Sveikutes,
vakar buvom TA, tai musu vyras uzaugo 4 cm ir priaugo 1,8kg o dar MB zirzdavo, kad mano pienas liesas tai dabar sveriam 6,2kg ir esam 59 cm (nors del ugio manau, kad esam ilgesni, nelabai ten kruopsciai ismatavo)
va, o del kalediniu papuosimu, pas mus seimoj visada budavo tradicija eglute puosti kuciu vakara, tai as planuoju testi sita tradicija toliau reikia dar iki maximos nusikabarot, dabar 40 proc nuolaidos visokioms zvakems, papuosimams ir pan
Sveikos
Na ką prisiduodu po gydytojos apžiūros
2mėn ir beveik 3sav (18d) svoris 7600gr, ūgis 67cm, kadangi vyrukas nemažas tai sakė su svoriu viskas gerai kaip jo ūgiui, pažymėjo kažkur virš visų lentelės linijų
Gavo skiepuką, tikiuosi tempa nekils
2mėn ir beveik 3sav (18d) svoris 7600gr, ūgis 67cm, kadangi vyrukas nemažas tai sakė su svoriu viskas gerai kaip jo ūgiui, pažymėjo kažkur virš visų lentelės linijų
QUOTE(Ankara @ 2013 12 12, 13:43)
Sveikos
ohooo kokie jus didzkiai
labas, mergaites,
mes kt sav jau keliausim 3 men TA, vis mastau ir neapsisprendziu ar gert nuo roto ta vakcina ar ne.. buvau tikra, kad tikrai imsim, o dbr paklausiau keliu nuomoniu ir suabejojau, nors pirmaja skiepijom
mes kt sav jau keliausim 3 men TA, vis mastau ir neapsisprendziu ar gert nuo roto ta vakcina ar ne.. buvau tikra, kad tikrai imsim, o dbr paklausiau keliu nuomoniu ir suabejojau, nors pirmaja skiepijom
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2013 12 12, 10:51)
va, o del kalediniu papuosimu, pas mus seimoj visada budavo tradicija eglute puosti kuciu vakara, tai as planuoju testi sita tradicija toliau
Mes šios tradicijos irgi laikėmės ilgus metus, bet jau kokie 5metai ( kai vyresnėlei buvo 4m) pradėjom puošti anksčiau. Vaikai ilgiau pasidžiaugti eglute, ypač kai visur aplinkui jau puošiasi. Ir dabar jau zyzia Bet tuos metus, kai nebepuošiam per Kūčias, puošiam visada po 15d. Iki tos dienos gimtadienių maratonas Tai merginos mano jau laukia, kad šeštadienį atšvęsime gimtadienį ir sekmadienį namų ir eglutės puošimas
Sveikos mergaitės
soskė su cukrum eina sau...
mano anyta vis bando įkalbėt, kad vandens duočiau nepasiseks
Virgaxxx, o tu MP maitini?
Kai sugalvosi, kaip atprast, pasidalink aš irgi atrodo ėdu viską iš eilės jokios valios bet bent jau pradėjau daryti atsilenkimus ir lanką sukt, nes likę apie 3 kg jaučiu ant pilvo patogiai įsitaisę ir niekur nesiruošia dingt
kaip šauniai augat
wou kokie dideli jūs
QUOTE(virgaxxx @ 2013 12 07, 09:53)
Tiesa,jusu uosvienes,tetos nedalina patarimu?man tiesiog nusisauk kaskart sako,raso duok vandens,arbatos,soske su cukrum ir pan
soskė su cukrum eina sau...
mano anyta vis bando įkalbėt, kad vandens duočiau nepasiseks
Virgaxxx, o tu MP maitini?
