Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

Labukas visoms 4u.gif
Saulė kažkur dingo, bet vistiek keliausim į lauką smile.gif
QUOTE(perla30* @ 2014 02 08, 21:17)
Aš tai mąstau  nuo 4 men. pradėti po truputuką ko nors jau duoti, aišku dar pažiūrėsiu kaip to svorio bus priaugęs per mėnesiuką  ax.gif per aną mėn. priaugom tik +700g, anksčiau virš 1 kg buvo.

MP maitini ar mišinuku? 700 g ne per mažai, neverta jaudintis mirksiukas.gif
Mano paskutinį mėn tik 410 g priaugo, bet nieko papildomo nedaviau. Vaikas aktyvus, guvus, gerai miega, manau,kad pakanka MP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 10 vasario 2014 - 09:47
700g - labai normaliai mirksiukas.gif
Mes po 4mėn TA ūgis 67cm, svoris 8kg thumbup.gif per paskutinį mėn priaugom 600g
Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2014 02 10, 22:58)
700g - labai normaliai mirksiukas.gif
Mes po 4mėn TA ūgis 67cm, svoris 8kg  thumbup.gif per paskutinį mėn priaugom 600g

Su geru TA 4u.gif Mes sveriam tik 6kg blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

senai ir aš beužsukus buvau biggrin.gif

o mes ir nedaug sveriam apie 5300 g rolleyes.gif
priaugom paskutinį mėnesį 540 g, bet gydytoja sakė, kad pakanka smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir mes po trijų mėnesių TA - dabar 6,8kg ir 60 cm smile.gif Šį mėnesį jau mažiau praugo 600g, bet pakanka. Ir taip su svoriu jau virš normos biggrin.gif
Atsakyti
musu 4men Ta rezultatai 65cm, 7.9kg. sake, kad kaip ir butu gerai jau daug nepriaugti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kiekvienam savo bėdos : kas svorio nepriauga, kam per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2014 02 10, 10:44)

MP maitini ar mišinuku? 700 g ne per mažai, neverta jaudintis  mirksiukas.gif
Mano paskutinį mėn tik 410 g priaugo, bet nieko papildomo nedaviau. Vaikas aktyvus, guvus, gerai miega, manau,kad pakanka MP.

Mes valgom MP ir kai kada pasiūlau mišinuko, jis taip čiulpena savo pirstukus, kad jau raudoni yra, tai manau kad valgyt nori... 4u.gif

Kurios maitinat MP kas kiek laiko maitinat savo lelius?
Papildyta:
QUOTE(Saliukė @ 2014 02 11, 11:31)

o mes ir nedaug sveriam apie 5300 g  rolleyes.gif
priaugom paskutinį mėnesį 540 g, bet gydytoja sakė, kad pakanka  smile.gif

Tikrai, kad nedaug sveriat 4u.gif , bet jei sako kad užtenka tai liux
Mes 3 mėn. svėrėm 6,6kg ir 61cm. Žiūrėsim, kaip bus 4 men.
Atsakyti
Perla 30, mūsų vaikučiai panašiai auga wink.gif
Aš maitinu maždaug kas 3val, nors jei lauke vaikštom, būna ir ilgesnis tarpas dienos metu, o vakare, matyt atsiima savo biggrin.gif tai kartais būna ir tik dvi valandėlės praėjusios, bet jau net triukšmą kelia smile.gif
Manoji rigi pirštukus čiulpia, bet dažniausiai vakare. Bet nepasakyčiau, kad kai alkana, nes ką tik pavalgius vis tiek pirštukus sugeba susigrūst biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Milituke @ 2014 02 12, 22:49)
Aš maitinu maždaug kas 3val, nors jei lauke vaikštom, būna ir ilgesnis tarpas dienos metu, o vakare, matyt atsiima savo biggrin.gif tai kartais būna ir tik dvi valandėlės praėjusios, bet jau net triukšmą kelia smile.gif
Manoji rigi pirštukus čiulpia, bet dažniausiai vakare. Bet nepasakyčiau, kad kai alkana, nes ką tik pavalgius vis tiek pirštukus sugeba susigrūst biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi maitinu maždaug kas tris val. Kai lauke miega, tai būna ir 4-4,5 val tarpas, bet vakare irgi atsigriebti nori, kartais net kas 1,5 val. prašo MP.
Mano Pupa irgi čiulpia pirštukus arba žaisliukus kiša į burnytę ir seilės teka upeliais smile.gif

Mamos, ar gavote motinystės pašalpą, kurios išėjusios motinystės atostogų nuo sausio mėn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 14 vasario 2014 - 11:21
Labas,
manoji 3 men buvo 61cm ir 6kg. Klausiau gyd, ar ne Per mazai, atsake, kad viskas lb gerai.
valgo vis dar kas 2 val.. Tik retkarciais istempia 3 doh.gif uztat nakti pirmasis miegelis 4-5 val uztrunka. smile.gif
pirsus ciulpia, kumsti laizo, seiliojasi biggrin.gif nemanau, jog del alkio smile.gif
Atsakyti
Aš išėjau nuo sausio motinystės atostogų, pinigėlių dar negavau schmoll.gif
Atsakyti