu, kad neperšlaps žaidžiant su sniegu..., kelnės spaudžia, šaltos... Na sugalvoja įvairių rūbų trūkumų...
Ech pasiguodžiau blush2.gif
Atsakyti
Oj, Meila, juokiausi balsu... hihihi.gif Nepyk 4u.gif

Man tai bausiausia, kai jie taip daro tais momentais, kai skubi, veluoji... doh.gif Gali viska pazadeti, kad tik rengtusi ir eitu doh.gif biggrin.gif

V. sese atvaziavus su dukriuku, tai vaikai - devintam danguje wub.gif Susikrauste visi pas jas i lova, knygas skaito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinna: 08 gruodžio 2013 - 06:07
O taip, mano chebrytė taip elgiasi kai kur nors skubi ir matai kad nebespėsi. Tada apmaukšlinu drabužius pati ir sukišu vaikus į mašiną. Ir aišku visą kelia bliauna nes jiems spaudžia, graužia, kutena doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad cia tik Ateniukui mano megztiniai ir sukneles nepatogios, bet pasirodo daug kam tos pacios problemos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sumaištis, planavau planavau namuose dar būti, o čia bac darbą gavau doh.gif: Ir nuo trečiadienio jau pradedu blink.gif
Atsakyti
Siandien 13.45 gime treciasis musu seimos narys........3990g berniukelis.....grazutis ir ramutis ( bent jau kolkas ) smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2013 12 10, 00:22)
Siandien 13.45 gime treciasis musu seimos narys........3990g berniukelis.....grazutis ir ramutis ( bent jau kolkas )  smile.gif  wub.gif

Mamaudriuk wub.gif wub.gif wub.gif Siandien pagalvojau apie tave wub.gif Kaip tu pati laikaisi?
Kaip smagu, nauju mamyciu turim wub.gif

Dainule, viskas bus gerai 4u.gif Matyt, tavo darbas tave susirado smile.gif Pamegink, visada galesi iseiti, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinna: 10 gruodžio 2013 - 04:26
QUOTE(mamaudra @ 2013 12 10, 00:22)
Siandien 13.45 gime treciasis musu seimos narys........3990g berniukelis.....grazutis ir ramutis ( bent jau kolkas )  smile.gif  wub.gif

SVEIKINIMAI DIDŽIAUSI

QUOTE(Tinna @ 2013 12 10, 05:25)
Dainule, viskas bus gerai 4u.gif Matyt, tavo darbas tave susirado smile.gif Pamegink, visada galesi iseiti, jeigu ka mirksiukas.gif

Neplanavau.... Bet kai suradau to darbo skelbimą ir tas darbas buvo tai, ką aš visą laiką dirbau, ką geriausiai žinau, tai nesusilaikiau ir kandidatavau.... Vakar paskambino, kad jau šiandien atvažiuočiau formintis ir nuo ryt pradedu doh.gif
Atsakyti
Valiooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Mamaudriuk, sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamaudriuk, sveikinu Jus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti