Labukas visoms
Seniai jau rašiau, vis lekiu lekiu ir vis nespėju, ar laikas pradėjo greičiau lėkti, ar aš sulėtėjau
Mes po TA. Per mėn +900 g ir 3 cm. Dabar mano grožis 5600 g ir 62 cm. Gavo skiepuką, smagu, kad neverkė, nes pirmasis tai labai skausmingas buvo.
Apie dovanas kūdikiams. Mes dėsime po eglute romperiuką ir žaisliuką, nors lėlytei neaktualu dar, tačiau didžioji tuoj suuostų, kad Kalėdų senelis nepadėjo sesytei
Kaip sekasi šventėms ruoštis? ar jau dovanos supakuotos?
Pro langą pažvelgus greičiau Velykos, o ne Kalėdos
QUOTE(barric @ 2013 12 23, 00:50)
labs, prieš šventes niekas nebendrauja visos užsiėmusios... mūsų keksas sugalvojo kakint gleivėmis.. tik aš nelabai suprantu ar čia tai kas vadinama gleivėmis, ar ne... žodž svarstau vežt pas daktarę ar ne, ji man telefonu bifolako pasiūlė duot, bet nedaviau, nes netikiu tom visom bakterijom... bet šiandiena man jau visai nebepatinka.. na tas kakis normalus lyg ir vaškytė, bet vietomis tokių snarglių pasitaiko... visame kitame jis jaučiasi gerai, kaži ar čia verta nerimaut
xmm,parasei apie tas gleives,pas maniske irgi kartais buna, bet as tokia nepanikuojanti mama,tai nelabai kreipiau demesi,o gal reikejo
del dovanyciu,tai mes desim irgi, nesvarbu kad nesupranta, bet man vistiek faina. Desiu rubeliu (nes ar taip ar taip pirkau, nes negalejau susilaikyt ), barskuti virs lovytes kad galetu paciupinet ir meskuti grazu, nes noriu kad mazyte turetu meskiuka nuo gimimo. As toki turiu,jau visas nuskalbtas,negrazus, bet zinau kad cia mano pirmasis meskutis
pazuresim kaip mum rytoj seksis pas mociute kucias svest,kur daug giminiu,siaip maze nebijo zmoniu
Su graziausiom metu sventem merginos!
Siemet sventes daugeliui kitokios nei buvo iki siol, ypatingos su mazaisiais musu stebukleliais:)
Siemet sventes daugeliui kitokios nei buvo iki siol, ypatingos su mazaisiais musu stebukleliais:)
su Sventom...linkiu viso ko geriausio ateinaciais... kadanfgi mano kompas sugedo pries pat kaledas, tai reciau pasirodysiu
su PIRMOSIOM KALEDOM visus spalio vaikucius ir ju mamytes!
Šv. Kalėdų burtai atneša meilę, viltį ir džiaugsmą!
Perduokit tai visiems esantiems Jūsų gyvenime!
Perduokit tai visiems esantiems Jūsų gyvenime!
Su šventėm
labas,
as sikart ne su sveikinimais.
Ar bandote jau sportuoti? As iki siol tik ratus sukau su vezimeliu sparciu zingsneliu, o sivakar pirmakart pabandziau pratimus pilvui, ir likau baisiai nusivylus tuo, ka sugebejau (praktiskai nieko). Idomu, kaip sekasi mankstinti pilvo raumenis, ypac toms, kas po cezario. (Man gydytojas jau leido sportuoti).
as sikart ne su sveikinimais.
Ar bandote jau sportuoti? As iki siol tik ratus sukau su vezimeliu sparciu zingsneliu, o sivakar pirmakart pabandziau pratimus pilvui, ir likau baisiai nusivylus tuo, ka sugebejau (praktiskai nieko). Idomu, kaip sekasi mankstinti pilvo raumenis, ypac toms, kas po cezario. (Man gydytojas jau leido sportuoti).
QUOTE(auksiukas01_ @ 2013 12 27, 18:24)
sveikos su sventem visas:)
ar ziurit jau lavinimo kilimelius? maniske labai jau pradejo riestis ir noret sedeti:) paguldziau ant kilimo tai labai patiko tik va turejau nuolat jai barskuti rodyti. pagalvojau gal jau kilimelis butu geraas uzsiemimas
ar ziurit jau lavinimo kilimelius? maniske labai jau pradejo riestis ir noret sedeti:) paguldziau ant kilimo tai labai patiko tik va turejau nuolat jai barskuti rodyti. pagalvojau gal jau kilimelis butu geraas uzsiemimas
mes jau lavinimo kilimely gera menesi gulim, turi drauga (suniuka) susirades, tai snekasi, guguoja, barasi mazas dabar pagauna uz koju jau ir bando i burna isikist