Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

na kas dėl seilėjimosi, tai jis tiek burbulų privaro, kad cielos putos jam gaunasi biggrin.gif ujjj, viena kaimynų rugsėjinukė, porą sav. vyresnė už mus jau dantukų pirmų laukia, gal ir mums ne už kalnų smile.gif nors dantenos dar neišburkę
Atsakyti
Siandien puikus oras, turbut jau visos ratus su vezimais suka biggrin.gif Mes irgi po ilgo laiko nosytes i lauka iskisome bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladsome: 04 vasario 2014 - 15:17
QUOTE(Gladsome @ 2014 02 04, 16:17)
Siandien puikus oras, turbut jau visos ratus su vezimais suka  biggrin.gif Mes irgi po ilgo laiko nosytes i lauka iskisome  bigsmile.gif

Labutis, kaip seniai bebuvau cia užsukus blush2.gif
drinks_cheers.gif mes irgi šiandien buvom laukely, gi nuodėme tokią dieną troboj sedeti. Matyt grynas oras paveikė mano bernuzeli, miega antrą pokaituką ir jau 2 val. blink.gif seniai taip bebuvo, jau ir neramu ... eisiu žadint po truputuką ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 04 vasario 2014 - 18:58
QUOTE(barric @ 2014 02 02, 22:18)
na kas dėl seilėjimosi, tai jis tiek burbulų privaro, kad cielos putos jam gaunasi biggrin.gif ujjj, viena kaimynų rugsėjinukė, porą sav. vyresnė už mus jau dantukų pirmų laukia, gal ir mums ne už kalnų smile.gif nors dantenos dar neišburkę

manajai irgi dantukas jau pakeliui bigsmile.gif ir nebuvo jokiu paburkusiu dantenu... isvis netycia pamaciau kad dygsta blush2.gif
Atsakyti
Ogo, kaip anksti dantukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2014 02 05, 18:00)
Ogo, kaip anksti dantukas  bigsmile.gif

va va,as pati taaaip nustebau blink.gif
Atsakyti
Visos subėgusios į FB ax.gif , paskaitau ir ten bet man čia geriau, ten dideli tempai, negaliu visą dieną sėdėti FB blush2.gif
Nepamenu, kurios lelius be manojo turėjo naujagimių geltą? Ar jau praėjo ji? Pastebėjau, kad maniškis kelintą dieną toks vangus pasidarė, nebenori nei papildomai mišinuko tik MP ir vis čiulpia savo pirštukus, krapšto savo dantukus, gal čia dantukai kalti.. o gal toji gelta dar? Dar prie visa ko nedidelė slogytė dasidėjo.
Mamytės ar kas duodat savo leliams Vit C? Mano didžioji sirgo tai aš savavališkai po kelis lašiukus pradėjau duoti vit C.

Beje, ar kas jau pradėjot savo leliams papildomai ko nors duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 06 vasario 2014 - 18:35
QUOTE(perla30* @ 2014 02 06, 19:32)
Visos subėgusios į FB  ax.gif , paskaitau ir ten bet man čia  geriau, ten dideli tempai, negaliu visą dieną sėdėti FB  blush2.gif 
Nepamenu, kurios lelius be manojo turėjo naujagimių geltą?  Ar jau praėjo ji? Pastebėjau, kad maniškis kelintą dieną toks vangus pasidarė, nebenori nei papildomai mišinuko tik MP ir vis čiulpia savo pirštukus, krapšto savo dantukus, gal čia dantukai kalti.. o gal toji gelta dar? Dar prie visa ko nedidelė slogytė dasidėjo.
Mamytės ar kas duodat savo leliams Vit C? Mano didžioji sirgo tai aš savavališkai po kelis lašiukus pradėjau duoti vit C.

Gal del slogytes maziukas vangesnis, o gal tokia dienele. Nes pas mus buna, kaip as vadinu miegadieniai, viena diena mazyle visa diena nemiega ar po 15 min. nusnaudzia, o kita diena ir po kelias valandas ismiega.

