Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

QUOTE(oksanele02 @ 2013 12 14, 14:14)
Lauksna ir as nuo pat pirmu dienu nusitraukineju ,vargstu labai ypac naktimis ,bet ko nepadarysi del savo dziaugsmelio ax.gif  smile.gif melziu 1val puse val viena ,puse kita ,ir greiciau neinas man  schmoll.gif ,buna lasa po kelis lasus ,su dantu krapstuku pravalineju kanaliukus cia kur ant spenelio yra ,nu bet kaip nebega greiciau ,taip nebega ,tai minkau ta papa belekaip ,istraukiu įkisu ,istraukiu įkisu biggrin.gif Mes ka buvom pas gydytoju tai paaugom 58cm ,o svoriukas 5.150
Temutej dar nerasiau tai mes su mazuoju vel gulames y ligonine ,iskart po nauju ,dabar nebuvo vietu ,vel reik plest kraujegisle kazkas ten negerai ,nuo jos spaudimas mazuliui aukstas ,tai kazkaip zondavimo budu ples ja
Britule jei skaitai ,parasyk savo telef numery y AZ ,

Oksanele o tu ne su pientraukiu trauki? kazi ar tu kanaleliu pravalymas kaltas, tau nebuna nutraukinejant kad kai pagalvoji pvz apie vaikiuka pradeda greiciau pienukas begti?
man kartais taip buna. gaila kad vel i ligonine turit gultis bet tikiu kad viskas jums susitvarkys:)
Atsakyti
visu pirma, tai Oksaneles Orestukui sveikatos, kad kuo greiciau visos bedos pasibaigtu... 4u.gif

kiek daug nusitraukinejanciu, tai gal galesit man padet smile.gif
kaip apskritai tas nusitraukinejimas vyksta? turiu avent pientrauki, veikia tiek rankiniu budu, tiek su elektra. isivaizdavau, kad tereikia pridet prie kruties ta ''dudele'' , veikiant pientraukiui susidarys vakuumas ir issitrauks pienas. vakuumas nesusidare (o isvis ar turi? jei turi, kodel nesusidare?) savaime niekas nebego, tik spaudziant, bet kokia tada pientraukio esme???.. zodziu, nemoku.
nesijuokit labai, jei juokingai klausiu.. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2013 12 08, 14:15)

Kaip maitinate MP savo turtus? Kada nori kūdikis ar pagal valandas?  g.gif

Labukas,as tai maitinu kaa nori,nes kitaip kurcia palikciau,nes tik pramerkia akytes ir dudas paleidzia....nori valgyt ir ne 5 min nepalauks,nieks nepadeda nei tute...neapgausi... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2013 12 10, 13:25)
kazkaip cia tylu pas mus, uzpuste visas smile.gif
klausykit visos kas daret ta 2 men skiepa, ar buvo kokiu komplikaciju po ja, t.y. na ar kilo temperatura, ar vaiaks buvo irzlus ir pan?
galvoju kaip cia jau nusiteikti, kad but pasiruosus smile.gif

pas mus nebuvo jokiu komplikaciju...ir vaikas ramus...
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 14, 15:49)
visu pirma, tai Oksaneles Orestukui sveikatos, kad kuo greiciau visos bedos pasibaigtu...  4u.gif

kaip apskritai tas nusitraukinejimas vyksta? turiu avent pientrauki, veikia tiek rankiniu budu, tiek su elektra. isivaizdavau, kad tereikia pridet prie kruties ta ''dudele'' , veikiant pientraukiui susidarys vakuumas ir issitrauks pienas. vakuumas nesusidare (o isvis ar turi? jei turi, kodel nesusidare?) savaime niekas nebego, tik spaudziant, bet kokia tada pientraukio esme???.. zodziu, nemoku.
nesijuokit labai, jei juokingai klausiu.. dekui  4u.gif

As nenutraukineju,nes neturiu pienuko,bet teko ligonineje pasikankint su kazkokiu pientraukiu,tai manau,kad prie to elektrinio gali but slangute blogai prideta.....,nes tikrai turi but vakumas tiek su rankiniu tiek su elektriniu. Bandyk patikrint ar viska gerai surenki...
Papildyta:
QUOTE(oksanele02 @ 2013 12 14, 14:14)

Temutej dar nerasiau tai mes su mazuoju vel gulames y ligonine ,iskart po nauju ,dabar nebuvo vietu ,vel reik plest kraujegisle kazkas ten negerai ,nuo jos spaudimas mazuliui aukstas ,tai kazkaip zondavimo budu ples ja
Britule jei skaitai ,parasyk savo telef numery y AZ ,

