QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 22, 12:17)
saunuolis koks
matyt man adaptacija sunki visa gyvenima lekianti tai sen tai ten buvau, negaledavau ramiai sedet, o vienai but isvis man totali bausme man reikia zmoniu
o tai kiek Jus sveriat dabar ir koks ugis, pagal tas kreives kaip esat?
matyt man adaptacija sunki visa gyvenima lekianti tai sen tai ten buvau, negaledavau ramiai sedet, o vienai but isvis man totali bausme man reikia zmoniu
o tai kiek Jus sveriat dabar ir koks ugis, pagal tas kreives kaip esat?
aš irgi tokia buvau ir tebeesu, man buvimas vienai, tai tolygu kalėjimas Bet pamatysi, viskas praeis, tik neleisk sau liūdėti, susirask ką nors paveikti, gl kokį pomėgį turi, tik seniai jam neturėjai laiko?pvz nerti, tapyti ar kt. Viskas praeis, kai dar šiek tiek ūgtels tavo turtas. Svarbiausia, neliūdėk
Mano grožis sveria 6010 g. ūgis 63 cm.
Ačiū, Gladsome,pagal tavo pateiktus duomenis, mažoka vis dėl to mėginsiu dažniau maitinti, tikiuosi,kad pavyks. Sėkmės jums pas gyd
Lauksna siunčiu palaikymo manau,kad viskas susitvarkys tiesiog tam reikia laiko. Įsivažiuosi ir viskas bus gerai Suprantu, kad sunku palikti dukrytę, bet antra vertus, (kaip sakei, kad negerai jautiesi be darbo) jai tikrai geriau matyti besišypsančią ir laimingą, o ne susiraukusią mamą. Laiminga mama-laimingas vaikas.