Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

Sveikutes! Svoris ir man skaudi tema... blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Maniskis retai sypsosi,jauciu bus rimtuolis,kaip tevas biggrin.gif
Svoris mano pradzioj staigiai nukrito,nes stresas,skausmas schmoll.gif ir nenoras valgyti.Dabar jauciu sustojo ir planuoja kilti,nes valgau viska is eiles,ypac saldumynus blush2.gif ax.gif Dar pas mus priprasta pietus makaronai blush2.gif

Tiesa,jusu uosvienes,tetos nedalina patarimu?man tiesiog nusisauk doh.gif kaskart sako,raso duok vandens,arbatos,soske su cukrum ir pan doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos,mano mazius daugiausia sypsenu dovanoja mociutei, ir isvis pas juos kazkoks nepaprastas rysys, ziuriu kaip bendrauja ir taip gera:)
o svorio kazkur 300g liko smile.gif svajoju pagaliau pamatyti ta 50:)
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 12 07, 09:53)
Sveikutes 4u.gif

Tiesa,jusu uosvienes,tetos nedalina patarimu?man tiesiog nusisauk doh.gif kaskart sako,raso duok vandens,arbatos,soske su cukrum ir pan doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kaip kitaip be patarimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano mama jau pripratus ir zino is brolienes, kad vaikas gali ir valandom ant (.) kabet ir pan., o uosviene ne, tai jezus tu maryte kiek prisiklausiau doh.gif doh.gif doh.gif neduok valgyt, nedaryk taip, daryk anaip doh.gif doh.gif doh.gif kunkuliavau as ten viduj biggrin.gif biggrin.gif niu bet ka padarysi, jos gi mus uzaugino pagal tokias teorijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(virgaxxx @ 2013 12 07, 09:53)
Sveikutes 4u.gif

Tiesa,jusu uosvienes,tetos nedalina patarimu?man tiesiog nusisauk doh.gif kaskart sako,raso duok vandens,arbatos,soske su cukrum ir pan doh.gif  doh.gif  doh.gif

Anyta tai ne, bet mama jei kartu gyventume tai iš proto išvarytų, jau užtenka kai nuvažiuojam tai ne taip laikai tai ne taip kepurę dedat, tai blogai aprengtas, nieko neturi vaikas rengiat atiduotais rūbeliais tik, nors nežino net kurie atiduoti, o kurie ne doh.gif
Saugot jaučiu irgi stengsimės nepalikt, nes jau mums nuo tų utiutiu, lialialia atvažiavus bloga pasidaro, nesupranta kad jei vaikas truputį pasimuistė nereikia prie jo lyst ir čiučiuot, tegu miega schmoll.gif
Išsunkia tas nuvažiavimas į svečius negyvai, anyta daug sveikiau į viską reaguoja, nors jai ir anūkas jau trečias, o mano mamai pirmas tai ..., bet anyta su visais kaip matėm labai ramiai ir gražiai apsieina ir vaikai jos klauso nėra perdėto lepinimo
Atsakyti
labuka, mes po lauko ką tik, pomidoriniais žandais biggrin.gif

oj kaip mane užkniso patarimai iš visų pusių, netgi visokios draugės, kur po 1 vaiką turi.. nu užknisa juodai - ne tai prengiu ,ne taip maitinu, ne taip laikau, vienžo... sakau gi pirmas vaikas gyvas sveikas, ne invalidas, ką yra??? taip pat rengiau maitinau ir laikiau... tai oi oi oi galvytę prilaikyk.. nugi laiko jis tą galvą veik nuo gimimo, tai kam ją laikyt, lai raumenis vysto... o tom vis atrodo, kad tuoj galva nulūš ir nuriedės.. žodžiu akis pūliuoja nes ašarų kanaliuka sužsikimšęs... o mama rėkia, kad jam tuoj akis išvarvės, o uošvienė antrina, kad reik greituškę kviest... tyliu sukandus dantis.. o kad jos abi tik po 1 vaiką užauginusios, jos pamiršo.. sesė dar iš tėvo pusės irgi su savo nuomone, kad vaikui reik duot valgyt kada nori, o ne pagal režima, mol kankinu aš jį doh.gif sakau pasikankins kelias dienas, o po to VISIEMS kur kas lengviau gyvensis pagal laikrodį smile.gif ai jau su pirmu vaiku spėjau storą skūrą užsiaugint nekreipiu dėmesio, mano vaikai, ką noriu tą darau smile.gif jei dar sužinotų, kad buteliukų nesterilizauoju, jaučiu išgriūtų vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, registruojuos ir aš naujuose namučiuose 4u.gif