Sveikit greiciau smile.gif

Papildyta:
Hmm,ir mes turim problemele...Leliukas kai kakoja,tai kakutyje yra biski kraujuko su gleivemis....Gal kas susidure su sia bedele? Gydytojai sako,kad kraujagislyte truksta jam,bet kazkaip nelabai tikiu,nes viduriukai tai nera uzkieteje...ir jau visa tai savaite tesias.....
Atsakyti
Auksiukas01 su rankiniu pientraukiu traukiu ,ir su mazium bendraujam ,juokiames ,bet greiciau nieks nebega ,va ir dabar traukiu ,jau uzkniso valanda ir desim min o dar nebaigiu ,varvinu norma:(
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 14, 16:49)
visu pirma, tai Oksaneles Orestukui sveikatos, kad kuo greiciau visos bedos pasibaigtu...  4u.gif

Mano ne Avent, bet vakuumas turi būti, kitaip pienuko neištrauks, pažiūrėk, gal tikrai kokia guma ne taip įdėta
Atsakyti
o per kiek laiko tas vakuumas turi susidaryt? po pirmuju paspaudimu, per minute, ilgiau?..
lyg ir pagal instrukcija viska surinkau g.gif
tokia ziopla dabar jauciuos. gerai, kad is anksto sugalvojau pabandyt. siaip jau planas chuliganas buvo jau ateinanti ketvirtadieni palikt anyta su vaiku ir buteliuku - kai man pas gydytoja reikes. ir ziuret, seksis pamaitint ar ne.
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 14, 16:49)

žodžiu taip smile.gif reik pridėt tą kaušelį, kad spenelis būtų per "centrą" (aš dar juos sutepu aliejum), tada prispaudžiu ir traukiu, tiesa, (.) laikau apie 90 laipsnių kampu.. galima pakišt kokį rankšluostį po (.), kad statesnis būtų, na žodž pabandyt visaip, su ranka spaust iš vienos pusės, iš kitos, žiūrėt kaip geriau bėga, nes aš per visą veiksmą spaudinbėjų iš 3-jų pusių... man užima 10-15 min iš kiekvieno, tai viso apie pusvalandį, max 40 min.. ryte ir vakare, dabar pamažėjo pieno, tai viso gaunam 4 porcijas iš 5-kių, tai vieną mišinį gauną, o vieną porciją padidintą prieš naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 14, 23:27)
o per kiek laiko tas vakuumas turi susidaryt? po pirmuju paspaudimu, per minute, ilgiau?..
lyg ir pagal instrukcija viska surinkau  g.gif
tokia ziopla dabar jauciuos. gerai, kad is anksto sugalvojau pabandyt. siaip jau planas chuliganas buvo jau ateinanti ketvirtadieni palikt anyta su vaiku ir buteliuku - kai man pas gydytoja reikes. ir ziuret, seksis pamaitint ar ne.

man reikdavo papumpuot ilgiau kol pienelis pradeda begt, dar pries traukiant, paimk pasildyk krutine, lengviau pienas begs (ranksluosti silta uzdek palaikyk ar kazka pan mirksiukas.gif mirksiukas.gif ) man patogiausiai budavo pasilenkus zemyn traukt, cia kaip baric sake gaunasi 90 laipsniu kampas mirksiukas.gif megink 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kartais ir man reikia nusitraukt,naudoju rankini avent pientrauki, bet man kazkaip greiciau iseina, iki kokio pusvalandzio. As su juo traukdama dar ir su ranka is visu sonu masazuoju ir spaudziu tai greiciau bega.
O po skiepo mes buvo truputi neramus apie para arba tai sutapimas gavosi.
Atsakyti
Labai aciu, bandysiu vel.
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 12 14, 19:25)
Auksiukas01 su rankiniu pientraukiu traukiu ,ir su mazium bendraujam ,juokiames ,bet greiciau nieks nebega ,va ir dabar traukiu ,jau uzkniso valanda ir desim min o dar nebaigiu ,varvinu norma:(

Nepasiduok:) tik nepradek galvoti kad neiseis:) man buvo situacija kai auginau berniukus tai vat kai dar vidurinysis buvo maziukas kokie 9 men isvaziavom mes i kelione dar maitinau tai galvojau grysiu nebebus pieno. keliones pradzioje dar pora kartu nutraukiau kad nespaustu o po to nebe, gryzau po savaites ir ka jus manot sunus vel priverte piena gamintis dar ismaitinau iki 1.5 metu.
Atsakyti