Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

Labukas visoms 4u.gif
Seniai jau rašiau, vis lekiu lekiu ir vis nespėju, ar laikas pradėjo greičiau lėkti, ar aš sulėtėjau g.gif biggrin.gif
Mes po TA. Per mėn +900 g ir 3 cm. Dabar mano grožis 5600 g ir 62 cm. Gavo skiepuką, smagu, kad neverkė, nes pirmasis tai labai skausmingas buvo.

Apie dovanas kūdikiams. Mes dėsime po eglute romperiuką ir žaisliuką, nors lėlytei neaktualu dar, tačiau didžioji tuoj suuostų, kad Kalėdų senelis nepadėjo sesytei biggrin.gif

Kaip sekasi šventėms ruoštis? ar jau dovanos supakuotos?
Pro langą pažvelgus greičiau Velykos, o ne Kalėdos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2013 12 23, 00:50)
labs, prieš šventes niekas nebendrauja smile.gif visos užsiėmusios... mūsų keksas sugalvojo kakint gleivėmis.. tik aš nelabai suprantu ar čia tai kas vadinama gleivėmis, ar ne... žodž svarstau vežt pas daktarę ar ne, ji man telefonu bifolako pasiūlė duot, bet nedaviau, nes netikiu tom visom bakterijom... bet šiandiena man jau visai nebepatinka.. na tas kakis normalus lyg ir vaškytė, bet vietomis tokių snarglių pasitaiko... visame kitame jis jaučiasi gerai, kaži ar čia verta nerimaut

xmm,parasei apie tas gleives,pas maniske irgi kartais buna, bet as tokia nepanikuojanti mama,tai nelabai kreipiau demesi,o gal reikejo g.gif

del dovanyciu,tai mes desim irgi, nesvarbu kad nesupranta, bet man vistiek faina. Desiu rubeliu (nes ar taip ar taip pirkau, nes negalejau susilaikyt doh.gif ), barskuti virs lovytes kad galetu paciupinet ir meskuti grazu, nes noriu kad mazyte turetu meskiuka nuo gimimo. As toki turiu,jau visas nuskalbtas,negrazus, bet zinau kad cia mano pirmasis meskutis wub.gif
pazuresim kaip mum rytoj seksis pas mociute kucias svest,kur daug giminiu,siaip maze nebijo zmoniu smile.gif
Atsakyti
Su graziausiom metu sventem merginos!
Siemet sventes daugeliui kitokios nei buvo iki siol, ypatingos su mazaisiais musu stebukleliais:)
Atsakyti
su Sventom...linkiu viso ko geriausio ateinaciais... kadanfgi mano kompas sugedo pries pat kaledas, tai reciau pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
newyear.gif newyear.gif Linksmų, jaukių, spalvotų ir šiltų Šv. Kalėdų newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 25 gruodžio 2013 - 15:39
su PIRMOSIOM KALEDOM visus spalio vaikucius ir ju mamytes! 4u.gif
Atsakyti

Šv. Kalėdų burtai atneša meilę, viltį ir džiaugsmą!
Perduokit tai visiems esantiems Jūsų gyvenime!

user posted image
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif
Atsakyti
labas,

as sikart ne su sveikinimais.

Ar bandote jau sportuoti? As iki siol tik ratus sukau su vezimeliu sparciu zingsneliu, o sivakar pirmakart pabandziau pratimus pilvui, ir likau baisiai nusivylus tuo, ka sugebejau (praktiskai nieko). Idomu, kaip sekasi mankstinti pilvo raumenis, ypac toms, kas po cezario. (Man gydytojas jau leido sportuoti).
Atsakyti
Sveikos, po švenčių maratono pas mane ir sloga ir nugara susukta unsure.gif Tad dar nesportuoju. Tai bus Naujametinis pažadas mirksiukas.gif kaip ir kas met lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos su sventem visas:)

ar ziurit jau lavinimo kilimelius? maniske labai jau pradejo riestis ir noret sedeti:) paguldziau ant kilimo tai labai patiko tik va turejau nuolat jai barskuti rodyti. pagalvojau gal jau kilimelis butu geraas uzsiemimas
Atsakyti
QUOTE(auksiukas01_ @ 2013 12 27, 18:24)
sveikos su sventem visas:)

ar ziurit jau lavinimo kilimelius? maniske labai jau pradejo riestis ir  noret sedeti:) paguldziau ant kilimo tai labai patiko tik va turejau nuolat  jai barskuti rodyti. pagalvojau gal jau kilimelis butu geraas  uzsiemimas

mes jau lavinimo kilimely gera menesi gulim, turi drauga (suniuka) susirades, tai snekasi, guguoja, barasi mazas lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar pagauna uz koju jau ir bando i burna isikist biggrin.gif
Atsakyti