QUOTE(Tinna @ 2014 01 31, 18:50)
Durnas klausimas, bet o skyrybu atveju yra kaip nors oficialiai iforminama tas bendravimas abieju tevu?
Nes realiai tai taip ir turetu buti, kad abu dalinasi prieziura ir laika, tik idomu ar patiems reikia susitarti, ar kaip?
na, kaip Rasma, surašė, tai pas mus taikiai. net kartą pasakiau, kad tu neprivalai kiekvieną savaitgalį pasiimti. bet jis ir vidury savaitės susitiinka su dukrom. Vyresnioji labia skaitanti, tai į biblioteką nuvežė, užregistravo. kas savaitę ar dvi važiuoja knygų naujų. pas mažę daržiukyje kiekvienoj šventėj dalyvauja
QUOTE(Rasma @ 2014 01 31, 21:15)
Visai viską
Vis vien juk kažkiek riboja darbas, dukros, buitis..lyg ir pavydžiu, lyg ir ne
Savotiškai laisvė gerai, bet kitavertus jau ir viską pati darai..viskas ant vienos pečių iki savaitgalinio tėčio..
Bet jei dūšioj ramu, tai turbūt ir kalnus galim nuverst ir vienai būnant..nežinau..spėju
na, man niekados nereikėjo bėgti iš namų. tad mano laisvas laikas ir liko namuose. o ir gyvenu ne name, o bute. nereikia rūpintis namo aplinka, pečiau kūrenimu ir pan.
QUOTE(Li ute @ 2014 02 02, 13:20)
Klausykit, o ką reiškia kai sapnuoji....
šūdus, nu kitaip negaliu išsireikšti... Kai būna pas žmones palei lubas ornamentai iš gipso palei luubų liniją, tai pas mane sapne...
iš sysiaus ir š... nu nejuokauju... tipo trūko vamzdis kažkur ir sukrito ornamentais ant lubų
Nu šiaip tai nejuokingas sapnas...
man kakius sapnuoti - pinigai