Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio stebukliukai 2013

Labukas visoms 4u.gif
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 22, 12:17)
saunuolis koks  thumbup.gif  wub.gif
matyt man adaptacija sunki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visa gyvenima lekianti tai sen tai ten buvau, negaledavau ramiai sedet, o vienai but isvis man totali bausme  doh.gif  lotuliukas.gif man reikia zmoniu

o tai kiek Jus sveriat dabar ir koks ugis, pagal tas kreives kaip esat? 

drinks_cheers.gif aš irgi tokia buvau ir tebeesu, man buvimas vienai, tai tolygu kalėjimas doh.gif Bet pamatysi, viskas praeis, tik neleisk sau liūdėti, susirask ką nors paveikti, gl kokį pomėgį turi, tik seniai jam neturėjai laiko?pvz nerti, tapyti ar kt. Viskas praeis, kai dar šiek tiek ūgtels tavo turtas. 4u.gif 4u.gif Svarbiausia, neliūdėk 4u.gif

Mano grožis sveria 6010 g. ūgis 63 cm.

Ačiū, Gladsome,pagal tavo pateiktus duomenis, mažoka vis dėl to verysad.gif mėginsiu dažniau maitinti, tikiuosi,kad pavyks. Sėkmės jums pas gyd 4u.gif

Lauksna siunčiu palaikymo 4u.gif manau,kad viskas susitvarkys tiesiog tam reikia laiko. Įsivažiuosi ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif Suprantu, kad sunku palikti dukrytę, bet antra vertus, (kaip sakei, kad negerai jautiesi be darbo) jai tikrai geriau matyti besišypsančią ir laimingą, o ne susiraukusią mamą. smile.gif Laiminga mama-laimingas vaikas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 23 sausio 2014 - 11:29
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 23, 10:31)
Ahoy  4u.gif

Naktis puiki, tik anksti ryte apie 7 val pasika...no po gero pusvaladzio vel... Dabar snaudzia ant (.)  doh.gif  Ot ir beda, kad ciulptuko neima... nors is kitos puses skatina laktacija... tai nebezinau  lotuliukas.gif

Siandien mes vaziuojam pakartotiniam klubiuku echoskopui, viena puse ne iki galo atsiverdavo, ziuresim ar pasikeite kas.

Einam kavos gerti

user posted image

jungiuos su kava, kol mazas supasi supynese drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

sekmes pas daktarus, lauksim ziniu 4u.gif 4u.gif

*Lyra*, 4u.gif 4u.gif

Lauksna, laikykis 4u.gif 4u.gif su laiku isivaziuosit, susistyguosit ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 23, 10:31)
Ahoy  4u.gif

Naktis puiki, tik anksti ryte apie 7 val pasika...no po gero pusvaladzio vel... Dabar snaudzia ant (.)  doh.gif  Ot ir beda, kad ciulptuko neima... nors is kitos puses skatina laktacija... tai nebezinau  lotuliukas.gif

Siandien mes vaziuojam pakartotiniam klubiuku echoskopui, viena puse ne iki galo atsiverdavo, ziuresim ar pasikeite kas.

Einam kavos gerti

user posted image

Kavos isgeriau jau aciu thumbup.gif bigsmile.gif

Parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif

Mes siandien buvom pas ortopeda, tai zinios nekokios verysad.gif Reikia nesioti pagalvele ir pasirodyti po 6 sav.

Dabar galvoju, kad gal masazu/mankstu reiktu g.gif

Lauksna saunu kad sugebi dirbti, nors ir sunku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ajaijai, mes irgi be laimes, jau su ortopediniais dirzais 24 val per para ir taip 3 menesius verysad.gif Gaila leliaus....

O viskas prasidejo nuo to, kad sumasiau dienas registravausi 24 d doh.gif o nuvaziavau su abiem ziogais tai siandien stupid.gif negana to, kad mum reikejo pakartotinio echo ir ten as registravausi butent echoskopui, tai dar ir siuntimas netiko, nes uzrasyta, kad konsultaciaja ortpedo. Bet "priverkiau, kad per salcius su dviem vaikais, su taxi ir t.t." tai dave talona siai dienai ir pas ortopeda ir echoskopui, per stebukla pakliuvom ir pas technika, tai per pora val padre itvarus ir jau supanciota pana sad.gif ech... ( kaip mano vokieciu destytoja sakytu lotuliukas.gif ) " as siandien po itampa".... einu kavos bicycle.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Gladsome @ 2014 01 23, 17:29)
Ajaijai, mes irgi be laimes, jau su ortopediniais dirzais 24 val per para  ir taip 3 menesius  verysad.gif Gaila leliaus....