Kaip džiugu,kad daug besišypsančių leliukų pas mus thumbup.gif Ir mūsų turtytė šypsosi,labai didžioji sesė laukė, kada pradės šypsotis ir guguoti. Tai dabar vis klausia: ,,mamyte, ką sesytė sako?" lotuliukas.gif

Oi kaip visas, kurioms nuolat mamos/anytos aiškina kaip auginti vaikus, nesinervinkit, nervai kenkia grožiui ir sveikatai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegu sau aiškina, reikia pritariamai linksėti, o daryti taip, kaip pačiai reikia thumbup.gif
Man turbūt pasisekė nei mama, nei anyta nieko neaiškina, gal ir pagalvoja, bet nieko garsiai nesako tongue.gif

Kalbant apie svorį, tai blush2.gif kadangi su antru nėštumu daug buvau priaugusi, dar turiu +8 kg doh.gif doh.gif Tikiuosi, kad pavyks jų atsikratyti, pamažu.

Kaip maitinate MP savo turtus? Kada nori kūdikis ar pagal valandas? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

*Lyra*,2013 12 08, 15:1

Kaip maitinate MP savo turtus? Kada nori kūdikis ar pagal valandas? g.gif
[/quote]

As tai maitinu kada nori, o nori daznai tai maitinu ir maitinu doh.gif
Atsakyti
Labas,
as maitinu kada vaikas nori, musu gyd sako, kad nuo trecio men reikia/galima prie laikrıdzio pratint.
Man niekas Per daug neaiskina, kaip augint, aciudie.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokia grazi dienele sendien buvo ,tai laukely pabuvom ax.gif
Del uosvieniu aiskinimu tai ir man ramybe ,gal ir bando kazka leptelt ,bet greit tiesiai sviesiai nugesinu ,jug ne pirma auginu ,tai geriau jau nebando aiskint ax.gif biggrin.gif
O del valgymo tai skaiciuoju kas tris val ,bet dazniausiai valgom 2.5val,o jei noretu anksciau duociau ,o nakty buna ir 4valir 5val pramiega ir nezadinu schmoll.gif
Einu valgyt vakariene kol mazuly seses nesioja,sendien kiauliu kojytes su bulvem ir raugintais kopustais cirskia peciuje ,nerealiai apskrudo mmm,ir dar karstas obuoliu pyragas tik is peciaus ,tai einu prisivalgysiu kol dar nera 18val biggrin.gif ,po to jau nieko nebekisiu y burna schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
aš maitinu kas 3,5-4 val. kuo puikiausiai nuo gimimo jis man valgo pagal laikrodį ir nieko baisaus... pas mus tai nieko naujo, tik tiek tyliai džiaugiuos, kad mažiukas baigia pabąlti, o dičkė atrodo peraugo alergiją kiaušinio baltymui... tai laukiam dabar pieno alergijos pabaigos, pradėjo po labai nedaug rūgusio pieno produktų duot - atrodo kol kas jokių požymių nėra.. buvo gana stiprios reakcijos, ale gal išaugo jau
Atsakyti
labas vakarelis
ir as pagaliau prisedau pie kompo. mazn pirmadienis tvarkymosi diena biggrin.gif taip malonu kai namai svarus.
su svoriu kovoju deja 1:0 svorio naudai biggrin.gif like 2 kg iki mano ankstesnio svorio o taip noretusi ir tuos 2 ir dar kokius 3 numesti. aisku kaip numesi jei po pietu ziaurus apetitas uzkyla viskas eina i trasa. iki pietu dar normalia o po pietu saldytuvas neuzsidaro:)
Atsakyti