QUOTE(Saliukė @ 2013 12 09, 19:39)
Auksiuk, pas mane irgi tas pats variantas, iki pietų galiu išvis nieko į burną nepaimt, o nuo pietų prasideda reik nuo to naktinio valgymo kažkaip atprast
Kai sugalvosi, kaip atprast, pasidalink aš irgi atrodo ėdu viską iš eilės jokios valios bet bent jau pradėjau daryti atsilenkimus ir lanką sukt, nes likę apie 3 kg jaučiu ant pilvo patogiai įsitaisę ir niekur nesiruošia dingt
QUOTE(Milituke @ 2013 12 10, 15:37)
Sveikutės,
Mes šiandien po pirmojo mėnesio TA, taigi paaugom 2cm, priaugom 2kg Gyd nusijuokė, kad viršijam normas, bet kadangi ne mišinukas, o pienelis, tai nieko nekeisim
Mes šiandien po pirmojo mėnesio TA, taigi paaugom 2cm, priaugom 2kg Gyd nusijuokė, kad viršijam normas, bet kadangi ne mišinukas, o pienelis, tai nieko nekeisim
kaip šauniai augat
QUOTE(Ankara @ 2013 12 12, 13:43)
wou kokie dideli jūs
ir mes siandien buvom TA, per menesi paaugom 2cm ir 900 g. kazkaip galvojau bus daugiau, man ji atrodo kad labiau sunkeja ir labiau auga i ilgi ir rubai mazeja, arba rubai traukiasi
gavom skiepa, ziuresim kaip cia i ji sureaguosim...
gavom skiepa, ziuresim kaip cia i ji sureaguosim...
QUOTE(Nivea @ 2013 12 13, 11:19)
aš galiu patart kaip atprast nuo nesąmonių pirkimo - kožnąsyk, kai ranka tiesiasi prie kokio torto pardėj - reik sau pasakyt "kokio velnio dabar turiu SAVO (ar savo vyro) sunkiai uždirbtus pinigėlius sumokėti už šitą šlamštą (o juk išties šlamštas) ir dar jį susikišti į savo organizmą.." man puikiai sekasi
Labas,
sveikinu visas su puikiom TA. Nesulaukiu ir musiskes, pries pat naujus metus Bus..
as nuo rytojaus ( )bandysiu pagaliau susirvardyt su maistu, nes ne tik kad paskutinis 1kg nenukrito, bet jau ir viena drauga parsivede (plius 1 kg)..na jau neee..
siandien pirmakart pabandziau pientrauki (primenu, nuo sausio griztu i darba pusdieniui, tai sakau reikia jau ruostis, kad 1-2 maitinimai Bus is buteliuko). Tai man su tuo pientraukiu nieko nesigavo! Ar yra musu temutej nusitraukinejanciu? Tureciau klausimu..
sveikinu visas su puikiom TA. Nesulaukiu ir musiskes, pries pat naujus metus Bus..
as nuo rytojaus ( )bandysiu pagaliau susirvardyt su maistu, nes ne tik kad paskutinis 1kg nenukrito, bet jau ir viena drauga parsivede (plius 1 kg)..na jau neee..
siandien pirmakart pabandziau pientrauki (primenu, nuo sausio griztu i darba pusdieniui, tai sakau reikia jau ruostis, kad 1-2 maitinimai Bus is buteliuko). Tai man su tuo pientraukiu nieko nesigavo! Ar yra musu temutej nusitraukinejanciu? Tureciau klausimu..
QUOTE(lauksna lauksna @ 2013 12 14, 02:35)
Labas,
aš nusitraukinėju nuo pat pradžių ir pirmą vaiką taip užauginau klausk
Labas rytas, aš irgi nusitraukinėju, kitaip nesiseka mums
Lauksna ir as nuo pat pirmu dienu nusitraukineju ,vargstu labai ypac naktimis ,bet ko nepadarysi del savo dziaugsmelio melziu 1val puse val viena ,puse kita ,ir greiciau neinas man ,buna lasa po kelis lasus ,su dantu krapstuku pravalineju kanaliukus cia kur ant spenelio yra ,nu bet kaip nebega greiciau ,taip nebega ,tai minkau ta papa belekaip ,istraukiu įkisu ,istraukiu įkisu Mes ka buvom pas gydytoju tai paaugom 58cm ,o svoriukas 5.150
Temutej dar nerasiau tai mes su mazuoju vel gulames y ligonine ,iskart po nauju ,dabar nebuvo vietu ,vel reik plest kraujegisle kazkas ten negerai ,nuo jos spaudimas mazuliui aukstas ,tai kazkaip zondavimo budu ples ja
Britule jei skaitai ,parasyk savo telef numery y AZ ,
Temutej dar nerasiau tai mes su mazuoju vel gulames y ligonine ,iskart po nauju ,dabar nebuvo vietu ,vel reik plest kraujegisle kazkas ten negerai ,nuo jos spaudimas mazuliui aukstas ,tai kazkaip zondavimo budu ples ja
Britule jei skaitai ,parasyk savo telef numery y AZ ,