O viskas prasidejo nuo to, kad sumasiau dienas registravausi 24 d  doh.gif  o nuvaziavau su abiem ziogais tai siandien  stupid.gif  negana to, kad mum reikejo pakartotinio echo ir ten as registravausi butent echoskopui, tai dar ir siuntimas netiko, nes uzrasyta, kad konsultaciaja ortpedo. Bet "priverkiau, kad per salcius su dviem vaikais, su taxi ir t.t." tai dave talona siai dienai ir pas ortopeda ir echoskopui, per stebukla pakliuvom ir pas technika, tai per pora val padre itvarus ir jau supanciota pana sad.gif ech... ( kaip mano vokieciu destytoja sakytu  lotuliukas.gif ) " as siandien po itampa"....  einu kavos  bicycle.gif

Kaip sekasi su dirzais? O kodel dirzus israse, pagalvele netinka?

Maniske ir nuo vakar su pagalvele, tai nelabai patenkinta, ir nakti keles belekiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2014 01 24, 12:45)
Labukas  4u.gif

Kaip sekasi su dirzais? O kodel dirzus israse, pagalvele netinka?

Maniske ir nuo vakar su pagalvele, tai nelabai patenkinta, ir nakti keles belekiek doh.gif

Na mum naktis nieko, sakyciau kaip visada. Ale dienos pagerintos, neina normaliai net vaiko paimti per dirzus, jie siurkstus, tai aprengiau dzemperiuka su kapisoniuku ir kapisoniuka zdejau, kad zandukai nenusitrintu, nes mano rankos jau paraudusios. Dukryte zizaliukas, tikuosi greit pripras. Siandien atsakyme paskaiciau, kad gydimas 2 men, tikiuosi, kad tiek ir uzteks.

Nezinau kodel dirzai, prasiau kas efektyviau, gal del to juos rekomendavo.

O jus vakar buvot ortopedinej technikoj pas daktare Jurga? As jau vel uzsiregistravau vasario 27 ir echo ir pas ortopeda.
Atsakyti
Sveikos,

na ir oreliai, baigiu nusi6aut besededama namuose gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(akwa1 @ 2014 01 29, 09:26)
Sveikos,

na ir oreliai, baigiu nusi6aut besededama namuose  gun_bandana.gif

agha tas sedejimas tarp 4 sienu jau is proto isves blink.gif doh.gif doh.gif

Sveikutes 4u.gif

mano kleckas jau po truputi pradeda vartytis nuo nugaros ant pilvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik ta ranka is po saves sunkiau issitraukt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na jo, oreliai tai nekokie nekokie doh.gif jau noris mažąją į lauką vešt, va ir baseino dėl šalčių atsisakėm.

Gebene, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Labas, jau ir mes i ketvirta men koja ikelem smile.gif panyte 61 cm ir 6kg. Klubiukai truputi leciau vystosi, bet nieko nepaskyre, tik liepe kaskart Po 2 sauslelnes maut, kad labiau prasizergus butu, ir Per Laika turetu susitvarkyt.
Atsakyti
labuka... sugrįžtu po ilgesnio tarpo:) baliončikai leliukams, kam tenka ortopedines priemones nešiot.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet viskas pasitaisys, o juk seniau tokie vaikučiai raiši likdavo...

mūsų TA tai tokia paprasta, nieko ypatingo smile.gif 5950 g ir 62 cm smile.gif neskuba mano vyrutis augt smile.gif nieko naujo mūsų padangėje, miegam valgom ir kakojam toliau smile.gif negaliu kažkuom ypartingu pasigoirt, nes labai mažai bendraujam su keksu - ypatingas tinginys ir miegalius man atiteko, bet manau po 6 mėn. dygstantys dantys ištaisys tą situaciją, jau dabar pradeda seilėtis vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
ohh, musiske irgi jau seiliojasi ohohoho, vadinam del to ja Lama lotuliukas.gif
ypac, kai susijaudina, stengiasi (pvz, siekia zaisliuko) - tada net burbulais is burnos eina lotuliukas.gif
Atsakyti