As planuoju pupos be 6 men kietu maistu neprimaitinti, aisku, jei pienelio nesumazes ir t.t. kolkas pilnai uztenka. Spes dar prisiragauti.

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Bambėjau dėl netinkamo oro laukui su kūdikiui,o pastarasiomis dienomis negaliu atsidžiaugti nuostabiu saulėtu oru thumbup.gif thumbup.gif Kad tik ilgiau jis toks būtų. Prabūnam lauke 3 val, miega mažutė, turbūt ir ilgiau miegotų, bet pati pavargstu vaikščioti blush2.gif
QUOTE(Gladsome @ 2014 02 07, 10:09)

As planuoju pupos be 6 men kietu maistu neprimaitinti, aisku, jei pienelio nesumazes ir t.t. kolkas pilnai uztenka. Spes dar prisiragauti.

drinks_cheers.gif Aš irgi neplanuoju iki 6 mėn nieko duoti, na nebent nutiktų taip, kad sumažėtų MP (tfu tuf tfu).
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2014 02 07, 10:36)
Labukas visoms  4u.gif 
Bambėjau dėl netinkamo oro laukui su kūdikiui,o pastarasiomis dienomis negaliu atsidžiaugti nuostabiu saulėtu oru  thumbup.gif  thumbup.gif Kad tik ilgiau jis toks būtų. Prabūnam lauke 3 val, miega mažutė, turbūt ir ilgiau miegotų, bet pati pavargstu vaikščioti  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi neplanuoju iki 6 mėn nieko duoti, na nebent nutiktų taip, kad sumažėtų MP (tfu tuf tfu).

jooo orai tai super thumbup.gif thumbup.gif siandien Vilniuj kazkaip apniuke, dregna atrodo g.gif g.gif as irgi kol maitinu MP nezadu primaitint, tik va cia pazaidimui daviau pora kartu obuoli ir banana palaizyt, oj vaiko veidas koks buvo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2014 02 06, 19:32)
Visos subėgusios į FB  ax.gif , paskaitau ir ten bet man čia  geriau, ten dideli tempai, negaliu visą dieną sėdėti FB  blush2.gif 
Nepamenu, kurios lelius be manojo turėjo naujagimių geltą?  Ar jau praėjo ji? Pastebėjau, kad maniškis kelintą dieną toks vangus pasidarė, nebenori nei papildomai mišinuko tik MP ir vis čiulpia savo pirštukus, krapšto savo dantukus, gal čia dantukai kalti.. o gal toji gelta dar? Dar prie visa ko nedidelė slogytė dasidėjo.

maniškiui buvo ta gelta.. bet nemanau, kad čia dėl gelto, pas mus irgi būna momentais, kai labai godžiai ryja, o kartais vos 100 ml.. ir pastoviai seilėjasi, putojasi ir graužia rankas biggrin.gif dantys čia kalti ir ne kitaip, o ta gelta jau kū kū smile.gif vit. C tai neduodu, tik d:)
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2014 02 07, 10:09)
Gal del slogytes maziukas vangesnis, o gal tokia dienele. Nes pas mus buna, kaip as vadinu miegadieniai, viena diena mazyle visa diena nemiega ar po 15 min. nusnaudzia, o kita diena ir po kelias valandas ismiega.

Gal ir taip , šiandien jau mažylis visai guvesnis, žaidžia su žaisliukais ir kalbina juos smile.gif Slogytė kaip ir praėjo thumbup.gif

Aš tai mąstau nuo 4 men. pradėti po truputuką ko nors jau duoti, aišku dar pažiūrėsiu kaip to svorio bus priaugęs per mėnesiuką ax.gif per aną mėn. priaugom tik +700g, anksčiau virš 1 kg buvo.

Barric su 4 mėnesiukais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 08 vasario 2014 - 20:19