Įkraunama...
Įkraunama...

**Nenorinčios prarasti ryšių**

QUOTE(Li ute @ 2014 02 03, 19:37)
Tiek sveriau tik nescia nestuke.gif  169/65 kmi jei neklistu jau 24...
Oj, kaip mano vyras manes tokios nemyli... ajajaj  biggrin.gif Kam as ji "vedziau"  biggrin.gif  buciau ramiai sau gyvenus  doh.gif  biggrin.gif

Noriu tave apkabinti drinks_cheers.gif
Nors skaičiai idealiai sutampa, bet ne dėl to apkabinu....supranti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 02 03, 21:11)
Nors skaičiai idealiai sutampa, bet ne dėl to apkabinu....supranti lotuliukas.gif

Įtariu, kad apkabini, dėl neteisingo pasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 02 03, 21:11)

Kai visi vyrai tokie atletai, tai zinai... hihihi.gif Niu, banali tiesa, bet svarbu sau patikti irnesakyk.gif
Atsakyti
Merginos, ar kepet kuri tokias spurgas? Ar turit si aparata? Kokie atsiliepimai? Ar verta demesio?

Spurgu keptuve
Atsakyti
aš tai vis svaigstu apie makaronus..... picas..... sūrius..... mmmm kartą paragavęs - negali sustot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2014 02 03, 20:55)
Merginos, ar kepet kuri tokias spurgas? Ar turit si aparata? Kokie atsiliepimai? Ar verta demesio?

Spurgu keptuve

Turiu, bet man nesisekė.
Arba spurginė netikus, arba tešla, arba kepėja biggrin.gif
Visų pirma viduj buvo pusžalės, o išorė vos ne perskrudus, trečia - nel.iškilo, t.y.tokios spurgos marsietės gavosi..su duobėm ir krateriais, trečia - buvo sunku išlupt..jos man l.lipo, apsimozojo visa spurginė..nervavaus juodai ir nutrenkiau į šalį išmest (aparatą). Nebebandysiu..neturiu kantrybės vozotis ax.gif
Nupirkau papr.tokių popsų skardą, orkaitei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 02 04, 18:05)
Turiu, bet man nesisekė.
Arba spurginė netikus, arba tešla, arba kepėja biggrin.gif
Visų pirma viduj buvo pusžalės,  o išorė vos ne perskrudus, trečia - nel.iškilo, t.y.tokios spurgos marsietės gavosi..su duobėm ir krateriais, trečia - buvo sunku išlupt..jos man l.lipo, apsimozojo visa spurginė..nervavaus juodai ir nutrenkiau į šalį išmest (aparatą). Nebebandysiu..neturiu kantrybės vozotis ax.gif
Nupirkau papr.tokių popsų skardą, orkaitei cool.gif

Aciu 4u.gif Gal dar skarda ir pigiau ax.gif reikes paieskoti 4u.gif

As turiu biuleteni iki treciadienio. Nezinau ar cia gerai. Atenytes gaila, kad serga, bet man pailseti i nauda.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes nesveikos verysad.gif siaubingai kovojam su kazkokiu zarnyno virusu, mergaites viena paskui kita apsirgo... doh.gif
Atsakyti
sveikit 4u.gif

mano vyresnioji - abiejų pėdų raiščių dalinis plyšimas. abi pėdos langetėse... kai iš traumatologinio išvažiavom su abiem gipsuotom kojom, ji manes ir klausia - kodėl visi su tokia nuostaba žiūrėjo į mane? sakau - todėl kad dažniausiai susižalojama viena ranka, viena koja, bet ne abi kojos iš karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2014 02 06, 12:25)
sveikit  4u.gif

mano vyresnioji - abiejų pėdų raiščių dalinis plyšimas. abi pėdos langetėse... kai iš traumatologinio išvažiavom su abiem gipsuotom kojom, ji manes ir klausia - kodėl visi su tokia nuostaba žiūrėjo į mane? sakau - todėl kad dažniausiai susižalojama viena ranka, viena koja, bet ne abi kojos iš karto biggrin.gif

Aciu 4u.gif

Bet... ir Jus sveikit... Kaip taip sugebejot? Is aukstai nusoko mergina?
Atsakyti
biggrin.gif visi kaip susitarę - "iš aukštai turbūt šoko"... bet melnikaitė tyli... džiaugiuosi, kad bent traumatologui pasakė, kad nugriuvo. būtų nepriėmęs
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2014 02 06, 10:29)
Sveikos  4u.gif

Mes nesveikos  verysad.gif  siaubingai kovojam su kazkokiu zarnyno virusu, mergaites viena paskui kita apsirgo... doh.gif

Užjaučiu. Ryt lygiai savaitė, kaip tas virusas pas mus namie. Visa šeima apturėjom....

QUOTE(krika @ 2014 02 06, 11:25)
mano vyresnioji - abiejų pėdų raiščių dalinis plyšimas. abi pėdos langetėse...

ups unsure.gif Nu kaip tuos vaikus sužiūrėti doh.gif

Imkit 4u.gif
Atsakyti