Visai temelė mirau padarė
Tokiais tempais ir naujų kalėdų sulauksim Suprantu, orai pasakiški, niekas namie nebesėdi... Mums sekasi gerai, jau stovi mažylis, bet tas stovėjimas labai linguojantis Ragaujam braškes. Pirma braškę sutraiško rankose, paskui drebėdamas kiša visą turtą į burną Kiek jūs duodate braškių per dieną?
Laba, siek tiek iskeliam tema i virsu
visus spalio leliukus ir cia su praejusiais,ateinanciais gimtadieniais:) Greit laikas bega:)
Sveikinu visus Spalinukus su Gimtadieniais Atrodo taip nesenai buvom su pilvukais
Akwa ,musu vaikai tapacia diena gime
Akwa ,musu vaikai tapacia diena gime
labas mamytes noreciau ir as prisijungti prie jusu ir smagiai pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir rupesteliais Esu Simona, turiu suneli Martyna, gime 2013 spalio 16 diena. Esu naujoke siame forumiuke, daug bendrauju tevudarzelis.lt ten taip pat yra spalinuku grupele:) tad jaigu priimsite bus labai smagu
Sveiki aš vardu Audra, turiu sūnų vardu Rytis, gimė 2013 spalio 23 dieną, Vilniuje Santariškėse, natūralus gimdymas, svorio 3,5 kg ir ūgio 54 cm. Atsiliepkite mamytės galbūt taip pat gimdžiusios šią 23 dieną būtų įdomu surasti sūnui absoliučių bendraamžių!
QUOTE(simona94 @ 2015 01 05, 23:42)
labas mamytes noreciau ir as prisijungti prie jusu ir smagiai pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir rupesteliais Esu Simona, turiu suneli Martyna, gime 2013 spalio 16 diena. Esu naujoke siame forumiuke, daug bendrauju tevudarzelis.lt ten taip pat yra spalinuku grupele:) tad jaigu priimsite bus labai smagu
mano mažylis tą pačią dieną gimęs
Sveikos
Iškelsiu temą į viršų, įdomu kaip kam sekasi Mes jau auginam 6mėn dukrytę, buvo pora dienelių pavydo, o dabar brolis labai džiaugiasi sese
Iškelsiu temą į viršų, įdomu kaip kam sekasi Mes jau auginam 6mėn dukrytę, buvo pora dienelių pavydo, o dabar brolis labai džiaugiasi sese