QUOTE(*Lyra* @ 2014 03 01, 19:43)
Lauksna, mūsų mažyliai panašiai sveria, mano Pupa 4 mėn ir savaitės svėrė 6500 gir 64 cm. Per trečią mėn priaugo 410 g, per 4 mėn 500 g. O ar ramus žmogutis? Jei alkanas būtų kūdikis, tai nemiegotų ir verktų. O kiek suvalgo mišinuko po tavo pieno? aš vakare primaitinu, tai po MP suvalgo 30/40 ml mišinuko.
na, manoji pirmakart taip mazai priauga, praejusi men rodos buvo 750 g.
rami atrodo, tik nuo gimimo daznai valgyt nori, dabar mazdaug kas 2,5-3 valandos prasosi, tik pirma nakties miega ismiega ilgiau. as jai iki praejusio ketvirtadienio isvis misinuko nesu davus (isskyrus pora sunkiu momentu, kai dar ligoninej buvom po cp). o siaip ir miega, ir neverkia, tik pirstukai nuolat burnoj, bet nemanau, kad nuo alkio. as jau 2 men kaip dirbu puse dienos, tai tam pusdieniui palikdavau anytai nusitraukto pieno - stengdavaus, kad min 180 ml butu - keliskart buvau virs 200 palikus, tai viso nesuvalgydavo. cia gaunasi vienas normalus maitinimas, nes 7 val dazniausiai dar pamaitinu, o 13 val jau bunu sugrizus ir vel maitinu. praejusia savaite buvo gerokai sumazeje pieno ir nesugebejau pritraukt palikimui, teko pora dienu palikt su misinuku. valge graziai, nepykdama, po 200ml suvalge. tai va, bijau, kad iki tol palikdavau vaika alkana. pati dar stengiuos maitinti, lyg ir padaugejo pieno. dabar, kai jau perzengiau ta psichologine riba ir daviau vaikui misinuko, gal tikrai reiks daryt, kaip tu, Lyra, darai - ''damust'' misinuku po maitinimo pienu - bet kalbu tik apie tuos pusdienius, kol vaikas su mociute kol kas. vis tikiuosi, kad nemetant maitinimo, pieno gaminsis tiek, kiek vaikui siuo metu reikia..
Poetry surrounds us everywhere, but putting it on paper is, alas, is not so easy as looking at it....